Mjavmjav
|
Dober dan punce! Masha super za vse informacije. Mene si tudi skorajda prepričala, pa že prej sem slišala precej pohval za PO. Tole z dojenjem v Lj. pa res ne zveni vzpodbudno.. se mi zdi, da je v Lj. pač preveč pacientov in premalo dohtarjev prav povsod.. in potem sistem ne deluje hitro in človeško. Že to, kako moraš povsod čakati na neke preglede.. še bolj je pa zanimiva psihologija ljudi v čakalnicah... Na trenutke mi je prav zabavno opazovati kakšne stare mamce, ki so več kot očitno vsak teden pri dohtarju in se tam kregajo kdo bo prej na vrsti, pa potem uletavajo ljudje z "jaz imam samo to" stavki in one skačejo v luft... No, kake dni sem pa tudi jaz ena tistih, ki se ji enostavno ne da čakati in bi se tudi urinila, če bi bilo treba... hehe.. hm, kakšen izliv... še kar neumesten Katrinka o imenih se nama še sanja ne... za fantke nama ni nič všeč, dočim za punčke marsikaj.. hehe.. itak, če bi pričakovala punčko bi bilo pa fantovskih imen na pretek. Pa to, kako ima vsak dohtar neko svojo teorijo mi je tudi zelo poznano. Jaz sem jih zdaj 2 tedna poslušala, kako so pametovali, mi pisali recepte, svetovali počitek, tako da sem postala že kar malo depresivna. G. je ocenil, da je plod za 2 tedna starejši na podlagi tistega svojega okroglega papirčka, ki mu kaže kako velik naj bi kao bil. Ja, bohpomagej.. tisto pa res zgleda prepričljivo ane V glavnem, zdaj sem se odločila, da bom poslušala sebe in delala tisto, kar mi največkrat najbolj pomaga. Torej migala, migala in migala Zato sem začela na veliko hodit ven, malo v hrib malo po ravnem, pilates, joga.. vsega boga... in se že počutim 100% bolje. In mali z mano Ne morem pomagat, ampak res imam občutek, da ko hodiš okrog zdravnikov kar pobiraš eno stvar za drugo.. pa četudi načeloma ni nič narobe in se dobro počutiš, ti kar kaj odkrijejo. Bah... bom jaz kar svojo "alternativno" medicino prakticirala spet izliv.. svašta... Lep ponedeljek vsem! In čestitke lenny1!!
|