pupika
|
DN za T , da se čim prej pozdravi in upam, da bo z fantkom vse v redu. Si mi dala kar malo za mislit s tole bakterijo streptokok, ker jo imam jaz in sem jim kar takoj zatežila za antibiotik, toda pri Gaji mi je tekel samo eno uro antibiotik, ker je bil porod res hiter, v porodni sobi sem bila slabo uro. Mislim, pa da so rekli, da so vseeno vzeli bris otroku se ne spomnim iz kje in da je bil negativen. Nam je pediatrinja rekla, da ima Gaja tipično 6 bolezen, ker je res flekasta po čelu, pa vročina je včeraj minila, je pa imela res malo vročine, da ji še svečke nisem upala dat, ker v ušesu sploh ni presegla 38. Mi je pa res hudo za fantka in upam, da se vse srečno konča. Pa kako to, da niso te mamice testirali za bakterijo, pri nas moja G vsaki brezplačno vzame bris in da na testiranje samo za to bakterijo tam nekje v 34 tednu nosečnosti. In če je pozitivna naj bi dobila porodnica ob porodu antibiotik.Pa javi kako bo kaj s fantkom. Glede božičnice, pri nas jo baje dobimo oz. imamo 13 plačo, pa na zabavo sem tudi povabljena toda bom letos tudi preskočla, ker se Gaja še doji in bi jokala. Sva pa danes z Galom šla po božička k nam v službo in na lutkovno predstavo, in je bil zelo vesel, pri nas firma kupi darila za otroke in potem organizirajo lutkovno predstavo. Glede kakanja, prej je kakala tudi po 6 krat na dan, ko pa smo začeli uvajat GH pa 1 krat na dan, sedaj pa ko je bolana pa že dva dni kaka spet po 6 krat na dan. đanika za 6 bolezen se nič ne dobi, jo mora pač prebolet, jaz sem se danes zjutraj tako prestrašla ker sem mislila da je kaj drugega, da sem zjutraj jokala ko sta z Galom spala. Baje pa traja ta bolezen od 3-16 dni. Samo mi je čudno ko je rekla, da ima Gal tudi on pa sploh nima teh znakov, nobenega fleka nikjer, le lajajoče kašlja kot da ima spet laringitis, in je danes inhaliral zdravilo pri zdravniku.Pa tudi vročine ni imel Gal. Glede službe naša mala bo šla v vrtec jaz pa si ne mislim vzet polovičnega del. časa, mi bo pa težko it nazaj v službo, joj kako bo hitro minilo. Sedaj pa se grem umit in spat, in upam, da bomo danes dobro spali, sedaj sem se matrala pol ure samo s tem, da sem jo položila v pšosteljico, ko pa sem jo vzela na roke, pa je lepo spala, v posteljici pa s eje nekaj premetavala in odkrivala pa jokala.
|