|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske mamice 2010
30.7.2010 12:57:32   
balem
Mi smo meli 2 patronažni (ker je ena šla na dopust) in je prva rekla, da se popek samo z fiziološko čisti, druga, pa da je potrebno z alkoholom... Pa enako glede dodajanja pijače, prva da otrok ne potrebuje ničesar, če se doji, druga mi je pa sama rekla nej ji ponudim čaj. Kr neki, iz istega ZD sta pa čist kontra informacije.

Mi še kr kombiniramo formulo in dojenje, včeri smo pa poskusli z ad3 kaplicami in zaenkrat ni nekih drastičnih sprememb, bomo videli kako se bo nadaljevalo.
Je pa Pikica vsak dan več budna in po zaslugi dragih babic in dekdov ter kakšne prijazne tete vedno bolj razvajenauser posted image
Smo prišli do točke, kjer v primeru, da je budna več kot pol ure in če je ne vzameš na roke ful galami!user posted image
No pa se je akcija spet začela...user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Julijske mamice 2010
30.7.2010 13:06:42   
balem
No pa smo porihtal na hitrcouser posted image
Glede mozoljčkov lahko dobijo marsikaj, pa je vseeno vse normalno zaradi čiščena in vročine, naša je bla tako boga da adijo, potem se ji je pa vse začelo lepo sušit (je zgrledalo vse še huje) zdej pa je skor že čist čista koža.
Duda; mi mamo aventovo, ampak ji včasih uturim tudi DM-jevo, ki je aventovi ful podobna. Je pa red, da pri naši ne pali siljenje z dudo, ker pride samo do kričanja... Smo preizkusli nekajkrat, pa sem ugotovila da nima slmisla, če sem ji silila je sploh ni hotla vzet, ko ji pa paše jo pa sprejme, ampak mislim, da nimamo dude v ustih pol ure na dan :)


(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.7.2010 17:53:11   
anckabancka
Nagaja28, ja G se je zmotil pri napovedi spola in namesto punčke smo dobili še enega fantka... Sem pa imela veliko stvari v roza pripravljenih. In prva stvar, ki sem jo naredila po prihodu iz porodnišnice, je bilo pospravljanje dojenčkove komode, iz katere sem odstranila vse roza... Sem spravila za naslednjič user posted image

Balem, da nisi ti iz Viča, ker isto je bilo pri meni. Ena patronažna je rekla z alkoholom, druga pa samo s fiziološko user posted image

Drugače ga je pa danes patronažna tehtala in je premalo pridobil na teži. Se mi je že ves čas zdelo, da je naš Žiga precej len za dojenje, vmes velikokrat zaspi...Sploh če ga primerjam z ostalimi tremi fanti, katere sem vse dojila več kot eno leto. No, prvi je tudi bil zaspanček, ampak smo zrihtali brez dodatkov... Tudi zdaj bomo, sem prepričana. user posted image




_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.7.2010 20:02:52   
anajrim
Ali katera daje bio gaia kapljice...koliko in koliko staremu otroku...piše da 5 na dan samo ne vem pri kateri starosti je to???user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.7.2010 20:21:33   
rozinca33
sej smo lahko že čist nori od teh nasprotujočih si informacijuser posted image
Mi smo pa danes tudi že skoraj nori. Zjutraj js v solzah zaradi mleka in nesigurnosti - ga bo zadost, al ne? Eva pa že tak cel dan mi na zizi visi, pa boh ne daj, da me 5 minut ni zraven nje, je že vik in krik.
No, spet se je sirena vklopla user posted image
Lepo se imejte.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.7.2010 21:36:47   
DanijelaNeli
ČER...

Pred spanjem še malo pokukamo tukaj...
Lih kar sva z mojo ta večjo princesko pojedli nekaj malega...in se počasi odpravljamo spat.
Noemi morem še zbudit,ker spi od 19h.Da jo previjem,dam jest in spet spat,...

Jo moram še vedno zbujat za papat,ker mi kar spi in mene hoče raznest od mlekauser posted image ...

Pri nas na Primorskem piha burja,tako,da nisva bile sploh zunaj.Jaz sem bila,Noemi pa še ne.Ker je kar hladno.

user posted image Kako oblačite sedaj vaše malčke?

Anckabancka...kako ti uspeva vse skupaj s tremi fantki? user posted image

Moji ta večji zdaj manjka družba ko je doma in sem rekla,da ko bom zmožna za it kam z avtom,da jo bom peljala v vrtec.

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.7.2010 22:05:42   
Pink Baby
Živjo, punce,

dolgo se nisem javila, sem pa malo spremljala forum in se malo oglašam tukaj.

Tudi mi smo prejšnji teden rodili fantka, sva zdrava in se pridno dojiva in pridno spi.

user posted image  Pišem vam, ker bi rabila "pomoč" - se je katere lotila poporodna otožnost? Veliko sem že prebrala o hormonih po porodu, tudi patronažna je rekla, da je to popolnoma normalno, da do enega meseca po porodu menjavaš razpoloženja, jaz sem npr. zdaj dva dneva jokala brez razloga (no, en dogodek me je sicer res prizadel, ki me v normalnih okoliščinah ne bi, tako da sem imela nek razlog), ampak me vseeno skrbi, od kje ta žalost, saj sem sicer nad otrokom in novim družinskim življenjem zelo zelo navdušena, otročka sva si močno želela in je bil pričakovan.

Res bi mi pomagalo, če se oglasi katera, ki doživlja kaj podobnega, ker se kar ne morem sprijazniti s tem stanjem.

Hvala in veliko veselja z malčki vam želim,




_____________________________

Pink Baby

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
30.7.2010 22:52:39   
soncekray
Pink Baby,

meni se je isto zgodilo. Od tretjega dneva po porodu pa do 2 dni nazaj sem bila zelo obcutljiva. Jokala sem se za vsako figo. Razjokala sem se nad cestitko ki sva jo dobila, ce je mala jokala sem jaz zraven, ko je pes zakasljal sem se razjokala.. v glavnem res za vsako figo.

Taki zelo cuden obcutek je bil v meni. Ob enem presrecna in otozna. Ceprav nikol nisem verjela v poporodno depresijo in niti pomislila nisem da bi jo utegnila dobit, ker sva si res ful zelela tega otroka, nosecnost je potekala brez tezav, no tekom tega otoznega tedna me je pa ze zaskrbelo ce je nisem slucajno staknila.

No moram rect da je danes ze tretji dan ko nisem jokala in se pocutim super. Tudi otoznost je sama od sebe izginila. Tak da predvidevam da so res bili to hormoni in rahli baby blues.

Upam, da tudi tebe hitro mine. Sicer pa ce pomaga kaj, naj ti povem, da te razumem in vem kak se pocutis. Jaz sem bila prav jezna sama na sebe in kljub temu da sem se trudila, si nisem mogla pomagat.


(odgovor članu Pink Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 10:28:24   
nagaja28
rozinca, pri nas je podobno. kakšne dneve mi cel dan gor visi, da niti zadihat nimam časa user posted image , kakšne dneve, pa lepo poje in potem čez 3 ure spet. čeprav pravijo, da več pristavljaš, več mleka se dela, ampak meni se zdi, da če je ves čas priklopljen, se sploh nima časa naredit. pri prvem je bilo isto en mesec, potem se je pa vse uredilo. takrat sem se tudi sekirala, ker smo zvečer dodajali, ker jaz nisem mogla več, otrok pa je jokal. sedaj pa se ne sekiram več. če se mi zdi, da je dobil premalo, dobi zvečer aptamil in gremo lepo vsi spat. zdaj vem, da se od ene flaške na dan, ne bo nehal dojit, oz. mi ne bo zmanjkalo mleka. pri prvem, se mi je po enem mesecu šele dobro naredil. včasih si mislim, kako bi bilo idelano, da bi bil kar na flaški in popil v 5 minutah, pa bi bilo za 3 ure mir, samo vem, da bi bilo to dobro zame, ne za njega, zato bomo potrpeli še kakšne 2 tedna, potem bo pa že steklo tole dojenje.

meni je patronažna rekla, da naj popek umivamo s fiziološko, mogoče 1x na dan lahko obrišem z alkoholom. sicer nam ga zdaj ni več treba, ker je že lep in ga samo obrišem po kopanju.

a ima še katera tako suh nos kot jaz, kot da bi mi vsa sluznica skopnela user posted image . tud kožo imam kar precej suho. se počutim ko ena suha sliva user posted image .

kako pa kaj mamice, ki se ne javljajo več pogosto? TandJ, chiuahua, fargi, mala biba, mišu... kako ste kaj? upam, da ok.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 11:05:36   
tix

rozinca, pri nas je podobno. kakšne dneve mi cel dan gor visi, da niti zadihat nimam časa user posted image , kakšne dneve, pa lepo poje in potem čez 3 ure spet. čeprav pravijo, da več pristavljaš, več mleka se dela, ampak meni se zdi, da če je ves čas priklopljen, se sploh nima časa naredit. pr


Imamo podobne probleme. Ponoči sem mislila, da bom živčnega fasala. Pomoje se je budil na eno uro in hotel jest. Saj podnevi še gre, ponoči je pa to preveč zame. In sem šla za nasledno rundo narest flašo pa je potem ni bilo treba dati, ker je lepo zaspal za 4 ure, kot, da bi se hecal iz mene user posted image

Pink Baby - jaz sem imela predvsem v porodnišnici s tem probleme in mi je bilo že prav narodno, ker sem ves čas jokala kot dež brez razloga. Doma so se zadeve umirile. Imam pa že tako občasno napade anksioznosti, tako, da me niti ne čudi in se znam že malo obraniti "slabih misli". Vrjamem, da ti bo uspelo, pa srečno 

DanijelaNeli
- Jaz sem ga za ven imela napravljenega v bodi z dolgimi rokavi, žabice z naramnicami, jopico in kapico. Pa tanko dekico čez.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 11:21:57   
candy24
Zdaj je pa čas, da tudi jaz spet kaj napišem. Po dolgem času. user posted image Berem kar redno, le pri pisanju sem bolj lena. Če že ve vse pokomentirate, potem pa nam (bolj redkobesednim) ne ostane nič za pripomnit. (Da ne bo katera resno vzela tega! user posted image ) Običajno pa res nimam kaj dodati.

Poleg tega pa se mi ne da vsak dan pisat kako je Oskar priden. user posted image Res je! Jaz ne vem, s čim sva si z mojim user posted image prislužila tako pridnega otroka. Je full nezahteven in z vsakim novim dnem smo vedno bolj v neki rutini. Tudi on si je že počasi ustvaril "urnik" spanja, hranjenja in trenutkov budnosti. Čeprav pa po drugi strani vem, da se to lahko čez noč spremeni. user posted image No, jaz sem velik optimist in upam da se ne bo. user posted image

Krčev Oskar vsaj zaenkrat nima. Občasno le malo težje kaka ali pa ima težave pri izpuščanju črevesnih plinov. user posted image Takrat malo potelovadiva ali pa mu malo zmasiram trebuh pa je ponavadi takoj boljše - beri: mamico čaka presenečenje v polni plenici. user posted image user posted image

Mu pa tudi jaz že dober teden "preventivno" dajem Biogaia kapljice. Anajrim, koliko jaz vem teh kapljic ne moreš predozirat (če te skrbi, da je 5 kapljic za Tadeja preveč), ker je to naraven probiotik. Meni je v lekarni rekla, da naj mu dam 5 kapljic na dan in se tega držim. Včasih pa še kakšno več, pa zaenkrat ni nič narobe. Pa mislim, da tudi ne bo.

Dojenje nam zaenkrat tudi laufa. Zdaj sem se spomnila, da ste se pogovarjale o položajih pri dojenju. Jaz najpogosteje dojim leže, tako da imam roko pod njegovo glavico. Tako mi je najbolj enostavno in tudi sprostim se zraven. Da potem mleko v potokih priteče! user posted image

Aham, pediatra pa imamo prvič 9. avgusta. Komaj čakam. Najbolj me zanima koliko je zrasel in se poredil. V obraz je že full okrogloličen. Očitno imam zelo kalorično mleko. user posted image Vidim pa, da je kar precej zrasel ker mu bo cifra 56 kmalu premajhna. Poleg tega občasno nosi že 62. Ni kaj, otroci očitno res rastejo kot gobe. user posted image

srečanje v LJ - jaz sem takoj in vedno ZA! user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 11:28:55   
candy24
Sem vedla, da sem nekaj pozabila. Oblačenje... Oblečen je tako kot jaz ali pa ima kakšno plast več - sploh v teh dneh, ko se je shladilo. Ko pa greva ven pa ga še pokrijem s flisasto dekico, če je takšno vreme kot je danes. Ko je bilo 35 stopinj je bil v bodiju brez rokavov. Ko je bilo 30 stopinj pa je bil v bodiju z rokavi in brez hlač. Pri 25 stopinj (toliko imamo naprimer danes v stanovanju) pa je oblečen v bodi brez rokavov (mu je kot "spodnja majica"), čez pa ima "pajac v enem" (z dolgimi rokavi in dolgimi hlačami) ter obute ima zoknčke. Upam, da ga ne oblačim premalo ali preveč. user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 11:32:36   
candy24

IZVIRNO SPOROČILO: tix

Jaz sem ga za ven imela napravljenega v bodi z dolgimi rokavi, žabice z naramnicami, jopico in kapico. Pa tanko dekico čez.



No, tako sem ga jaz včeraj oblekla, ko sva šla na sprehod. Edino brez kapice je bil. Kapico mu dam samo, če piha veter.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 13:55:56   
kajčy
mi smo tudi v cetrteka prišli domov,sedaj pa me zanima ce mi lahko katera pove kolio naj bi se zredil v 1 dnevu,kajti jaz sem ze vsa panična,sicer mi dojko lepo sprazne in nacne drugo,ampak mene se vseeno skrbi.sestra mi je posodila vago in bi ga rada stehtala zato bi vas prosila ce mi lahko kaj svetujete.aja,drugace pa kaka ful veliko,vedno ko ga previjam je pokakan.sestra pravi da dolkler toliko kaka da jo ne skrbi,ampak meni se zdi da mu teža premalo narašča

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 14:39:25   
nagaja28
kayči, redil naj bi se 20, 30 g na dan. nekateri pravijo, da naj ne bi gledali na dan, ampak recimo na teden. tako je meni patronažna razložila.

martinčka imam eno vprašanje zate. vem, da si si kupila steznik (oz, nekaj podobnega za trebuh), pa me zanima, če so ti v trgovini kaj povedali, kdaj lahko to začneš uporabljat. meni je mami prinesla take višje hlačke, ki stisnejo, zdaj pa malo berem, da do 6. tedna po porodu to še ne bi smela uporabljat, nekatere pa pišejo, da ravno do 6. tedna je najboljše. mogoče tudi tiste, ki delate v zdravstvu več veste, ali pa če je še katera kupila take hlačke oz. steznik.

candy, super, da imata tako zlatega sinčka. tud to je fajn prebrat, čeprav se v večini na forumu res bolj pritožujemo kot hvalimo user posted image

jaz pa zdaj čakam, da se moj mali princ zbudi, da se nahraniva in končno greva malo na zrak k očku in starejšemu bratcu, ki se je mimogrede že malo vnesel user posted image

p.s. danes mi je celo uspelo si lase umit, smeti odnest in cunje dat prat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 15:12:52   
candy24
nagaja - zdaj sem šla še enkrat prebrat kaj sem napisala... Pozabila sem napisat, da Oskar seveda (!) kdaj pa kdaj tudi zajoka. Madona, saj je dojenček! Da ne boste mislile, da imam "čudežnega" otroka. user posted image user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 15:17:26   
candy24
Moja skleroza nima meja - vedno pozabim nekaj napisat... Tudi Oskar ima fulll mozoljčkov; dobil pa jih je v oni hudi vročini. Patronažna mi je rekla, da se mu koža čisti. Zgleda "grozno" - kot en pubertetnik! user posted image

Pa nohte ima tako dolge, da se občasno tu in tam po obrazu pokrampa do krvi. user posted image Za to mi je najbolj hudo! Pa mi je patronažna "prepovedala" striženje nohtov pred dopolnjenim drugim mesecem starosti...

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 15:39:38   
mami2b
Pa nohte ima tako dolge, da se občasno tu in tam po obrazu pokrampa do krvi. user posted image Za to mi je najbolj hudo! Pa mi je patronažna "prepovedala" striženje nohtov pred dopolnjenim drugim mesecem starosti...


Nam je pa rekla, da jih lahko postrižemo, ampak ko spi, da bo miren. V BC nam je pa bolj svetovala ščipalnik za ta male, škarjice pa za kasnejuser posted image

Anajrim tudi mi dajemo Biogaia kapljice, 5 kapljic dopoldan. Če mu pa pomagajo, ne vem. Candy24 kdaj mu jih pa ti daješ? A po žlički? Moj se kar fajn jezi, ko jih dobi, sicer se pa tud pomiri hitro, ko malo mlekca čez spije user posted image

Mi se oblačimo kar v dolgo. meni je patronažna rekla, da so premajhni za kratek rokavuser posted image Sicer smo pa v največji vročini bili v stanovanju, tko da ni blo prevroče. Mu pa preverim na tilniku, kako se kaj temperaturno počuti user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 19:36:08   
kenya
Živjo,

Končno se vam še jaz pridružim na tej temi. Mi2 sva doma od četrtka. Tisti trije dnevi v p. se mi zdijo kot cela večnost. Ampak sam porod pa nebi mogel biti bolj ''eleganten''. Manj kot eno uro popadkov, ki sploh niso bili tako močni in komot za predihat, potem sem dvakrat pritisnila in že je bila zunaj, na moje presenečnje.
Ritma zaenkrat še nimamo nobenega, z dojenjem se še loviva kot je bilo že pri prejšnjih dveh, krči so se pa tudi že pojavili. . Zaenkrat ji še nisem dala nobenih kapljic, ker sem tudi jaz pozabila od kdaj naprej se jih lahko daje, ampak itak se krči pojavijo že na začetku in se potem tudi kapljice že lahko uporabijo takrat.

Je pa kar naporno zdaj s tremi, ker mali dve še vedno hočeta pozornost, tako da kakšnega počitka ravno ni. Ta velika sicer razume in je zelo skrbna glede najmlajše miss, jo hodi gledat, pa v naročju jo drži, pa mleko daje. Mlajša je pa malo manj navdušena, bi jo najraje dala nekomu da jo odpelje . Saj vem, da se bosta že privadili.

Nagaja, jaz imam trebušni pas in ga kar gor dam. Sem vprašala v p., če ga lahko nosim,pa so rekli da kar. Že pri prejšnji sem ga dala takoj gor, ker mi gre trebuh zelo počasi nazaj. Tako kot si sama rekla, prvih 6 tednov je najbolj pomembnih, važno je le, da ga ne nosiš predolgo, ker se potem mišice preveč polenijo.

Srečanje v lj..sem tudi za, samo nekje bolj proti koncu avgusta ali v začetku sept., da se lahko pridružijo tudi tisti bolj zadnji julijčki. Drugače, če bo slabo vreme je prostora po moje dovolj tudi spodaj pod Emporiem, v slaščičarni Galerija Grad.

_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 20:00:35   
pupika
anajrim glede bio gaia kapljic, sem tudi jaz naši Gaji dejala 5 kapljic na dan, pa ne vem če ji je kaj pomagalo, ker ima kar krče in veliko joka, kljub temu da je skoraj celi dan na rokah, no razen danes, ker spi in je, je pas res da ji danes nisem dala kapljic, je pa dobila par požirkov čaja, ker smo šli danes v mullerja, pa sem vzela čaj za vsaki sslučaj, če bi slučajno začela v mullerju jokat, samo toliko da se je pomirila, potem pa je jedla v avtu. Sedaj pa premišljujem, da ji čaj veliko bolj pomaga.

Glede oblačenja, je bila Gaja oblečena v veliki vročini v bodiju z kratkimi rokavi, pa v plenicah, pa štumfke na nogicah, sedaj ko pa je malo bolj mrzlo, pa je v bodiju z dolgimi rokavi pa v trenirkici, pa štumfke imna na nogicah. Mi smo šli danes p5rvič malo med ljudi, in se je kar dobro vneslo, brez nekega velikega joka in je kar prespala v vozičku.

Jaz pa sem Gaji že postrigla nohte, ker se je popraskala po obrazu do krvi, na začetku sem ji grizla, pa je bila kar muka, ker je rokico držala v pesti in je bilo kar težko ji pogrist. Kajti Galu sem vedno med dojenjem lepo pogrizla brez problema, pri Gaji pa ne gre. Zakaj pa ne bi smeli strišt nohtov do 2 meseca.

Popek smo pa čistli z alkoholom, smo se pa v sredo prvič kopali in je jokala, ko jo je patronažna umila po podplatih, je rekla, da mora bit kar fejst žgečkljiva.Drugače pa je uživala v vodi.

Aja za krče pa sem naročla kapljice iz lekarne dravograd, pa jih dobimo v ponedeljek in vam bom sporočila če kaj pomagajo, nekateri jih kar prehvalijo in pravijo da zelo pomagajo, so pa te kapljice tudi čisto naravne.

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 20:43:03   
anajrim
Na hitro vas malo pokomentiram...moja dva škrata že pridno spita...

Candy - tadej je tudi dobil precej mozoljev po obrazu...pa saj to mine...meni je patronažna po 1t rekla če mu hočem postrič nohte naj mu jih pa sem sama rekla da ni treba ker se nič ne krampa...samo sem pa tja malo... Mi imamo pa pediatra 18.8. komaj čakam tudi jaz... katerega si pa izbrala??? Danes sem dala tadeju 5 kapljic in je bil bolj miren kot ponavadi...morda bo pa tako bolje...saj ne vem aliima krče mislim da ima malo ker se med dojenjem zvira ko ena mala opica in včasih je trd ko kamen...verjetno ga malo zvija...kaka pa non stop...

Ziher sem kaj pozabila...eh pa naslednjič...grem počasi kar počivat...



_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Julijske mamice 2010
31.7.2010 22:43:14   
DanijelaNeli
Čer...

Malo pokukamo še sem...potem pa spat...


Za posvetovalnico morem v ponedeljek poklicat pediatrinjo..
Trenutno čakam tale rojstni list,da lahko potem vse urejam dalje...

Danes se tudi mal čudno počutim...glava me boli,prebava tudi nekaj,...Danes pa je tudi mleko prešlo na manjšo količino.
Do sedaj še iz porodnišnice sem imela ogromno mleka,črpala sem si in metala stran...
Danes pa ga je manj... Noemi se naje,in po obrokih spi..očitno je dovolj.Ker se naje na eni strani.

Nič,grem jaz počivat...spat...ker sem že na off...Lahko noč...user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Julijske mamice 2010
1.8.2010 9:02:38   
đanika
ojla punce lep pozdrav vsem

No tudi jaz se vam pridružujem tukaj....user posted image

Ker nimam glih časa da bi vse prebrala za nazaj, mogoče ste že kaj govorile o tem bi samo na hitro vprašala kako spijo vaši ponoči midva se dojiva na 2 uri...user posted image  Čez dan pa spi tudi 3 ure in več. Drugače sva pa vredu Jaka spančka in pridno je...od petka smo doma in v ponedeljek moram poklicat patronažno nam je pa že odpadel popek. Upam da pride v ponedeljek. Pri nas baje čez vikend ne hodijo.user posted image

Kdaj ste pa šle kaj ven?

no lep pozdrav


(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Julijske mamice 2010
1.8.2010 9:16:20   
tinca10
mi smo se vrnili s prvega izleta... noro je bilo na morju. Lana je uživala na barki, veliko je prespala... potem je pa še celo noč skoraj prespala tako so jo utrudili valovi. Se pa paše po dolgem času tudi vržt v vodo.

đanika: mi smo šli na sprehod še isti dan ko smo prišli iz porodnišnice. Za tamejčkeno mi je že pediatrinja rekla v p., da gre lahko takoj ven, jst sem se pa prav tako počutila super, tako da smo šli za 20min.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Julijske mamice 2010
1.8.2010 9:37:49   
đanika
Tinca10 fino pol bomo mi tudi šli danes malo ven. Tvoja Lana bo prava morska princeska. Lepo ime si ji izbrala user posted image

Sem malo naš albumček pogledala in je polno otrok...sami cukerčki.


lp

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?