Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:49:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj pa navalim na lubenico . Sami0804 jo še imaš na zalogi? jaz pa čakam, da pride moj domov in mi krof in štručko prinese jaz pa čakam, da se moj stušira, pa mi en kapučino naredi. madonca mamo me fajn možeke. Jap. Moj mi pa že pojstlo greje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:50:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jap. Moj mi pa že pojstlo greje. v tej vročini
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:51:14
|
|
|
|
botrca
|
Bi najrajši na balkonu spala, tak mi je vroče .
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:51:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 en kapučino naredi. ob tej uri? pa lahko spiš? brezkofeinski ne pijem kave oz. česarkoli s kofeinom...lažem...coca-colo obužujem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:51:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jap. Moj mi pa že pojstlo greje. Z odprtimi ali zaprtimi očmi? ...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:52:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bi najrajši na balkonu spala, tak mi je vroče . meni pa je zdaj tak fajn. sem se stuširala, pa glavo oprala, pa mam kr mokre lase, pa okno odprto. Paše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:52:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj pa navalim na lubenico . Sami0804 jo še imaš na zalogi? Ja,pol je še imam...jaz sem manijak za lubenice jaz nisem, ampak mi zdaj paše
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:53:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jap. Moj mi pa že pojstlo greje. v tej vročini Ej,botrca,v tej vročini se vidi,kaj je prava ljubezen..pozimi se tak ni teško stiskat ,ko te zebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:54:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ej,botrca,v tej vročini se vidi,kaj je prava ljubezen..pozimi se tak ni teško stiskat ,ko te zebe ma je...eš ljubezen ko je tako vroče
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:54:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bi najrajši na balkonu spala, tak mi je vroče . meni pa je zdaj tak fajn. sem se stuširala, pa glavo oprala, pa mam kr mokre lase, pa okno odprto. Paše. zdaj paše, kaj bo čez 30 let...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:54:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jap. Moj mi pa že pojstlo greje. Z odprtimi ali zaprtimi očmi? Ga ne vidim. Je stena vmes. Koliko pa čujem pa z zaprtimi očmi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:55:32
|
|
|
|
botrca
|
Zopet rasturamo: mariborčanke
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:55:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ej,botrca,v tej vročini se vidi,kaj je prava ljubezen..pozimi se tak ni teško stiskat ,ko te zebe ma je...eš ljubezen ko je tako vroče saj lahko ljubezen izpustiš pa je samo jeb
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:56:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bi najrajši na balkonu spala, tak mi je vroče . meni pa je zdaj tak fajn. sem se stuširala, pa glavo oprala, pa mam kr mokre lase, pa okno odprto. Paše. zdaj paše, kaj bo čez 30 let... ko bi to znao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:56:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zopet rasturamo: mariborčanke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:56:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj lahko ljubezen izpustiš pa je samo jeb
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:56:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ej,botrca,v tej vročini se vidi,kaj je prava ljubezen..pozimi se tak ni teško stiskat ,ko te zebe ma je...eš ljubezen ko je tako vroče Kopiram tvoj post; Včeraj me ni bilo, ker sem se družila z mojim ...
< Sporočilo je popravil ly117 -- 15.7.2010 21:57:23 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:57:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kopiram tvoj post; Včeraj me ni bilo, ker sem se družila z mojim ... če sva čistila zmrzovalnik
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:03:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ob sedmih vjutro pa nočete prit na kavo takrat ne ob 8h pa bi...samo kaj ko so ostale zaspanke
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:03:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kopiram tvoj post; Včeraj me ni bilo, ker sem se družila z mojim ... če sva čistila zmrzovalnik
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......