|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
3.9.2010 8:50:33   
kiara24
Jutro

Klara je v varstvu....

Včeraj sem zaspala zraven nje in spala do polnoči pol me je pa moj zbudil da smo šli spat v splanico.... tako da sem bila brez večerje in danes sem lačna ko user posted image . Moram hitro nekaj pojesti.

Niia- včeraj sem res letala ker drugače ni šlo papirje za S.P sem moral nujno urediti zaradi inšpekcije.... drugače sem pa doma pa lepo vrnarim ali pa berem knjigo, če je pa kaj za narest pa naredim. Ostalo pa počaka mojega.

Mimi- upam, da se Šplea kamlu navadi jasli, vem kako je uvajanje.ž

Krtekxx- to obdobje imamo mi že kar nekaj časa.... vse sama, jest sama, pa pit sama.... tako da me ni je to kul, ker je pol bolj samostojna.

Danes moram pa eno omaro nujno pospravit, pa še enkrat moram vrečke narest za juhico, ker jih imam še vedno premalo.

Ostalo pa je danes na vrsti lenarjenje.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
3.9.2010 8:53:32   
Zvezdica
Ostalo pa je danes na vrsti lenarjenje.user posted image

aj lajk user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
3.9.2010 10:01:07   
krtekxx
kaj pa če zaprosiš za krajši delovnikali pa glede na to da delaš še od doma enostavno prej odideš iz službe in to kar doma opraviš pokopenziraš z minus urami? valjda se kaj da dogovorit.

Saj to že delam oz. smo tako dogovorjeni - sam moj delovni teden ni 40 ur ampak kar nekaj več, to sem hotla povedati. Ma kaj bi jamrala...če bi ne bila v splošnem zadovoljna, bi pa službo menjala, a ne?!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
3.9.2010 11:44:46   
Najki
Lepo se uvajate vidim. Nas gre zdej se bolj z veseljem, ko je nova lokacija, vsi ful uzivajo v tej hisi. Vceraj sem ga prisla iskat in je kopal po kosu z igracami in se sam sebi smejal, sploh me ni opazil na oknu. Zjutraj, se ko kavico pijem, ze prinese ceveljcke in tuli avto avto, da moramo it user posted image . Zgleda, da prostor precej vpliva. Sam za domov je pa isto, jaz bi malo poklepetala z vzgojiteljico, on mi pa ze nosi ceveljcke in me vlece k vratom. Ce bi lahko, bi se kar vsedel v avto in odpeljal.

Dragega bom jutri spokala k njegovi mami, da se bo za vikend spet v miru ucil, ima drugi teden izpit, z JM se bova pa spet cartala, ko bo samo moj moj user posted image . Pa mogoce se bom spravila sortirat cunjice za tamalo. Bom verjetno ta vikend dobila par paketov cunjic za puncke, pa bom vse skupaj presortirala, potem pa najbolje, da poklicem kaksno hotelsko pralnico user posted image .

Bi naju kam zapeljala, pa mi je postalo ze ful tezko vozit, se lezecih policajev ne prezivim, kaj sele luknjaste in ovinkaste ceste user posted image . Se ful pozna, da ima bucko spodaj.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
3.9.2010 11:56:43   
Zvezdica

Saj to že delam oz. smo tako dogovorjeni - sam moj delovni teden ni 40 ur ampak kar nekaj več, to sem hotla povedati. Ma kaj bi jamrala...če bi ne bila v splošnem zadovoljna, bi pa službo menjala, a ne?!

aha. Veš kaj, sam da si zadoovljna, pol je to čist drugač:) k se spomnem, da sem delala v eni službi,k je blo na začetku full fajn, potem se je pa nekaj zgodilo...ma 10 ur dela na teden je bilo preveč tam.

glava me boli.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
3.9.2010 12:02:35   
sonček33
Pa je petek!

Sama. Lovro danes spi v vrtcu. Menda še ni zaspal, a pridno leži na ležalniku in stiska medveda. Moj fant!

Uvajanje pri nas:
1. dan je bil eno uro sam, v vrtcu pa 2,5h
2. dan: ga je moj peljal, šel, sva se dobila na kavi, ob 11.15 sva ga šla iskat.
3. danes cel dan sam, zdaj spi, upam :)

Nič joka. Poje menda nenormalno veliko. Ko zjutraj pride v igralnico, spleza an stol in govori amam ... Če bo tako bo super, je pa res, da jaz v sebi pričakujem, da bo še izbruhnilo.

Krtekxx, jaz doma porabim za priprave zelo različno, odvisno od tem, odvisno od zahtevnosti besedil, odvisno tudi, če si stvar zamislim kako drugače kot konvencionalno (kar je navadno skoraj vedno), kar pomeni, da delam powerpoint, iščem zvočne/vido posnetke, delam kolaže, pišem dramatizacije ...
Recimo tam od 2-3ure. Ampak ne vsak dan. ker je lahko en snov npr. 4 šoslke ure...to pomeni, da napišem pripravo in sem lahko potem cel teden "frej" ...razen sprotnega pripravljanja .

letos, ko sem še v jutranjem varstvu in imam ur slj manj...je pa tega še nekoliko manj... pa vmes sem navadno vsaj kako ur frej, tako da pogosto kaj pripravim že v šoli ...jaz sem zadovoljna ful.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
3.9.2010 12:05:28   
sonček33
krtekxx, prav imaš ...in če te veseli, potem je vedno dovolj energije

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
3.9.2010 12:07:58   
sonček33
ploha, kako je tamiceno dete? pa taveliko?

jancci?

khurde a te že kej špika????

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
3.9.2010 12:26:54   
Zvezdica
Pa je petek!

Sama. Lovro danes spi v vrtcu. Menda še ni zaspal, a pridno leži na ležalniku in stiska medveda. Moj fant!

iiii user posted image sem se prav raznežla.. super za vrtec.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
3.9.2010 12:58:20   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
khurde a te že kej špika????

user posted image user posted image user posted image
včas me mal čez križ neki useka, ena bolečina, kratka, pa v dimljah na momente kaj začutim, pa neki mi hrbtenica šklopota... drugač pa kar bo user posted image  mal sem razštelana, očitno user posted image

joj, vas je luštno brat z uvajanjem v vrtec in šolo user posted image  nas vrtec čez ene dva meseca čaka user posted image  pa tut fajn je, ker ste načeloma kar zadovoljne s službami user posted image

bila na pregledu.... sam še okoli hodim... včer cukr - ok, dons G - tut ok. dete raste, miga, me praska po mehurju in na momente konkretno boksne v levi jajčnik... matr to boli, kot krči ob M... sam diham pa lažje kot pri I, k je imela konstantno eno nogo pod mojim desnim rebrom zahaklano user posted image

grem počas kuhat. imam v planu špinačne torteline s sirovo omako in solato. sem nekaj na hitro načrtovala, ker običajno dolgo traja, da s pregleda pridem, dons je pa nekam letela in je imela manj naročenih user posted image  pa verjetno lah kak puding skuham.

mal me zebe, neki ni ravno poletno vreme... zmer bolj se mi zdi, da bom lah večino zimskih cunj od I porabila tudi za tega user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
3.9.2010 13:27:10   
Najki
khurde kdaj je rok?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
3.9.2010 13:48:55   
khurde
konc meseca, 25., sam če me kaj uboga, bo do 27. počakal user posted image

sej pol si pa ti že na vrsti user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
3.9.2010 14:19:58   
Najki
ja tocno mesec za tabo, 25. oktober user posted image . pol si zdejle glih dobro porodnisko zacela? ze ves spol?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
3.9.2010 16:12:09   
mimi30
bila na pregledu.... sam še okoli hodim... včer cukr - ok, dons G - tut ok. dete raste, miga,

user posted image da je vse ok
kriza punce a tak daleč ste žeuser posted image ....se mi zdi, da ste komaj povedale da ste noseče....sami se verjetno ne počutita tako in trebuščki so že tud konkretniuser posted image

mal me zebe, neki ni ravno poletno vreme.

mene tud, sploh doma non-stopuser posted image ....mal čudno bi bilo, da že zakurimouser posted image ....aja, v službi mi je pa vročeuser posted image ....

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
3.9.2010 19:59:12   
sonček33
a že spite

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
3.9.2010 20:29:30   
Zvezdica

a že spite

nope...patrika lovimo ker se brani umivanja zobkov user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
3.9.2010 20:56:52   
khurde
I spi, jaz pa tut na pol user posted image

zdej se ji je apetit povrnil, k se je mal shladilo. in to bi skos neki jedla user posted image  pa včer kuham, ona zraven stoji in komentira "mami kuha", jaz njej rečem "ja, mami kuha kosilo", ona odvrne "isa je", pogledam, pa drobtine po tleh in okol pobira in v usta nosi vsa zadovoljna user posted image  pa jo dam na wc, grem ven, ker itak začne vpit "do gem" (dol grem), ko hoče dol, pa slišim "isa je" user posted image  pridem tja, pa nogo v usta tlači user posted image  upam sam, da je ni prej še v wc vtaknila, zdej to dva dni počne, da kar not spleza user posted image user posted image  mah, to dete... ful čveka, zdej je totalno klepetava ratala user posted image  luštno

zvezdica, sem se spomnila na enega prijatelja, k je sina dal v prvi razred par let nazaj. pa šola ni niti najmanj tok majhnim prijazna. so začel kar z unimi 45 minutnimi urami, mali pa ves naspidiran, nenavajen tempa, brihten ful, sam res aktiven in ni in ni mogel 45 minut sedet pri miru in bit skoncentriran. in so tega prijatelja klicali in mu svetovali pomirjevala pa ne vem kaj še vse, se je upiral ideji, sam so pol začel nekak izsiljevat, da ga lah ven vržejo, da je moteč itd. user posted image  tko da ga je na koncu prepisal in vozil v eno čist kontra smer in čist odročno, zarad tega dnevno naredil ene 30-40 km več, samo so pa zdaj res zadovoljni, ker imajo podoben princip dela kot si ti napisala. pa še nič več mu pomirjeval in raznih dohtarjev niso omenjali user posted image

sonček, a L že spi? a si že sprobala kolo?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
3.9.2010 21:00:55   
sonček33
ZVEZDICA, HAHA..POZNANO :)
MIDVA IGRAVA SCRABBLE

joj, pisava

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
3.9.2010 21:30:56   
Ploha
čer.

otroc spejo, medved še dela...ta teden ga še dobr vidla nism...ko pride spim kot top, ko vstanem ga itak že ni, čez dan ga pa tko ne vidm...juhej user posted image

mami mi ful pomaga, ker me še vedno šivi bolijo, sicer že odpadajo, pa več sem na nogah in mi fuul dol pritiska...sramna kost in vse ostale kosti tam spodaj me bolijo, hodim kot ena raca, prav na široko user posted image user posted image

manca se nekaj punta...mislim bolj spi kot je...zato je zdej v 2 dneh mal shujšala...tko da jo morm princeso ponoči na 3 ure zbujat...ker mi je to noč, sej ne vem če boste verjele, skoraj 7 ur v kosu spala...po postl pa poplava od mleka user posted image

ma drgač je pa luštn...sam da k sebi pridem, da bom lahko sama kaj pedenala pa bo sploh špon...

drgač pa bi ful nekam vpisala meto na kako telovadbo al kaka ura pravljic, kaj predlagate za tako male?, nekam bi jo...ker samo z mano in babicami pa dedki tud ne gre...mi je žal, da je nism v vrtec vpisala, sam zdj je kar je.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
3.9.2010 21:38:15   
Zvezdica
a jo dam na wc, grem ven, ker itak začne vpit "do gem" (dol grem), ko hoče dol, pa slišim "isa je" user posted image pridem tja, pa nogo v usta tlači user posted image upam sam, da je ni prej še v wc vtaknila, zdej to dva dni počne, da kar not spleza user posted image user posted image mah, to dete... ful čveka, zdej je totalno klepetava ratala user posted image luštno

ojej I je prava čvekicauser posted image
pri nas je vse mima (DUDA) ,Lim (LIAM) , moje , moje, cmokanje je po novem znak za hrano (ki je ravno te dni začel jesti...spetuser posted image ), ati moj, mami,mamica (ko kaj nujno rabi),lada,ledo,taj delaš (to vpraša ponoč k pride k nama, ampak res samo takrat), NE je NE, ja je očiten JA...into je načelomavse,ajapa GEJ (glej), GOJ (gor) DOJ(dol).

A kar na WC školjko hodi? Pri nas je kahlica največji možen žur, ki je za vse sam za kakat pa lulat neuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
3.9.2010 21:40:22   
Zvezdica
vezdica, sem se spomnila na enega prijatelja, k je sina dal v prvi razred par let nazaj. pa šola ni niti najmanj tok majhnim prijazna. so začel kar z unimi 45 minutnimi urami, mali pa ves naspidiran, nenavajen tempa, brihten ful, sam res aktiven in ni in ni mogel 45 minut sedet pri miru in bit skoncentriran. in so tega prijatelja klicali in mu svetovali pomirjevala pa ne vem kaj še vse, se je upiral ideji, sam so pol začel nekak izsiljevat, da ga lah ven vržejo, da je moteč itd. user posted image tko da ga je na koncu prepisal in vozil v eno čist kontra smer in čist odročno, zarad tega dnevno naredil ene 30-40 km več, samo so pa zdaj res zadovoljni, ker imajo podoben princip dela kot si ti napisala. pa še nič več mu pomirjeval in raznih dohtarjev niso omenjali user posted image

holi šituser posted image   ma sem brez besed

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
3.9.2010 21:46:57   
Zvezdica

ZVEZDICA, HAHA..POZNANO :)
MIDVA IGRAVA SCRABBLE

joj, pisava

uh si mi dala idejo. Zdaj bom mojga našopala da se greva...že dolgo nisemuser posted image

otroc spejo, medved še dela...ta teden ga še dobr vidla nism...ko pride spim kot top, ko vstanem ga itak že ni, čez dan ga pa tko ne vidm...juhej user posted image

zdej ima veliko dela ne?

Sej bo plohca, sam mal zdrži. Mora medved delat user posted image

Jast je pa ne bi zbujala. Če spi spi...bodi srečna. Jast ne bi budila že zato, ker si otrok stvarja nek ritem,bo žepokazala kdaj je lačna, potem se bosta pa tudi povpraševanje in proizvodnja uskladilauser posted image

Glede tega kam otroka vpisat pa ne vem, se mi zdi da so še premali. Kaj pa vem...

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.9.2010 21:48:05 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
3.9.2010 22:03:56   
khurde
ploha, jaz bi jo vpisala na kakšne igralne urice al kaj podobnega, da je v družbi sovrstnikov, če vidiš, da ji manjka oz. da bi ji pasalo. pri nas jih imamo, pa če otrok ni v vrtcu, jih občina sofinancira. kakšna ura in pol na teden, da se malo družijo, ustvarjajo, pa starši so zraven, vsaj pri tamičkenih.

zvezdica, pri nas pa besede "ja" še ne pozna user posted image  so ji pa zelo simpatične besede tipa "ne" in "nočem" user posted image  mah, glede šole pa upam, da mi bo uspelo najti eno otroku prijazno al pa da se bo ta, pod katero "spadamo", spremenila...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
3.9.2010 22:10:26   
Zvezdica
zvezdica, pri nas pa besede "ja" še ne pozna user posted image so ji pa zelo simpatične besede tipa "ne" in "nočem" user posted image mah, glede šole pa upam, da mi bo uspelo najti eno otroku prijazno al pa da se bo ta, pod katero "spadamo", spremenila...

Mi imamo pri nas dve šoli, jast sem najprej navijala za bolj konzervativno, že zarad tega ker sem jo poznala.
Potem sem pred vpisom prečekirala kar nekaj šol in ugotovila, da je šola v okolišu kjer živi po vsem pokazanem najboljša.
Res se prilagajajo in tudi sami pravijo, da je tako ker sodelujejo starši, učitelji in otroci. Kokrkoli, L sploh noče dam...prej je iz vrtca hodil po kosilu, zdaj je prekmalu če pridem ob dvehuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.9.2010 22:13:59 >

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
4.9.2010 9:53:09   
krtekxx
Jao sem bila naivka, da bo punca zdrava. 3 dni v vrtcu: svečka iz nosa, boleče uho in vročina ter po dolgem času neprespana noč. 

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.