Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 22.9.2010 22:16:27
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M A ni napisala petrca da so ji dali eno injekcijo, ki ubije plod? Najbrž je to dobro da ni še večji šok, da bi otroček zajokal in dihal ko pride ven. točno tako ja
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 11:57:43
|
|
|
|
petrca2507
|
Ja, napisala sem, da je včeraj zjutraj dobila injekcijo s katero so ubili plod in injekcijo za popadke. Vendar popadki ne prijemajo. Sem bila pred kratkim v stiku s sestro in se še nič ne dogaja. Cimra, ki je prišla istočasno not, kot Janchek in so ji mogli prav tako sprožiti porod, je bila včeraj "rešena" in verjetno danes odhaja domov. Janchek pa žal še čaka, da se začnejo ornk popadki. Sem se malo pozanimala, kako bi bilo, če bi bil plod še živ. Žal je (vsaj pri njej) tako nerazvit, da niti slučajno ne bi zadihal, ko bi se rodil. Tako, da tudi ni možnosti, da bi zajokal, ko bi prišel na svet. To je npr. tudi Janchka najbolj skrbelo --- da bo zaslišala otroški jok. Jst upam, da se čimprej začne kaj dogajat, ker dole čakanje ubija vse. Še najbolj je žalostna Janchek, ker niti ne ve, kdaj se bo zgodilo, kaj jo še čaka, predvsem pa si mora nekako krajšati čas.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 11:59:30
|
|
|
|
naja17
|
Sva si zjutrej sms-je pošiljale in res grozno, da še kr ni mimo ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 15:10:56
|
|
|
|
katrinka
|
o groza,ko bi vsaj to bilo zanjo da lahko se pocasi opomore ceprav bo trajal najbrz dolgo, skoz nanjo mislim
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 15:47:41
|
|
|
|
petrca2507
|
Pri Janchku še vedno nič novega. Če danes ne bo nič, naj bi jutri le nekaj naredili, da se zadeva "premakne".
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 15:52:11
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Pri Janchku še vedno nič novega. Če danes ne bo nič, naj bi jutri le nekaj naredili, da se zadeva "premakne". Šele jutri? Pa kaj še čakajo? To je eno samo mučenje....ne vem kako to, da ne morejo nič pospešit vsega tega
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 18:21:28
|
|
|
|
petrca2507
|
5ra8...pojma nimam kakšen je postopek. Če ji bodo šele jutri sprožil in potem res rodi, bo verjetno cel vikend v P.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 19:09:48
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 5ra8...pojma nimam kakšen je postopek. Če ji bodo šele jutri sprožil in potem res rodi, bo verjetno cel vikend v P. joj no. pa to ne more bit res. Vejo da ful trpi, pol pa se takole. Tole čakanje res ubija no. Res ji želim da je čimprej mimo...upam da bo to noč kaj...pa da gre jutri domov.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 19:26:13
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Nekaj po 15 uri se nama je pridružil Svit Valentin. Oba z mamico se dobro počutita. teodora cestitke teodora
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 19:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Katrinči daš mene na seznamček in Janchek verjetno dol??
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 19:31:46
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Katrinči daš mene na seznamček in Janchek verjetno dol?? a ja...bom ja
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 19:55:59
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 joj no. pa to ne more bit res. Vejo da ful trpi, pol pa se takole. Tole čakanje res ubija no. Res ji želim da je čimprej mimo...upam da bo to noč kaj...pa da gre jutri domov. Sporočam, da je vse skupaj že za njo. Popadki se ji niso zdel nič hudega, samo vedla ni, kdaj je vrhunec. Trenutno se dobro počuti, le mal je še zadeta od narkoze. Jutri popoldan odhaja domov.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 20:46:54
|
|
|
|
katrinka
|
no,sam da je za njo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 21:18:51
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 joj no. pa to ne more bit res. Vejo da ful trpi, pol pa se takole. Tole čakanje res ubija no. Res ji želim da je čimprej mimo...upam da bo to noč kaj...pa da gre jutri domov. Sporočam, da je vse skupaj že za njo. Popadki se ji niso zdel nič hudega, samo vedla ni, kdaj je vrhunec. Trenutno se dobro počuti, le mal je še zadeta od narkoze. Jutri popoldan odhaja domov. super sm da je za njo. Je tudi meni sporočila. Zdaj pa samo upam, da si bo psihično kolikor se da hitro opomogla.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 23.9.2010 22:19:19
|
|
|
|
neka_noč
|
Petrca ti bom kar tukaj napisala - hb, da je za njo, zdaj bo šla lahko v fazo žalovanja. Sem stalno mislila nanjo kako hudo ji mora biti, ... vse to prestajanje, čakanje, negotovost, strah, žalost, morda celo nekaj jeze, vsekakor pa prava nočna mora... No, zdaj bo lahko prešla v naslednjo fazo. Držim pesti zanjo, želim ji čimvečjo mero moči, poguma. En fejst močan objemček zanjo preko tebe!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 24.9.2010 7:02:46
|
|
|
|
katrinka
|
jaz res mocno upam da bo kmalu bolje in da bo kmalu nam napisala za plusek...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 24.9.2010 9:38:29
|
|
|
|
petrca2507
|
Moja starša sta glih kar na poti k njej. Zaenkrat še na obisk, domov jo bodo spustili po 15. uri. Včeraj se mi je zdela kar OK. Bila je vesela, da je za njo, da je vse potekalo brez zapletov, da ni bilo tako hudo, kot je mislila in da je hitro minilo. Kot sem že napisala, je bila še mal zadeta od narkoze. Bomo vidl, kako bo šlo sedaj naprej. Pušenjak jo je malo potolažil, da so to res redki primeri in da naj ne gre s strahom naprej. Verjetnost, da se ji kaj takega ponovi je 2-3%. Ji je pa že sedaj predlagal jemanje folne kisline vsaj 0,4 mg dnevno. Se mi zdi, da bo nekaj dobila celo na recept ob odpustu. Vam napišem več, ko pride domov oz. proti večeru, če me prej ne bo za rač. NN...sem ji posredovala, kar si mi včeraj napisala. Hvala še enkrat.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 24.9.2010 10:09:13
|
|
|
|
Teyla
|
Hvalabogu, da je vse za njo. Upam, da bo čim prej prebolela. Pozdrav in objem še od mene.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 24.9.2010 13:10:19
|
|
|
|
pikizenc
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8 joj no. pa to ne more bit res. Vejo da ful trpi, pol pa se takole. Tole čakanje res ubija no. Res ji želim da je čimprej mimo...upam da bo to noč kaj...pa da gre jutri domov. Sporočam, da je vse skupaj že za njo. Popadki se ji niso zdel nič hudega, samo vedla ni, kdaj je vrhunec. Trenutno se dobro počuti, le mal je še zadeta od narkoze. Jutri popoldan odhaja domov. super sm da je za njo. Je tudi meni sporočila. Zdaj pa samo upam, da si bo psihično kolikor se da hitro opomogla. Še od mene
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 24.9.2010 13:14:44
|
|
|
|
petrca2507
|
Janchek je doma. Počuti se OK. Je kar s starši prišla. Menda je gužva v P in v primeru, da je vse OK, te očitno prej odpustijo.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 25.9.2010 8:23:04
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Janchek je doma. Počuti se OK. Je kar s starši prišla. Menda je gužva v P in v primeru, da je vse OK, te očitno prej odpustijo. no samo da je doma in je ok...to sem vesela
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 28.9.2010 14:55:19
|
|
|
|
katrinka
|
drage ljubljancanke - zdaj je pa ze skrajni cas da se spravim stran iz te teme,ze 2 leti sem tu pa je vse prevec dela doma in vse premalo casa za sodelovanje na vseh temah na rr,po dveh nosecnostih je treba sedaj malo predaha,cez leto in pol pa startamo mogoče na tretjega otrocicka pa spet pridem malo povehat na to temo... vsem ostalim zelim lepo,mirno in brez tezav nosecnost in hiter nebolec porod...se vidimo pri ljubljanskih mamicah... srecno
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 1.10.2010 12:26:39
|
|
|
|
pikizenc
|
katrinka a vidš kaj se zgodi ko greš ... čričke slišim na tej temi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?