|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
5.9.2010 10:56:38   
Zvezdica
Dan user posted image

Najki, jast mam kar nekaj serij telebajskov, povej če rabiš, zapečem CDuser posted image
pri nas smo čist usekani na telebajske. Pa meni so všeč. user posted image

Jast sem danes tako pridna, vso zelenjavo sem očistila (domačo), skuhala poletno mineštro s stročjim fižolom, nardila kolerabino omakco s smetano za otroka, spekla jabolčni zavitek iz domačih jabolk,  pripravila meso za peko, in še full zelenjave pripravila z v skrinjo. Pa še moram.

Zdaj z mojim pijeva zasluženo kavo.
otroka zlagata kocke in je full enga vreščanja zravenuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
5.9.2010 10:57:33   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

prosim. user posted image sem bila tudi jaz že slabe volje, kako je mogoče da enga mojstra miha ni nikjer v slovenščini. in, evo ga tukaj.

user posted image

Petra kuku. Zdaj maš net pa se tako malo javiš. ti tiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
5.9.2010 11:31:10   
farfala
S. je ponoči zakuhal, zdaj ima spet vročino in je šel družinski izlet s kolesarjenjem po gobe.

Vsaj sonček sije in telebajske gledava. Asej pa z atijem kolesari

zvezdica ti si danes čisto naspidiranauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
5.9.2010 11:50:47   
Najki
Zvezdica a to si DVDje kupila? Sem dejansko razmisljala o tem, ce ga bojo tako prijeli.

Pridna si bila user posted image . Js pa perem, obesam, sortiram cunje. Sploh sezonske od malcka in za par dni dela me caka samo za puncko posortirat. Dobro da JM spi, drugace mu je v veselje sortirano perilo razmetavat user posted image . Po moje bom presortirala se ostale skatle, ki sem jih zadnjic dobila, dokler se ta stroj ne opere in nastavim novo rundo. Sej popoldan bo sel sistem v shutdown in moram zdej narest kar mislim, potem bom kupe samo se gledala.

farfala a ma visoko vrocino? moram prav potrkat, da je nas po celem tednu v vrtcu se zdrav user posted image , kljub temu spremenljivemu vremenu.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
5.9.2010 12:41:42   
Ploha
zvezdica: a bi lahko meni zapekla CD od telebajskov? user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
5.9.2010 13:02:19   
nina166
Dan!

Jaz sem zadnje čase čist brez energije...enostavno se mi čisto nič ne ljubi. Par dni že bolj slabo spimo, danes pa je blo res slabo. Enhih parkrat se je Domen zbudil, Daša je celo noč po malem kašljala in se zbujala, premetavala. Jaz nisem skor nič spala. Grlo me boli, glavo mi bo razneslo.  Ne vem kaj je to. Moj jamra da se mu moti, črno dela pred očmi, jaz pa sem tud ko bi blo 100 let stara user posted image

Bolančki pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
5.9.2010 13:17:15   
farfala
najki  - 38,5 in narašča, ampak je že zdaj bil čist adijo, poležaval, jamral, nič mu ne paše. Pa še sirupa noče spit, ga moram prev prisilituser posted image . Zdaj spi.

Lien meni zveni lepše, me sicer spominja na Ali En-a. Drugače pa mi je všeč  Ana.

Delam sataraš na repičnem olju - 1. ga uporabljam, sem komaj zdaj prebrala, da ne priporočajo kuhanja, pečenja z njimuser posted image . Pa olje makadamije sem tud kupila, da vidim, kaj je touser posted image , ko ga zvezdica tako hvaliuser posted image .

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
5.9.2010 15:04:28   
petra88
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

prosim. user posted image sem bila tudi jaz že slabe volje, kako je mogoče da enga mojstra miha ni nikjer v slovenščini. in, evo ga tukaj.

user posted image

Petra kuku. Zdaj maš net pa se tako malo javiš. ti tiuser posted image

saj bi, sam gre cajt toooolk hitro mimo... se bom probala poboljšat. zdej pa šibam peglat kar je že ogromen kup se nabral. se bom oglasila pozneje.

ojej, farfala, kaj se je prijelo Samota? upam da bo čimprej boljše.

glede imen, jaz sem tudi bolj za običajna imena. mogoče se mi katero lepo sliši,in tudi na drugemu otroku mi lepo paše, sam mojmu ga pa nebi dala user posted image gledam na kitajski koleda, kdaj piše, da bi bla punčka če zanosim user posted image user posted image glede na to, da bi jaz mogla bit fanter in David punčka, lahko ful upam na to ane user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
5.9.2010 15:08:27   
symona
Tudi mi smo zboleli, lucija je zjutraj zakuhala na 39 stopinj, pa samo spi, joka, da jo trebušček in čelo user posted image boli, ravnokar pa je bruhala. A je kateri znano, če jamra, da jo boli čelo, kaj to pomeni? Pa to ni danes prvič rekla, sem jo že nekajkrat slišala, da je rekla, mama mene čelo boli. So to mogoče sinusi?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
5.9.2010 15:55:10   
Zvezdica
S. je ponoči zakuhal, zdaj ima spet vročino in je šel družinski izlet s kolesarjenjem po gobe.

samouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najki, ne moj je od nekod snel. Če rabiš povej ;)

mene je res neka kuharska prijela danes. Zdaj sem še sirov zavitek nardila, user posted image

zdaj še zložim zelenjavo v zmrzovalnik pa bo. user posted image

P nekam tekoče kaka že dva dni, pa nikamor ne gremo, pa ni driska ampak vsakič ko dobiva zobke je takouser posted image

zvezdica: a bi lahko meni zapekla CD od telebajskov? user posted image

Može :) pošljem? dej naslov na ZS :)

z sem zadnje čase čist brez energije...enostavno se mi čisto nič ne ljubi. Par dni že bolj slabo spimo, danes pa je blo res slabo. Enhih parkrat se je Domen zbudil, Daša je celo noč po malem kašljala in se zbujala, premetavala. Jaz nisem skor nič spala.

nina poznam upam, da je prehodno in čimprej mine.

Delam sataraš na repičnem olju - 1. ga uporabljam, sem komaj zdaj prebrala, da ne priporočajo kuhanja, pečenja z njimuser posted image . Pa olje makadamije sem tud kupila, da vidim, kaj je touser posted image , ko ga zvezdica tako hvaliuser posted image .

kokosovo maščobo uporabi.  :)

Makadamijo pa v solato. user posted image

ledam na kitajski koleda, kdaj piše, da bi bla punčka če zanosim user posted image user posted image glede na to, da bi jaz mogla bit fanter in David punčka, lahko ful upam na to ane user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image veš kaj pravijo, če si bolj zelenjavarski tip, da je punčka. Potem bi jast morala dve punčki imet user posted image

Tudi mi smo zboleli, lucija je zjutraj zakuhala na 39 stopinj, pa samo spi, joka, da jo trebušček in čelo user posted image boli, ravnokar pa je bruhala. A je kateri znano, če jamra, da jo boli čelo, kaj to pomeni? Pa to ni danes prvič rekla, sem jo že nekajkrat slišala, da je rekla, mama mene čelo boli. So to mogoče sinusi?

Amadeja user posted image user posted image user posted image user posted image

pojma nimam. To je pomoje dr za vprašat.

Bolančki pozdravite se. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.9.2010 16:01:14 >

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
5.9.2010 16:28:56   
Najki
Zvezdica bi bila vesela, ce bi zapekla CD.

Symona js bi rekla da jo mogoce glava boli. Povezano z bruhanjem pride lahko glavobol ali pa celo bruhas od glavobola, je lahko pa tudi zaradi dehidracije. Sam ponavadi je tako, da boli drug del glave iz drugega razloga, ne vem kaj bi bilo na celu. Nas je kazal na glavo oziroma je kazal na stran glave, ko je imel vneta usesa, lahko da misli sinuse.

farfala upam da bo jutri bolje. JM je tudi ob kaksni vrocini cist zdelan in bi samo spanckal, pa prav vem, da bo sla temperatura visoko. Ker vcasih je pri 38 cist zivahen vcasih pa cist crknjen... Smo ga pa nazadnje peljali dezurnemu, ceprav so rekli naj samo znizujemo, pa mi ni zal, ker mu 2 dni nismo mogli zbiti pod 39 z vsemi obkladki, zdravili in kopanji, dezurni nam je dal pa mocnejse svecke in tisto je sele prijelo. Je imel pa takrat vneto uho in angino. Tako da ce ne boste uspeli zbijat danes, pejte zvecer do dezurnega po kaj mocnejsega, mogoce celo AB. Pred tem mu daj pa samo calpol, da ne bos predolgo cakala za drugo zdravilo dat.

Zdejle sva z mulckom malo polezala v atriju na soncku, s tem da je lezanje pomenilo, da sem mu bila jaz plezalo in trampolin in tobogan v enem user posted image . Sem pa presortirala pred kosilom vse skatle oblekic, zdej bom dala pa se ksno rundo prat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
5.9.2010 18:30:32   
Ploha
nosečnice...se spovnem da kmlau po rojstvu mete sem pogrešala nosečnost in brcike in to...zdej ne pogrešm čist nč, HB sem se rešila trebuha, ker sem ga bila sita k boba user posted image

pa drgač kako ste??

Vidim, da je en kup bolančkov, čimprej se pozdravite!

mi smo OK, meta je na počitnicah do jutri zutraj...manco grem zdejle zbudit, da bo jedla...sam spala bi...me prav zanima kaj jutri tehtnica pokaže...

pa tist ko jo morm ponoč zbujat, zmer zaspim, tako da je potem ne zbujam user posted image se sama na 5 ur zbudi...če bo premal bomo pa dodal...sam res je pa ne bom zbujala...

sonček: luštn je palček smuk! user posted image Jst manci pravim palček smuk user posted image user posted image user posted image

najki:
lien!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
5.9.2010 19:01:38   
Najki
Plohca a si kej blazena s svojima pupama? Se Mance kar ne mores nagledat?
Verjamem, da trebuha prav nic ne pogresas, saj si imela res ogromnega! Jaz pa se gledam, do kam misli moj zrasti in koliko strij bo sproti pobral user posted image . Se pa mazem s surovim karitejevim maslom in je koza prav zadovoljna. Zgleda tik pred zdajci, da bi se napokala, samo jo to maslo prav nazaj drzi. Samo prejsnje strije se malo podaljsujejo. Mi je pa ze zelo tezko vozit dalec, okrog Ljubljane pa par ur v shopping se gre, pa po avtocesti, ce so pa luknje in ovinki me pa cist zdela user posted image . Pa zgaga je vedno bolj pogosta in vedno dlje traja. In pupa v trebuhu me ful boli vcasih, ko se razbrca. V bistvu lohk recem, da je vse normalno za user posted image user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
5.9.2010 19:30:08   
sonček33

Vsem bolnim želim, da se jutri zbudite zdravi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
   [Brisano sporočilo]
5.9.2010 21:37:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
6.9.2010 7:55:17   
Jancci
Jutro. user posted image

Evo mene. Vikend preživeli, v soboto smo bili v termah Ptuj, malo plavali, malo tekmovali, malo spali, malo jokali... včeraj pa na eni šetnji z obiskom, ki se je zavlekel na kosilo in potem ležanje doma na kavču.. košarka, risanke, košarka... nič posebnega.

Danes ponoči se je Me zbudila ob ene polnoči, sedela sredi postelje in jokala. Pa je nikakor nisem mogla pomirit in sem jo vzela k nama, tko da me je pol skos mal božala, pa objemala, pa lupčkala, pa pol sem vsake tok časa eno fasala... v glavnem sem posledično zelo slabo spala. user posted image

Sem ji v petek celo popoldne čeveljce kupovala. user posted image Sicer sem na koncu ene 40% znižane superfit kupla v cokli (27 evrov), ampak me res mine pri teh cenah. V masu so mel ene yosh al neki takega za 79 evrov. Pa sej niso normalni!! Za 2 mesca kar so jim prav. user posted image Pa še nič ni hotla probat. Je bila moja mati zraven in pol se tamala zmišluje kokr se lahko. Res jo preveč razvaja!!! Kadar sva sami je veliko bolj pridna.

Sonček ravno take škorenjce sem ji jest hotla kupit, ker so mi taki fini svetli, pa je pol moj fotr s tisto mrtvaško glavo zagnojil... user posted image Upam, da jih kmalu preraste. Palček smuk je pa veri kjut!!!  user posted image Navihanček mali.

Ploha vidim, da je možno, da ti drugi otrok tut ponoči spi. Me veseli!!! user posted image user posted image Pa glede na to, da je bila kar ornk punca te pomoje ni treba skrbet, da bi premalo jedla. Ti jo kar pusti spat. Pri nas vedno rečejo bolje spanec kot žganec. user posted image

Zvezdica spet ti s hrano rajcaš!!! Ma si pridna!!! Bi zdej fuuuul neki jedla, pa sem se včeri vagala in sem se s5 za 3 kile zredila, ju3 imam pa pregled. Me bo s5 nadrla. Imam že 11kg + user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image

Imena: meni so tut bolj všeč domača imena. Najki v tvojem primeru mi je pa Lien bolj všeč.
Jest za punčko imam izbrano, samo ne povem user posted image , za fanta pa dvomim, da bom sploh kdaj vedla... Jaka, Jure, Miha, Drejc, Tevž, Matevž.. kaj takega.. s tem da Miha zaradi okoliščin nekako ne pride v poštev, Drejca ima ena kolegica, Tevža tut, Matevž je od sestrične... tako da pomoje to ne bo šlo. Dejte kakšne ideje v to smer, prosim!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
6.9.2010 9:19:40   
*x*y*z*
Zvezdica, tudi M bi rad telebajske, kaj lahko še nam zapečeš? Bi ti jaz poslala prazne DVDje da ne bi imela tolko stroškov. Če lahko mi javi kolko DVDjev imaš pa naslov pa se zmenimo.

Symona - mene od sinusov še zdej boli čelo, pa glava, jst bi kar k dr. pokazala, ker to je kar zoprna bolečina

Najki - Lien je boljša izbira

Dež - kaj je pole palerina boljša v obliki pončota al ne?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
6.9.2010 9:21:31   
*x*y*z*
Imena: meni so tut bolj všeč domača imena. Najki v tvojem primeru mi je pa Lien bolj všeč.
Jest za punčko imam izbrano, samo ne povem user posted image , za fanta pa dvomim, da bom sploh kdaj vedla... Jaka, Jure, Miha, Drejc, Tevž, Matevž.. kaj takega.. s tem da Miha zaradi okoliščin nekako ne pride v poštev, Drejca ima ena kolegica, Tevža tut, Matevž je od sestrične... tako da pomoje to ne bo šlo. Dejte kakšne ideje v to smer, prosim!! user posted image

Tevž user posted image user posted image user posted image

Meni so všeč Blaž, Tine, Jani, verjetno bo pa zmagal Blaž

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
6.9.2010 11:00:56   
kiara24
ooo punce...
vidim, da ste bile nekateree pirden in ste pisale , pa kuhale....

Mi smo pa pospravili hišo in to tipi top.... pa malo smo kuhali, pa prali, pa sušili, pa pekli jabolčni zavitek.

Jancci- na kolk čas apa imaš posvetovalnico. A je 11 kg veliko? Jaz imam sedaj obdobje k bi skoz nekaj jedla, pa pico, pa burek.... pa take fore. Za imena pa ne vem odvisno kaj ti je všeč.

Ploha- vidim da noro uživate, bolečine šivov bodo pa minili. Važno da je imate fajn. Naša tudi obožuje telebaske in jih ji dam ponavadi takrat ko smo notri in je slabo vreme, drugače bi bila pa ona itaq zunaj.

Škorenjčki. so super. Mi jih imam tudi samo kaj ko jih noče dat na nogico, se dere ko sraka ko jih hočem obutiuser posted image nimam pojm azakaj ali ima katera kako idejo.

Najki- ne vem, sem pridtaš slovenskih imen oz. bolj znanih.

Ja nisem vam povedal kako me je v čet. G napizdil kako je to čudno da ne čutim otroka, da bi ga že morala..... pa ake scene.

Tudi mi smo bili za vikend malo bolani, Klara je bila in tako kot vedno sem vse pobral še jaz in sedaj smrkam pa kiham, pa kašljam.... gorza me je.

Grem mal peglat.

Kaj boste kuhale?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
6.9.2010 11:45:19   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Danes ponoči se je Me zbudila ob ene polnoči, sedela sredi postelje in jokala. Pa je nikakor nisem mogla pomirit in sem jo vzela k nama, tko da me je pol skos mal božala, pa objemala, pa lupčkala, pa pol sem vsake tok časa eno fasala... v glavnem sem posledično zelo slabo spala. user posted image

Ista storija user posted image . Ob pol enih zjutraj se je zbudil v joku, brez razloga, ni hotel na mojo posteljo, sam da sedim pri njem in mi rokco drzi... Potem je tako lezal vec kot eno uro, mene je ze ful trebuh bolel, ma je na sreco dragi prisel domov in prevzel. Ne vem, kaj je bilo to...

Joj kiara tale G je pa res neuvideven...Pa ful mas se cajta cutit brcike... Dej da te ne bo ta bebec zasekiral zdej.

Pri meni ni kaj bom kuhala ampak kaj bom jedla user posted image . Neki kisleg mi pase ala solata, zraven pa ne vem... Ksn pecen krompir al pa pasta za protiutez... Nisem se dobila prebliska. Zdej sem pojedla ene chocolate chips cookies with coconut, pocenjeni v leclercu njami.

Deklce nas ni bil bolan ze odkar so preselili vrtec!! Pa to je tako vriskanje, ko pride tja, nasmehi do uses, mahanje na vsa okna, ma jutr se bo kar sam zapeljal tja, ce bom zamujala user posted image . Zivo veselje res! Zgleda da prostor tudi ful vpliva, pa zdej imajo se dva raztegnjena kavca, ene pol metra v visino pa za celo postlo vsak in se ful gor valjajo. Ma moram prav poslikat te prostore.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
6.9.2010 12:07:40   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ista storija user posted image . Ob pol enih zjutraj se je zbudil v joku, brez razloga, ni hotel na mojo posteljo, sam da sedim pri njem in mi rokco drzi... Potem je tako lezal vec kot eno uro, mene je ze ful trebuh bolel, ma je na sreco dragi prisel domov in prevzel. Ne vem, kaj je bilo to...

Očitno je blo nekaj v zraku. Tud daša se je zbudila ob pol enih in potem sva do petih zjutraj ful malo spale. Je hotla vstat in da sva šle v dnevno in sem jo mogla nosit...je spala, potem sva šle v spalnico in se dol vlegle, pa se je po 10minutah začela premetavat in se je takoj spet zbudila in začela jokat...sva spet vstale in ponovile vajo...in to sva delale do petih zjutraj...sem čist crknjena.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
6.9.2010 12:21:01   
krtekxx
Gužvaaaa, že 3 kave. Ne bi o moteni noči, drugače pa princesa ok.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
6.9.2010 12:26:30   
Zvezdica
est za punčko imam izbrano, samo ne povem user posted image , za fanta pa dvomim, da bom sploh kdaj vedla... Jaka, Jure, Miha, Drejc, Tevž, Matevž.. kaj takega.. s tem da Miha zaradi okoliščin nekako ne pride v poštev, Drejca ima ena kolegica, Tevža tut, Matevž je od sestrične... tako da pomoje to ne bo šlo. Dejte kakšne ideje v to smer, prosim!! user posted image

Tilen :) al pa MIHAuser posted image

Liikam :(

Pa tudi našje vstal ponoč, okoli pol dvanajstihuser posted image .le kaj jih je metalo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
   [Brisano sporočilo]
6.9.2010 13:03:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
6.9.2010 13:12:54   
Ploha
jancci: jst sm za matevža user posted image user posted image drgač pa še gašper, gregor, matjaž??

niia: ne ne pije mleka ponoči. Nikoli ga ni.

kiara: ta tvoj G je itak zelo zmešan, zadnjič sem bila na amnii, se je v sosedni ambulanti dru na pacinetke k da so gluhe, budalo zmešano. Pa ko so mene mel na amnii takrat ko sem imela virozo, ga je glavna sestra prosila če lahko zunaj počaka, da glih amnio delajo (in naj bi bila tema) je reku: pa kaj, pa jo skoraj da ne odrinil pa not šu...

najki: res občudijem manco on and on and on...sploh si ne morš mislt kako se mi zdi meta velika in ogromna, k je manca tako pini mini dete user posted image   pa luštn je ko imam obe v naročju, mislim imam manco in se še meta pribaše...tko da mi en par rok minimalno manjka user posted image

no je pa bila patronažna pri meni, sva vagale, 60 g se je zredila...je v redu...itak je rekla, da se od velikih dojenčkov pričakuje, da bojo šli ful hitr gor, pa ponavadi se zgodi, da napredujejo počasneje kot kakšen ki je imel 2,5 kg...tko da se ne mislim obremenjevat...čez dan jo bom večkrat podojila pa bo ane...ponoči pa na 5 ur, tko kot zdej...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.