khurde
|
ojla, niia, wb! najki, uživajte 100/h! x-y-z, ZAJTRK: prej večinoma kosmiči, ovseni + jogurt + suho sadje + včasih naribano jabolko. zraven jabolko v kosu, indijski oreščki, bučnice, pa kar imam jaz od sadja, drugače mi v skledo leze zdaj kosmiče hoče za večerjo in sam kosmiče + jogurt, brez česarkoli sladkega ... tko da tut jaz iščem ideje za zajtrk, so mi punce par strani nazaj mal napisale - pri nas kruh + namazi ne pride v poštev, ker skoraj nič ne poje tega, je bolj za malico, ko ni tako lačna. za zajtrk je tudi umešana jajca, pa včeraj sem šla prvič po čokolino, da ji to en dan probam dat, če ji bo sploh všeč. MALICA DOPOLDNE: sadje - jabolko, banana (ima sicer obdobja, ko jih ali sploh noče videt ali bi jih vedno jedla), potem ji kakšno drugo sadje ponujam, pa ni toliko za, edino borovnice, robide, maline - bolj kisle zadeve. pa suho sadje, marelice, slive, fige, rozine, datlji. če smo zunaj, pogosto tudi kruh, sir (trdi ali za namazat), kumara (je sicer ne je, ampak jo ima zraven, da ugrizne in ven pljune ), kompot (ohlajen) + polnozrnati piškoti, albuminska skuta + sadje... MALICA POPOLDNE: ker za kosilo bolj malo je oz. nič, ji večinoma dam ali ponovno kosilo, če je kaj takega ali kak slan/sladek mafin, kruh + kaj zraven, banano. VEČERJA: prej vse živo - polenta, gres, zdaj je od tega samo mlečni riž z rozinami, po novem kosmiče brez vsega, kruh v jogurtu... edina stalnica je navadni jogurt, poje enega ali dva + kaj drugega zraven (tudi če ima mlečni riž, hoče še jogurt potem). včasih "hrenovka" + kruh + jogurt, albuminska skuta + jogurt + kosmiči ali ekspandiran riž + kakšno zmleto sadje (ponavadi zmlete namočene suhe slive - ima najraje od sadja)... sonček, a veš, da ne znam žgancev skuhat kako narediš? zvezdica, za P zdele kuham TOLE za ozimnico (no, mal improviziram s tem receptom), pa za malico popoldne bo TOLE
< Sporočilo je popravil khurde -- 3.8.2010 10:25:01 >