|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
15.7.2010 14:23:55   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: koala

katyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . vem da je hudo, samo dokler je samo materialna škoda ni panike, glavno da tvoj ni bil na motorju.

Ja, saj s tem jaz tud skušam tolažit, ampak ko vem, da sva si ta najin motorček s težavo kupla, pa tak je bil moj dragi vesel, zdaj pa to. user posted image user posted image user posted image
Jokam ko mali otrok.

Še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 351
15.7.2010 14:55:51   
zaljubljena23
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

botrca, hvala...Tole glede simobila mi je popolnoma jasno, ker ma moj zdaj paket tri zame, pa pogodba mu bo kmalu potekla, sem rekla, naj gre novo sklene, pa tisto razliko plača, itak jo bo dobil vrnjeno že s tem, ko bo imel 50% nižji račun...

nič ne rabi plačat, samo spremeni paket in to je vse...aja pa novi tel. mora vzet če hoče ta paket

Botrca, pogodba mu poteče komaj marca drugo leto in pade v rang, kjer mora razliko subvencionirane vrednosti telefona plačati...Ker bi pač toliko prej podpisal novo pogodbo...Upam, da me razumeš...Gre za predčasni nakup...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 352
15.7.2010 14:55:58   
zaljubljena23

katyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . vem da je hudo, samo dokler je samo materialna škoda ni panike, glavno da tvoj ni bil na motorju.

podpis

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 353
15.7.2010 15:20:26   
Sacherca

podpis

Tudi moj podpis.

Midva s skratom trenutno v ohlajenem stanovanju,ker zunaj pred hiso je vroceeeeeee za znoret user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 354
15.7.2010 15:31:12   
arabela*
Mi pa gremo na sprehod...upam da ne izgorimouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.7.2010 15:33:37   
katy83
hvala vsem za user posted image . Rada vas mam. user posted image

no, mi imamo trenutno v bajti 29 stopinj. user posted image

Malega sem skopala, da sem ga ohladila malo, zdaj pa revček spi ko top.
No in kaj se mi je zgodilo? Pred 5 minutami mi piše kolegica sms, če mi posodi prenosno klimo čez poletje? user posted image user posted image user posted image   Madonca to pa bo malo boljše za dihat. user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 356
15.7.2010 15:34:37   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

podpis

Tudi moj podpis.

Midva s skratom trenutno v ohlajenem stanovanju,ker zunaj pred hiso je vroceeeeeee za znoret user posted image

da vam to rata.user posted image user posted image user posted image

no, saj ponavadi nam tudi, samo danes pa je katastrofa

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 357
15.7.2010 18:28:26   
arabela*

No in kaj se mi je zgodilo? Pred 5 minutami mi piše kolegica sms, če mi posodi prenosno klimo čez poletje? user posted image user posted image user posted image   Madonca to pa bo malo boljše za dihat. user posted image

no fajn,boš na hladnemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 358
15.7.2010 18:29:33   
arabela*

no, saj ponavadi nam tudi, samo danes pa je katastrofa

meni je bilo danes neznosno...kljub temu, da sem imela naštimano na 17 stopinj, je bilo soparno in vročeuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 359
15.7.2010 18:31:21   
arabela*
No, me pa smo bile malo na s'prehodu,po mestu,pa malo na igrala smo šle......potem pa domov...M tak že gre zdaj spat,ker je čist kaput, nič ni popoldan spala, A pa še mora ob devetih AB vzetuser posted image ...moj pa gre na klubuser posted image ...potem pa imam malo miruuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 360
15.7.2010 18:31:48   
arabela*
kaj zaj za jutri,kera sploh pride?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
15.7.2010 19:31:10   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

botrca, hvala...Tole glede simobila mi je popolnoma jasno, ker ma moj zdaj paket tri zame, pa pogodba mu bo kmalu potekla, sem rekla, naj gre novo sklene, pa tisto razliko plača, itak jo bo dobil vrnjeno že s tem, ko bo imel 50% nižji račun...

nič ne rabi plačat, samo spremeni paket in to je vse...aja pa novi tel. mora vzet če hoče ta paket

Botrca, pogodba mu poteče komaj marca drugo leto in pade v rang, kjer mora razliko subvencionirane vrednosti telefona plačati...Ker bi pač toliko prej podpisal novo pogodbo...Upam, da me razumeš...Gre za predčasni nakup...

ne razumemuser posted image ...nama tudi ni še poteklel prejšnji paket na ni bil problem ga predčasno spremenit...ni več potrebno čakat lahko prej spremeniš 5 al 6 mesecev prej...pa tel. tudi lahko prej kupiš ne rabiš čakat konec vezave

< Sporočilo je popravil botrca -- 15.7.2010 19:32:32 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 362
15.7.2010 19:35:17   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pridem, če bo večina prišla...naj še ostale povejo pa se do konca večera zmenimo fiksno user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 363
15.7.2010 19:37:13   
botrca
Danes pa je pekleno in zunaj in noter user posted image . Jan gleda risanke, jaz pa se hladim ob rač. user posted image . Še malo pa ga grem spravit spat. Včeraj me ni bilo, ker sem se družila z mojim user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.7.2010 19:38:23   
botrca
Kathy83 še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je tvoj ok, pleh se že popravi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 365
15.7.2010 20:54:46   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 366
15.7.2010 20:55:26   
ly117

Ja tolko le glejte da nebom sama sedela tam.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
15.7.2010 21:15:42   
zaljubljena23
botrca...Imaš vse prav, da lahko menjaš telefon brez doplačila že 150 dni pred iztekom pogodbe (cca 5 mesecev)...Mojemu pa poteče pogodba naslednje leto marca, kar je več kot 5 mesecev in za to mora za tiste dni doplačati...http://www.simobil.si/sl/actions.cp2?cid=A9494F8F-2998-7004-7FFB-0139CE395FCD&linkid=pnt

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 368
15.7.2010 21:16:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image user posted image user posted image ..jaz pridem ob desetihuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 369
15.7.2010 21:19:42   
ly117

user posted image user posted image user posted image ..jaz pridem ob desetihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No vsaj ena ki me ne bo pustla na cedilu. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
15.7.2010 21:21:09   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No vsaj ena ki me ne bo pustla na cedilu. user posted image

ma ja pridemo.....upam, da ne podležem vročini po potiuser posted image ...najdi en fajn plac blizu igraluser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 371
15.7.2010 21:23:30   
ly117
Punce tiste ki imate že večje user posted image   ali ima še katera stolček za hranjenje in ga je pripravljena prodat se mi lahko javi. Ne bom nič jezna. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 372
15.7.2010 21:24:32   
ly117

ma ja pridemo.....upam, da ne podležem vročini po potiuser posted image ...najdi en fajn plac blizu igraluser posted image

Če pa bom po vsej verjetnosti zamudila. Veš kak daleč mam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
15.7.2010 21:29:25   
arabela*

Punce tiste ki imate že večje user posted image   ali ima še katera stolček za hranjenje in ga je pripravljena prodat se mi lahko javi. Ne bom nič jezna. user posted image

dva dni nazaj sem ga oddala...žal...

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 374
15.7.2010 21:29:44   
botrca

jaz pa malo po 10h user posted image (če ne pride kaj vmes)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

ker radio poslušate?
marjetica23

j

antena (13%)

center (11%)

radio 1 (24%)

ognišče (2%)

hit (13%)

drugo (38%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!