mami2b
|
Pozdravljene mamice ter vsem še enkrat čestitke za male štručke Ponavadi vas uspem na hitro prečekirat, napisat pa ne. No, danes ko je tako zaspano vreme, tudi naš pridno že cel dan spi. Upam da ne bo ponoči direndaj. Drugače smo pa že kar korajžni in bolj malo spimo, je tolko novega za raziskat, da ni časa za spanje Midva se izključno dojiva in to leže, občasno probava sede, da malo povadiva, ko bo potrebno Edino kupča ne poderemo vedno, pol nas pa tišči. Krčki so bolj blagi, nas pa napenja, tako da mu dam BioGaia kapljice, pol pa gre. Občasno dobi pa tudi vetrovne, ko je res jok in stok. Na teži zelo pridno pridobiva, pa tudi zrasli smo že za par centimetrov. Naslednji teden pa gremo že v posvetovalnico. Kok čas hitro teče Na srečo nimam problemov s prsmi in bradavicami, me je patronažna rešila pred mastitisom, drugače bi ga ziher dobila. Je šel oči danes v BC po el. varuško od Philips Aventa, pa je niso imeli Bom vzela tisto, ko smo dobile popust v Baby paketu iz porodnišnice. A jo katera ima? Je v redu? Zdaj pa čakam našega korenjaka, da se zbudi, da se gremo skopat - obožuje vodo in ko je treba ven, se začne dret, prav histerično Dude še nimamo, bomo probali čim dlje zdržat brez, se raje vozičkamo Ponoči pa kar pridno spi, se zbudimo okrog enih, pa potem ob petih. Ga pa ne previjem. Se samo nahraniva in naprej spanje. Sem ga pa danes morala in sem imela prižgano samo malo lučko, da se ni razbudil. Hvala za nasvet Nam so pa rojstni list in davčno poslali v enem tednu - Novo mesto. Revež, prva pošta ki jo je dobil, je bila z davčne so si ga takoj pocahnali Zdej pa grem, smo postali lačni in kličemo mamico ... kok je to lepo
|