Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 16.8.2010 18:49:32
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Mene je kr mal "groza" k vidim, da sem četrta na seznamu za rodit. Ne bom nič prehitevala obljubim . No sej mislim, da me bo katrinka prehitela po desni, a ne . ja tinka bom te prehitela...pa nic ne bit huda...hehe IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks Samo še ta teden službe potem se pa konec! Jupi! no super,pol bos pa loh uzivala moj dan d bo pa to soboto,so se tko odlocili...mi kr ustreza...boste dihale z meno...hehe
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 16.8.2010 19:01:12
|
|
|
|
Masha_M
|
O hudo!!! Jaz bom full držala pesti zate! Da bi šlo le čim lažje in hitreje vse skozi in da boš stisnila k sebi zdravo in lepo punčko.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 16.8.2010 19:30:46
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit sporočilo Hermy1: Kot sončni žarek je ob 9.12 med nas prišla princeska Brina, 3560g in 53 cm. Presrečna mamica in očka cestitam za brino,veliko cartanja
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 16.8.2010 20:55:14
|
|
|
|
Teyla
|
Lep pozdrav vsem skupaj. Še ena ljubljančanka tu, če se smem pridružiti. Za seznam: rok imam 6.2.2011, starost 25 let, 1. , verjetno bo fantek, ampak to je bilo na nuhalni-mogoče bolje rečeno zaenkrat še paket presenečenja. Upam, da se bomo kej načvekale po žabarsko. Pa čestitke vsem, ki že imate svoje štručke , vidim, da je zasedba tu res pisana. Mene čaka še dolga pot.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 17.8.2010 7:31:16
|
|
|
|
katrinka
|
teyla dobrodosla ja pisana druscina...vsega po malem...hehe mene danes caka pranje posteljnine in plenic,vreme je pa tko tko napovedan...a ne more biti tok sonca da se mi takoj posusi...grrrrr, pa se moj je luftu bajto celo noc in k sm ustala me je vse minil
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 17.8.2010 14:51:25
|
|
|
|
pikizenc
|
Teyla - dobrodošla Katrinka - še dobr, da bo v soboto. V službi bi me mal čukast gledal, če bi dihala s tabo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 17.8.2010 14:57:06
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc Katrinka - še dobr, da bo v soboto. V službi bi me mal čukast gledal, če bi dihala s tabo hehe...si me nasmejala...ja najbrz bi te res cudn gledal pa ti ze resilca poklical - t+dober termin mam a ne, svak bo sicr cist hin k bi mogl 30 praznovat a kaj cmo...sej bo dubu darilo...hehe
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 18.8.2010 8:25:40
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro - katera se javi da mi pride goro cunj zlikat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 18.8.2010 8:29:04
|
|
|
|
tinaaleks
|
jutro- jaz ne, sem še v službi , pa tudi mene čaka doma, pa kar odlašam,.... Ti pa že odštevaš ne?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 18.8.2010 8:49:47
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks jutro- jaz ne, sem še v službi , pa tudi mene čaka doma, pa kar odlašam,.... Ti pa že odštevaš ne? ah ni problema,ti vse dostavim v sluzbo,vmes grem na kaj sladkega pol pa poklices k bos konc...hehe, plan in pol a ne, ja ja...pocasi odstevam
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 18.8.2010 8:53:12
|
|
|
|
tinaaleks
|
Se pravi, da bi mi še ti dala delo, kot da me ne matrajo ta zadnji teden že šefi. So odločeni, da me ponucajo do konca Kja pa če se zmeniva, da prineseš sem, dam jaz nekomu naprej da zlika, pa greva skupaj na tortico. Ta plan mi je bolj všeč . Te kaj živčki matrajo, ali komaj čakaš?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 18.8.2010 10:28:22
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks Se pravi, da bi mi še ti dala delo, kot da me ne matrajo ta zadnji teden že šefi. So odločeni, da me ponucajo do konca Kja pa če se zmeniva, da prineseš sem, dam jaz nekomu naprej da zlika, pa greva skupaj na tortico. Ta plan mi je bolj všeč . Te kaj živčki matrajo, ali komaj čakaš? za torto vse...hehe,no ok te ne bom matrala ej tok dela se da niti ne mislim na soboto,vem pa da vsaj v petek me bo pa zacet orng dajat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 5:40:50
|
|
|
|
katrinka
|
jutro
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 9:05:23
|
|
|
|
Teyla
|
Dobro jutro. Kam so zginle vse ljubljančanke? katrinka, vidim, da si ti najbolj aktivna. Bo treba zadevo izboljšat. Kako si?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 9:32:11
|
|
|
|
tinaaleks
|
Jutro! Sem ravno brala pri septembrkah, da je na poti v katrinka na poti v porodnišnico, ker ji je odtekla voda! Drži se !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 10:09:08
|
|
|
|
Teyla
|
Ooo lepo. Potem pa le ne bo treba čakat do sobote.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 10:57:03
|
|
|
|
tinaaleks
|
So ji vsaj živci prišparani
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 11:53:09
|
|
|
|
pikizenc
|
Goooooooo katrinka Držimo pesti! Madona, sam zdej k smo pa njo zgubile ... kdo bo pa čvekal?? Ona je vse skupaj zdej po konc držala Bomo mogle mal nadoknadit/nadomeščat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 11:57:37
|
|
|
|
tinaaleks
|
seveda, da bo imela kaj za prebrat, ko pride nazaj. Upam samo da bo vse ok.... Kako ste pa kaj ostale?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 12:23:07
|
|
|
|
šivilja
|
samo, da vas obvestim - Katrinki je zjutraj odtekla voda in je šla v porodnišnico
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 13:23:14
|
|
|
|
pikizenc
|
Mali ma cel žur Jaz pa počasi premosorazmerno vedno manj Še vedno uživam ko miga, sam madona da je že kr močen včasih ... Danes čakam še na pregled, pa Rh injekcijo dobim še. Mi je pa blazno smešno, da moram it izvid testa + cepivo sama iskat, pol mi ga bodo pa (domnevam da) pri G dal. Sem šla zadnjič mimo porodnišnice in sm prvič vidla kje je babiška šola k je vpis za šolo za starše. Pa to je k pr teti Pehti ena koliba
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 15:34:11
|
|
|
|
Teyla
|
Koliba od tete Pehte. Upam, da so kaj bolj prijazni. Jaz sicer ne vem katero šolo za starše izbrati- programi v Lj se ful razlikujejo. Vič ima npr. skoraj 4 obiske več, med drugim tudi obisk porodnišnice in dojenje ter ostale zanimive zadeve... Človek bi pomislil, da naj bi bili programi približno enaki. Katrinka najverjetneje že ziba. Zdaj mormo bit čim bolj aktivne, da bo mela kaj za brat, ko nazaj pride. Čeprav nekak dvomim, da bo našla čas.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 19.8.2010 16:47:23
|
|
|
|
Masha_M
|
Bo bo! Če ne bo preveč šivana, bo kmalu v redu in prve dni čmrljčki še bolj ali manj spijo in človek lahko skoči kaj na RR. Po kakem tednu, ko začnejo več rogovilit in bit budni pa tudi časa za računalo začne zmanjkovati.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?