nagaja28
|
živjo na srečanju je bilo fino, slikale smo tudi, tako, da bo Kiwa dala kakšno slikico v album . šunkica, ti kar pridi naslednjič, tudi naši niso vedno angelčki , dojila pa tud ne boš edina. midva z domnom sva se šla pokazat v službo in sem takrat nesla sabo piškotke, mož pa je tudi za rundo dal v službi. božičnice in 13. plače pa pri nas ni, ker sem v državni službi . DN, jaz bi tudi premišljevala o 4 urnem delavniku, če bi delala 8 ur. tako sem pa lani (ko sem šla po porodniški nazaj) imela ful srečo, da sem dobila samo podaljšano bivanje, tako, da sem bila od doma 5 urc, 2x na teden pa 6. je tudi doma še nekaj dela s pripravami in so še govorilne ure, seje, aktivi in podobno, samo smo to imeli ponavadi popoldne, ko je bil že doma in je kar šlo. vmes je tudi 2 uri spal, tako, da me je pogrešal samo 3 urce , pa tudi za babico in dedija ni bilo preveč dela. drugače bi pa tudi jaz šla za samo 4 ure delat, vsaj prvo leto. mi smo že smrekico naredili in sem kar malo razočarana, ker smo kupili zelene bunkice in drevešček ne zgleda tako živahen kot v trgovini pod neonskimi lučmi. no, ja, bo pa letos malo bolj neopazen . glede kakanja, smo pa mi tudi že vse sprobali. od 5x na dan do 1x na teden. sem pa tudi slišala, da do 10 dni ni problema. pri nas je donat vedno pomagal . buškolinka, jaz sem ista pri uvajanju GH. tud malo lena in gremo počasi. verjemi, da boš čez kakšne 2 meseca pa rekla, da nimaš več idej, kaj ji dat. jaz tudi za enkrat dajam samo po eno vrsto hrane hkrati 1x na dan. ko bo pojedel pa za cel obrok, bomo šli pa naprej na 2x dnevno. pri lukatu je bilo rečeno, da pri 7-8 mesecih ima 3 obroke GH na dan (upam, da je še vedno tako) in 2x mleko, tako, da mi bomo nekako tako šli. zabava: jaz sem eno že dala skozi v ponedeljek . smo imeli obletnico mature, pa je bilo vse ok doma z domnom in tudi očka je preživel . res pa je, da je domen navajen vsega (flaša, duda, da ga drug uspava), tako, da ga ne bi bilo problem pomirit, če bi se kaj pritoževal in sem bila čisto brez skrbi. je prav pasalo .
|