nagaja28
|
čestitke vsem mamicam, ki ste morale čakat do konca julija ali pa še čez tinca, meni se ne zdi, da bi lana tako pretirano zrasla. skoraj vse dojenčke, ki jih poznam in so bili dojeni, so se v enem mesecu zredili okoli kilogram ali celo še več. mogoče res, da se je zelo potegnila, ampak, saj si tudi ti visoka . domen je tudi imel tako porodno težo. sicer je imel odpustno malo nižjo, ampak tudi jaz že komaj čakam 1. posvetovalnico, da vidim, kako se redimo. drugače pa tudi, ko imaš 2 otroka ali več, more nekako it. če je vsem mamicam do sedaj uspelo, bo pa tudi nam . saj je težko na momente, ampak je treba kar može zaposlit. naš gre septembra v vrtec, tako, da ne bo prehudo, zdaj pa se pazi pri babici nekaj uric na dan. drugače je pa (vsaj meni) veliko lažje z 2. dojenčkom, kot s 1. joj, mene pa domen vsaj 2x na dan tako prestraši, da bom vso mleko izgubila. včasih ko podre kupčka, mu gre mleko ven čez usta in nos in kar nekaj časa ne more dihat, da postane že čisto rdeč, pa ni važno, ali leži ali pa je na rami. najbolj me je strah, da se bo to zgodilo ponoči in se ne bom zbudila. čeprav me mož tolaži, da od tekočine se ne more zadušit, ampak mu ravno ne verjamem . koliko pa kaj pojejo vaši na obrok, tiste, ki imate tehtnice, ali jim dajate po flaški? pri nas poje ponavadi okoli 70-80 ml, se pa tudi nabaše 100 ml, samo potem pa poliva. se mi zdi, da je to še preveč za njegov želodček. no, pa pravijo, da otrok ve, kdaj ima dosti...naš bi kar vlekel do onemoglosti .
|