|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
5.8.2010 21:02:24   
DanijelaNeli
Moji dve pupici spita...jaz sem speglala vse kar sem imela...oprala tla...kuhno pospravla...
Zdaj sem si pa vzela malo Philadelphie na kruh... Od tega dojenja imam kar apetit...
Se bo treba kaj več gibat po sprehodih,da se bo porabilo vse kalorije...
Glede kilogramov...sem tudi jaz,kot Martinčka...na +5

Aja,Oton in Martinčka ... ni panike glede sms-ov.Tiste sms-e katere sem dobila za čas bivanja v P,sem poslala Bini83. Ni se mi treba opravičevatuser posted image  Bila sem vesela vsakega SMS-a.user posted image

Martinčka...ti si pisala enkrat na našem forumu o nekih omakah za testenine,ki si si jih delala...Dej spomni me oziroma dej mi kakšen predlog... Testenine/njoki in podobno mi trenutno zelo pašejo...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
5.8.2010 21:28:17   
anajrim
Punce ojla!

Jaz sem končno spakirala ker jutri odhajamo na morje...samo za tri dni...je pa bilo treba pokat za eno osebo več...cel cirkus...kaj nej vzamem da česa ne pozabim...user posted image user posted image user posted image

lep vikend vsem...

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 7:51:39   
oton
anarjim uživaj maksimalno na morju

mi bomo pa letos nekako zdržali brez njega - morja....si bomo pa drugo leto dali duška user posted image  

ja, pa dobro jutro vam želim in eno user posted image   za začetek dneva....

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 8:14:35   
nagaja28
dobro jutro.
dani, ti si čist preveč pridna user posted image
anajrim, lepo se imejte. glede pakiranja...mi gremo samo po obiskih, pa je treba za cel avto vzet sabouser posted image .

danes grem pa 1. sama v trgovino, se bosta oba pikca pazila pri babici in dedijuuser posted image  .

glede hrane, se jaz pazim, da ne jem junk food, oz. konzervirano hrano (čim manj e-jevuser posted image ) . kar se tiče pa raznovrstnosti, pa jem skoraj vse, razen kakšnih salam, ša še kaj bi se našlo

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 8:55:08   
DanijelaNeli
Jutro...

Zame se je že kdaj začel dan...
Od 4.30 sem pokonci ko je moj vstal za it delat..in z njim se je prebudila Nelica.Preveč je spala in ni šans,da zaspi nazaj,...Jaz pa bi tako še spala...
In sva res vstali pred 7.uro... sama je rekla da bi šla v vrtec...tako,da sva se napravili in je šla s stricem v vrtec.
Tako,da sva sami z Noemi.
Jaz sem dala juhico kuhat...zdaj spijem še malo Divka kave in danes bom res mal počivala.

Nagaja...user posted image  za šoping...privošči si...
Jaz bi tudi šla,ampak nevem kdaj mi bo to uspelo...Mogoče danes ko bom šla po Neli k moji mami in potem pustim še Noemi tam.Sej ne da bi šla nevem kam...v isti kraj...in bi takoj odpravila.




(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 10:50:35   
DanijelaNeli
Dobila sms...
Prišla je najina princesa Pia zamudnica user posted image  s 3350g in 52 cm




 
user posted image user posted image Čestitke!!!user posted image user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 12:00:07   
Bina 83
IZVIRNO SPOROČILO: balem

Rotavirus: kakšna je cena pri vas? Tu v Žalcu je en odmrek 79 eur, v Celju pa mislim, da je ceneje (kolegica je rekla, da je dala 120 eur za oba)user posted image



Pri nas je cena 55,50€ za en odmerek (potrebni so trije)!


Včeraj smo imeli pregled pri pediatru, Živa je bila stara točno 4t! Vse ok, zrasli smo za 3cmm in pridobili 700g, tako da smo sedaj že na 4220!

Imamo pa "težave" z vetroviuser posted image ! Non stop jo zvija, ponoči me zbudi s svojim "rafalom", še odrasli ne spuščajo takih zvokov kot jih ona. In ko jo previjam je vedno pokakana. Čeprav zlo pazim kaj jem!user posted image  Upam, da jo bo minil.

Lp

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 12:38:38   
kenya

Živjo,

Mi smo imeli pa danes prvič super noč. Je mala miss spala od 22. do 6- ih zjutraj user posted image . Tako, da od zdaj naprej je večerni obrok lepo flaška Aptamila, da je trebušček poln in mami naspana zjutraj user posted image .
Sem si lepo nakopala mastitis in imam levo dojko čisto zabasano user posted image . Mah, kaj čem očitno sem podvržena temu, ker je sedaj to že tretjič, ampak sem pa sama nase jezna ker sem prepozno opazila te bulice, ker so ful globoko v dojki.

Anajrim, uživajte na morju. Mi bi tudi, ampak se bomo spravli tja šele septembra.

Nagaja, user posted image za šoping. A ne kolk paše it mal, jaz tud že komaj čakam.

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Dobila sms...
Prišla je najina princesa Pia zamudnica user posted image  s 3350g in 52 cm



To je pa verjetno od Naje? Iskrene čestitke za malo zamudnico Pio user posted image user posted image user posted image

Odisejica, dobrodošla. Pri vas doma imate pa že pravo četico user posted image . Kar se pa imena tiče, je pa čisto vseeno kaj si drugi mislijo, važno da je vam ime všeč. Tudi naš izbor imen pri starejših dveh puncah je za večino čuden, še posebej pa zadnji - Kim. Se je večini kar cmok naredil v grlu in se je videlo da ni nobenemu všeč, razen moj oče je bil navdušen, ampak itak sva to predvidla in nama je čist vseeno kaj si drugi mislijo user posted image


Alarm spet kliče user posted image





_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 12:43:17   
kenya

IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83

[

Imamo pa "težave" z vetroviuser posted image ! Non stop jo zvija, ponoči me zbudi s svojim "rafalom", še odrasli ne spuščajo takih zvokov kot jih ona. In ko jo previjam je vedno pokakana. Čeprav zlo pazim kaj jem!user posted image  Upam, da jo bo minil.

Lp


Pri nas je enako. Sem brala nekaj časa nazaj, da je črevesje pri enih dojenčkih še ne popolnoma razvito in so zato krči in vetrovi. Jaz sem bila pri prvi samo na vodi in rižu, pa jo je enako zvijalo, tako da sedaj jem vse v mejah normale.

_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 13:38:21   
micla
Pozdravljene julijske mamice,

vam samo na hitro sporočam, da sva midva z Alanom bila v torek premeščena na pediatrično kliniko. V glavnem zdej so končno ugotovili, kaj je mojemu otroku in sicer so potrdili aspiracijsko pljučnico, ki pa je žal nesposobni zdravniki v Šempetrski bolnici niso preoznali. Tako zelo sem razočarana nad vsem kar se je dogajalo in v porodnišnici in potem na pediatriji, da bi najraje čimprej pozabila cel ptrejšnji teden in se enkrat kasneje zbudila z izbrisanim spominom.

V glavnem, ne morem vam opista, kaj vse sem v enem tednu sinčkovega življenja prestala in resnično samo upam, da se bodo sedaj stvari samo popravljale na boljše.

Na hitro vam samo povem, da sem v torek 27. jul šla na pregled, CTG zaznal popadke, pa tudi čutila sem jih že kar. Na pregledu ugotovi, da je mekonijska plodovnica in da sem odprta 1,5 prst in me kar sprejme v porodni blok. Sledijo priprave, pokličerm mojga in ob 14 grem na mizo, mi predre mehur, priklopi umetne. Do 15 smo se z babico in ostalo ekipo še smejali in hecali, ob 15 se začnejo popadki stopnjevat, mi da nekaj za odpiranje in mehčanje in se do 16 poplnoma odprem. Vmes sem šla še malo na žogo predihavat, pol zlezem spet na mizo in me začne že pritiskat dol. Babica mi samo reče, to boste pa brzinska in že sm mogla pritiskat. Do tukej vse lepo in prav....pol se je pa začelo komplicirat. Ko se glavca spusti in jo babica zagleda se kar ustraši, ker je tako ogromna. Nobeden namreč mi ni napovedoval tako velikega otroka...ajde okol 4 kg bi še pričakovali, ma 4560 pa je krepko čez vse meje.  No in pol je glavca še kar lepo prišla ven, ramenca pa so se zagozdila, zato so ga vlekli ven, mi skakali po trebuhu in na koncu je le uspelo, vendar je pri vlečenju prišlo do poškodbe brahialnega živca desne rokice. 
Prvi šok je bil torej ta z rokico...ma to se vse lepo popravi s fizioterapijo in pravilno telovadbo in drugimi vajami.  No in ko se končno sprijaznim s tem, se mu stanje bistveno poslabša in rabi bit priklopljen na kisik in ves čas oteženo diha....tam v bolnici mi ga sploh ne pustijo videt, ker kao da more počivat, ga niti ne previjam niti ne hranim, vse delajo zoprne sestre in me odganjajo, ko ptridem n vrata pogledat in vprašat kako je. Na koncu, ko jim rečem, da se mi ne zdi prav, da me odganjajo pa izjavijo, da so me ocenile, da se jst ne zanimam za otroka in da se ga jst izogibam....mislim HALO?????????? A si ti normalna????????????
V ponedeljek mi pride rečt pediatrinja, da sliši šum na srcu in da nas bo poslala na pediatrično na UZ srca, da se pogleda in da bova ostala kar gor.
Sej tukej mi je tudi grozno, ma vsaj vidim da so zdravniki strokovni in dovolj usposobljeni, da mu lahko pomagajo. Lih za informacijo....vsi se čudijo, kako da doli niso prepoznali pljučnice....mislim, a so to sploh zdravniki???????

On je zgleda aspiriral umazano plodovno vodo in to mu je ostalo v pljučkih in zato ti zapleti.
Ne znam vam opisat, kako mi je grozno in kaj vse sem že prestakla in kaj še prestajam, ampak sem vesela, da smo prišli do nekih ugotovitev in da lahko gremo od tukej naprej. Resnično upam, da je slabih novic dovolj in da se bo tudi za naju kmalu začelo tisto ta lepo.

Pozdravček vsem in se vam, še kaj oglasim.

....ja je res...definitivno je moj princ največji in najtežji julijček 2010.  Ne vprašte kaka sem jaz spodajuser posted image ....ampak jst bom že potrpela, samo da bo on uredu.




_____________________________

micla

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 14:26:22   
pupika
micla čimprej se pozdravite in upam, da bo potem vse v redu. Glede šuma na srčku pa se ne sekiraj. Veliko novorojenčkov ima šum na srčku in potem ta šum izveni, na UZ bodo pregledali če je struktura srca v redu. Mene je pri prvem otroku pri 2 letih ena pediatrinja prestrašila z šumom in refleksom in sva takrat pristala v bolnici, ker mi je zatrdila takrat da nujno more dobit ena zdravila in da morava it takoj v bolnico. No potem so pa tam ugortovili, da ima samo vnetje lčedvičnih čašic, jaz sem pa takrat kar celo noč prejokala, pa nobenega šuma in refluksa ni imel.
So pa nekateri zdravniki res malamarni in kako so lahko spregledali pljučnico. Pa si imela cel porod kar zakompliciran. In kmalu se tudi ti pozdravi. Lepo bodite in ostanite zdravi.

Glede krčev smo mi probali z kapljicami bio gaia in z kapljicami iz koroških lekarn, pa Gaji niso pomagale, sem pa danes v lekarni kupila kapljice gas bimbi, pa sem ji dala ko sva prišle domov 3 kapljice pa je potemn čez eno uro toliko kakala, sedaj pa lepo spi v posteljici po dolgem času , kajti cele dneve smo jo morali prenosit in to kar do polnoči, sploh je nisem mogla položit v posteljico ker se je takoj zbudila in začela jokat.In sedaj ne vem, ali so pomagale te kapljice ali kaj drugega. So pa te kapljice pomagalče tudi Galu, ko je bil manjši.

Mi smo pa danes imeli posvetovalnico in sva dobili kapljice od pliva in ne ad3, ker po teh kapljicah jo naj ne bi napenjalo, aja pa spomnite svoje pediatre, da vam naj dajo fiziološko na recept, ker je danes pediatrinja rekla, da nam to pripada do 1 leta starosti, pa še olivno olje sva dobili. Kaj boste vse dale cepit svoje proti rotavirusu.  Aja se je pa Gaja zredila v enem mesecu za 1,5 kg in zrasla za 4 cm. Jaz pa sem danes že mislila kupit aptamil, ker je kar naprej jedla in sem mislila, da nimam dovolj mleka.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 17:05:14   
DanijelaNeli
Joj,Micla...kaj sta mogla vidva z user posted image  prestajati...
Pol ko sem videla še,da omenjaš Šempetersko porodnišnico...user posted image user posted image  To bi mogli vse zapret kar se dogaja tam...
Sem imela v Postojni cimro iz Vogrskega,katera je glih zaradi tega prišla v Postojno rodit...

No,zdaj pa se le cartajte z vašim velikanomuser posted image ...




Jaz sem spala zdej kot ubita...Tako mi pasalo...Pol me je Noemi zbudila..samo popapala in zdej ninka naprej...
Še vedno sva sami...Nelica je pri moji mami,pride enkrat zvečer domov...

Grem še malo počivat na kavč...user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 18:22:05   
kenya
Micla user posted image user posted image user posted image zate in za Alana, da bo čimprej okreval in bosta šla domov. Samo user posted image kako niso posumili glede na mekonijsko plodovnico, da je lahko povezano s tem.

Držita se!

_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.8.2010 22:04:02   
nagaja28
dober večer

čestitke pia, oziroma naja user posted image user posted image user posted image

micla, najprej ena user posted image  zate. upam, da bo vse to kmalu za vami.

moj šoping uspel user posted image . sicer seveda plenice in hrana user posted image , ampak naslednjič pa že kaj samo zame user posted image .

kenya, mi delamo isto. jaz imam zvečer pol manj mleka kot zjutraj in posledično se je domen zvečer dojil na uro in pol, pa še ponoči sem komaj oči zaprla, pa je spet hotel jest. tako, da mu damo aptamil in spi potem 5-6 ur, potem parkrat potegne (malo za žejo) in spi naprej. moje mlekarne pa imajo čas se fino napolnit user posted image . koliko ji pa daš po flaši?
mimo grede, meni je pa zelo všeč ime vaše pikice, še bolj pa od sestrice (ne vem, od katere, samo videla sem v albumu, da imate na steni obešene fotke in je ime zraven).

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
7.8.2010 22:51:24   
kenya
Danes je pa čist zatišje tukaj. Da nas vsaj na prvo stran potegnem.

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28


kenya, mi delamo isto. jaz imam zvečer pol manj mleka kot zjutraj in posledično se je domen zvečer dojil na uro in pol, pa še ponoči sem komaj oči zaprla, pa je spet hotel jest. tako, da mu damo aptamil in spi potem 5-6 ur, potem parkrat potegne (malo za žejo) in spi naprej. moje mlekarne pa imajo čas se fino napolnit user posted image . koliko ji pa daš po flaši?
mimo grede, meni je pa zelo všeč ime vaše pikice, še bolj pa od sestrice (ne vem, od katere, samo videla sem v albumu, da imate na steni obešene fotke in je ime zraven).


Tud moje mlekarne se morajo napolnit do jutra, še posebej ker je tista z mastitisom bolj prazna, tako da jaz dam 100ml Aptamila in je zaenkrat dovolj do jutra, samo naša je 12 dni mlajša od Domna.
Ja, tisto na steni je ime ta večje punce, ki ima bakreno rdečo barvo las, pa se nama je zdelo, da ji bo to ime pasalo in sva bila takoj oba zato.

Mi se gremo pa jutri prvič potepat naokoli v ta večji zasedbi. Gremo na piknik in bo treba spet mislit, kaj vse moram vzet s sabo. Itak bo vsega preveč user posted image user posted image

Lepo se imejte.


_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
8.8.2010 13:32:59   
soncekray
Cao cao..

Na hitro da se javim. Nasa principessa spancka, mi2 pa kuhava. Je tak zaspan dan danes. Upam, da mi po kosilu uspe tudi meni kaksno kitico odspatuser posted image

Ojeeeej Micla, upam da boste cimprej okrevali. user posted image

Punce eno vprasanje imam glede teh BIO GAIA kapljic. Jaz sem si jih narocila iz Slovenije in cakam da pridejo. Me pa zanima, te ki jih uporabljate. A imate ful krce oz kolike? Ker pri nas je tak da tu pa tam s tezavo pritisne ven in malo zajamra zraven. Ni pa da bi blo to skoz. Ponavadi prileti ven tak da niti ne opazim, samo zaslisim rafal, al pa ce jo imam na rokah se zna zgodit, da zacutim vrocino. Ker vcasih so take porcije, da ji vse cez pride.

A lahko kljub temu da imamo samo obcasno tezave, uporabljam bio gaia kaplice?

Hvala vnaprej za odgovore.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
8.8.2010 14:28:41   
pupika
soncekray nam bio gaia niso ne vem kolko pomagale. Sem pa sedaj kupila kapljice od gas bimbi, in sedaj lažje kaka, včasih sploh ne vem kdaj kaka, medtem ko prej sem točno vedla da tišči in je kdaj tiščala tudi po več kot uro in jokala, sedaj pa je veliko  boljše.Evo včeraj nam je uspelo jo celo spa spravit pred polnočjo in je zaspala ob 9h, in mislim, da ji te kapljice kar pomagajo, ali pa je to, ker je sedaj stara že mesec dni.

Naja iskrene čestitke za pupo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
8.8.2010 18:42:06   
arruba
Dan,

evo me tudi na tej temi, tokrat že polno kvalificirana user posted image
Bom bolj hitra, samo toliko, da vas pozdravim in povem, da smo imeli kar težek porod, ker se je mali zataknil v medenici in smo ga komaj ven spravli, ampak glavno, da je mimo in da je Enej čil in zdrav! Trenutno se še precej lovimo, kako in kaj, predvsem z dojenjem, ker nikoli ne vem, koliko se je najedel, potem pa kaki dan spi tudi 5 ur skupaj, kaki dan pa se hoče hraniti na vsako uro.. patronažna pravi, da je bolj lenušček in ga moram ves čas malo bezati, da mi ne zaspi gor, namesto, da bi sesal. Ehh, bomo že pogruntali sistem! Oči  user posted image  je pa prav zlat, ful mi pomaga za vsako stvar, ponoči podira kupčke, da se jaz malo spočijem, zjutraj mi nosi zajtrk v posteljo in vse poštima po stanovanju..

Bi pa še rada pohvalila porodnišnico v PO, ker sem se počutila ko kraljica ves čas, ko sem bila tam - sicer sem imela nadstandardno sobo, ampak mislim, da so bili do vseh enaki kot do mene - če bomo naročili še kakega user posted image , bo dostava zagotovo spet v Postojni!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
8.8.2010 21:03:27   
anajrim
Mamice ojla!


mi smo nazaj z morja...

Naja - čestitke...pa si le dočakala...

Micla - želim vam da čim prej okrevate in se varno crkljate v domačem domu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo še kar super...ne vem kaj je Tadeju ponavadi je na 3 ure sedaj pa ko smo bili na morju pa bi non stop vlekel... ali mu je zrak toliko energije v<el ne vem... je pa res da je čez dan čedelje več buden...kaj pa vem bo že...mleka imam na pretek in res ne vem zakaj sitnari na uro in pol...grrrr...ponoči hvalabogu spi od 20h do 2h...in potem še do 6h... no ja bo že...

Zdaj smo dva dni doma potem se gremo pa potepat v prekmurje... super...

Lepo noč vsem...če pa je katera za kako kavico v torek pa naj mi javi...user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
8.8.2010 21:34:25   
nagaja28
anajrim, jaz sem za, če imaš v mislih dopoldan user posted image .


(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
8.8.2010 21:43:30   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

anajrim, jaz sem za, če imaš v mislih dopoldan user posted image .




Ja dopoldan med 10 in 14 uro...povej kje in kdaj???

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
9.8.2010 7:41:15   
tinca10
dopoldan bi se vam tudi jaz pridružila, ob 10ih bi bilo super

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
9.8.2010 9:11:04   
anajrim
pol se pa dobimo ob 10h...kje pa???

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
9.8.2010 11:20:14   
nagaja28
če ste vse mobilne, se lahko kar na naši stari lokaciji :)) ali pa kje drugje v btc-ju ali pa v čolnarni, samo tam bo malo težje parkirat user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
9.8.2010 13:11:28   
tinca10
mi2 komot priletiva do zvezde, ubistvu še najlažje do tja, ker je za parkirat... bomo že stlačle nekam vozičke

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?