|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.12.2010 15:29:18   
anajrim
Ojla!

Mene jutri ne bo ker je naš Tadej totalno zbolel.user posted image
Že od sobote zjutraj kuha skoz na 39.5 in sem bila že 2x pri dohtarju pa nič ne vejo user posted image user posted image user posted image Zdaj čakam na izvide krvi in blata pa upam da bodo kaj lepega nam povedali user posted image Drugače je rekla zdravnica da bodo gotovo zobje, pa misli da je 6 bolezen...ah ja samo da pogruntajo kaj je!!!

Nas je pa tudi miklavž obiskal in sedaj ne vem kam naj vse te sladkarije dam da ne bom ko debeluška se poredila...

BB - jaz pa tega ne spremljam, nisem niti enkrat gledala ker mi je to tako neumen šov da sploh ne morem gledat user posted image user posted image user posted image

Uživajte utri, bom v mislih z vami!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
6.12.2010 15:40:34   
đanika
dan

tudi jaz nič ne vem o BB user posted image  ni časa..

Sončnica pri nas se je to začelo kak mesec nazaj sem bla panična in mu zvečer dala dodatek sicer je pojedel vendar se je vseeno zbujal pogosto beri na 2 uriuser posted image . Sedaj sem se sprijaznila s tem in naš rabi mamo ponoči zdaj spi pri meni malo je bolje ampak še vedno 3X jeva no se cartava na noč user posted image . Danes smo meli kr luksus od 20h do 23h potem pa do 5h in ob 6.30 zbujenje. No je pa tavelika bruhala tako, da sem mela svetlo noč. user posted image  kaj čemo. Fino kofetkajte..

lp

(odgovor članu pikapolonica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
6.12.2010 16:49:37   
tinca10
hellow!

mi2 prideva mogoče, če se mi bo ljubilo. Jst sm tud čist fertik od nočnga zbujanja, ampak to bi še šlo... najbolj me utrudi to, da mi že slab teden vstaja nekaj minutk do 5ih. Poskusila sem vse možno, da sm jo nafilala zvečer z nasitno kašico, še daljšim kopanjem kot ponavadi, da smo šli eno uro kasneje spat... uglavnem nič ni pomagalo,še vedno se 3-4krat ponoči doji in vstane ob hudo zgodnji uri. Upam, da jo bo kmalu minilo.

anajrim: naša se je prejšnji teden sicer cepila in ne vem ali je to vplivalo ali ne. imela je 38,5 vročine, ki ji ni 3 dni nikakor padla (niti s Calpolom), potem pa se mi je 4. dan zjutraj zbudila kakor da ni bilo nič. Upam, da se tudi Tadej čimprej pozdravi user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
6.12.2010 17:51:16   
DanijelaNeli
Eno vprašanje?
A ima katera od Candy sušilc za perilo?
Namreč se odločujem med Aristonom in Candyjem.
Dovolj mi je teh cunj po stanovanju sušit...vse se uniči...bljak.Upam,upam,da čim prej dobim željeno.

Tadeju...pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj,samo koliko bolezni razsaja.Od viroz od a do ž,medtem še rota zraven,...pa bronhitis,...

BB....jaz gledam,ampak ne ker sem navdušena,ampak ker ni drugega za gledat...Ob peglanju,al pa pospravljanju poškilim na TV.
Da bom pa otroke dajala prej spat,da bi lahko gledala v miru Big brother to pa ne...user posted image
...
Tinca...sej bo tudi to minilo.Ni tako hudo...dokler se le doji,ni panike.

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
6.12.2010 18:10:00   
nagaja28
anajrim, hitro se pozdravite, vaju bomo pogrešali jutri user posted image . za čokolado pa ne skrbi, zdaj, ko dojiš, lahkouser posted image . vsaj jaz se tako tolažim. user posted image  
drugače sem pa že jaz hotela zadnjič napisat, da je luka imel vedno, ko mu je zobek rastel vročino 39.5 (v ritki), samo je trajalo samo 1 dan. pa pravijo, da je pri zobeh samo do 38. drugače je pa pri dojenčkih malo drugače kot pri odraslih. do 38 stopinj pravijo, da sploh še ni vročina in se ne znižuje.

BB jaz samo poslušam med tem ko delam še 1000 drugih stvariuser posted image , mi je pa zanimivo kdaj prebrat komentarje. pesem sem pa zasledila na fb-ju pri prijatelju. nek dance s temi besedami od prepira med sandro in ines user posted image .

jaz mislim, da tole spanje ponoči je že bolj navada kot lakota. mislim, da se ne zbujajo tolikokrat zato, ker bi bili lačni. po moje se bolj crkljajo. pri nas tudi domen včasih naredi nekaj požirkov in to 4x na noč, včasih pa poje za cel obrok in samo 1x na noč user posted image . ga pa moram pohvalit, da se zadnje čase nekam bolj mirno doji, samo mi je do zdaj že kar zmanjšal količino mleka (ker se je tako čudno dojil), tako, da še vseeno dodajava. mogoče se nam pa rata celo izmazat user posted image .

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
6.12.2010 20:22:57   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: balem

IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

balem ti kr mal zavidam trebušček... jaz bi tudiiiii...

Sej boš, veš je kr pestro na momente, ker mi je slabo, pol me pa včasih tok zagrabi, da komi folgam še Nežo. Ampak sej bo kmal konec s slabostmi.

Joj drugače pa še neki o tisti debati od zadnjič, sej moj je pravi cuker, sam ko sta njegova 2 tok zoprna, da dol padeš. Sem mela včeri podelitev diplome in je tašča pazla na malo in mi je pomila posodo od zajtrka, pa sem pol poslušala kok je mela polne roke dela, tast pa je mojga vprašu, če je prepoznal kuhno, ko je bla spucanauser posted image user posted image user posted image
Joj, ko bi ga bla vsej jst slišala, bi mu že povedala svoje!!!! Kok se pa ostale zastopte s "priženjeno" familijo? Joj mene všasih res prime, da bi spokala, pa da bi se odselili nekam daleč... Na norveško al pa še kam dljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sej ju nis prosila da naj ti pospravta...jst k se včasih sekiram mi tašča reče: kaj se sekiram, saj mam vendar otroke in ne more bit spucano v nulo, k bosta starejša bom p lohk mal več ponardila, zdej pa kolkr lahko. Imam SUPER taščo( tud tasta bi mela super, sam je žal pokojni). Tvoj naj se pa tud kej zate potegne in jima pove.
Aja, pa ČESTITKE za diplomo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
6.12.2010 20:25:15   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: balem

Sma povedala ja, prvo je vprašala, kok se počutim in ko sem rekla da slabše kot pri Neži je kar rekla FANT BO!!!! In zdej kr nabija, da bomo meli pa fantka!
Me je prav strah,da če bo pa punčka, da je ne bojo tok marali kot pa če bi bil fantek... Majo neke fore, prav žalostnouser posted image
Hvala, je bil že čas za diplomo, nisem pa nobenga poznala na podelitvi (pa tud najstarejša nisem bla)user posted image user posted image

Men so pr prvem skoz govoril da bo punčka, še pokojni tast (žal ga ni dočakal), sam pol prot koncu ni hotel več slišat za punčko (je modro barvo sam omenil), jst pa sm kr slutila da bo fant pr obeh še predenj sm vprašala za spol. Men je šla od mojga sestra na živce k mi je skoz govorila: kej je moja pupa, grrrrrrrr....in sm ji z velikim veseljem povedala: FANTA bomo meli oba krat. Čeprav sem drugič vseemo upala na punčko, da bi mel parček, pač tko je. Važn da bo dete zdravo jst pravm, ne glede kakega spola bo.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 6.12.2010 20:26:26 >

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
6.12.2010 21:23:14   
Kiwa
anajrim, naj se Tadej čimprej pozdravi in držim pesti, da bosta jutri že doma!

Midve jutri prideva (ker se mi bo od tega dežja kmal zmešal! user posted image ). Kdaj točno bova tam, ne vem, odvisno od Gajinega spanja. Pa upam, da bomo dolgo klepetale, ker najin prevoz pride zelo pozno user posted image .

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
6.12.2010 21:30:12   
DanijelaNeli
EEI!

Uf,to vreme me bo razneslo,...Ne morem verjet,da je iz dneva v dan grdo...samo dež,dež...Skratka ognjusno.
Kar sem bla zunaj,je blo ko sem smeti nesla,enkrat sem zračla dnevno...Noemi pa je le kukala pri vratih.

Danes je spala zelo malo,..parkrat po 15min.Ful hitro se je zbudila,nisem niti opazila,nakar pa sem vidla,da si te njene rokice gleda,in pol je na vrsti petje...
Je bla pa danes res ena crtka,..samo pri meni je hotla bit...če ni bilo po njeno je sledil jok,kaj pa drugega.

Joj,ko sem jo dala spat v otroško sobico,pa mi je nekaj zatajil baby phone.Pol jo je Neli čula,da se dere...Boga moja miška se je tako drla...

In zdaj spi in spi že pred 19.uro je zaspala.Bomo pa jutri zjutraj vstale zgodaj.Ko bo šla Nelica v vrtec,...se mi je ponudila soseda (žlahta),da jo pelje...enako kot danes.Se mi zdi fanj,ker ona je itak ful za otroke...
...
Grem na kavč...

Aja,Kiwa a si probala prat s tistim kisom cunje?Rezultat?

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 6.12.2010 21:33:53 >

Moj smisel življenja...

Neposredna povezava do sporočila: 1384
7.12.2010 8:40:22   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

EEI!

Uf,to vreme me bo razneslo,...Ne morem verjet,da je iz dneva v dan grdo...samo dež,dež...Skratka ognjusno.
Kar sem bla zunaj,je blo ko sem smeti nesla,enkrat sem zračla dnevno...Noemi pa je le kukala pri vratih.

Danes je spala zelo malo,..parkrat po 15min.Ful hitro se je zbudila,nisem niti opazila,nakar pa sem vidla,da si te njene rokice gleda,in pol je na vrsti petje...
Je bla pa danes res ena crtka,..samo pri meni je hotla bit...če ni bilo po njeno je sledil jok,kaj pa drugega.

Joj,ko sem jo dala spat v otroško sobico,pa mi je nekaj zatajil baby phone.Pol jo je Neli čula,da se dere...Boga moja miška se je tako drla...

In zdaj spi in spi že pred 19.uro je zaspala.Bomo pa jutri zjutraj vstale zgodaj.Ko bo šla Nelica v vrtec,...se mi je ponudila soseda (žlahta),da jo pelje...enako kot danes.Se mi zdi fanj,ker ona je itak ful za otroke...
...
Grem na kavč...

Aja,Kiwa a si probala prat s tistim kisom cunje?Rezultat?

Jst sm glih čez vikend prala s kisom cunje in rezultat je biu SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Odstranlo mi je tud nekatere madeže k jih prej ni. Uporabla sm jabolčni kis (nalila v kroglico, mal dodala vode in dala v stroj), pa še vodni kamen uničuje.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
7.12.2010 10:45:11   
DanijelaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jst sm glih čez vikend prala s kisom cunje in rezultat je biu SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Odstranlo mi je tud nekatere madeže k jih prej ni. Uporabla sm jabolčni kis (nalila v kroglico, mal dodala vode in dala v stroj), pa še vodni kamen uničuje.

Jutro...
No pri nas se je začelo že ob 6.40. Noemi je bilo dovolj spanja...Ja...bi rekla,če je spala 12 ur.
Zdej spančka drugo rundo.

Aja,glih k smo pri kisu... jst bom tudi probala.Ker meni itak ni point,da dišijo cunje po mehčalcih..point je v tem,da so mehke.
In itak ne paše vsak mehčalec k vsakemu prašku.So kakšne kombinacije ki pol ubijajo s tem vonjem.
Najboljši vonj je po prašku.
Jaz imam vedno tri vrste mehčalca...Pač za črno perilo,barvano,pa za Neline cunje.
Od Noemi pa itak perem brez in posebi,in tudi mislim še en čas prat ločeno.
Ko bo pa sušilc,pa ne bom niti mehčalca uporabljala.

...Takole...zdej pa grem krompiček pripravit za Noemi.Sem se navadla,da ko ona spi frknem zelenjavo v tisti soparnik,in pol ko je urca,samo vklopim...20 minutk in je.
Ji bom pa dala moje mleko v krompirček,da bo bolj njami.
...
Danes bom spet kuhala bolj pozno,ker nima smisla,da samo zame neki delam...rajš pol pojemo vsi skupaj pri mizi.
...
Kako ste bolančki?
Aja,sej res...danes ste na srečanju...uživajte,ne..user posted image

Moj smisel življenja...

Neposredna povezava do sporočila: 1386
7.12.2010 12:46:01   
pupika
Da se vam samo na hitro javim. Pri nas smo vsi bolani, Gal je zgleda domov prinesel virusno okužbo in to 6 bolezen. Najbolj je zbolela Gaja, tak je boga, noče se dojit, zvira se kot da bi imela hude krče, še prve 3 mesece ni bilo tako hudo. V soboto zjutraj je dobila rahlo vročino in to 37,7 včeraj ji je vročina zginila, danes pa šok, zjutraj je bila cela flekasta in sem se zelo ustrašla. Gal pa reagira čisto drugače, ima vnete glasilke in lajajoče kašlja. Flekov pa sploh nima.
Sem najprej zjutraj klicala da bi se naročila pri pediatru pa niso naročali, potem pa smo full dolgo čakali in se je gala več kot uro jokala v čakalnici, ker ni hotela nič jest, sem ji dala malo čaja da je vsaj nekaj dobila vase, pa še drisko ima, ji je prav videt da bi rada jedla pa ne more, boga revica se mi tako smili, da sem še jaz z njo jokala v čakalnici.

Anajrim če imate vi tudi 6 bolezen, je tudi pri vas tako hudo, da niti spat ne more.Upam, da kmalu mine in bo bolj spala, evo sedaj mi spi po 4dneh v posteljici drugače je spala večinoma na rokah.

Neposredna povezava do sporočila: 1387
7.12.2010 15:39:13   
đanika
pupika kaj pa je rekel pediater? Se kaj dobi za to bolezen al jo pač mora minet.

Jaz sem pa danes full žalostna nisem nič hotla omenjat tu na forumu, da vas ne strašim ampak od znanca sinček je pred 2 mesecema full zbolel kr čez noč pa dolgo niso vedli kaj je potem so jih poslali v lj in so ugotovili, da se je pri porodu okužil s streptokokom. Zdraniki niso mogli verjet da je tako dolgo mirovala bakterija v njem. No da ne napišem preveč 2 meseca so trpeli hude muke in prejšni teden se je stanje izboljšalo danes pa zvem da je spet full hudo, da ne vejo zdravniki kaj bi še bilo. Mogoče če še ve pomagate mislit na našega maliga T... mu bomo pa pomagali da ozdravi user posted image user posted image user posted image .

Jokam že cel dan in ko pogledam našega si mislim sam da je ok če že spat noče ponoči.user posted image

lp

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
7.12.2010 17:47:59   
šunkica
BB - zvečer ko dojim ga kar pogledam. Teh filmov in nadaljevank po TV sploh ne morem gledat. Pogledam le BB in 24ur. Ostalo si pa potegnem s Partisa in gledam tiste filme ki so mi res všeč.

Zadnje čase ko niti ven ne morem zaradi kupov snega sem čisto nesrečna. Sama z otročkom doma skori celi dan, v bližnji okolici nikogar ne poznam ker sem na novo priseljena. Bi mi prav pasalo prit na kako srečanje, pa imam kar nek strah da bo sinko hotel tečnariti. Kar hitro se naveliča nosit po rokah pa skoz bi sesal. Bom pa zbrala pogum in se vam kdaj pridružila.

Neki me zanima...tiste ki ste zaposlene, ali vam bodo dali kaj božičnice letos? Mislim za vas ki ste na porodniški? Mene bojo letos verjetno kar "pozabili".

Pa še nekaj, na koliko dni vaši dojenčki kakajo? Naš zdej že en teden štrajka, ko se je prej skoraj vsaki dan.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
7.12.2010 18:55:59   
đanika
šunkica mi smo 5x na dan pokakani se pa samo dojiva.

božičnica ti pa pripada jih kar spomni..mene so povabli na novoletno zabavo tako da grem prvič malo sama med ljudi user posted image

lp

(odgovor članu šunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
7.12.2010 19:40:50   
šunkica
aha, še to sem pozabila vprašat, ali ste ve kaj počastile v službi, ste kaj prinesle ob rojstvu vašega otročka ali je to bolj domena moških v njihovih službah? user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
7.12.2010 20:30:19   
DanijelaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: šunkica

aha, še to sem pozabila vprašat, ali ste ve kaj počastile v službi, ste kaj prinesle ob rojstvu vašega otročka ali je to bolj domena moških v njihovih službah? user posted image

Moj user posted image je plaču rundo...mislim da.
Jaz jih še vedno povabim na pjačko,ko grem tam k njim.Ponavadi peljem tam blizu oprat avto in se s pupicami sprehodim do mojega bivšega del.mesta in povabim na kavo...Zdaj malo manj oziroma nič,ker je mraz...bomo spomladi.user posted image

Aja,a pomislite kaj na službo kako bo ko bo treba it delat,pa varstvo-vrtec?
Bo katera koristila 4 urni delavni čas,al pa celo ostala doma do otrokovega 3.leta starosti?

Jst mislim it za 4 ure delat in nekaj novega imam že na spregledu,ker z bivšim delodajalcem nimam več pogodbe.
Pupici lepo v vrtec,jaz pa delat.Nikakor si ne bi dovolila,da bi fant delal in jaz,da bi gospodinjila iz dneva v dan gledala v luft doma pa še dala otroka v vrtec.user posted image Jah,tako delajo nekateri...
...
Danes je prav pasalo it malo ven z bajte...Samo mi trije...Neli je šla iskat moja mama v vrtec.Ker sta se že pošteno pogrešali ena drugo. Sta pekli piškote...user posted image
...
Danes mi bo šla Noemi kasneje spat,ker je prejle dremuckala v avtu.
...
Kako ste se imele na srečanju?Slikice v naš album?

Moj smisel življenja...

(odgovor članu šunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
7.12.2010 22:01:25   
pupika
DN za Tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravi in upam, da bo z fantkom vse v redu. Si mi dala kar malo za mislit s tole bakterijo streptokok, ker jo imam jaz in sem jim kar takoj zatežila za antibiotik, toda pri Gaji mi je tekel samo eno uro antibiotik, ker je bil porod res hiter, v porodni sobi sem bila slabo uro. Mislim, pa da so rekli, da so vseeno vzeli bris otroku se ne spomnim iz kje in da je bil negativen.
Nam je pediatrinja rekla, da ima Gaja tipično 6 bolezen, ker je res flekasta po čelu, pa vročina je včeraj minila, je pa imela res malo vročine, da ji še svečke nisem upala dat, ker v ušesu sploh ni presegla 38.

Mi je pa res hudo za fantka in upam, da se vse srečno konča. Pa kako to, da niso te mamice testirali za bakterijo, pri nas moja G vsaki brezplačno vzame bris in da na testiranje samo za to bakterijo tam nekje v 34 tednu nosečnosti. In če je pozitivna naj bi dobila porodnica ob porodu antibiotik.Pa javi kako bo kaj s fantkom.

Glede božičnice, pri nas jo baje dobimo oz. imamo 13 plačo, pa na zabavo sem tudi povabljena toda bom letos tudi preskočla, ker se Gaja še doji in bi jokala. Sva pa danes z Galom šla po božička k nam v službo in na lutkovno predstavo, in je bil zelo vesel, pri nas firma kupi darila za otroke in potem organizirajo lutkovno predstavo.

Glede kakanja, prej je kakala tudi po 6 krat na dan, ko pa smo začeli uvajat GH pa 1 krat na dan, sedaj pa ko je bolana pa že dva dni kaka spet po 6 krat na dan. 

đanika za 6 bolezen se nič ne dobi, jo mora pač prebolet, jaz sem se danes zjutraj tako prestrašla ker sem mislila da je kaj drugega, da sem zjutraj jokala ko sta z Galom spala. Baje pa traja ta bolezen od 3-16 dni. Samo mi je čudno ko je rekla, da ima Gal tudi on pa sploh nima teh znakov, nobenega fleka nikjer, le lajajoče kašlja kot da ima spet laringitis, in je danes inhaliral zdravilo pri zdravniku.Pa tudi vročine ni imel Gal.

Glede službe naša mala bo šla v vrtec jaz pa si ne mislim vzet polovičnega del. časa, mi bo pa težko it nazaj v službo, joj kako bo hitro minilo.

Sedaj pa se grem umit in spat, in upam, da bomo danes dobro spali, sedaj sem se matrala pol ure samo s tem, da sem jo položila v pšosteljico, ko pa sem jo vzela na roke, pa je lepo spala, v posteljici pa s eje nekaj premetavala in odkrivala pa jokala.

Neposredna povezava do sporočila: 1393
7.12.2010 22:16:03   
buškolinka
eh, sem že čist izžeta, ampak ker user posted image in user posted image lepo pančata, se še tu mal oglasim

srečanje punce imela sem se super, prav fino je gledat, kako naši julijčki (oz nekateri so tudi junijčkiuser posted image ) lepo rastejouser posted image

pupika in anajrim čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image

đanika tudi vašemu malemu T... pošiljam user posted image user posted image user posted image

šunkica daj potrudi se in pridi enkrat...tvoj user posted image ni edini ki rad tečnari in se skos doji user posted image

božičnica pri nas imamo običajno 13.plačo, ki jo dobiš zaradi poslovne uspešnosti in če si na porodniški, ti pripada le sorazmerni del - toliko dvanajstin, kolikor si pripomogla k tej uspešnosti (oz. toliko mesecev kolikor si delala - v mojem primeru 5,5 mesecev ker sem šla na porodniško 18.6.)...dobim pa tudi neke bone za otroka, ampak ne vem še kakšne in v kakšni vrednosti, me pa že čakajo na podjetju in jih moram it iskat

novoletna zabava jaz sem tudi dobila vabilo, ampak si nekako ne upam it, ker smo še vedno samo in izključno na joškiuser posted image in če se ponoči zbudi, ne pomaga nič drugega

kakanje naša zdaj kaka 1-2krat dnevno, čeprav rekord smo enkrat postavili, da je kakala šesti dan...če se samo doji, pravijo da ni problem četudi ne kaka 10 dni

sl.zabava za rojstvo pravzaprav ko zdaj pomislim nisem častila, sem v bistvu ob pričetku porodniške oz. zaključku dela samo častila s sladoledi...in si iskreno sploh ne predstavljam, kako bi lahko častila po porodu...edino tako, da mene ne bi bilo zraven

uvajanje GH sem ravno mal kukala k junijčkom in vidim, da večina mamic daje GH večkrat dnevno...jst pa prakticiram samo enkrat na dan user posted image in še to zgolj eno vrsto hrane (še nič ne mešam) in se tudi sama že sprašujem, kdaj ji bom uspela predstavit vse vrste GH...a ve tud dajete že večkrat dnevno? joj, junijke pišejo že o mesu, midve sva pa probali samo riževo kašico, korenček, jabolček in kolerabo in od tega ima rada samo riževo kašicouser posted image ...včasih se mi zdi, da sem kr malo lena, ker mi je lažje samo dojiti, po drugi strani pa se tolažim z besedami pediatrinje in patronažne, da naj se mi nikamor ne mudi...da ne bo nič narobe četudi bi jo izključno dojila do 6 meseca...in zdaj ko mi celo ponoči malo lepše spi (2-3krat se dojiva), se mi zdi, da se mi res nikamor ne mudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
7.12.2010 22:16:07   
DanijelaNeli
đanika..prejle sem prav prezrla tvoj post.Me je kar zmrazilo ko sem to brala.In seveda,bomo z mislimi pri T.user posted image user posted image user posted image ,ter upali na najboljše!

Joj,res nevemo kaj imamo.Ko samo pomislim kakšen krat ko ga svira ta mala,s spanjem,pa dojenje... To je ena malenkost proti takim primerom kot si navedla.Zdrave otroke imamo-tega se moremo krepko zavedat.
...
Pupika..tik tak bomo v službi.Cajt gre gre res hitro...
Kot bi se danes pogovarjale o rojstvih,prvih posvetovalnicah....zdaj pa se že pogovarjamo o zobkih,goste hrane,...in nato pride tretja stopnja,ter tako naprej...

Anajrim...kako ste vi?

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 7.12.2010 22:17:07 >

Moj smisel življenja...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.12.2010 9:47:07   
pilotina
anajrim in pupika naj se vajina sončka čimprej pozdravita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mali T tebi tudi veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz enako Dani...ko sem izčrpana od neprespanosti ga samo pogledam in že sem srečna, da je tako in da je zdrav

sem že pozabila kako lepo je vsak dan it na sprehod, kar ne morem verjeti, da smo že toliko časa samo notri user posted image
komaj čakam na sončka in takrart bomo kot ponavadi cel dan odzunaj
tudi če slučajno kake pol urce ne dežuje vseeno ne gremo ven, ker je ta megla in tam se zbira največ neumnosti

GH...včeraj sem mu prvič dala koromač in a a nič več za kak teden...ob 23:00 se je zbudil v histeričnem joku, nosila sem ga in se je zvijali dokler se ni fajn sprdkal...preostanek noči je sicer spal, ampak je stokal in se napenjal...in celo jutro ga cartam in nosim, ker ga šezmeri zvijauser posted image
koleraba ga je tudi malo zaprla, ampak ni ga napenjalo...bučke in korenček pa so ok

balem user posted image za diplomo user posted image

kakanje...ponavadi 1-2x na dan

služba...dali smo vlogo v vrtec sedaj pa čakamo na odgovor... če ne dobimo se bomo morali drugače znajti saj nameravam delati poln delovni čas

a ja Dani...na mojih navodilih nič ne piše posebej za meso...je v tvojih kaj več napisanega?

< Sporočilo je popravil pilotina -- 8.12.2010 9:49:07 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
8.12.2010 10:04:19   
Srčekgirll
Hej!
Kako smo? Vidm, da ste mel srečanje. Men je tko žal k nism SPET mogla prit. Upam, da mi bo uspelo prit na katero prit, da vas končno spoznam v živo. Upam oz. verjamem, da ste se meli super.
Mi smo se pozdravili. Drgač smo pa živi k poprček. K ne vem kam ga dat, da vmes kaj nardim ga dam kr v hodulco in šiba oz. se premika sm ter tja.
Pa ve date že kaj v hodulco jih? V album sm dodala par novih slikc.
Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bubančke, naj se čimprej pozdravijo.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
8.12.2010 10:04:30   
Srčekgirll

Jst jim nism nč, jim bom pol k pridem nazaj. Edino preden sm šla na porodniško sm enim parim častila kavo iz avtomata.

(odgovor članu šunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
8.12.2010 10:04:40   
Srčekgirll

BB - zvečer ko dojim ga kar pogledam. Teh filmov in nadaljevank po TV sploh ne morem gledat. Pogledam le BB in 24ur. Ostalo si pa potegnem s Partisa in gledam tiste filme ki so mi res všeč.

Zadnje čase ko niti ven ne morem zaradi kupov snega sem čisto nesrečna. Sama z otročkom doma skori celi dan, v bližnji okolici nikogar ne poznam ker sem na novo priseljena. Bi mi prav pasalo prit na kako srečanje, pa imam kar nek strah da bo sinko hotel tečnariti. Kar hitro se naveliča nosit po rokah pa skoz bi sesal. Bom pa zbrala pogum in se vam kdaj pridružila.

Neki me zanima...tiste ki ste zaposlene, ali vam bodo dali kaj božičnice letos? Mislim za vas ki ste na porodniški? Mene bojo letos verjetno kar "pozabili".

Pa še nekaj, na koliko dni vaši dojenčki kakajo? Naš zdej že en teden štrajka, ko se je prej skoraj vsaki dan.

Men so rekli, da če otrok (dojenček) ne kaka 5 dni, da ni ok. Jst sm Žanu (enako tud pr prvem - Vidku) k ni kakal oz. ni mogel kakat, skuhala kamelični čaj in oreng posladkala in je še tisti dan se lepo pokalal.
Božičnica ti pa pripada saj nisi v "strošek" podjetja ( tko so men rekli k sm spraševala pr prvem otroku), saj ti plačuje država in ne podjetje.

(odgovor članu šunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
8.12.2010 10:25:07   
DanijelaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina
a ja Dani...na mojih navodilih nič ne piše posebej za meso...je v tvojih kaj več napisanega?

Pač vse vrste mesa se dela 20minutk.Majhne koščke daš dušit in to je to.
Mi je rekla ena,da je meso vse drugega okusa iz soparnika,kot,da ga vzameš z juhice.Bomo probali ko bo čas,ne.
Ribe pa 15 minutk.

Moj smisel življenja...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?