|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
2.8.2010 14:20:14   
*x*y*z*
za kosilo ni panike pač kar mi, bolj me zanima kaj jim vse dajete za zajtrk, malice in večerjo, pa kaj vmes grickajo, ker naš če mu kaj ne dam par dni kar pozabi in pole tega ne je, tko da smo več al manj na enem in istem...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 751
2.8.2010 14:40:14   
sonček33
za zajtrk - kruh + marmelada/toplnjeni sir/sir/sirni namazi/maslo, včasih ajdova kaša/polenta, skoraj vedno pa še suhe mareilce in fige

za malico sadje(banana, jabolko, nektarina, zadnje čase ogromno borovnic in malin) + polnorznati keksi, včasih frape, včasih žemlja ali kos sira. Čisto odvisno kje smo. Ali jogurti (končno spet aktualni zadnji teden). pa ful lubenice.

Potem pa še-  grisini, rižkoti, ržene ploščice, puding, kuhana čičerika, surovo korenje, suho sadje, bobi palčke

Večerja - polenta/ajdova kaša/riž z melkom, gres, čokolino, keksolino, mleko in kruh

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 2.8.2010 14:41:28 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 752
2.8.2010 15:15:36   
sonček33
pa koruzni in ajdovi žganci, jajca

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 753
2.8.2010 20:57:39   
Zvezdica
Dober večer :)

No, zdaj pa lahko kaj napišem, sem končno doma. Mi se itaq sam potepamo. Tamala dva sta doma, pa smo potem skoz v muvingu.

Niia, WB.Super za super dopust.

Da povem, da sem plohco klicala, vse fajn, je v svojem domu, zadovoljna user posted image Pa še vedno v enem kosuuser posted image
Kaj več bo sama povedala.

Vidim, da je govora o hrani. Naš tamal prav nič ne je. Za zajtrk mogoče, pol pa nič več do večera, ko popije AM. Pa vmes kak kos nektarince, kumaro. NIč. Pa še te petke ga matrajo, je tako bogi :( Sploh ne vem kaj naj mu dam, sirup ne prime, te geli ne delujejo. Mah čakam, da mine.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 2.8.2010 21:02:30 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 754
2.8.2010 21:18:54   
sonček33
Zvezdica, vi se kar potepajte. Nisi povedala, je bil Liam vesel darila?  Za patrika pa pikepoke, da zobje pridejo ven in dajo mir.

pa super za pLohco.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 755
2.8.2010 21:27:36   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica, vi se kar potepajte. Nisi povedala, je bil Liam vesel darila?  Za patrika pa pikepoke, da zobje pridejo ven in dajo mir.

pa super za pLohco.

ja veš, da je bil,sploh ker sva zraven podarila še čudežne ščitnike in čelado, ki ga čuva in nič ne boli če pade user posted image . pa knjigice sva mu še kupila, Petra klepca, pa še neke Modernejše, pa ene živalske zgodbe. Ma tolk enga veselja. Ker mi preden gremo spat eno uro beremo. Pol pa še pravljico poslušauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 756
3.8.2010 7:52:29   
*x*y*z*

za zajtrk - kruh + marmelada/toplnjeni sir/sir/sirni namazi/maslo, včasih ajdova kaša/polenta, skoraj vedno pa še suhe mareilce in fige

za malico sadje(banana, jabolko, nektarina, zadnje čase ogromno borovnic in malin) + polnorznati keksi, včasih frape, včasih žemlja ali kos sira. Čisto odvisno kje smo. Ali jogurti (končno spet aktualni zadnji teden). pa ful lubenice.

Potem pa še-  grisini, rižkoti, ržene ploščice, puding, kuhana čičerika, surovo korenje, suho sadje, bobi palčke

Večerja - polenta/ajdova kaša/riž z melkom, gres, čokolino, keksolino, mleko in kruh

o super sonček user posted image hvala

naš edino sadja noče dosti pokušavat, tko da smo na banani in jabolku, zdej je celo eno hruško proval in mu je všeč, imamo pa cel sadovnjak...

zvezdica - naš pa je zdej odkar ni več tako toplo kar začel nazaj jest, se pa slini, en večer je imel vročino in tudi jaz sumim na petke, samo je ful težko videt

pa dobro jutro in ena user posted image za vse

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 757
3.8.2010 9:55:24   
Zvezdica

naš edino sadja noče dosti pokušavat, tko da smo na banani in jabolku, zdej je celo eno hruško proval in mu je všeč, imamo pa cel sadovnjak...

naš pa je sadje, ni problem probat, samo ga res očitno tako matra, da ga med jedjo kar mine in vse odrine.potem pa v joku drgne dlesni ...user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 758
3.8.2010 10:24:05   
khurde
ojla,

niia, wb!

najki, uživajte 100/h!

x-y-z,
ZAJTRK: prej večinoma kosmiči, ovseni + jogurt + suho sadje + včasih naribano jabolko. zraven jabolko v kosu, indijski oreščki, bučnice, pa kar imam jaz od sadja, drugače mi v skledo leze user posted image  zdaj kosmiče hoče za večerjo user posted image  in sam kosmiče + jogurt, brez česarkoli sladkega user posted image ... tko da tut jaz iščem ideje za zajtrk, so mi punce par strani nazaj mal napisale - pri nas kruh + namazi ne pride v poštev, ker skoraj nič ne poje tega, je bolj za malico, ko ni tako lačna. za zajtrk je tudi umešana jajca, pa včeraj sem šla prvič po čokolino, da ji to en dan probam dat, če ji bo sploh všeč.

MALICA DOPOLDNE: sadje - jabolko, banana (ima sicer obdobja, ko jih ali sploh noče videt ali bi jih vedno jedla), potem ji kakšno drugo sadje ponujam, pa ni toliko za, edino borovnice, robide, maline - bolj kisle zadeve. pa suho sadje, marelice, slive, fige, rozine, datlji. če smo zunaj, pogosto tudi kruh, sir (trdi ali za namazat), kumara (je sicer ne je, ampak jo ima zraven, da ugrizne in ven pljune user posted image ), kompot (ohlajen) + polnozrnati piškoti, albuminska skuta + sadje...

MALICA POPOLDNE: ker za kosilo bolj malo je oz. nič, ji večinoma dam ali ponovno kosilo, če je kaj takega ali kak slan/sladek mafin, kruh + kaj zraven, banano.

VEČERJA: prej vse živo - polenta, gres, zdaj je od tega samo mlečni riž z rozinami, po novem kosmiče brez vsega, kruh v jogurtu... edina stalnica je navadni jogurt, poje enega ali dva + kaj drugega zraven (tudi če ima mlečni riž, hoče še jogurt potem). včasih "hrenovka" + kruh + jogurt, albuminska skuta + jogurt + kosmiči ali ekspandiran riž + kakšno zmleto sadje (ponavadi zmlete namočene suhe slive - ima najraje od sadja)...

sonček, a veš, da ne znam žgancev skuhat user posted image user posted image  kako narediš?

zvezdica, user posted image user posted image user posted image  za P

zdele kuham TOLE za ozimnico (no, mal improviziram s tem receptom), pa za malico popoldne bo TOLE

< Sporočilo je popravil khurde -- 3.8.2010 10:25:01 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 759
3.8.2010 11:04:17   
Jancci
Khurde hvala za recept. So tok fajn komentarji, da sem že taščico klicala, da mi popoldan bučke prinese. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 760
3.8.2010 11:44:57   
kiara24
o punce,

Ne morem se vam oglašati, ker mi je RR crknil in sedaj sem mami sfehtala za leptopa k sem pri njej.

mi smo ok, s Klaro sva sami, ker je šel moj delat za ta teden potem ima pa spet dopust.

Klara je ratala cel razbojnik, ful je začela grizt, pa ne vem zakaj ali ji gredo kaki zobki ven al je kaj drujga.

Včeraj sva ji kupila nove čevljčke, ker je to že 3 par k jih je to poletje prerasla in sploh ne morem vrjet kako hitro raste kot konoplja.

Hijacinta- ja sem kar ok, sedaj ampak moram še vedno večina počivati, kar pa trenutno ni možno, ker sem sama s Klaro. Kaj več pa če te zanima ti lahko pošljem na ZS. Kako si pa ti kaj?

Najki- lepo se imejte...

Jancci- kdaj imaš ti že rok, jaz sem pozabila? daj mal slikico napopaj od trebuščka, še vedno se ni nobena skorajža razen Ploh k je že nekakrat napopala slikico.

Hrana- No mi tudi zdej mal več jemo ko je bolj hladno mi pa ful štrajka zjutraj ne vem kako to. Je pa večina tako, da kar jaz jem hoče pol tudi ona jest.
Zajtrk- so jajčka, pašteta, namazi sirni,jogurt, kosmiči. Čokolina, gresa polente.... teh stvari sploh noče več jest ne vem zakaj. No včasih so tudi hrenovke samo to je velika redkost.
Malica- večinmoa sadje ali kak piškot.
Kolsilo- tisto kar midva.
Večerja-AM

No zdej pa grem k princeski ajat.

ja saj res še nekaj me zanima ali je katera tukaj računovodkinja? ampak če me spomin ne vara mislim, da nobena.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 761
3.8.2010 11:53:40   
Zvezdica
ja saj res še nekaj me zanima ali je katera tukaj računovodkinja? ampak če me spomin ne vara mislim, da nobena.

nina je,če se ne motim:)

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 762
3.8.2010 12:43:01   
sonček33
OJla.

Marta, kako ste se imeli včeraj?

Krtekxx, uživajte na dopustu.

Khurde, fajn recept. No marmelade ne bom več delala, sem letos anredila 6 vrst + malinova me še čaka. Kosilo bo pa super. Bučke in sir je itak zmagovalna kombinacija. Jaz sem Lju naredila špinačni zavitek s sirom, meni pa samo špinačo na olju in s česnom. Pa juhca.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 763
3.8.2010 13:39:38   
marta82

OJla.

Marta, kako ste se imeli včeraj?

V redu, hvala. user posted image  Je dragi prinesel Tineju čokolado, da bi mi jo dal za darilo pa mi je lumpek ni hotel dat, je kar bežal z njo pa si jo odpiral.user posted image user posted image   Bili smo pri mojih na kosilu, na sladici pa v enem lušnem lokalčku z igrali.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.8.2010 13:59:34   
Jancci
Jancci- kdaj imaš ti že rok, jaz sem pozabila? daj mal slikico napopaj od trebuščka,

rok je december.. tiker poglej... slikca je v albumu.. upam

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 765
3.8.2010 14:05:23   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

naš pa je sadje, ni problem probat, samo ga res očitno tako matra, da ga med jedjo kar mine in vse odrine.potem pa v joku drgne dlesni ...user posted image

ja ubošček maliuser posted image user posted image user posted image , naj čimprej mine
a L. je imel pa r.d.?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
3.8.2010 14:12:18   
kiara24
jancci- sorry nisem mislila, da boš jezna nameuser posted image nisem videla. Je pa izredno lep trebušček.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 767
3.8.2010 14:15:37   
Jancci
jancci- sorry nisem mislila, da boš jezna nameuser posted image nisem videla. Je pa izredno lep trebušček.

Joj nč jezna.. zakaj le?? Sej jest tut vedno pozabim na ta tiker user posted image
Hvala za komentar. user posted image

user posted image user posted image za P zobke!!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 768
3.8.2010 14:21:08   
farfala
Hrana - nima velikega apetita, ko je vroče in tudi sedaj, ko mu trojke ven lezejo ne

Zjutraj - AM in kasneje malo kruha, kakšen keks, ali pa kosmiče, najraje brez vsega, ali kruh namočen v belo kavo, sadje

malica - žemljica, zeliščna štručka, tisti jogurt ko so kosmiči zraven v drugi skodelici - to obožuje, zadnjič je jedel ješprenj, ki je ostal prejšnji dan, ajdova kaša

malica popoldan - sadje, najraje maline, ribez, robide, bolj trda in kisla jabolka, slive, lubenica, sladoled, grisin, včasih saden frutek, obstgarten, brez sadja, ki je spodaj, včasih  še preostanek kosila, kislo kumarco ima zelo rad, mascarpone s sadjem, ali jogurtom ali namazan na kruh, rozine

večerja - pod nobenim pogojem kakšne kašice, čokolino ipd., polenta z mlekom ali belo kavo, kosmiči, jogurt, kruh z maslom,

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.8.2010 14:51:54   
farfala
Nekaj iz dopusta

Na gondoli
user posted image

Na ladji
user posted image

Na toboganu
user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 15:12:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
3.8.2010 16:17:10   
kiara24
farfala- ful lepe slikice

jancci- ne vem kar tak filing sem dobila, da si jezna k sem te vprašala

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.8.2010 17:06:37   
sonček33
Khurde, ajdovih žgancev tudi jaz ne znam, čeprav so menda ful simpl, samo meni do sedaj še niso uspeli :)

Koruzne pa jaz naredim takole . tole je primorska varinata moje stare mame:

v nizki kozici razpustiš maslo, da se začne penit, potem streseš nanj polento (ne  koruzne moke, ampak polento) in pražiš, da polenta postane temna, res potemni ...nato zalije z mlačno vodo (tukaj je treba pazit, da ne daš voe preveč, ker drugače rata poelnta in ne žganci) in mešaš, da se naredijo žganci  - njami!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.8.2010 18:33:44   
marta82
Farfala res lušne fotke. user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.8.2010 18:36:46   
khurde
sonček, hvala za recept, bom probala

farfala, super kjut slikce user posted image  pa zanč sem pozabila komentirat... jaz tut zmer povem, kje je kdo doma user posted image  in moj je itak mal sumničav do rr, me vedno vpraša, ko kaj govorim "iz kje pa je?", pol pa "od kje se poznate?" user posted image  vmes pa še, če se osebno tut user posted image

evo, sitna. padla v banji, mi je kr od nikjer spodrsnilo user posted image  jutri zjutraj mam itak redni pregled, dete normalno miga, G je pa rekla, da če kak krvavkast izcedek dobim al pa kakšne ostre bolečine v trebuhu, moram tko al tko v P, ker sem že tok noseča... mah, kr neki. pa bolijo me mal vezi spodaj, pomoje, ker sem priletela na rit, pa malo križ/hrbet, ker sem se uspela nekako čudno ujeti, bi se mi uspelo čist, če ne bi imela rok od šampona in mi ne bi drselo od njega user posted image  ma, skor 15 kil manj mam kot v prve, pa sem zdaj bolj štorasta, bolj okorna, bolj počasna, sploh pa bolj pozabljiva in nosečniško zmedena user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?