Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:29:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj za jutri,kera sploh pride? Ja tolko le glejte da nebom sama sedela tam. ..jaz pridem ob desetih No vsaj ena ki me ne bo pustla na cedilu. ma ja pridemo.....upam, da ne podležem vročini po poti ...najdi en fajn plac blizu igral Če pa bom po vsej verjetnosti zamudila. Veš kak daleč mam. ...lepo tebi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:30:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj za jutri,kera sploh pride? Ja tolko le glejte da nebom sama sedela tam. ..jaz pridem ob desetih jaz pa malo po 10h (če ne pride kaj vmes) kaj bi vmes prišlo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:32:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce tiste ki imate že večje ali ima še katera stolček za hranjenje in ga je pripravljena prodat se mi lahko javi. Ne bom nič jezna. dva dni nazaj sem ga oddala...žal...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:33:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce tiste ki imate že večje ali ima še katera stolček za hranjenje in ga je pripravljena prodat se mi lahko javi. Ne bom nič jezna. dva dni nazaj sem ga oddala...žal... milomast,če pa nisi nič omenila.....gugalnik in stolček brevi....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:35:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce tiste ki imate že večje ali ima še katera stolček za hranjenje in ga je pripravljena prodat se mi lahko javi. Ne bom nič jezna. dva dni nazaj sem ga oddala...žal... milomast,če pa nisi nič omenila.....gugalnik in stolček brevi.... Ja saj vem. Saj sem si sama kriva. Se nisem niti prej spomnila da bi tu povprašala. Kaj češ.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:36:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj bi vmes prišlo ...lahko mi mož avto vzame, ker bo svojega če se ne motim peljal k mehaniku...pa na mojem lahko vsak čas avspuh zruži ker se že ful sliši
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:41:19
|
|
|
|
botrca
|
Zdaj pa navalim na lubenico . Sami0804 jo še imaš na zalogi?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:43:33
|
|
|
|
katy83
|
čer. da vas še malo vidim pred spanjem. Hja, motor, ni tak hudo kot je zvenelo, moj me je klical v tistem trenutku, ko je bil motor na tleh, pa olje in bencin polit okoli. Pa je mislo, da je hujše. Hvala bogu ni neke full škode.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:44:53
|
|
|
|
katy83
|
saj ne vem kaj naj za jutri naredim? Pridem na kafe al ne? Ker moram popoldan spet v Mb okoli 17.ure, te pa se bom samo sem pa tja vozla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:45:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. da vas še malo vidim pred spanjem. Hja, motor, ni tak hudo kot je zvenelo, moj me je klical v tistem trenutku, ko je bil motor na tleh, pa olje in bencin polit okoli. Pa je mislo, da je hujše. Hvala bogu ni neke full škode. No vidiš.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:45:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj pa navalim na lubenico . Sami0804 jo še imaš na zalogi? jaz pa čakam, da pride moj domov in mi krof in štručko prinese
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:45:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. da vas še malo vidim pred spanjem. Hja, motor, ni tak hudo kot je zvenelo, moj me je klical v tistem trenutku, ko je bil motor na tleh, pa olje in bencin polit okoli. Pa je mislo, da je hujše. Hvala bogu ni neke full škode. jeeee
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:45:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj ne vem kaj naj za jutri naredim? Pridem na kafe al ne? Ker moram popoldan spet v Mb okoli 17.ure, te pa se bom samo sem pa tja vozla. ma valda da pridi...kje pa še je 17...ura
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:46:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. da vas še malo vidim pred spanjem. Hja, motor, ni tak hudo kot je zvenelo, moj me je klical v tistem trenutku, ko je bil motor na tleh, pa olje in bencin polit okoli. Pa je mislo, da je hujše. Hvala bogu ni neke full škode. no,vidiš.nobena juha se ne poje tako,vroča,kot se skuha...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:46:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj pa navalim na lubenico . Sami0804 jo še imaš na zalogi? jaz pa čakam, da pride moj domov in mi krof in štručko prinese od kod?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:46:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj pa navalim na lubenico . Sami0804 jo še imaš na zalogi? jaz pa čakam, da pride moj domov in mi krof in štručko prinese jaz pa čakam, da se moj stušira, pa mi en kapučino naredi. madonca mamo me fajn možeke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:48:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj pa navalim na lubenico . Sami0804 jo še imaš na zalogi? jaz pa čakam, da pride moj domov in mi krof in štručko prinese od kod? Je verjetno iz pekarne ali pa iz trgovine.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:48:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj ne vem kaj naj za jutri naredim? Pridem na kafe al ne? Ker moram popoldan spet v Mb okoli 17.ure, te pa se bom samo sem pa tja vozla. to se meni tudi dogaja večkrat...pridi pridi saj ni vsak dan tako
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:48:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj ne vem kaj naj za jutri naredim? Pridem na kafe al ne? Ker moram popoldan spet v Mb okoli 17.ure, te pa se bom samo sem pa tja vozla. ma valda da pridi...kje pa še je 17...ura ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:48:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj pa navalim na lubenico . Sami0804 jo še imaš na zalogi? jaz pa čakam, da pride moj domov in mi krof in štručko prinese jaz pa čakam, da se moj stušira, pa mi en kapučino naredi. madonca mamo me fajn možeke. Jap. Moj mi pa že pojstlo greje.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:49:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 eh,pa dober večer... čer tudi tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:49:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 en kapučino naredi. ob tej uri? pa lahko spiš?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:49:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 eh,pa dober večer... Večer sami.
|
umivanje zobLelly28 RRkolikokrat dnevno svojemu malčku umijete zobe?1x (
31%)
2x (
56%)
nikoli (
6%)
po vsaki jedi (
3%)
otrok je že dovolj star, da sam umiva zobe (
3%)
Število vseh glasov: 32Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!