Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:54:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ki pa te to je? jao Metalka stara,čez cesto,ko je na vogalu lekarna,za lekarno. aja, ja. vem ja. Tam je fitnes kje al kaj? Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. po vajinih pogovorih sodeč...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:55:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. tak le glej da ne bova v stene zrle .....))))) Saj boma v nejag,buča. Pa gužve ni,to sem mislila.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:55:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ki pa te to je? jao Metalka stara,čez cesto,ko je na vogalu lekarna,za lekarno. aja, ja. vem ja. Tam je fitnes kje al kaj? Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. po vajinih pogovorih sodeč...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:56:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. tak le glej da ne bova v stene zrle .....))))) Saj boma v nejag,buča. Pa gužve ni,to sem mislila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:56:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...saj ga imaš med frendi,ne?....daj mu napiši te...al pa ga klikni...saj se rad pogovarja Itak,da ga mam,če mi je po tebi prošnjo poslal.Pozabla? ....bilobil
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:56:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. tak le glej da ne bova v stene zrle .....))))) Saj boma v njega,buča. Pa gužve ni,to sem mislila.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:57:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...saj ga imaš med frendi,ne?....daj mu napiši te...al pa ga klikni...saj se rad pogovarja Itak,da ga mam,če mi je po tebi prošnjo poslal.Pozabla? ....bilobil Ti ga dam? Še ga mam od RD. Ga pozabim jemat!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:57:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. tak le glej da ne bova v stene zrle .....))))) Saj boma v nejag,buča. Pa gužve ni,to sem mislila. kam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:57:37
|
|
|
|
katy83
|
aja, res, kaj zdaj za jutri? Meni je tak vroče, da aleluja. Mi sploh ni se za vozit kam. Razen če se ob 7-ih dobimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:57:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ga pozabim jemat!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:58:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. tak le glej da ne bova v stene zrle .....))))) Saj boma v nejag,buča. Pa gužve ni,to sem mislila. kam v Hermana
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:58:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, res, kaj zdaj za jutri? Meni je tak vroče, da aleluja. Mi sploh ni se za vozit kam. Razen če se ob 7-ih dobimo. ma meni tud ni,pešaki...klime pa mi v avtu še ded ni nafilal
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:59:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. tak le glej da ne bova v stene zrle .....))))) Saj boma v nejag,buča. Pa gužve ni,to sem mislila. kam v Hermana eh nisem njega mislila ....ostal roba,pa to...(ona že ve)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:00:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, res, kaj zdaj za jutri? Meni je tak vroče, da aleluja. Mi sploh ni se za vozit kam. Razen če se ob 7-ih dobimo. ma meni tud ni,pešaki...klime pa mi v avtu še ded ni nafilal Pa saj se lahko tak zmenimo.Saraya,pa pridem potebe,če češ.Pa bomo na kafeju ju3 dorekle fiksno,pa basta!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:01:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. tak le glej da ne bova v stene zrle .....))))) Saj boma v nejag,buča. Pa gužve ni,to sem mislila. kam v Hermana eh nisem njega mislila ....ostal roba,pa to...(ona že ve) Pa v skrajni sili bo tudi on ok,če ne bi blo kakega drugega frišnega mesa na vidiku!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:01:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, res, kaj zdaj za jutri? Meni je tak vroče, da aleluja. Mi sploh ni se za vozit kam. Razen če se ob 7-ih dobimo. ma meni tud ni,pešaki...klime pa mi v avtu še ded ni nafilal Pa saj se lahko tak zmenimo.Saraya,pa pridem potebe,če češ.Pa bomo na kafeju ju3 dorekle fiksno,pa basta! ma če imam obe smrklji....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:01:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. tak le glej da ne bova v stene zrle .....))))) Saj boma v nejag,buča. Pa gužve ni,to sem mislila. kam v Hermana eh nisem njega mislila ....ostal roba,pa to...(ona že ve) Pa v skrajni sili bo tudi on ok,če ne bi blo kakega drugega frišnega mesa na vidiku! ma idi v kišto
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:02:23
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,kakega hudega kolega pa ma S? Pa non-stop mi S o njem bluzi,ker me je prejšnji petek pune žical,ko sem delala.Kuj ponuja mi ga. Ded pa je taki....Hmmmmm,mnjami ami,še bi ,mami!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:02:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kakega hudega kolega pa ma S? Pa non-stop mi S o njem bluzi,ker me je prejšnji petek pune žical,ko sem delala.Kuj ponuja mi ga. Ded pa je taki....Hmmmmm,mnjami ami,še bi ,mami! a res?... ..da ga povabi malo na treninge
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:03:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, res, kaj zdaj za jutri? Meni je tak vroče, da aleluja. Mi sploh ni se za vozit kam. Razen če se ob 7-ih dobimo. ma meni tud ni,pešaki...klime pa mi v avtu še ded ni nafilal Pa saj se lahko tak zmenimo.Saraya,pa pridem potebe,če češ.Pa bomo na kafeju ju3 dorekle fiksno,pa basta! ma če imam obe smrklji.... In? Pa prideš z obema tja.Al kak...Zaj te pa ki ne bo,jaz pa naj tja ob 11-h hodim? Pa idi ti v kišto!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:04:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kakega hudega kolega pa ma S? Pa non-stop mi S o njem bluzi,ker me je prejšnji petek pune žical,ko sem delala.Kuj ponuja mi ga. Ded pa je taki....Hmmmmm,mnjami ami,še bi ,mami! a res?... ..da ga povabi malo na treninge Kake? Privatne? Pa toti je ena sama kita,ne rabi treningov,razen postelnih!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:06:19
|
|
|
|
matcar
|
Nič,babike! "Vidla" sem vas,zaj pa šibam delat.Pridite kaj okoli,če bo te tam šetale.Tak ni zadne cajte nič za delat. Če ne pa se tipkamo,ko pridem domov,če ne bom prepozna,glede na to,da sem ju3 zjutraj. Pa-pa!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:07:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, res, kaj zdaj za jutri? Meni je tak vroče, da aleluja. Mi sploh ni se za vozit kam. Razen če se ob 7-ih dobimo. ma meni tud ni,pešaki...klime pa mi v avtu še ded ni nafilal Pa saj se lahko tak zmenimo.Saraya,pa pridem potebe,če češ.Pa bomo na kafeju ju3 dorekle fiksno,pa basta! ma če imam obe smrklji.... In? Pa prideš z obema tja.Al kak...Zaj te pa ki ne bo,jaz pa naj tja ob 11-h hodim? Pa idi ti v kišto! ja...ampak kako bi po mene prišla...? boš nas vse peljala?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 13:08:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,babike! "Vidla" sem vas,zaj pa šibam delat.Pridite kaj okoli,če bo te tam šetale.Tak ni zadne cajte nič za delat. Če ne pa se tipkamo,ko pridem domov,če ne bom prepozna,glede na to,da sem ju3 zjutraj. Pa-pa! čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 14:22:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala sami spraševala si za ginekologa, jaz imam doc.Reljiča, samo kolikor vem ne sprejema več, mi je pa 1A zdravnik. Nekaj si zamešala,jaz sem s mojo ginekologinjo več kot zadovoljna ,kar se pa tiče doc.Reljića pa ti dam absolutno prav,res je zdravnik s srcem,kakor tudi vsi njegovi kolegi iz neplodnostne ambulante .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
katero ime ti je nabolj všečlisicka76Enej (
27%)
Matej (
27%)
Kristian (
13%)
Liam (
20%)
Nej (
12%)
Število vseh glasov: 466Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!