Najki
|
khurde najbols da das za zacetek vlogo. bos vsaj na cakalni vrsti. na zacetku bo uvajanje malo cudno in zahtevno, sam bo potem vesela, ko bo imela druzbo sovrstnikov. nekak bi jo morala pred porodom uvajat v parurno odsotnost, mogoce najdi 4 urno varstvo za nekaj casa, kjer bojo tudi drugi otrocki, da ne bo povezovala s prihodom dojencka. pa ce pridete not, je fajn, da placujes rezervacijo in jo imas doma do konca viroz, sam pa ne vem, kaksno politiko imajo vrtci glede daljsih odsotnosti. **** v Stivanu smo rezervirali, smo prej hodili v Miholascico, sam ni normalen tisti klanec do apartmaja, sploh za nosecnico in vozicek. smo pa pogosto hodili v Stivana na plazo z avtom. Tam so divje plaze in mi smo radi FKK, nam je ful vsec tam. Pa sem rekla da bom kar tam poiskala. Stivan je vas pred Martinscico pred tistimi serpentinami, k se dol spustis. Sem razmisljala o mobilni hiski, samo so ful drage za 2+1, ker so misljene za 4 ali 6. Jih pa imajo v tistem kampu za Martinscico. Jancci ne sanja se mi. Smo bili na morju in potem je bil 3 dni v vrtcu (kako znano mi je tole). Sam ni sluha o kakih virozah, nima driske, ne bruha, usesa in grlo so v redu, pljuca tudi... Danes gre svoji P na pregled samo zato, da nam nego odpre, ker je potem ze sobota. Sej itak ne bojo se nic videli. Sva hotla po telefonu, pa najprej rece, naj ga ne pripeljemo, ce je zivahen, ker imajo ogromno bolnih otrok, pol pa rece da za nego odpret mora prit pa na pregled... Sicer jo odprejo samo za 3 dni nazaj in v pon. bi bilo prepozno. Kr neki v glavnem, druga mi je pa rekla, da lohk po telefonu . Zdej razmisljam, ce bi ta vikend izkoristila za skok v Ikeo, ki je bil planiran cez par tednov. Potem bi lahko ze ksn del kuhne postavili tisti vikend, ko je bila Ikea v planu. Bi se morala zdej lotit spiska in pogledat, ce imajo robo v skladiscu...
|