Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 4.1.2011 11:52:23
|
|
|
|
anci banci
|
ojla.. ana...ja spet sem tukaj...no bom kako rekle:) ja jaz sem pa spet julijka...mam 4 dni razlike v roku , za svita sem imela 16 zdej pa 20.7...smo dobr naciljal..he he Živa...ti si pa spet cukerašica...jaz tud, sem imela danes test, mi insulin ne uide..po moje te bodo za sredo naročili za sprejem in ti dali svečke, pri Svitu sem bila tudi jaz 1 dan prej na pregledu pa 1 cm odprta, naročili za sprejem so me pa takoj naslednji dan...nič želim ti vso srečo in čimlažji porod ...pa sporoči da dihamo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 4.1.2011 15:03:09
|
|
|
|
ana**
|
Živa dihaš,dihaš,dihaš??? Vglavnem držim pesti za tebe in sporoči ko bo novi dojenček na svetu. planikica že odštevaš? Eh, maš še 17dni, to bo v trenutku tukaj. Mogoče pa si tvoj kaj premisli pa te malo prej preseneti.. Joj, zdj ste me čist v euforijo spravle.. Jst bi tut že cartalaaaaaa ancibanci hehehe.. delamo mi same poletne otročke. Ja jst mam pa točno en mesec razlike, kak bo pa dejansko pa bomo vidl. Bova lahko vozičkali skupaj letos, če se že lani nikakor nismo mogli uskladit..
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 4.1.2011 16:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem šla dihat 1cm odprta, me je malo "pomasirala" in me jutri zjutraj naročila na 1. svečko JUTRI GRE ZARES!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 4.1.2011 16:34:04
|
|
|
|
planikica
|
Srečno, Živa! ana**: ne,nikamor se mi ne mudi. Perem plenice, posteljnino in oblekice, skoraj vsak dan hodim plavat na DIF in kofetkam s kolegi... Mali naj si kar lepo vzame čas
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 5.1.2011 11:31:36
|
|
|
|
anci banci
|
živa.... dejmo, da boš čimprej držala zakladek v rokah...DIHAMOOOOOOOOOO.....jaz sem bila tudi na sredo sprejeta v poordnišnico, dobila 3 svečka, rodila pa šele naslednji dan, upam da boš ti kaj prej ana...ja res je poletne otročke delamo....sicer upam da na začetku poletja ne bo prevroče, da bomo lažje zdržale do poroda...he he..ja za vozičkanje sem pa za, fajn je imet družbo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 5.1.2011 11:35:54
|
|
|
|
RAKICA2007
|
Dan, upam, da se vam lahko pridružim pri klepetu in da me sprejmete medse... doma že imam eno tako navihano frkolinko staro 3,5 leta - sedaj pa pričakujemo v maju2011
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 5.1.2011 11:36:27
|
|
|
|
RAKICA2007
|
Živa25; dihamo s teboj, drži se in čimprej velikoooo crkljanja
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 5.1.2011 12:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Rakica veš da te sprejmemo Mene nekaj navija in CTG riše rahle hribčke, ampak konkretno se še nič ne dogaja... in HB tistemu, ki me je včeraj spomnil na računalnik... Mi vsaj dolgčas ne bo, dokler sem na oddelku, potem bo pa itak računalnik moj odnesel domov
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 6.1.2011 9:33:26
|
|
|
|
anci banci
|
akcija, živa se javila zjutraj iz porodne sobe, zdej pa zares....bejbe DIHAMOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 6.1.2011 10:33:46
|
|
|
|
Luskica
|
Ojla! Še ena nosečka se javlja za skupni čvek! To je moja 1 , našo punčko pa pričakujemo v maju ŽIVA DIHAMOOO S TABO!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 6.1.2011 12:43:36
|
|
|
|
RAKICA2007
|
dajmo živa25, sedaj že verjetno crkljaš malo štručko
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 6.1.2011 12:58:05
|
|
|
|
anci banci
|
živa je rodila ob 12:00 pupo Živo čestitke
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 6.1.2011 14:52:13
|
|
|
|
planikica
|
Čestitke, živa25!! Uživajte skupaj
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?