nagaja28
|
rozinca, pri nas je podobno. kakšne dneve mi cel dan gor visi, da niti zadihat nimam časa , kakšne dneve, pa lepo poje in potem čez 3 ure spet. čeprav pravijo, da več pristavljaš, več mleka se dela, ampak meni se zdi, da če je ves čas priklopljen, se sploh nima časa naredit. pri prvem je bilo isto en mesec, potem se je pa vse uredilo. takrat sem se tudi sekirala, ker smo zvečer dodajali, ker jaz nisem mogla več, otrok pa je jokal. sedaj pa se ne sekiram več. če se mi zdi, da je dobil premalo, dobi zvečer aptamil in gremo lepo vsi spat. zdaj vem, da se od ene flaške na dan, ne bo nehal dojit, oz. mi ne bo zmanjkalo mleka. pri prvem, se mi je po enem mesecu šele dobro naredil. včasih si mislim, kako bi bilo idelano, da bi bil kar na flaški in popil v 5 minutah, pa bi bilo za 3 ure mir, samo vem, da bi bilo to dobro zame, ne za njega, zato bomo potrpeli še kakšne 2 tedna, potem bo pa že steklo tole dojenje. meni je patronažna rekla, da naj popek umivamo s fiziološko, mogoče 1x na dan lahko obrišem z alkoholom. sicer nam ga zdaj ni več treba, ker je že lep in ga samo obrišem po kopanju. a ima še katera tako suh nos kot jaz, kot da bi mi vsa sluznica skopnela . tud kožo imam kar precej suho. se počutim ko ena suha sliva . kako pa kaj mamice, ki se ne javljajo več pogosto? TandJ, chiuahua, fargi, mala biba, mišu... kako ste kaj? upam, da ok.
|