Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 30.7.2010 10:27:23
|
|
|
|
Masha_M
|
katrinka: Ne vem zakaj imam jaz ves čas v sebi občutek, da ti tudi v drugo pričakuješ punčko. Mislim, da ti zaradi tega tudi dostikrat kaj napišem v ženski obliki, pa naj mali škratek in mamica prosim tega ne zamerita, če se izkaže da bo dečko. Glede toxe pa mislim, da hujšega ne bi smelo biti, jih pa vsekakor opozori. Jaz sem na drugem odvzemu naletela na eno sestro, ki je bila očitno pri volji za klepet in mi je rekla, da je toxa zares nevarna v zgodnjem delu nosečnosti, ko lahko povzroči resne okvare ploda, če jo dobiš nekje od oka od 24. tedna naprej se jo pa baje da čisto brez problemov in nevarnosti za otročka zdraviti z antibiotiki. Upam torej, da je vedela kaj je govorila.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 30.7.2010 12:06:39
|
|
|
|
pikizenc
|
Če se bo tole jesensko vreme vleklo, pol ne vem... ampak zaenkrat mi še paše. V službi itak še okol laufam v majčkah z naramnicami, včeraj zunaj pa v kratkih rokavih. Me je prijateljica v plašču gledala kot deveto čudo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 30.7.2010 12:32:35
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana lahko pa v porodnišnici prosiš da ti naredijo test seveda rabiš tisti papir za laboratorij ali se pa s svojo ginekologinjo pomeni da še to opravita preden te pošljejo not. bom pocakala se ta tden da vidim kaj bodo v p rekl,ce not ustanem jih bom opomnila, tiste listke mam pa tko skoz v materinski masha - hehe...a ves kako je,dejansko jaz vem kaj je pa ne zelim izdati, nisem hotela spola vedeti pa so se dohtarji zarekli - ko pa je dohtarca na uz-ju - eden izmed mnogih,klicala za izvide ac sem pa po telefonu slisala kaj ji je sestra tam rekla, na forumu pa pisem vecinoma mosko-zenski obliki,kuker rata,sem se pa tud jaz ze zagovorila - pri nasih septembrkah na enem srecanju,tko da tri vejo...hehe sicr pa ti moj firbec - se malo pa bos videla a imas prav...hehe pikizenc - v plascu si bila, ja jaz bi te tud cudn gledala ceprav je hladno...to mas prav besna - serviser za stedilnik vzel vec dinarckov kot pricakovala,a je zmanjkal za jogi - postar pa ze prsu...brrrrrr morm zdej do treh pocakat da grem na posto
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 30.7.2010 13:29:31
|
|
|
|
Lenny1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M lenny: Aaaaa, zdaj mi je končno jasno zakaj katrinka to MENE sprašuje če si TI še v enem kosu. Masha_M - mogoče se pa v živo spoznava v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 30.7.2010 14:34:18
|
|
|
|
pikizenc
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana pikizenc - v plascu si bila, ja jaz bi te tud cudn gledala ceprav je hladno...to mas prav Hehe, ne ne, jaz sem bila v čist v kratkih rokavih sredi dežja, ona pa v plašču
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 30.7.2010 17:00:26
|
|
|
|
Masha_M
|
katrinka: A potem hočeš reči da ti veš, tvoj in ostala familija pa ne? Če je tako, se ti klanjam, ker jaz se po moje razpočim od teže silne skrivnosti, hehehe. Lenny1: Ne bi bilo švoh. A greš ti tudi v Postojno (sorry za sklerozo, če si že kje omenila)?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 30.7.2010 19:58:09
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana pikizenc - v plascu si bila, ja jaz bi te tud cudn gledala ceprav je hladno...to mas prav Hehe, ne ne, jaz sem bila v čist v kratkih rokavih sredi dežja, ona pa v plašču sej je mrzlo nic ne recem...a plasc idealno da se stisnes z dragim v posteljici topli.... IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M katrinka: A potem hočeš reči da ti veš, tvoj in ostala familija pa ne? Če je tako, se ti klanjam, ker jaz se po moje razpočim od teže silne skrivnosti, hehehe. ja nihce ne ve,sej ce bi blo po najino tud midva ne bi vedla aje tko prsl,tud da mamo take tezave redko kdo ve...sej sva se midva ze stokrat skor zagovorila - ker doma buhi kliceva ze z imenom in pol je tezko preklopit na srednji spol ce se z drugim pogovarjas...hehe no se malo.... a ja - dobila jogi,dobre volje,sedaj iti spat...najbrz
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 31.7.2010 12:34:11
|
|
|
|
petrca2507
|
Mashin dragi je pred dobrimi 15 minutami na FB napisal, da so že 3! Bom počakala še na uradno Mashino sporočilo.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 31.7.2010 12:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, jaz kar ne morem stran od ljubljanskih noseck. Tukaj smo se imele tako fajn Ampak tokrat sem pri vas z razlogom. Masha je namrec mamica! Od 31.7 ob 10.08 imava novega sefa. Ime mu je Val. Kljub le 53cm in 3630g je ocitno precej vpliven, saj nama je nemudoma dodelil najpomembnejso funkcijo pod svojo taktirko - meni pa naziv mamica. Evo, ze klice! :)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 31.7.2010 14:30:19
|
|
|
|
petrca2507
|
Masha, čestitke še tukaj
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 31.7.2010 15:06:39
|
|
|
|
pikizenc
|
Masha čestitke pa upam da bo šef prizanesljiv
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 31.7.2010 15:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Cestitke! Naj vam sporočm, da imam sedaj končno določen PDP in sicer 22.2.2011
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 31.7.2010 19:13:21
|
|
|
|
teodora75
|
Masha in Val, cestitke tudi z nasega konca! Komaj cakam, da sporocis, kako je potekalo potovanje iz LJ do PO. Upam, da vam je uspelo! Veliko neznih trenutkov ze na zacetku in srecno! T.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 31.7.2010 19:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Dekleta mi lahko zaupate kam boste šle doriti v Lj ali katere druge porodnišnice in zakaj?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.8.2010 7:41:06
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Joj, jaz kar ne morem stran od ljubljanskih noseck. Tukaj smo se imele tako fajn Ampak tokrat sem pri vas z razlogom. Masha je namrec mamica! Od 31.7 ob 10.08 imava novega sefa. Ime mu je Val. Kljub le 53cm in 3630g je ocitno precej vpliven, saj nama je nemudoma dodelil najpomembnejso funkcijo pod svojo taktirko - meni pa naziv mamica. Evo, ze klice! :) ooooooooooooooo cestitke mamica, val - ti imas pa prelepe mere...kr tako naprej in bodi dober sef
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.8.2010 7:42:38
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Dekleta mi lahko zaupate kam boste šle doriti v Lj ali katere druge porodnišnice in zakaj? lj - ker mi je najblizje,ker sem prvic tam rodila,ker imamo velike tezave z otrockom in je lj najbolj primerna
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.8.2010 10:36:28
|
|
|
|
ljubljana
|
En dober zajtrk želim Ena kavica po želji in prigrizek. mjam mjam
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.8.2010 11:47:52
|
|
|
|
katrinka
|
se dobr da kuham kosilo k drugac bi kr ekran pojedla njami
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.8.2010 13:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tudi jaz imam zaradi prekomerno nizkega sladkorja rizično, tako, da me je G napotila v porodnišnico ter na test 50g glukoze. Upam, da je tako nizek sladkor samo začasno. Tako, da tudi sama ne bom mogla kaj izbirati :) Trenutno mam počivanje tudi na treninge ne smem :( Drugače sem razmišljala porod v Postojni, nevem zazdelo se mi je da majo lepo urejeno in da so super zdravniki. Vendar dejstvo je, da vsekakor zelo vrhunski zdravniki in G so pa v lj. porodnišnici. Tako, da bom zaradi varnosti šla v Lj porodnišnico.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.8.2010 13:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Teli rogljički so pa mjami. Nič kuhanje kliče.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.8.2010 13:55:07
|
|
|
|
katrinka
|
kosilo smo pojedli,sedaj pocivamo,potem pa na obisk...oci pa tendo sestavlja... no, pa je danes prvi dan augusta....se malo se malo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.8.2010 14:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Se tudi jaz pridrožujem, ravno kar smo kosili in gledamo formulo 1. Malo počivamo, potem pa naprej morava ploščice polagati :)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.8.2010 19:45:58
|
|
|
|
Masha_M
|
Ojla nosečke! Iz srca hvala vsem za čestitke! Ker smo pri nas doma ena prava geekovska familija imam s seboj v porodnišnici seveda tudi en mini laptop, ki se v svet povezuje preko mobitela. :D Zaenkrat samo eno kratko javljanje, več pa v miru od doma, ko ojroti ne bodo cingljali za vsako minuto interneta, hehehe. :) Skratka... midva z Valom se imava krasno, jaz sem ko rožica, sinko je jasno najlepši na svetu, oči je srečen in ponosen in prav tako vsa širša in ožja familija. Moj porod je en pravi mali čudež, na kratko pa je šlo takole: prve švoh popadke sem doma prekinkala nekje od 11h zvečer do 1h zjutraj. Od 1h do 7h sem nabirala kilometrino po stanovanju gor in dol in zraven sopihala. Nekje ob pol 8h smo prišli v porodnišnico Postojna. Ob 8h so me premestili v porodno sobo odprto 3cm, predrli mehur, ob 10:08 sem rodila svoj zaklad. Brez umetnih popadkov, z eno samo malo dozo analgetika v žilo, brez enega samega šivčka. Držim pesti za vse, ki vas veliki finale še čaka in vam vsem želim podobno kratek, enostaven in neboleč porod kot je bil moj! Papa za zdaj!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.8.2010 20:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Masha_M prav nič nisi geekovska familja, tudi jaz bom imela v porodnišnico netbooka :) Skratka čestitke Valu, tebi in atiju!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?