Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 14:23:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: koala katy . vem da je hudo, samo dokler je samo materialna škoda ni panike, glavno da tvoj ni bil na motorju. Ja, saj s tem jaz tud skušam tolažit, ampak ko vem, da sva si ta najin motorček s težavo kupla, pa tak je bil moj dragi vesel, zdaj pa to. Jokam ko mali otrok. Še od mene
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 14:55:51
|
|
|
|
zaljubljena23
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 botrca, hvala...Tole glede simobila mi je popolnoma jasno, ker ma moj zdaj paket tri zame, pa pogodba mu bo kmalu potekla, sem rekla, naj gre novo sklene, pa tisto razliko plača, itak jo bo dobil vrnjeno že s tem, ko bo imel 50% nižji račun... nič ne rabi plačat, samo spremeni paket in to je vse...aja pa novi tel. mora vzet če hoče ta paket Botrca, pogodba mu poteče komaj marca drugo leto in pade v rang, kjer mora razliko subvencionirane vrednosti telefona plačati...Ker bi pač toliko prej podpisal novo pogodbo...Upam, da me razumeš...Gre za predčasni nakup...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 14:55:58
|
|
|
|
zaljubljena23
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala katy . vem da je hudo, samo dokler je samo materialna škoda ni panike, glavno da tvoj ni bil na motorju. podpis
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 15:20:26
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 IZVIRNO SPOROČILO: koala katy . vem da je hudo, samo dokler je samo materialna škoda ni panike, glavno da tvoj ni bil na motorju. podpis Tudi moj podpis. Midva s skratom trenutno v ohlajenem stanovanju,ker zunaj pred hiso je vroceeeeeee za znoret
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 15:31:12
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa gremo na sprehod...upam da ne izgorimo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 15:33:37
|
|
|
|
katy83
|
hvala vsem za . Rada vas mam. no, mi imamo trenutno v bajti 29 stopinj. Malega sem skopala, da sem ga ohladila malo, zdaj pa revček spi ko top. No in kaj se mi je zgodilo? Pred 5 minutami mi piše kolegica sms, če mi posodi prenosno klimo čez poletje? Madonca to pa bo malo boljše za dihat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 15:34:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 IZVIRNO SPOROČILO: koala katy . vem da je hudo, samo dokler je samo materialna škoda ni panike, glavno da tvoj ni bil na motorju. podpis Tudi moj podpis. Midva s skratom trenutno v ohlajenem stanovanju,ker zunaj pred hiso je vroceeeeeee za znoret da vam to rata. no, saj ponavadi nam tudi, samo danes pa je katastrofa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 18:28:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 No in kaj se mi je zgodilo? Pred 5 minutami mi piše kolegica sms, če mi posodi prenosno klimo čez poletje? Madonca to pa bo malo boljše za dihat. no fajn,boš na hladnem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 18:29:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj ponavadi nam tudi, samo danes pa je katastrofa meni je bilo danes neznosno...kljub temu, da sem imela naštimano na 17 stopinj, je bilo soparno in vroče
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 18:31:21
|
|
|
|
arabela*
|
No, me pa smo bile malo na s'prehodu,po mestu,pa malo na igrala smo šle......potem pa domov...M tak že gre zdaj spat,ker je čist kaput, nič ni popoldan spala, A pa še mora ob devetih AB vzet ...moj pa gre na klub ...potem pa imam malo miru
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 18:31:48
|
|
|
|
arabela*
|
kaj zaj za jutri,kera sploh pride?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 19:31:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 botrca, hvala...Tole glede simobila mi je popolnoma jasno, ker ma moj zdaj paket tri zame, pa pogodba mu bo kmalu potekla, sem rekla, naj gre novo sklene, pa tisto razliko plača, itak jo bo dobil vrnjeno že s tem, ko bo imel 50% nižji račun... nič ne rabi plačat, samo spremeni paket in to je vse...aja pa novi tel. mora vzet če hoče ta paket Botrca, pogodba mu poteče komaj marca drugo leto in pade v rang, kjer mora razliko subvencionirane vrednosti telefona plačati...Ker bi pač toliko prej podpisal novo pogodbo...Upam, da me razumeš...Gre za predčasni nakup... ne razumem ...nama tudi ni še poteklel prejšnji paket na ni bil problem ga predčasno spremenit...ni več potrebno čakat lahko prej spremeniš 5 al 6 mesecev prej...pa tel. tudi lahko prej kupiš ne rabiš čakat konec vezave
< Sporočilo je popravil botrca -- 15.7.2010 19:32:32 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 19:35:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj za jutri,kera sploh pride? jaz pridem, če bo večina prišla...naj še ostale povejo pa se do konca večera zmenimo fiksno
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 19:37:13
|
|
|
|
botrca
|
Danes pa je pekleno in zunaj in noter . Jan gleda risanke, jaz pa se hladim ob rač. . Še malo pa ga grem spravit spat. Včeraj me ni bilo, ker sem se družila z mojim ...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 19:38:23
|
|
|
|
botrca
|
Kathy83 še od mene samo da je tvoj ok, pleh se že popravi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 20:54:46
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 20:55:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj za jutri,kera sploh pride? Ja tolko le glejte da nebom sama sedela tam.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:15:42
|
|
|
|
zaljubljena23
|
botrca...Imaš vse prav, da lahko menjaš telefon brez doplačila že 150 dni pred iztekom pogodbe (cca 5 mesecev)...Mojemu pa poteče pogodba naslednje leto marca, kar je več kot 5 mesecev in za to mora za tiste dni doplačati...http://www.simobil.si/sl/actions.cp2?cid=A9494F8F-2998-7004-7FFB-0139CE395FCD&linkid=pnt
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:16:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj za jutri,kera sploh pride? Ja tolko le glejte da nebom sama sedela tam. ..jaz pridem ob desetih
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:19:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj za jutri,kera sploh pride? Ja tolko le glejte da nebom sama sedela tam. ..jaz pridem ob desetih No vsaj ena ki me ne bo pustla na cedilu.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:21:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj za jutri,kera sploh pride? Ja tolko le glejte da nebom sama sedela tam. ..jaz pridem ob desetih No vsaj ena ki me ne bo pustla na cedilu. ma ja pridemo.....upam, da ne podležem vročini po poti ...najdi en fajn plac blizu igral
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:23:30
|
|
|
|
ly117
|
Punce tiste ki imate že večje ali ima še katera stolček za hranjenje in ga je pripravljena prodat se mi lahko javi. Ne bom nič jezna.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:24:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj za jutri,kera sploh pride? Ja tolko le glejte da nebom sama sedela tam. ..jaz pridem ob desetih No vsaj ena ki me ne bo pustla na cedilu. ma ja pridemo.....upam, da ne podležem vročini po poti ...najdi en fajn plac blizu igral Če pa bom po vsej verjetnosti zamudila. Veš kak daleč mam.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:29:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Punce tiste ki imate že večje ali ima še katera stolček za hranjenje in ga je pripravljena prodat se mi lahko javi. Ne bom nič jezna. dva dni nazaj sem ga oddala...žal...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 21:29:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj zaj za jutri,kera sploh pride? Ja tolko le glejte da nebom sama sedela tam. ..jaz pridem ob desetih jaz pa malo po 10h (če ne pride kaj vmes)
|
ker radio poslušate?marjetica23jantena (
13%)
center (
11%)
radio 1 (
24%)
ognišče (
2%)
hit (
13%)
drugo (
38%)
Število vseh glasov: 110Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!