Jancci
|
Jutro. Evo mene. Vikend preživeli, v soboto smo bili v termah Ptuj, malo plavali, malo tekmovali, malo spali, malo jokali... včeraj pa na eni šetnji z obiskom, ki se je zavlekel na kosilo in potem ležanje doma na kavču.. košarka, risanke, košarka... nič posebnega. Danes ponoči se je Me zbudila ob ene polnoči, sedela sredi postelje in jokala. Pa je nikakor nisem mogla pomirit in sem jo vzela k nama, tko da me je pol skos mal božala, pa objemala, pa lupčkala, pa pol sem vsake tok časa eno fasala... v glavnem sem posledično zelo slabo spala. Sem ji v petek celo popoldne čeveljce kupovala. Sicer sem na koncu ene 40% znižane superfit kupla v cokli (27 evrov), ampak me res mine pri teh cenah. V masu so mel ene yosh al neki takega za 79 evrov. Pa sej niso normalni!! Za 2 mesca kar so jim prav. Pa še nič ni hotla probat. Je bila moja mati zraven in pol se tamala zmišluje kokr se lahko. Res jo preveč razvaja!!! Kadar sva sami je veliko bolj pridna. Sonček ravno take škorenjce sem ji jest hotla kupit, ker so mi taki fini svetli, pa je pol moj fotr s tisto mrtvaško glavo zagnojil... Upam, da jih kmalu preraste. Palček smuk je pa veri kjut!!! Navihanček mali. Ploha vidim, da je možno, da ti drugi otrok tut ponoči spi. Me veseli!!! Pa glede na to, da je bila kar ornk punca te pomoje ni treba skrbet, da bi premalo jedla. Ti jo kar pusti spat. Pri nas vedno rečejo bolje spanec kot žganec. Zvezdica spet ti s hrano rajcaš!!! Ma si pridna!!! Bi zdej fuuuul neki jedla, pa sem se včeri vagala in sem se s5 za 3 kile zredila, ju3 imam pa pregled. Me bo s5 nadrla. Imam že 11kg + Imena: meni so tut bolj všeč domača imena. Najki v tvojem primeru mi je pa Lien bolj všeč. Jest za punčko imam izbrano, samo ne povem , za fanta pa dvomim, da bom sploh kdaj vedla... Jaka, Jure, Miha, Drejc, Tevž, Matevž.. kaj takega.. s tem da Miha zaradi okoliščin nekako ne pride v poštev, Drejca ima ena kolegica, Tevža tut, Matevž je od sestrične... tako da pomoje to ne bo šlo. Dejte kakšne ideje v to smer, prosim!!