Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:34:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa o fitnesu je tekla beseda. jaz bi tudiiiiiiiii. ti kar....ne matcar...jo vzamema cuj? Itak! kdaj gremo? Lahko že ju3,čakam Sarayo,da se zjasni.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:36:59
|
|
|
|
matcar
|
Aja,sem čisto pozabla. Sem dobila mail nazaj od one,ko je buggy-ja kupla,češ da bo šla na tržno inšpekcijo prijavit in bo po sodni poti izterjala kupnino nazaj. Mislim,baba zmešana!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:37:38
|
|
|
|
matcar
|
Koala,točno ja.Kaj je zaj za ju3? Da nem brez veze tja hodla,pa nobene nebo!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:39:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem čisto pozabla. Sem dobila mail nazaj od one,ko je buggy-ja kupla,češ da bo šla na tržno inšpekcijo prijavit in bo po sodni poti izterjala kupnino nazaj. Mislim,baba zmešana! halo??? pa naj gre kam hoče. Pa saj, kaj ji bo tržna inšpekcija?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:40:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa o fitnesu je tekla beseda. jaz bi tudiiiiiiiii. ti kar....ne matcar...jo vzamema cuj? Itak! kdaj gremo? Lahko že ju3,čakam Sarayo,da se zjasni. glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:40:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem čisto pozabla. Sem dobila mail nazaj od one,ko je buggy-ja kupla,češ da bo šla na tržno inšpekcijo prijavit in bo po sodni poti izterjala kupnino nazaj. Mislim,baba zmešana! halo??? pa naj gre kam hoče. Pa saj, kaj ji bo tržna inšpekcija? Pa ja.Mislim,kaj te bo tam.Samo sramoto si bo naredla,kura zmešana.Pa ne bi rekla,da je ne vem,kaki dnar dala.Mislim.....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:40:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,sem čisto pozabla. Sem dobila mail nazaj od one,ko je buggy-ja kupla,češ da bo šla na tržno inšpekcijo prijavit in bo po sodni poti izterjala kupnino nazaj. Mislim,baba zmešana!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:42:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa o fitnesu je tekla beseda. jaz bi tudiiiiiiiii. ti kar....ne matcar...jo vzamema cuj? Itak! kdaj gremo? Lahko že ju3,čakam Sarayo,da se zjasni. glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval. Jaz pa bom sproti vidla,ker ne vem,kak bom delala,ne delam vsak dan enako.Pa kakih 2-3x bi jaz hodla,sma se z Sarayo že tak zmenle.Zjutraj al pa zvečer.Meni bi še bolj zvečer pasalo,ko je moj tudi doma,da bo lauženke ahtal.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:42:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval. saj jaz tudi...ma gremo k hermanu te,da ne kompliciramo in še jaz ne bom komplicirala okol prevoza,v skrajni sili pridem peški do tja.....basta
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:43:06
|
|
|
|
arabela*
|
Ala pa pristan...mi še bolj paše
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:43:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval. saj jaz tudi...ma gremo k hermanu te,da ne kompliciramo in še jaz ne bom komplicirala okol prevoza,v skrajni sili pridem peški do tja.....basta Komot! Pa saj sem jaz z tabo,ti ne bo gnjavo.Ga boma že zrihtale.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:43:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ala pa pristan...mi še bolj paše Neeeee.je predrago za 2-3x na teden.Pa še gužva je ful baje.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:46:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval. saj jaz tudi...ma gremo k hermanu te,da ne kompliciramo in še jaz ne bom komplicirala okol prevoza,v skrajni sili pridem peški do tja.....basta Komot! Pa saj sem jaz z tabo,ti ne bo gnjavo.Ga boma že zrihtale. okej...daj te pa še ti kontaktiraj z njim prek fb,pa ga malo povprašaj za cene..itd....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:47:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval. saj jaz tudi...ma gremo k hermanu te,da ne kompliciramo in še jaz ne bom komplicirala okol prevoza,v skrajni sili pridem peški do tja.....basta Komot! Pa saj sem jaz z tabo,ti ne bo gnjavo.Ga boma že zrihtale. okej...daj te pa še ti kontaktiraj z njim prek fb,pa ga malo povprašaj za cene..itd.... Oki doki smoki!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:47:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval. saj jaz tudi...ma gremo k hermanu te,da ne kompliciramo in še jaz ne bom komplicirala okol prevoza,v skrajni sili pridem peški do tja.....basta ki te to je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:48:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval. saj jaz tudi...ma gremo k hermanu te,da ne kompliciramo in še jaz ne bom komplicirala okol prevoza,v skrajni sili pridem peški do tja.....basta ki te to je? Pri Lekarni Lah,ko so bloki.Veš kje?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:48:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa o fitnesu je tekla beseda. jaz bi tudiiiiiiiii. ti kar....ne matcar...jo vzamema cuj? Itak! kdaj gremo? Lahko že ju3,čakam Sarayo,da se zjasni. glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval. Jaz pa bom sproti vidla,ker ne vem,kak bom delala,ne delam vsak dan enako.Pa kakih 2-3x bi jaz hodla,sma se z Sarayo že tak zmenle.Zjutraj al pa zvečer.Meni bi še bolj zvečer pasalo,ko je moj tudi doma,da bo lauženke ahtal. 2x na teden bi jaz tudi. kaj več pa verjetno niti ne bo šlo, ker moj tak čudno dela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:49:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval. saj jaz tudi...ma gremo k hermanu te,da ne kompliciramo in še jaz ne bom komplicirala okol prevoza,v skrajni sili pridem peški do tja.....basta ki te to je? Pri Lekarni Lah,ko so bloki.Veš kje? ki pa te to je? jao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:50:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 glede fitnesa bom jaz malo omejena. Rada bi hodla zjutraj ali pa zvečer, vse pa je odvisno kdaj bo moj doma, da bo tamalega čuval. saj jaz tudi...ma gremo k hermanu te,da ne kompliciramo in še jaz ne bom komplicirala okol prevoza,v skrajni sili pridem peški do tja.....basta ki te to je? Pri Lekarni Lah,ko so bloki.Veš kje? ki pa te to je? jao Metalka stara,čez cesto,ko je na vogalu lekarna,za lekarno.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:51:47
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...saj ga imaš med frendi,ne?....daj mu napiši te...al pa ga klikni...saj se rad pogovarja
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:51:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ki pa te to je? jao Metalka stara,čez cesto,ko je na vogalu lekarna,za lekarno. aja, ja. vem ja. Tam je fitnes kje al kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:53:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ki pa te to je? jao Metalka stara,čez cesto,ko je na vogalu lekarna,za lekarno. aja, ja. vem ja. Tam je fitnes kje al kaj? Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:53:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ki pa te to je? jao Metalka stara,čez cesto,ko je na vogalu lekarna,za lekarno. aja, ja. vem ja. Tam je fitnes kje al kaj? baje......
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:53:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...saj ga imaš med frendi,ne?....daj mu napiši te...al pa ga klikni...saj se rad pogovarja Itak,da ga mam,če mi je po tebi prošnjo poslal.Pozabla?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 12:54:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,v blokih za lekarno ima eh hudi tip privatni fitnes iz stanovanja naret,pa je baje vredi.Sem se z eno pogovorjala,ko hodi tja.Maš mir,ni gužve pa ni drago. tak le glej da ne bova v stene zrle .....)))))
|
Kakšno kavo pijete?Turško (
53%)
a la Nescafe (
28%)
Espresso (
19%)
Število vseh glasov: 10239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!