pupika
|
Tudi pri nas je Gal zadnje čase nenormalno tečen. Nič ne uboga, če kaj ni po njegovem, začne pljuvat in se dere. Sem prav opazila razliko, ker prej je bil samo on in je dobil vso pozornost, pa takoj je dobil kar je hotel, sedaj pa mora počakati, če jaz npr. dojim Gajo, če npr. moža ni. Upam, da se bo stanje kaj kmalu normaliziralo, ker je res neznosen. Skoraj vse plenice mi zamaže in sedaj tudi on rabi plenico, prej je nikoli ni imel.Tako, da plenice kar naprej peremo. Drugače pa je do Gaje zelo ljubeznil in bi jo kar naprej božal in lubčkal. Še hvala bogu da nima takega ljubosumja, da bi ji kaj naredil. Kajti mene je moja starejša sestra ugriznila, ko sem prišla iz porodnišnice. Pri nas gre starejši jutri v vrtec, čeprav vem, da bo težko, ker sedaj ve, da sem jaz doma in je že začel, da on pa ne bi šel v vrtec. Sedaj med počitnicami res noče hodit v vrtec, prej pa je komaj čakal kdaj gre v vrtec, še med vikendi je hotel it. Glede dude imam jaz aventovo in od mam-a, pa noče zagrabit, sedaj pa se matramo z chiccovo, mogoče pa kaj bo. Flaško pa imam od mam-a, ker pri Gal-u sem ogromno flašk vrgla v smeti, ker ni hotel pit čaja, ko pa smo probali z mam-ovo flaško, pa je s prve zagrabil, je pa Gal začel pit čaj šele pri 5 mesecih, prej sploh ni hotel. Gaji pa sem že malo dala, ker je imela krče, pa začeli smo tudi z kapljicami z bio gaia. Pri nas se tudi Gaja doji po potrebi, kadaj tudi na pol ure, kdaj pa tudi na 4 ure, mi pa vedno zaspi na rokah, joj isto je kot pri Galu, ko se začne vedno jokat če jo položim v posteljico in se potem prebudi, ko pa jo vzamemo v roke, pa lepo nazaj zaspi. Upam, da se bo kaj spremenilo, ker Gal-a smo na rokah uspavali do 2 leta.
|