|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
6.10.2010 13:50:45   
tinca10
Kiwa: sej je bilo meni tudi hudo danes. Midva hodiva na preglede zaenkrat oba, tako da zdaj naslednjič ko jo bodo cepili bom jst spet stran gledala, moj jo bo pa držal (tako je bilo tudi danes). Spi pa še vedno, sva se samo enkrat uspele nahrant in previt odkar smo prišli domov. Očitno jo je čist zdelalo tole cepljenje.

DN: grozno vreme imamo v Lj. Mrzel veter, rahlo rosi... čist neprijetno za zunaj bit.

Kje pa je kaj naša mala biba??? Javi se kaj!!!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 826
6.10.2010 14:44:20   
strelka84
Živjo,

najprej se vam opravičujem, ker se že zeloooo dolgo nisem oglasila, vendar enostavno nisem našla časa.Pa vseeno nikoli ni prepozno.user posted image
Naj vam povem, da sva imela z Gašperjem 23.9. pregled in je pri 2 mesecih tehtal 5500g in imel 59cm. danes pa imava ob 16.30 UZ kolkov.Bomo vidli kaj bo zdravnica povedala. Drugače pa je user posted image zelo priden. Ponoči se sam 1x zbudi, čez dan pa spi bolj po kosih, za kakšne pol urce mal zadrema. 
nič mal sem se oglasla zdej pa že kliče sirena...spi že od 12.priden ne?

punce upam da ste se imele fajn na srečanju danesuser posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 827
6.10.2010 15:30:35   
petrca2507
Tudi nama je danes vendarle uspel priletet na srečanje. Sva mal zamudile, ampak je bila večina še tam. Nika je bila spet pohvalno pridna, samo na koncu je mal tečnarila, ker ni mogla zaspat. Zato sem jo peljala en krog po spodnjem delu Emporiuma in je zaspala kot top. Doma sem jo samo preložila v posteljico in še kar spi. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu strelka84)
Neposredna povezava do sporočila: 828
6.10.2010 15:44:16   
anajrim

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Kje ste tortice?user posted image ...

Ve kar uživajte na srečanju,ter izkoristite lep sonček...A je v Lj. sonce? Pri nas je prekrasno.
J

Ma kako sonce...že celi dan ta usran dež!!! Pridemo naslednjič k tebi user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 829
6.10.2010 15:59:11   
pupika
Tudi jaz se nisem že dolgo oglasila, ker ne najdem časa. Danes sem imela pregled pri G po operaciji in je HB vse v redu, za 6 mesecev sem dobila tabletke cerazette in ne vem če jih naj jem, moram pa imet nujno eno zaščito, ker ne smem zanosit, pa mirene tudi ne smem trenutno imet zaradi operacije, lahko jo dobim šele čez 6 mesecev. Me pa zanima če to kaj boli ko vstavlajo mireno, kajti se spomnim ene ženske ki je bila pri G pri enem moškem, da se je tako drla da smo jo vsi slišal v čekalnici, sem pa videla, da je imela v vrečki mireno. Tabletke pa si tudi ne upam vzet zaradi hormonov, mi je pa G rekla, da je boljša mirena kot tabletke samo za mene trenutno ne pride v poštev.

Naša Gaja je kar pridna, iz nedelje na ponedeljek mi je prespala celo noč in to od 10 zvečer do 8 osmih zjutraj, sem jo kar naprej gledala ponoči če mi še diha, se kar pozna ko ni več široko povita, da bolje spi, se pa vedno obrne na hrbet, jaz jo vedno položim na bok, zjutraj pa e na hrbtu z dvignjenimi rokicami.

Kaj ima katera kengurujčka za nosit, jaz sem si malo pogledala na mojskratek.si in mije en zelo všeč, samo cena je malo visoka, in me zanima, če se radi nosijo v teh kengurujčkih. Pri Galu sem imela enega od tommya, pa je bil tako neroden in debel, pa še mali je bil čisto tesno notri tako, da smo ga kar hitro vrnili., ker sem ga imela izposojenega.

Evo naša mala pa je danes že dvakrat zaspala na igralni podlogi.Šibam ker se zbuja

lepo se imejte

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 830
6.10.2010 16:00:28   
nagaja28
naš tudi še kar spi od srečanja user posted image . sem se pa ravnokar prijavila na babybonus od dm-ja. če kero zanima http://www.babybonus.si/BB,,predstavitev_izdelkov.htm
so kakšni izdelki kar uporabni.

imam pa še eno izjavo dneva našega ta starejšega : ''MAMI JE OGROMNA'' user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 831
6.10.2010 19:53:33   
buškolinka
Živ žav!

samo toliko na hitro se oglašam, da povem, da mi je današnje srečanje ful pasalo...lepo je bilo slišati (in videtiuser posted image ), da se tudi vam odvijajo podobne zgodbe...in da nismo sami user posted image  ... sem takoj za, da se spet kaj kmalu vidimo, zdaj ko so sprehodi tako vprašljivi user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 832
6.10.2010 20:32:19   
Kiwa
Dajte mi prosim povedat ali ve dajete svoje otročke na trebušček, da dvigujejo glavico ali ne
Pediatrinja mi je rekla, da moram Gajo dajat tako pri vsakem previjanju, mamice, ki ji poznam pa mi rečejo ravno obratno. Vem, da bi morala zaupat zdravnici, samo slišim toliko različnih mnenj, da res ne vem.

Na srečanje nama žal ni uspelo priti, sem že mislila, da se Gaja prebuja, pa je spala dopoldan od 9.40 do 13.30! Cepljenje je naredilo svoje. Jo pa zelo nerada zbujam, ker je potem tečkica. Ampak sem pa jezna, ker smo imeli cepljenje ob šestih zvečer. To mi res ni normalna ura za cepljenje user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 833
6.10.2010 21:13:59   
buškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Dajte mi prosim povedat ali ve dajete svoje otročke na trebušček, da dvigujejo glavico ali ne
Pediatrinja mi je rekla, da moram Gajo dajat tako pri vsakem previjanju, mamice, ki ji poznam pa mi rečejo ravno obratno. Vem, da bi morala zaupat zdravnici, samo slišim toliko različnih mnenj, da res ne vem.

Na srečanje nama žal ni uspelo priti, sem že mislila, da se Gaja prebuja, pa je spala dopoldan od 9.40 do 13.30! Cepljenje je naredilo svoje. Jo pa zelo nerada zbujam, ker je potem tečkica. Ampak sem pa jezna, ker smo imeli cepljenje ob šestih zvečer. To mi res ni normalna ura za cepljenje user posted image

jaz mojo poskušam dajati na trebušček - nam je tako rekla pediatrinja in tako nas učijo na telovadbi pri Andreji Semolič...je pa res, da je to dejansko bolj poredko user posted image  ker moramo ravno pravi trenutek najti, da je dobre volje ... tega pa potem skoraj rajši izkoristim za igro in zabavo ... mi pa zato zeloooo pogosto leži na mojem trebuhu (tako da sem jaz v polsedečem položaju) in tako tudi zelo dviguje glavico in opazuje vse kar je za mojim hrbtomuser posted image

res škoda da te ni bilo na srečanje...bi se lažje na sprehodu prepoznale...ampak, če pupa spi, potem jo res ni treba motit, še posebej po cepljenju, naj kar pride k sebi. 

če pa kaj hodiš po Kodeljevem, mi pa lahko pišeš na ZS pa se tudi lahko tu dobiva/dobimo z vozički...bi te pa jaz že prepoznala, če bi te srečala, ker sem te enkrat že opazila iz avta, ko si še imela trebuh in si hodila po začetku Pošvetove...če me spomin ne vara, je bilo to ravno kaki dan,dva ali tri preden si rodila user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 834
6.10.2010 21:40:45   
Kiwa
O buškolinka a res? user posted image Sigurno si mene videla ja, tudi stanujem na začetku Povšetove. Ti si kje blizu? Ti bom pisala, superca! Bi pa verjetno tudi jaz tebe prepoznala, ker sem te videla skupaj s Candy večkrat v šoli za starše. Ali se motim?
Mi je pa tvoj odgovor glede pasenja kravic prav všeč. Ker danes sem slišala samo - ne smeš dajat na trebuh, je še prezgodaj...Mah ne vem...
Gaji položaj paše kaki dve minutki, sploh če je pred njo tv user posted image . Jim kaj pustite, da gledajo tv? Je to ful ne ok?

Neposredna povezava do sporočila: 835
6.10.2010 21:51:02   
naja7

O buškolinka a res? user posted image Sigurno si mene videla ja, tudi stanujem na začetku Povšetove. Ti si kje blizu? Ti bom pisala, superca! Bi pa verjetno tudi jaz tebe prepoznala, ker sem te videla skupaj s Candy večkrat v šoli za starše. Ali se motim?
Mi je pa tvoj odgovor glede pasenja kravic prav všeč. Ker danes sem slišala samo - ne smeš dajat na trebuh, je še prezgodaj...Mah ne vem...
Gaji položaj paše kaki dve minutki, sploh če je pred njo tv user posted image . Jim kaj pustite, da gledajo tv? Je to ful ne ok?

Pia ma danc 2 meseca in obuno rada gleda leteče medvedke( risanko) jo zelo zaposli
drugače pa ko zaspi jo dam jaz na trebuh čez dan kadar sem zraven nje, ko se zbudi pa dviguje glavco in jo že kr konkretno drži pokonci v tem položaju... mi imamo 2 posvetovalnico šele 9.11 in tudi cepljenje takrat enkrat...

drugače pa imam eno vprašanje... Verjetno bo izpadlo smešno, ampak me zanima, če so se še kateri povesili joški, ko je prekinila z dojenjem tiste, ki ste že prekinile??? In ali ima katera recept kako jih vsaj malenkost dvignit nazaj???

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 836
6.10.2010 23:04:44   
candy24

Škoda ker te danes ni bilo... Tvoja Gaja pa res lepo spi. user posted image Menjava za en dan? user posted image Saj Oskar tudi spi čez dan; včasih več, drugič manj... Ampak, da bi v kosu spal toliko čez dan kot spi tvoja Gaja, pa res ne pomnim več kdaj se je nazadnje to zgodilo. Aja, ko je bil star en teden. user posted image  user posted image

pasenje kravic - jaz ga dam v tak položaj enkrat, dvakrat, včasih celo trikrat na dan za par minutk, ker potem itak začne na veliko protestirat in ga moram nemudoma obrnit nazaj na hrbet. Če čakam predolgo pa vklopi glasno sireno. user posted image Dajem pa ga zato, ker mi je tako priporočila pediatrinja. Na pregledih pa tudi redno preverja kako pase kravice. 

današnje srečanje - je bilo suuuupeeer!!! user posted image Midva sva zelo uživala! Punce in otroci - hvala za družbo! Sem pripela tudi sliko v naš album.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 837
6.10.2010 23:09:29   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

drugače pa imam eno vprašanje... Verjetno bo izpadlo smešno, ampak me zanima, če so se še kateri povesili joški, ko je prekinila z dojenjem tiste, ki ste že prekinile??? In ali ima katera recept kako jih vsaj malenkost dvignit nazaj???

Saj vem, da resno sprašuješ ampak jaz sem skoraj počila od smeha, ko sem tole prebrala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (Upam, da ne zameriš.) Recept kako jih dvignit nazaj? Najbolj naravna metoda bi bila ta, da začneš redno izvajat vaje za krepitev prsnih mišic.

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 838
6.10.2010 23:11:28   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

imam pa še eno izjavo dneva našega ta starejšega : ''MAMI JE OGROMNA'' user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Tvoj prvi sine pa jih stresa...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 839
7.10.2010 8:18:16   
tinca10
Naja: jst upam, da z joški ne bo prehudo ko se nehava dojiti. Zaenkrat so še čisto nabite in še kar dobro zgleda. Je pa definitivno treba delat kaj za prsne mišice, ker potem ko se spraznijo mlekarne zna bit hudič. Jst upam, da bo pomagal pilates, na katerega hodiva.

TV: naša gleda baby TV in je čisto navdušena. Sm vprašala včeraj pediatra, če lahko gleda (ker babice pravijo, da dojenčki sploh ne smejo gledati tv-ja)... no uglavnem odgovoril je, da jim tv sploh ni zanimiv, ker se slike prehitro premikajo. Ja pa ja... naša jo obožuje. No sej pustim ji pa ene 2krat na dan za par minutk.

očitno bo danes spet eno sranje od vremena... pustmo se presenetit, mogoče bo pa boljše. mi2 letiva na telovadbo.
lep dan vsem

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 840
7.10.2010 8:32:59   
Kiwa
Ooo, koliko vas je bilo včeraj. Upam, da se vam naslednjič pridruživa!

Candy, tisto s spanjem včeraj je bila izjema. Nikoli ne spi toliko čez dan, to je bilo sigurno zaradi cepljenja. Drugače spi večkrat po pol ure, eno uro. Če pa podaljšam z joško (dude namreč še vedno ne mara), pa potegne tudi 2 uri. Ampak to je možno samo, če jo odložim na veliko posteljo, v zibko ne morem user posted image .

Tinca, naša tudi gleda baby tv in ji je še kako zanimivo, kar vriska zraven in brca ko nora user posted image . Samo upam, da to res ni kaj slabo za učke. Kaj posebnosti po cepljenju, razen več spanja?

Joške bodo sigurno povešene, to že vem. Sedaj so najlepše user posted image

Danes smo imeli pa res super noč. Zvečer je Gaja zaspala ob 20h, se ob 21h zbudila in še malo jedla ter spala do 6h. Sedaj pa še kar spi. Upam, da mi uspe doseči, da bo zvečer zaspala tako kot včeraj, drugače zaspi okoli 22h ali še kasneje.

Menda bo danes sonček, upam, da res!

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 841
7.10.2010 8:57:52   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

user posted image user posted image Tvoj prvi sine pa jih stresa...

user posted image user posted image ...Za crknit...user posted image  Sine pa rad duhoviči,a?user posted image

Joj,kdaj bom jaz kaj shušala?!...Ponoči je moj user posted image  prišel s fure in prinesu Trojanske krofe.Ma samo enega pa bom.user posted image  ...ja,kaj ni dovolj kaloričen "samo eden"!?user posted image

Potem greva z mojim k zobozdravniku... Sva kar skupaj naročena in vzameva Noemi s seboj in voziček,tako,da bo šel vsak od naju na en sprehodek ko se bova čakala.

Glede prsi pa je tako,...po koncu dojenja so res kar boge.Zato je treba delat kakšne vaje. Tista prsna vaja pa mi gre meni tako na živce,da vam ne morem povedat.Res,mi gredo prav kocine pokonci...kot,da bi bila alergična na to.
Drugače pa naj bi se prsi popravile v treh letih.
No,meni glih da so začele prhajat k sebi,...hop,pa spet dojenje.
Ampak,dokler ta mala dobiva vse kar ji lahko ponudim z dojenjem mi ni panike in se ne sekiram...važni so user posted image .

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 842
7.10.2010 9:15:27   
DanijelaNeli
Candy...sem ti poslala komentar po prvo slikico v našem albumu.
Res kako je svet majhen.Tebe ne poznam,tvojega user posted image  pa ja... Upam,da se kdaj vidimo na Kozini.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 843
7.10.2010 9:37:55   
spelchy
Zdravo punce user posted image .

Tudi mi2 sva se imela včeraj super z vami, fotke so super user posted image , (sem malo dofilala še svoj album). Lahko bi se bolj pogosto takole dobile, da malo počvekamo user posted image .

TV: Simon se mi zdi tudi rad gleda, ampak mu za zdaj še ne pustiva. Včasih ga zvečer dojim pred TVjem, ko moj gleda poročila, in mali kar obrača glavo proti TVju. Nevem, sej mogoče bi blo fino in bi mela mogoče kake pol urce pol mir, če bi se s tem zamotil, ampak res ne upam. Že sebe vidim, kok me oči pečejo ko user posted image , če gledam eno uro v TV, pa njega ne bojo ... bomo še malo počakal z risankami. Sem si zadnjič v knjižnici izposodila nekaj slikanic in kartonk, in je tudi čisto vesel, ko mu sličice kažem in oponašam stvari user posted image .

Joški, strije, odvečna koža: moji so najlepši zjutri, najbolj polni, ker mi Simon spi od 8ih zvečer do 6ih zjutri in se vmes ne hraniva, ga pustim spat. In so zjutraj res čisto trde in že teče od njih. Potem pa ko ga nahranim, ko so torej prazne, pa zgledajo malo povešene user posted image  ... bo treba nekaj migat ja, verjetno so kakšne sklece in dvigovanje ročk še najbolje, pilates je pa itak super za te zadeve. Kako se vam pa kej trebuščki cajtajo? Koža? Strije? Js kr vztrajno mažem z Vichyjem, ker sem zadnji teden potem konkretno popokala user posted image , mi je pa trebuh, kokr je bil velik, že fino nazaj zlezu, je sam še mal odvečne kože. Pa glede na to, da že prej nisem bla neka suhica in je bil tudi trebušček vedno malo obložen, se mi zdi da skoraj ni razlike ... če sem oblečena seveda. Prakticiram pa od Tracy Anderson (enkrat sem čist slučajno najdla na netu in sem si s torrenti pol dol potegnla) Post-Pregnancy Workout ... in je zakon, res ...

Rotavirus in cepljenje: ne vem če ste že kaj govorile o tem, me nekaj časa ni bilo tuki gor ... boste ceple otroke proti rotavirusu? Mene že redno cepljenje malo skrbi, ker je bil Simon prejšnji vikend prehlajen in mi še zdaj kašlja ponoči, sicer je ok. Mogoče ga tudi moti, ker imamo precej suh zrak, ker takrat, ko imam obešeno perilo, ne kašlja. Menda otrok, ki niso popolnoma zdravi, tako in tako nebi smeli cepit. Ima katera izkušnje? Znanki od sodelavke so zašuštrali otroka s temi cepivi ... pri 9ih mesecih je menda največja doza cepiva v okviru rednega cepljenja in so ji cepili malo prehlajenea otroka, in ker je bilo očitno preveč za njegov imunski sistem, je dobil vnetje sklepov in posledično kar hud artritis.

Kotracepcija: mi2 s partnerjem imava plan začeti delat na naslednjem nekje naslednjo jesen, se pravi čez eno leto. Pri G sva se sicer pogovarjali, da je najbolje, da tako kratko obdobje prakticirava kondome oz. da partner pazi (pazil je tudi prejšnjo jesen, pa sva julija dobila Simona user posted image ), mini tabletke pa mi je odsvetovala, ker menda da se pogosto zgodi, da potem, ko prenehaš z jemanjem, kar nekaj časa nimas menstruacije, da je bolje, da se mi naravno najprej ciklus vzpostavi nazaj.

Katera ve, kako je, če bi hotela Mireno in bi mi jo po enem letu (mogoče letu in pol) vzeli ven?

Kondomi so mi malo štorasti in tudi prej jih nisva nikoli prakticirala, ker sem bila na tabletkah, tko da so zdaj včasih prou komedije :) Kaj svetujete tiste, ki ste imele otroke precej skupaj?

Nič, Simon kliče ... se javim še kaj.

Lepo se imejte kljub obupnemu vremenu ... mi2 greva vseeno en krog malo na zrak.

Lp

Simon 11.07.2010

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 844
7.10.2010 10:16:04   
nagaja28
jutro,
midva z domnom greva danes v šolo, pogledat moje sodelavke in 'moje otroke'. upam, da ne bojo preveč glasni, da se domen ne ustraši user posted image .

pri nas je razlika 22 mesecev, pa sva uporabljala kondome. tabletk se izogibam zaradi kemije, nisem pa še slišala, da ne bi po tem imel urejenega ciklusa, ko nehaš jemat. mirene pa sploh ne poznam. mi imamo sicer v načrtu še enega otroka in bova do takrtat uporabljala kondome, potem se bom pa malo bolj posvetila vsem možnim zaščitam.

prsi: ja punce kar navadite se, da bojo potem prsi kot nekakšni polpetki (tako jim jaz pravim) user posted image . menda se pri dojenju prsi nič ne povesijo, ampak je za to kriva nosečnost, tako, da bi morale že takrat telovadituser posted image . jaz se kaj pretirano ne sekiram, so mi tiste manjše, brez mleka bolj všeč kot sedaj, ker te so kar težke za okrog nosit user posted image  user posted image  user posted image . uglavnem, da so mojemu všeč user posted image .

jah, naš ta starejši, jih res poka. sta se z očkom pogovarjala, da domen je majhen, on je mini, oči je pa ogromen..in po njegovi logiki je potem tudi mami ogromna user posted image  user posted image  user posted image .

res je bilo fino včeraj, so vsi kar gledali, kakšen shod imamo zdaj tam user posted image , zdaj grem pa še slikce pogledat.

(odgovor članu spelchy)
Neposredna povezava do sporočila: 845
7.10.2010 11:11:00   
arruba
Joj pa ne no!
Ne morem verjet, da sem se spravla brat čveke v četrtek in ugotovila, da ste imele v sredo srečanje! No, pa sem zamudila, tako da se je treba hitro zmenit za nov termin, da bomo prišle še zamudnice!! Bom pa mal fotke pogledala, kolk vas je bilo - saj nekatere se že poznamo, nekatere se bomo pa še spoznale! Btw, ali je katera z Viča, rabim družbo za vozičkanje še na tem koncu, da ne boste samo na Kodeljevem žurale user posted image

Pilotina, ti pošljem ZS za FB, pa seveda, če se hoče še katera skonektat, dobrodošla!

Pri nas se tolk dogaja, da ne morem vsega napisat - first time mama sem pač navdušena nad vsako novo
foro user posted image user posted image  sem se pa ful smejala včeraj ko sem malega hotela uspavat (pri nas zelo pomaga kuhinjska napa) in sem mu pod napo pela uspavanke in je mel že čist male očke, pol pa je kar naenkrat začel "peti" zraven, je vsakih 10 sekund po svoje mal zajamral.. za crknit! Zaspal pa seveda ni, ker mu je blo preveč zabavno. Bova danes poskusla še enkrat in prosila očija, da snema, pa mu bova potem dala posnetek za 18-ti rojstni dan ha haaaaaaaa

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 846
7.10.2010 11:50:34   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

IZVIRNO SPOROČILO: naja7

Saj vem, da resno sprašuješ ampak jaz sem skoraj počila od smeha, ko sem tole prebrala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (Upam, da ne zameriš.) Recept kako jih dvignit nazaj? Najbolj naravna metoda bi bila ta, da začneš redno izvajat vaje za krepitev prsnih mišic.

Mah kje kaj bi zamerla, saj je men tud smešno, ampak vprašam lahko tukaj, ker imate nekatere že izkušnje.... Sedaj si res želim, da bi imela manše ne pa to mojo c košarico pred nosečnostjo ki je v 8 mesecu poskočla na e košarico, sedaj pa obstala na d... In je res tko kot pravi nagaja "polpetki"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mah nekaj bomo že našli da si mav opomorejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo pa user posted image več maseru, pa upam da doseže učinek ala Saška Lendero ampak ne za povečanjeuser posted image user posted image user posted image samo za utrjevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 847
7.10.2010 12:05:24   
pikapolonica20
včeraj je bilo prav fino. tudi jaz upam da se kmalu spet dobimo. ker nas  je bilo tako veliko si nisem zapomnila katera od vas mi je rekla da mi bo poslala geslo za album. da vidim slikce od včeraj..
user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 848
7.10.2010 15:59:54   
buškolinka
samo na hitrco se javim:
ja, Kiwa, tisto na predavanjih s Candy sem bila najverjetneje res jaz, ker sva bili prav pogosto tam skupaj user posted image
živim pa na Povšetovi pri zaporih - se kaj dobimo?

danes sva z Valentino imeli prvič konkretno telovadbo...dinamična vadba...je tudi visela v zraku obrnjena na glavo...najprej me je bilo groza, strah...pol ko sem pa poskusila, sem pa ugotovila, da ji prav paše, uživala je 100 na uro...verjetno bova kar hodili sem...je pa ta dinamična vadba namenjena izboljšanju krvnega obtoka, kreptvi pljuč, povečevanju ali zmanjševanju mišičnega tonusa otroka (odvisno)...men je blo pravzaprav res super...je pa treba čimprej začet, če katero zanima.

nč, zdej pa že alarm kliče user posted image

(odgovor članu pikapolonica20)
Neposredna povezava do sporočila: 849
7.10.2010 20:33:45   
anajrim
Ja jaz se tudi strinjam z vsemi da je bilo včaraj super na srečanju! Mije pa žal za vse tiste ki sodelujete na forumih in se ne moremo srečati...res bi bilo lepo če bi lahko kdaj spoznale tudi vse vas ki niste iz LJ!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?