Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 8:42:53
|
|
|
|
arabela*
|
jutro spali, se naspali, zdaj pa že srkam kavico, da k sebi pridem ... mičkene se igrata s pupami...moj me je razp...prek telefona .........jaz pa se malo po netu sprehajam.... Študiram, da bi ju malo v park peljala.....tam je vsaj zrak
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 9:08:05
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Spali smo slabo, pa saj ni čudno če smo meli v spalnici 28 stopinj. Kriza! sami spraševala si za ginekologa, jaz imam doc.Reljiča, samo kolikor vem ne sprejema več, mi je pa 1A zdravnik. Lenči lepo da je pupa bolje. A za jutri velja?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 10:01:25
|
|
|
|
Sacherca
|
Alora Mami sibala na Ukc potem pride lepo nazaj.Jaz pa zdaj sibam se v mesto na banko pa knjihnico.Potem pa kosilo. Verjetno bodo kar buckini polpeti,zrezki v omaki in solata. Nasvidanje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 10:01:55
|
|
|
|
Sacherca
|
ps Matcar hvala za telefonsko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:11:21
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Midva pa sma se danes vstala okoli pol8. Malo pred deveto sma bila že v parku na igralah. Je še takrat senca pa malo popiha pa je tak fajn. Pred pol ure pa sma prišla domov. L mi je tak zaspal na poti domov jaz sem se pa zdaj najedla, zdaj pa grem pospravit, pa kosilo do konca skuhat. Sem ga na pol že včerej skuhala.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 15.7.2010 11:14:35 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:22:56
|
|
|
|
arabela*
|
pojma nimam,če naj pridem jutri ali ne.....ni tak blizu za pešačit ..........prej smo samo do štacune in knjižnice šle in smo skoraj omagale ....k....pa tako poletje
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:24:15
|
|
|
|
arabela*
|
Kuhalaa bom kar brzinski krompirjev golaž z belo hrenovko in murkami Popoldne pa malo ven...ker se mi rola že notri
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:29:54
|
|
|
|
katy83
|
jutro. Sem jezna ko . Me je moj zdaj klical, da mu je nekdo na parkingu pred službo zbil motor, pa je polaman full baje. Pa mislim no, al je nekdo tak butast, da z avtom rukne motor, pa ne čuti al pa gre , al pa je kdo to zanalašč naredo. Skratka znorela bom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:35:48
|
|
|
|
koala
|
katy . vem da je hudo, samo dokler je samo materialna škoda ni panike, glavno da tvoj ni bil na motorju.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:36:48
|
|
|
|
arabela*
|
Katy...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:38:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala katy . vem da je hudo, samo dokler je samo materialna škoda ni panike, glavno da tvoj ni bil na motorju. Ja, saj s tem jaz tud skušam tolažit, ampak ko vem, da sva si ta najin motorček s težavo kupla, pa tak je bil moj dragi vesel, zdaj pa to. Jokam ko mali otrok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:38:39
|
|
|
|
katy83
|
hvala za objemčke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:40:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ja, saj s tem jaz tud skušam tolažit, ampak ko vem, da sva si ta najin motorček s težavo kupla, pa tak je bil moj dragi vesel, zdaj pa to. Jokam ko mali otrok. saj bo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:43:37
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ja, saj s tem jaz tud skušam tolažit, ampak ko vem, da sva si ta najin motorček s težavo kupla, pa tak je bil moj dragi vesel, zdaj pa to. Jokam ko mali otrok. saj bo, mogoče pa ni tako hudo poškodovan!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 11:45:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ja, saj s tem jaz tud skušam tolažit, ampak ko vem, da sva si ta najin motorček s težavo kupla, pa tak je bil moj dragi vesel, zdaj pa to. Jokam ko mali otrok. saj bo Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:12:09
|
|
|
|
katy83
|
ok, zdaj pa me še kliče, da ne bo dobil nič od zavarovalnice, ker nima kaska ali vsaj delnega kaska. ah, no saj zdaj mi je rekel, da ni tak full polaman motor, je pač prva reakcija bla bolj napihnjena. Vseeno pa me razkuri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:16:15
|
|
|
|
katy83
|
no, drugče pa sem jaz včeraj imela full bolečine v trebuhu al pač tam neki, me je skoraj pobralo. Mogoče od tega, ko nimam menze? Danes je boljše, upam, da tak tudi ostane. Pogovarjate se o ginekologih. jaz imam dr. Petrovičevo. Dokler nisem bla noseča, mi ni bla fajn, tak hladna, v nosečnosti pa se je izkazala. Pa o fitnesu je tekla beseda. jaz bi tudiiiiiiiii.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:23:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa o fitnesu je tekla beseda. jaz bi tudiiiiiiiii. ti kar....ne matcar...jo vzamema cuj?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:28:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa o fitnesu je tekla beseda. jaz bi tudiiiiiiiii. ti kar....ne matcar...jo vzamema cuj? Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:30:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa o fitnesu je tekla beseda. jaz bi tudiiiiiiiii. ti kar....ne matcar...jo vzamema cuj? kaj je smešno? bi se še jaz smejala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:30:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca ps Matcar hvala za telefonsko Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:32:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa o fitnesu je tekla beseda. jaz bi tudiiiiiiiii. ti kar....ne matcar...jo vzamema cuj? Itak! kdaj gremo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:32:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. Sem jezna ko . Me je moj zdaj klical, da mu je nekdo na parkingu pred službo zbil motor, pa je polaman full baje. Pa mislim no, al je nekdo tak butast, da z avtom rukne motor, pa ne čuti al pa gre , al pa je kdo to zanalašč naredo. Skratka znorela bom. Katy,
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:33:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. Sem jezna ko . Me je moj zdaj klical, da mu je nekdo na parkingu pred službo zbil motor, pa je polaman full baje. Pa mislim no, al je nekdo tak butast, da z avtom rukne motor, pa ne čuti al pa gre , al pa je kdo to zanalašč naredo. Skratka znorela bom. Katy, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:34:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, drugče pa sem jaz včeraj imela full bolečine v trebuhu al pač tam neki, me je skoraj pobralo. Mogoče od tega, ko nimam menze? Danes je boljše, upam, da tak tudi ostane. Pogovarjate se o ginekologih. jaz imam dr. Petrovičevo. Dokler nisem bla noseča, mi ni bla fajn, tak hladna, v nosečnosti pa se je izkazala. Pa o fitnesu je tekla beseda. jaz bi tudiiiiiiiii. Jaz jo tudi imam in mi je ZAKON! Prej sem mela Fenricha,pol veš,da mi je svetska.
|
ime za punčko s1o2kako naj dam ime hčerkitia (
35%)
lara (
65%)
Število vseh glasov: 513Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!