pupika
|
ojla mamice Mi smo pa imeli včeraj posvetovalnico in prvo ceplenje in se Gaja ni nič jokala, kot da nič ni bilo, pa je bila kljub temu cepljena, ker je malo prehlajena, je rekla P, da jo lahko cepi edino če bi imela vročino je ne bi smela, in da naj bi cepivo delovalo tako, da se bo prehlad pozdravil. Pa punce ali veste da vam pripada do 1 leta na recept fiziološka raztopina in olivno olje pa hladilno mazilo. To hladilno mazilo je res zakon, če ima Gaja malo rdečo ritko, se v enem dnevu pozdravi. Glede vozička, mi imamo že od samega začetka samo športni del od jaguarja, ker smo ga imeli že pri Galu in pa zimsko vrečo, se pa športni del čisto poleže, mi pa gre na živce ker je tako okoren voziček in ga moram vedno raztavljat in sestavljat če kam gremo, sedaj iščem enega ki se ga enostavno zloži. Drugače smo takrat full veliko denarja dali zanj in je res lepi, samo praktičen pa ni za zlaganje in še skoraj celi prtlažnik nam zasede v karavanu. Svinjsko meso jaz trenutno še ne jem, mislim, pa da sem se pri Galu tudi držala 4 mesece, sem pa jaz delala filano papriko samo iz mletega govejega mesa, pa je moj rekel, da ni isto kot če bi bilo mleto mešano. Avtosedež, mi imamo še od Gala maxi cosi tobi, in bomo kar tega uporabili, ker ga Gal že več kot leto dni ne uporablja in je skoraj nov.Že komaj čakam, da preraste lupinico ker je veliko joka b njej, dokler ne začnemo peljat. Otroška sobica, pri nas jo imamo že kar 4 leta, pa Gal še sedaj pri 4 letih ne spi v njej, se kar lepo stiska pri meni v postelji, potem pa se moj prestavi v otroško, sem študirala, da ko bo Gaja začela spat celo noč, da oba prestavim v otroško sobo. Pri nas je trenutno samo za igranje soba in če ima kako kazen, se sam odpravi v sobo na posteljo, da malo premisli. Glede vrtca, pa jaz sedaj že kaki teden vozim Gala v vrtec, Gajo pa vzamem zraven, se mi kar smili, ker jo moram zjutraj zbujat, ker ona bi po moje še spala do 9, gremo pa ob 8 v vrtec, sedaj ko je malo mrzlo jo pokrijem še z dekico in če je megla, jo pokrijem še splenico, ker baje da je megla zelo slab zrak. Kapljice dajem kar direkt na žlico po dve kapljici plivitD3. Me pa zanima kako vaši malčkji spijo, naša gaja se vedno obrne na hrbet, jaz jo položim na bok, potem pa se ona vedno obrne na hrbet in me malo skrbi, pa še dobro ni baje da tako spijo ker se glavica ne oblikuje, do katerega meseca jih moramo obračat na različne strani boka. Aja še mere naše male Gaje, težka je 6870 in velika 60,5 cm, vsaki mesec dobi 1kg ali še več.
|