|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
3.12.2010 10:11:13   
Srčekgirll
Jutro!
Mal vicev za to snežno jutro.
Zakaj?
Zakaj duhovniki nimajo žene?
Ker ne smejo imeti hudiča v hiši!

Malčkova radovednost
Tri leta star fantek pri kopanju v kadi preučuje svoja jajčka.
>Mami<, vpraša,> so to moji možgani?<
>Ne sine, ne še.<

Krtek na nudistični plaži
Krtek pokuka iz peska na nudistični plaži prelepi mladenki točno med
nogami. Mežika z očmi in reče:
>Ježek, a si ti?<
Tišina! Ponovi še enkrat:
>Ježek, a si ti?<
Spet nič, samo tišina! Nato se pomakne bliže, povoha in reče:
>Ježek, a si umrl?<

Uspešen ribolov
Žena vpraša moža ribiča:
>Dragi, se spomniš, da si spomladi za tri dni odšel na ribolov?<
>Seveda. Zelo uspešen je bil.<
>Več kot uspešen, ja.<
>Kaj mi hočeš s tem povedati?<
>Danes je telefonirala neka riba in povedala, da pričakuje ribico!<

Kebrček
>Mitja, katera žival ti je bila najbolj všeč v živalskemu vrtu? vpraša mama.<
>Meni slon, očku pa tisti kebrček iz blagajne.<
V postelji
Starejši par je ležal v postelji. Mož je že skoraj zaspal, ženi pa se je
zaželelo malo romantike.
Ona: >Ko si mi še dvoril, si me zvečer držal za roko.<
Počasi se je obrnil, jo za sekundo prijel za roko, potem pa spet poskusil zaspati.
Čez nekaj sekund:>Potem si me poljubil.<
Spet se je obrnil, jo poljubil na lička in se zavalil nazaj.
Čez pol minute: >Potem si me grizljal po vratu.<
Tip jezno odgrne odejo in vstane.
>Kam greš?<
>Po zobe!!!<

V galeriji
Dekle si ogleduje slike v umetniški galeriji. Najdlje strmi v tri slike, ki
so bile obešene ena zrven druge. Na prvi je zažgan kruh, na drugi dekle z
otrokom v naročju, na tretji sliki pa je bil utopljenec na bregu. Ko mimo
pride kustos ga vpraša:
>Kaj predstavljajo te tri slike?<
Kustos ji razloži:>Te tri slike so na temo - Prepozno so ga izvlekli<

Kako je bilo na začetku sveta?
Takole je bilo:
Moski se je osamljen sprehajal po raju in iskal kaj zanimivega. Zagledal je
zensko in vzkliknil: >EVO!<
Tedaj tudi ona zagleda njega, in vsa navdusena vzklikne:>A DAM!?<
Tako se je zacelo...

Koga imamo raje?
Vpraša žena moža:
>Dragi, ali imaš ti raje pametne ali lepe?<
>Ne ene ne druge, samo tebe draga!<

Lepa vzgoja
Na tečaju lepega obnašanja učiteljica sprašuje:
>Situacija: Dvorite krasnemu, lepo vzgojenemu dekletu iz dobre družine.
Peljete jo na intimno večerjo v dvoje, med večerjo pa morate na WC. Kaj ji
boste rekli? No, Marko?<
>Počaki me sekundo, moram scat.<
>No no, to bi bilo zelo nevzgojeno in grdo slišati. Simon, kaj bi rekel ti?<
>Oprosti, moram na WC, pridem takoj.<
>No ja, to je že bolje, toda vseeno bi bilo nekoliko nerodno omenjati WC
sredi večerje... Pa ti, Janez, kako bi ti pokazal svoje manire, kaj bi ti rekel?<
>Rekel bi ji da se opravičujem, ker jo moram za trenutek zapustiti, toda
nujno se moram rokovati z intimnim prijateljem, za katerega upam, da ji ga
bom lahko predstavil še nocoj... <

Kdo je s kom
V gostilni teče pogovor o vseh mogočih stvareh. Nenadoma se oglasi Mujo:
>Z mojom ženom sam skupi že deset leta.
>Najbrž hočes reči 'z mojo ženo'<, ga nekdo popravi.
>Ne, s tvojom ženom sam skupi šele tri tedna!<

Akcija v postelji
Zakonca sta se spravila v mesene užitke;
>Dej ženka, malo naprej,... tako ja, no sedaj pa malo nazaj,... še malo
levo,... dobro ti gre! Porini ga še malo no.<
>Pa dobro mož, ali parkiramo ali seksamo!<

Pretep
Mlajši in starejši policist patruljirata po ulici. Dežurni jih po radijski
zvezi napoti na intervencijo v gostilno, kjer je množični pretep.
>Kar ti pojdi noter, ki si mlajši in poglej, če je gneča!< reče starejši policist.
Mlajši se takoj vrne s krvavim nosom. >Nobene gneče, takoj sem bil na vrsti!<

Pri zdravniku
>Gospod doktor,imam problem pri seksu. Moj lulček je kot pes. <
>Kako to mislite?<
>Moji ženi noče nič, a sosedo bi pa kar raztrgal!<

50 let pozneje
Žena se približa možu v istem negližeju, kot ga je nosila na poročno noč.
Pogleda dragega in reče:
>Srce, se še spominjaš, kdaj sem to nosila in kaj si mi takrat rekel?<
Pogleda jo in odgovori:
>Da, draga.<
>No, in kaj si mi rekel tisto noč?<
Mož premisli:
>če se prav spominjam, sem ti dejal da bom posrkal življenje iz teh velikih
jošk in te poseksal, da ti bodo izstopili možgani.<
Žena se zasmeji:
Ja, to si rekel, točno tako. In zdaj, 50 let pozneje, nosim isti negliže.
Kaj pa praviš nocoj?<
Mož jo premeri od nog do glave in izjavi:
>Misija izpolnjena!<

Parcela za rojstni dan
Mož je imel zelo zahtevno ženo. Z nobenim darilom nikoli ni bila
zadovoljna. Enkrat ji je kupil zlatnino, drugič kristal, tretjič krzno...
dokler nekoč ni imel dovolj. Šel je na Žale in ji kupil parcelo (2x1m), ter
ji za rojstni dan poklonil darilni bon . Žena je bila osupla in po dolgih
letih enkrat le ni zinila nobene. Je bilo spet leto naokoli, rojstni dan,
darila pa nič. Ga žena povpraša:
>A letos mi pa nič nisi kupil?<
>Ne, ker še tistega od lani nisi izkoristila!<

Pomoč
>Dober dan. A je to center za pomoč alkoholikom?<
>Ja, želite prosim?<
>Kako se naredi bovla?<

Ura
Pijandura ga kaže kolegom. Stanovanje, da ne bo pomote. Pa ga en vpraša:
>Zakaj pa imaš gong v kuhinji?<
Pijanec odgovori:
>To je moja govoreča ura. Poglej!<
Udari po gongu pa se sliši od zunaj:
>Si ****jen!? Kaj pa razbijaš ob pol štirih zjutraj???<

Na deponiji
Delovodja opazuje tri svoje delavce. Dva sta delala bolj počasi, Francl pa
je s svojo šajtrgo hitel sem ter tja, da se je kar kadilo. Delovodja ga je
zato poklical k sebi in mu sporočil veselo novico, da mu bodo dvignili urno
postavko. Francl pa na to odgovori:> Porkaduš za vse neumnosti mate dnar,
da bi mi pa večjo šajtrgo kupil, to pa ne.<

Stare kosti
Sedi mož v samih   gatah za mizo in bere časopis, ko pridirja žena in mu reče:
France hitro se obleči, Mici pride na kavo, in ni lepo, da bo vidla te
tvoje stari kosti.<
France:>Ja, kar naj vidi, kako malo mi kuhaš, da sem tako suh.<
Žena pa mu ne ostane dolžna:
Pol daj pa še gate dol, in se bo vprašala zakaj ti sploh kuham!<

Dva luleka
Med odmorom se otroci hvalijo učiteljici, kaj imajo njihovi očetje.
Peterček:Moj ata ma pa Kawasaki in se vozi z njim po mestu...
Mihec:Moj ata ima pa Mercedesa in se z njim vozi po mestu...
Janezek:Moj ata ima pa dva luleka!
Učiteljica:Janezek?!? Kako? Kaj? Ne smeš tako govorit, pa še res ni.
Janezek:Ja pa je...enga majhnega...takega za lulat...pa enega
velikega...takega, s katerim si mama skor vsak dan zobe umiva....!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.12.2010 10:59:14   
buškolinka
HAHAHAHAHAHAHA user posted image user posted image user posted image user posted image

si mi polepšala jutrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.12.2010 10:59:55   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Buškolinka, kako ne veš kaj? user posted image Ker se ne sprehajam sama in ker si dobra družba! user posted image

ooo, to pa KONTRA user posted image user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.12.2010 14:12:08   
Martinčka
no pa da spet napišem skrajšano verzijo:

dani glede aventovega parnika-dobra ideja za pisat božičku ali pa počakam na dobrospi od BC ko se zključi tole obračunsko obdobje.. bom pa še pogledala na ebayu če je ceneje, ker varuško sem dobila tam 60 eur ceneje!seveda čisto novo v original embalaži..

balem ti kr mal zavidam trebušček... jaz bi tudiiiii...

a se že kateri hočejo user posted image  postavljati na noge? moja se hoče skos na noge postavljat ko jo dvignem da se naj usede na ritko... in mi nardi po 4 korake če jo dober držim... ne vem kaj naj nardim, ker vem da to ni dober!!! in jo dam na ritko pa se kr steguje in bi kr nazaj šla na nogice... valda ji ne pustim pa jo zamotim da pozabi... mislim da do enega 7ga ali 8ga meseca ni dobro da so na nogicah, a ne? sam kaj pa naj nardim??? kakšna mnenja glede tega???

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.12.2010 15:02:21   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

dani glede aventovega parnika-dobra ideja za pisat božičku ali pa počakam na dobrospi od BC ko se zključi tole obračunsko obdobje.. bom pa še pogledala na ebayu če je ceneje, ker varuško sem dobila tam 60 eur ceneje!seveda čisto novo v original embalaži..

a se že kateri hočejo user posted image  postavljati na noge? moja se hoče skos na noge postavljat ko jo dvignem da se naj usede na ritko... in mi nardi po 4 korake če jo dober držim... ne vem kaj naj nardim, ker vem da to ni dober!!! in jo dam na ritko pa se kr steguje in bi kr nazaj šla na nogice... valda ji ne pustim pa jo zamotim da pozabi... mislim da do enega 7ga ali 8ga meseca ni dobro da so na nogicah, a ne? sam kaj pa naj nardim??? kakšna mnenja glede tega???

Ja..ti kar piši stricu Božičku,pa se ti bo verjetno izprsil,a?
Če ne pa res počakaj na dobropis od Baby centra,ker boš dobila verjetno dobro cifro,glede na to,da si kupila voziček pri njih,ne? Al se motim,sej si ga kupila v BC?

Jst dobim zelo malo dobropisa,ker nič ne kupujem v BC.Še tisto kar kupim so drobnarije...dude,flaše,...

Glede postavljanja na nogice...naj ti povem,da je to prirojeno in sicer prištevamo k hodilnemu refleksu.
Tega izprobavajo že v porodnišnici na viziti.
To kar dela tvoja Valentina pa je čisto normalno za takole starost,to pomeni,da noče sedet in je v fazi "biti samo pokončno"-ter gledati naokrog.Kot,da ne bi imela ritke se obnaša,ne? Se mi zdi,da imamo takole punco tudi mi doma!

...
Joooj,pri nas je tako škifo vreme...samo dež in dež.Al pa sneg primešan zraven.. Danes nismo bili nič zunaj.Razen Nelice,ki je bila s tatijem,medtem ko sva z Noemi kuhali kosilce.
...
Za zanimivost sem šla gledat koliko Noemi je sploh v Sloveniji...in me je kar presenetilo ko sem videla,da jih je samo 65user posted image .Namreč mislila,da jih je več,ker je to ime staro...Zdaj pa se je spet začelo pojavljat.ANjveč pa jih je v Obalno-Kraški regiji..
Neli pa se pojavlja 551x.
...
Zdaj pa grem malo zlagat kocke s ta večjo missico,dokler spi ta mala...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 3.12.2010 15:07:59 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.12.2010 16:40:06   
Srčekgirll

Ja Žan bi kr skoz biu na nogah, sam ga držim bl v luft...čakam da se bo hodulca posušila pa ga bom kr not dala (mal se bo gugal, pa brcal, hodu še ne).

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1356
4.12.2010 12:30:53   
balem

Sej boš, veš je kr pestro na momente, ker mi je slabo, pol me pa včasih tok zagrabi, da komi folgam še Nežo. Ampak sej bo kmal konec s slabostmi.

Joj drugače pa še neki o tisti debati od zadnjič, sej moj je pravi cuker, sam ko sta njegova 2 tok zoprna, da dol padeš. Sem mela včeri podelitev diplome in je tašča pazla na malo in mi je pomila posodo od zajtrka, pa sem pol poslušala kok je mela polne roke dela, tast pa je mojga vprašu, če je prepoznal kuhno, ko je bla spucanauser posted image user posted image user posted image
Joj, ko bi ga bla vsej jst slišala, bi mu že povedala svoje!!!! Kok se pa ostale zastopte s "priženjeno" familijo? Joj mene všasih res prime, da bi spokala, pa da bi se odselili nekam daleč... Na norveško al pa še kam dljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1357
4.12.2010 13:18:59   
đanika
oj

Balem ma tole bi še pa mene primlo, da grem na Norveškouser posted image , čeprav ne maram zime.

Ma če je tvoj tak cuker boš pa tadva tudi sfolgala.user posted image Včasih kr mal presliši, kar pravita pa bo. Sam vem ko včasih kr ne morš da se ne bi popizdil. Jaz mam tak tak tašča je tut včasih pravi hu...Oče od mojga je pa ok sta ločena. On se ne vtikuje. Čestitam za diplomo..
Kaj tašči sta že povedala za bebico me prav zanima kak bo pametna. user posted image  
Držie se kot si sama rekla bo že kmalu lušno.

lp

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
4.12.2010 13:52:27   
balem
Sma povedala ja, prvo je vprašala, kok se počutim in ko sem rekla da slabše kot pri Neži je kar rekla FANT BO!!!! In zdej kr nabija, da bomo meli pa fantka!
Me je prav strah,da če bo pa punčka, da je ne bojo tok marali kot pa če bi bil fantek... Majo neke fore, prav žalostnouser posted image
Hvala, je bil že čas za diplomo, nisem pa nobenga poznala na podelitvi (pa tud najstarejša nisem bla)user posted image user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
4.12.2010 15:06:50   
Martinčka
balem že zdaj jim reči da ste naročili punčko in konec debate... pri nas so tudi skos vsi nabijali da bo fant in fant in fant... zato sploh nisem htela vedet spola ker sem mislila da bodo pri punčki že razočarani... ampak sem jim od trenutka ko sem jim povedala za nosečnost govorila da bo ziher punčka...
sicer ne vem kolk mate ve izkušnje ampak nekej se med drugimi govori da če hitro zanosiš ko rodiš da se spol ponovi!? ker se bojde nek ciklus še ni zamenjal v ženski in moškemu... mah kaj pa jaz vem...

veš kaj... če bo punčka se bosta s tvojo pupo fajn lahko igrale, če bo pa pob bodo pa tudi ostali navdušeni... tako da je oboje win-win situacija... pa brezveze razmišljat da bi jih s tem kaj razočarala če ne bo po njihovo.. ker hlavabogu si ne mormo spolov otrok izbirat, in tako je tudi prav! na koncu bodo svoje vnučke in vnukinje imeli enako radi neglede na spol...

pri nas našo tolk mučkajo, pa so tudi želeli met fantka (ker so same punce v družini na novo rojene)... in tudi drugo bi imela punčko da bi imela valentina družbo, pa da malo oblekic še znosimouser posted image ... v tretje bi pa imela pobeka če bi šlouser posted image haha da bi bil blažen med ženamiuser posted image  hihi

dani.. mah sva se omejila letos z božičnimi darili tko da ne vem kaj mi bo kaj božiček prinesu:) haha... ne sem se pa res odločila da bom tole stvarco kupila januarja ker je konec decembra konec drugega obračunskega obdobja.. in ja bo kr naneslo, ker smo kupili voziček tam in še ob rojstvu sva full njihovih bonov dobila ki se tudi upoštevajo... tko da bom verjetno samo malenkost dopalačala pa bo...

drugače pa jih imajo na e bayu s poštnino vred za 108 eur! saj imaš dani ti tega ki je mikser in na paro v enem, a ne?

sem si danes kupila knjigo o prehrani za nosečnice, dojenčke in malčke... je super!!!!! komaj čakam da bom te stvari kuhala ki so noter... res super po najnovejših raziskavah kaj je fajn za otroke in kaj ne.. in vse zgleda tok dober... še otroški kruh me je čist navdušil ker sem sicer proti kruhu... tukaj pa je dodano malo skute in malo jabke in more bit res fajnuser posted image

pozdravček

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
4.12.2010 18:07:37   
DanijelaNeli
EEi!

Kako ste kaj v zasneženi Sloveniji?
Pri nas je samo ful mraz in piha burja...

IZVIRNO SPOROČILO: balem
Joj drugače pa še neki o tisti debati od zadnjič, sej moj je pravi cuker, sam ko sta njegova 2 tok zoprna, da dol padeš. Sem mela včeri podelitev diplome in je tašča pazla na malo in mi je pomila posodo od zajtrka, pa sem pol poslušala kok je mela polne roke dela, tast pa je mojga vprašu, če je prepoznal kuhno, ko je bla spucanauser posted image user posted image user posted image
Joj, ko bi ga bla vsej jst slišala, bi mu že povedala svoje!!!! Kok se pa ostale zastopte s "priženjeno" familijo? Joj mene všasih res prime, da bi spokala, pa da bi se odselili nekam daleč... Na norveško al pa še kam dljeuser posted image

Uf, sm se nasmejala...Ja,in naj ti povem,da nisi edina s takimi...Pri nas je isto.
Lahko povem,da jaz sem z mojo T. končala,pa če tudi za zmeraj.
Več pa ne bom tukaj pisala,ker imam zalezovalko nad menoj...in ji bo hitro tekla povedat kaj jaz pišem po internetu. Zaveznici...za crknit od smeha.user posted image user posted image Tašči pa se še ne sanja kaj je sploh internet,ker če zve kaj pišem na net bo mislila,da to bere tudi ameriški predsednik.user posted image

Balem...user posted image za naziv dipl.user posted image

Martinčka....ja,ja to je 2v1.Danes smo papali korenček.Super je blo...

No,pa gre dan h koncu...
...prejle sem bila z Nelico v vaškem domu na ustvarjalnih uricah.Prav lepo je blo.Otroci so se malo družili,ustvarjali mamice pa z njimi.user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 4.12.2010 18:10:35 >

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

Neposredna povezava do sporočila: 1361
4.12.2010 22:49:12   
nagaja28
živjo,
da vas malo pozdravim. smo dali ta velikega na počitnice in smo danes malo lažje dihali user posted image . jutri bomo pa tudi dalj lahko spali, jupiii user posted image .

DN, jaz sem prvič slišala to ime (Noemi) in sem sploh presenečena, da jih je v sloveniji toliko. najbrž so bolj značilna za vašo regijo. jaz sem pa mislila, da si ime pri italijanih najdla user posted image . aja, pa super user posted image  za tole aventovo zadevco.

jaz sem tudi to slišala, da če imaš hitro otroke enega za drugim, je isti spol. user posted image  drži pa najverjetneje ne 100%, tako, kot nobena stvar, oz. napoved za spol. jaz sem imela tudi čisto drugačni nosečnosti (pri lukatu mi ni bilo nič slabo, pri domnu sem pa velikokrat na wc letelauser posted image ), pa sta oba fanta. meni je tudi fino, če sta otroka istega spola, vsaj za njiju je bolje, ker se lahko igrata skupaj, drugi spol je pa bolje za starše, ker si ponavadi želijo fantka in punčko user posted image .

balem, čestitke za diplomo. kar se pa 'dedkov in babic' tiče, moram pa še enkrat povedat, kakšno srečo imam jaz. tako, da kar težko razumem, kako se lahko nekateri tako obnašajo do vas. balem, jaz mislim, da tvoja tašča tudi nima vedno kuhinje zglancane v nulo, al pa da jo je mela, ko je mela tko mejhne otroke. tko, da jest se ne bi nič sekirala, pa upam, da te je tvoj kej branu pred njimauser posted image .

jaz sem pa danes malo piškotov spekla. sem probavala parklje narest, pa je bilo ful zamudno, tako, da sem naredila samo 3 user posted image , ostalo pa kar piškote z modelčki. bom kakšno slikco prilepila.

sem pa opazila, koliko bo treba bit zdaj previden okoli daril. luka je takoj, ko sem prišla iz trgovine, opazil ta velik kinder jajc (ki naj bi ga dobil za miklavža) in ga je seveda takoj moral dobit user posted image .

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
4.12.2010 23:12:31   
DanijelaNeli
Danes pa nobenega spanja...sploh se mi ne spi.
Ja,to zdej trenutno,...jutri pa bom kot zombi.

Še prej je mislu brat s punco pridet na obisk,ker sta glih mimo...pa sta ta mali dve že spančkali jaz pa v akciji pospravljanja.
Bomo pa me3 šle k njima po Miklavžkauser posted image

A če bi šla spat kadar ste šli ta moji punci,bi se takooo naspala.Neli je nekaj pred 20. zaspala,Noemi pa mal kasneje.Čeprav se je pol zbudila v groznem joku...ali je kaj sanjala al pa jo kej drugega muči.Namreč tja od poznega popoldneva je bla kr jokava,...pa se spet smejala.Nimam pojma kaj ji je.Cel dan pa si je rokice tiščala v ustka...ter pela zraven.Pol pa spet jok.
Mogoče pa jo kej dlesni skelijo?!
Al pa po korenčku ščipa!?
En kup velikih vprašajev.
...
NAGAJA28...jst sm pa mislila,da je veliko več žensk s tem imenom.65 mi je mala cifra.Imaš prav,največ jih je v naši regiji-obala-Kras...34x.

Ma ste nekatere pridne s peko piškotkov...user posted image

Miklavžek trka na vrata...jst morem še mojim pupicam kaj malega kupit.Jaz sem bila navajena miklavževega darila v mali obliki...le kak mandarin,par nogavic in tako.
Pol Božiček prnese mal večjeuser posted image
...
Nič grem jaz počasi v pižamco,...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 4.12.2010 23:13:45 >

Moj smisel življenja...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.12.2010 9:02:03   
nagaja28
živjo punce, ste bile kaj pridne?user posted image user posted image user posted image

mi ful, ker kar ne vemo, kam bi vsa ta darila pospravili zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  sicer so pa same take stvari, ki bi jih tako ali tako kupili. moje darilo še ni prispelo, ker ga žal ni bilo na zalogi, je bil pa miklavž ekstra radodaren, ker dobim fotoaparat user posted image . ne vem sicer katere barve bo, zato sem še toliko bolj na trnjihuser posted image . no, zdaj bom tud jaz lahko slikala, ne da bom morala vedno mojega prosit, da slika, pa potem še sliko naredi, da jo končno dobim v moje dokumenteuser posted image .

joj, haha, a ste slišale komad: a si jedla sir? jaz tebe fprašam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sandra se bo po moje v zemljo ugreznila, ko ven pride in bo vidla, da se vsi norca iz nje delajo.

Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.12.2010 10:38:05   
Martinčka
nagaja28... ko bo sndra ven prišla jo bodo lahko kar v umobolnico poslali ko bo vse prebrala na forumih kaj se piše o njej:) ker če je zaradi enega grdega pogleda taako znorela potem bo res pristala v bolnici zaradi vsega tega... hahahauser posted image user posted image user posted image  pa kok so jo prešimfali da ne zna petiuser posted image .. no jaz nisem ekspert v petju tko da meni je blo kr ok, ampak njo bopa itak kap ko pride ven.. hehe..

a katera ve kje bi dobila tako leeepo umetno smrekico? celo življenje smo imeli pravo smrekico zdaj pa sem se odločila da bo umetna..mam prave vrh glave ker jo je tečno podirat potem... zdaj pa išem tako fejst gosto umetno.. bolj bor kot smreko:) user posted image  je bila katera v ikei-jo imajo mogoče tam???

dobre ste z GH... jaz pa še vedno oklevam, čeprav vidim kok se ta mali lušta... ne vem... bi rada da bi vsaj 5m bila stara... to bo pa 23ga... vem pa da bo full jedka ker se kr trese ko vidi žlico.. user posted image

pri nas pa ne nosi miklavž... nosi božiček/dedek mraz... pri babicah dobi kakšno malenkost (ala rokavičke, nogavičke), pri prababici pa dobimo vedno iz mlečnega kruha narejene parklce...sem ga že po mljaskalauser posted image ... jaz sem se odločila da miklavža pač ne nosimo ker mi je preveč vsega.. rojstni dnevi in vsi prazniki preveč prinesejo... tko da sem to malo omejila... zajček pa prinese samo jajčko pa kakšno malenkost... ko bo valentina večja bomo pa zajčka zunaj skrivali pod grmovja in zato sem se odločila za zajčka.. drugače tudi zajčka ne bi bilo, tko pa mi je to iz otroštva full lep spomin kako smo islaki pod grmovji darila od zajčka in bom prenesla to daljeuser posted image ...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
6.12.2010 10:57:13   
nagaja28
martinčka, meni imajo od vseh najlepšo smrekico v merkurju. imajo tudi vse lepo raztavljene, tako, da si jih lahko ogledaš.

http://www.merkur.si/sezona

naš tud ni ravno navdušen nad hrano. če je čisto spasirana poje, če so pa koščki, pa tudi, če so čisto majhni, se kar davit začne. mogoče to samo zdaj, ko mu malo nosek nagaja.

a se jutri dobimo potem? samo bo padalo. bi bilo bolje, če bi lahko kje pod streho parkirale. city park?

Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.12.2010 11:32:32   
DanijelaNeli
EEI!
Pejmo v hišo..user posted image
Sem slišala tisti komad od Sandrice...zacrknit od smeha,kaj se spomnejo. Meni ni bila nič napačna...pol pa ta pritisk...in mi je verjetno zaradi tega postala postala,pa seveda obnašanje...Se jo pa spomnem še iz let nazaj...ko je njen oče,imel te oddaje s svetovnimi zvezdniki...kako je bila vedno v prvih vrstah...spomnem se jo,ko je hodila na koncerte teh boy bendov,na katere sem hodial tudi jaz.--vedno je bial v VIP
Ah,dovolj o njej...

Jst sm glih mal posesala po stanvanju,Noemi je v ležalniku zaspala,a sem jo že prenesla na kavč.To je ta druga njena runda.
Vstala je kot jaz in Nelica,ko sem jo odpravila za v vrtec...mal pred 7.uro.
Mi jo je peljala ena dobra prijateljica,soseda,ki gre ravno delat na Kozino.Dobra žlahta,ni kaj.
...
Kuhala pa bom potem ko prideta Neli in user posted image s šihta...Francosko solato sem že naredila,pol pa le popečem puranje fileje s sotiletti.Aja,pa še juhica je od včeraj...
Noemi pa bo spet korenčka papala....tretji dan.

Nagaja,ravno pri hrani...mogoče res zaradi noseka noče mal večje koščke...a le počasi,mu daj na večje pa bo.
Korenček ji spasiram v tistem Aventu,drugo pa bom pretlačla...
MArtinčka...se splača it res v Merkur po smrekico, ker so res leeeepeee.
Pojdi danes ko je dan ugodnosti...vlečeš popust kartico najmanj 5% lahko dobiš.
Mi jo bomo tudi tam vzeli...okraske tudi..se odločujem ali naj naredim na viola ali na oranžno...Oranžna mi bolj paše v stanovanju...viola pa mi je itak waw.

Jooj,še dobro,da se copy-paste dala...zdej pa lahko nadaljujem...

Smo se zmenle s priajteljico,ki se bo kmalu preselila v našo vas,in ima par dni mlajšo lepo pupico,da greva en večer mal na luft...kakšna večerjica in potem na kakšen drink.Nobena od nas ni bila še zunaj odkar sva rodili.user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 6.12.2010 11:36:04 >

Moj smisel življenja...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.12.2010 11:41:52   
buškolinka
vidim, da kar spremljate BB...jst pa pojma nimam kaj se tam dogaja, tako da to temo ne morem komentirat user posted image

za jutri sem pa jst seveda ZA...sva obe zdraviuser posted image  ...lahko se dobimo tudi v CP, samo ne vem, kje bomo lahko tako komot kot pod Emporiumom (če nas bo tako veliko kot običajnouser posted image )...običajno so vsi lokalčki tm kar precej zasedeni?!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
6.12.2010 12:10:03   
nagaja28
jaz ga bom tako kar v lupini prinesla, ker itak ne bo hotel bit v vozičku, tako, da mi je vseeno. drugače se pa mamice dobivajo tudi 'pod vodo' v CP. katera bi pa sploh prišla?

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
6.12.2010 12:10:48   
nagaja28
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Pejmo v hišo..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1370
6.12.2010 13:05:42   
sončnica2010
Heej, zgleda smo vse čisto v ta BB padle :)

Najprej hvala Nagaja28 ker si se spomnila name, glede srečanja ker ob sredah ne morem zaradi fizioterapije.
Na žalost mi ne uspe redno (dnevno) prebirat RR in potem kar traja da preberem vse user posted image user posted image pa saj tako je prav, da se malce razpišemo,kajne user posted image user posted image

Pri nas pa se je mali princ odločil da ima nočne zabave, prej je spal celo noč, morda se je enkrat na noč zbudil za dudo ali morda da je jedel, sva pojedla za par minut in je šel nazaj spat do jutra, sedaj pa mu malo dogaja user posted image user posted image
V soboto sem se dobila s kolegicami in je bil moj varuška, sva mislila da ne bo panike, ker ga vedno dava samo spat in to je to.
Se je pa mladenič odločil popestriti večer, je ves čas nekaj jokal v posteljici pa če mu je duda ven padla...tako da je moj iz zamrzovalnika vzel mleko,ni vedel kaj sledi user posted image pri user posted image in ker je tak cukr me ni hotel "obremenjevati" in je želel sam urediti user posted image , no pa je potem naprej spal, ampak ko sem prišla domov je jokal ob 1h, pa ob 2h, pa ob 5h sva jedla, ob 7h..... kaj mislite, ali bi mu mogla kaj dodajati, mu je premalo moje mleko, ker se zaenkrat samo dojiva?!user posted image user posted image

In današnja noč je bila enaka, dvakrat sva jedla,jokal ker ni bilo dude,...in tudi čez dan je kriza, prej nisem več vedela kaj naj mu dam,ker sem imela feeling da mleka nimam več, da je že vse popil, sem mu prekuhala vodo,.. kakšen grozn občutek,ker ne veš kaj je. Mislite da je kaj drugega? Drugače smo pa imeli v četrtek cepljenje, ampak mislim da ne bi smelo biti od tega user posted image

Zato vas bi vprašala kakšno formulo pijejo vaši malčki in malčice, bi nekaj kupila za vsak slučaj da imam doma. Kaj pa čaj? Jim kaj dajete čez dan čaja, če polno dojite?

Glede srečanja sva mi2 za, bi rada prišla, glede na to da je torek in sva frej user posted image
Samo povejte kje/kdaj?

Pridne bodite, grem malo pospravit in skuhat, dokler spi user posted image

lp

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
6.12.2010 14:03:14   
kenya
Živjo

Mi smo imeli en lušten konec tedna, seveda Miklavževo obarvan user posted image , pri nas nosi čokolado,suho sadje pa kakšne kape rokavice ali nogavice, ampak vseeno je bilo veliko veselja. Včeraj smo šli v Kamnik na Miklavževo kosilo, to je bilo prvič. Med kosilom je prišel Millavž s spremstvom in potem otrokom dal simbolična darila-ki so bila meni ful všeč user posted image , potem so se še vsi otroci slikali z Miklavžem in potem je sledilo še družinsko slikanje. Meni je bilo zelo všeč in otroci so se imeli luštno, tako da drugo leto gremo spetuser posted image .

Danes sva s Kim po dolgih 4 tednih spet končno sami user posted image , vsaj še pol ure potem itak šibam in sva se malo potepali. Ko prideta ta večji dve domov bomo okraševali, ker sta me že včeraj nagovarjali. Tudi mi imamo sedaj umetno jelko, smo jo kupili v Merkurju in sem jaz tudi zelo zadovoljna, ker je kar košata. Jo pa mi obesimo na strop,z zgornjim delo, tako da visi dol. Prej smo to naredili zaradi psa, zdaj pa zaradi otrok in meni prav dobro izgleda. Pri nas je kar srebrno rdeča kombinacija že dolgo v igri...mogoče letos rdečo zamenjamo samo ne vem še s katero barvo....

Srečanje jutri......hmmmm....verjetno se mi ne bo dalo user posted image , ker Kim sedaj potegne do 8.30...bova vidli...

Joj, meni tudi manjka kakšna fešta samo s puncami...samo kaj ko imamo vse otroke pa je že loterijo da so vsi istočasno zdravi user posted image

Lp

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu sončnica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
6.12.2010 14:22:58   
Martinčka
o kakšni pesmi o sandri je govora? a je kdo kaj zmiksal skupaj? no sam morem pa priznat da plesala je pa full dobro včeraj... vsi so no... tko da dejmo še kaj pozitivnega o njej..haha... itak je zmešana ampak mal za tolažbouser posted image

oooo kk fajn da jo majo v merkurju... jaz pa sem dobila domov reklamo od merkurja pa so ble v reklami same takšne ki mi niso bile tok všeč, zdaj pa vidim da imajo tudi v "bor" varianti! super! juhej! happy me happy me...
jaz jo bom pa postavila na eno škatlo ki jo bom lepo oblekla v en lep papir pa bo malo višja... ampak itak se ta mala še ne plazi tok da ni panike!... drugo leto bo pa že tako skoraj leto in pol stara pa si bo že dala rečt kaj sme in kaj ne (upam)user posted image ...

drugače pa bomo mi imeli letos tudi kaj bolj v dveh barvah (razmišljam o zeleni in srebrni ali kaj v tej smeri!? bom vidla kaj bom našla od okraskov), drugo leto bodo pa zraven še kakšni bombončki in kakšni keksi ki jih bova skupaj pekli in kakšne pomaranče ki jih bova posušile, da bo smrekica tudi del njenega ustvarjanja in mislim da jo bo potem tudi bolj čuvala in bila ponosna na njo (se ne bo zaletavala v njo al pa jo cukala ipd)...

konec tedna pa pride patronažna in se bom z njo mal pogovorila glede gh in glede telovadbe za dojenčke... bi rada da mi še kakšno vajo pokaže ker te ki jih zdaj delama že vse obvlada ker precej rada telovadi... user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
6.12.2010 14:29:03   
pikapolonica20
tudi midve prideva. tudi jaz bi rajši vidla da se dobimo v cp. zaradi vremena.....aja kaj pa ura

Neposredna povezava do sporočila: 1374
6.12.2010 14:50:47   
nagaja28
no, saj potem nas pa bo nekaj user posted image . potem se pa kar zmenimo v city parku, ker je parking pod streho. POD VODO (CP zgoraj) recimo ob 10:30, da lahko malo potegnemo s spanjem user posted image . tudi tam bomo naredile prostor, se tudi druge mamice tam dobivajo, tako, da ne bo problem. pa tortice imajo tudi user posted image .

(odgovor članu pikapolonica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?