Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:17:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko. Bom ja. Samo ni palčka ampak trakec. Vbistvu dva. Bo vredu? ja, ni važno, samo da se jaz polulam gor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:18:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ob sedmih vjutro pa nočete prit na kavo takrat ne ob 8h pa bi...samo kaj ko so ostale zaspanke ob osmih komaj desno oko odprem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:18:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko. Bom ja. Samo ni palčka ampak trakec. Vbistvu dva. Bo vredu? ja, ni važno, samo da se jaz polulam gor Ja, ja za lulat pa je.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:18:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite? jaz tud oklevam...milomast...tja še gre...nazaj v najhujši hajcungi......ne vem,če je pametno ....javim jutri zjutraj saj te jaz tudi lahko zategnem nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:18:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ob sedmih vjutro pa nočete prit na kavo takrat ne ob 8h pa bi...samo kaj ko so ostale zaspanke ob osmih komaj desno oko odprem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:18:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko. Bom ja. Samo ni palčka ampak trakec. Vbistvu dva. Bo vredu? ja, ni važno, samo da se jaz polulam gor Aaaaa,to čudežno palčko...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:19:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko. Bom ja. Samo ni palčka ampak trakec. Vbistvu dva. Bo vredu? ja, ni važno, samo da se jaz polulam gor Ja, ja za lulat pa je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:19:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj je možno da dajo na slo2 film kjer se 2 ženski poljubljata? Čudno. zakaj čudno ...jima že tak paše, pa tv-ju tudi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:19:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ob sedmih vjutro pa nočete prit na kavo takrat ne ob 8h pa bi...samo kaj ko so ostale zaspanke ob osmih komaj desno oko odprem nekaj takega je pri meni tudi, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:20:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko. Bom ja. Samo ni palčka ampak trakec. Vbistvu dva. Bo vredu? ja, ni važno, samo da se jaz polulam gor Aaaaa,to čudežno palčko... Žal, one druge nimam. Če bi jo pa mela pa je ne bi dajala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:20:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj je možno da dajo na slo2 film kjer se 2 ženski poljubljata? Čudno. zakaj čudno ...jima že tak paše, pa tv-ju tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:20:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite? jaz tud oklevam...milomast...tja še gre...nazaj v najhujši hajcungi......ne vem,če je pametno ....javim jutri zjutraj Mogoče bo pa dež ponoči in bo za kako stopinjo ohladilo luft,pri nas se že nekaj kuha... upam...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:21:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite? jaz tud oklevam...milomast...tja še gre...nazaj v najhujši hajcungi......ne vem,če je pametno ....javim jutri zjutraj saj te jaz tudi lahko zategnem nazaj ma če imam obe smrklji zraven
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:21:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ob sedmih vjutro pa nočete prit na kavo takrat ne ob 8h pa bi...samo kaj ko so ostale zaspanke ob osmih komaj desno oko odprem Jaz načeloma tudi,samo kaj,ko potem to oko vidi dva para drugih oči in dve glasbeni spremljavi,ki te sprašujeta,če še ne misliš vstat????
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:22:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz načeloma tudi,samo kaj,ko potem to oko vidi dva para drugih oči in dve glasbeni spremljavi,ki te sprašujeta,če še ne misliš vstat???? ...jaz trenutno,ker ima A počitnice...drugače ob 6.20......vsak dan
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:23:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite? jaz tud oklevam...milomast...tja še gre...nazaj v najhujši hajcungi......ne vem,če je pametno ....javim jutri zjutraj saj te jaz tudi lahko zategnem nazaj ma če imam obe smrklji zraven aja, sedeži so problem, ne? škoda ker drugače ni panike
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:23:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko. Bom ja. Samo ni palčka ampak trakec. Vbistvu dva. Bo vredu? ja, ni važno, samo da se jaz polulam gor Aaaaa,to čudežno palčko... Žal, one druge nimam. Če bi jo pa mela pa je ne bi dajala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:23:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, sedeži so problem, ne? škoda ker drugače ni panike ja to
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:24:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ob sedmih vjutro pa nočete prit na kavo takrat ne ob 8h pa bi...samo kaj ko so ostale zaspanke ob osmih komaj desno oko odprem Jaz načeloma tudi,samo kaj,ko potem to oko vidi dva para drugih oči in dve glasbeni spremljavi,ki te sprašujeta,če še ne misliš vstat???? Boljše to ko pa da ti odpira oko dva mala prstka. Ali pa da ti dobesedno skače po glavi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:24:24
|
|
|
|
arabela*
|
Saj sem mojega skurcala naj že to klimo napolni v avto,samo se spravlja kot bi bil
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:25:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj je možno da dajo na slo2 film kjer se 2 ženski poljubljata? Čudno. zakaj čudno ...jima že tak paše, pa tv-ju tudi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:25:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, sedeži so problem, ne? škoda ker drugače ni panike ja to ma daj ve vseeno pridite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:25:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ob sedmih vjutro pa nočete prit na kavo takrat ne ob 8h pa bi...samo kaj ko so ostale zaspanke ob osmih komaj desno oko odprem Jaz načeloma tudi,samo kaj,ko potem to oko vidi dva para drugih oči in dve glasbeni spremljavi,ki te sprašujeta,če še ne misliš vstat???? Boljše to ko pa da ti odpira oko dva mala prstka. Ali pa da ti dobesedno skače po glavi. meni zjutraj obe smrklji prideta v postlo,povečini tavečja že ponoči...no zjutraj sta vsaka na eni strani,pa se cartamo..
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:25:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Saj sem mojega skurcala naj že to klimo napolni v avto,samo se spravlja kot bi bil tak ja, razkuri se
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:25:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko. Bom ja. Samo ni palčka ampak trakec. Vbistvu dva. Bo vredu? ja, ni važno, samo da se jaz polulam gor Aaaaa,to čudežno palčko... Žal, one druge nimam. Če bi jo pa mela pa je ne bi dajala. Pa bi se drugač zmenle. Nisem favšljiv človek.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?