|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
30.7.2010 12:20:08   
krtekxx
krtekxx a ni to ze legalno opredeljeno, kdaj so lahko sami doma?

V prvi razred si jih dolžan vozit iz šole in v šolo, potem pa lahko hodijo sami. No, kar se samostojnosti tiče, si naša dva že od petega naprej znata v mikrovalovki pogret mleko, naredit kosmiče in za pit.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 701
30.7.2010 12:30:25   
*x*y*z*
Tudi jaz sem

Mali je zdrav, kuham grah, polpete in krompir

Naša zdravnica je cel avgust na dopustu, tako da bomo imeli posvetovalnco septembra

Khurde - tisti vlak in avtobus se je tudi meni dopadel, vidiš na krokodila pa nisem pomislila, bom kaj naročila
Vrtec pa ne vem kaj naj ti rečem, jst ga bom imela doma, že zaradi bolezni, pa malo financ, pa predvsem organizacijsko, ker bo včasih čez zimo bolj problem zjutraj in opoldan se naštimat z dojenčkom in it iskat ta velikega, je pa seveda prednost to da bi v vrtcu imel več družbe in mu bo z mano in dojenčkom verjetno kaj manjkalo, bodo pa itak pogosto moji starši tu in ga bojo večkrat peljali ven in se igrali z njim... pa pri nas je res ogromno otrok zdej tko da ima kar zadosti družbe čez dan...

O Hijacinta user posted image

Najki kje na Cresu imate rezervirano - sem tudi ajz gledala letos Martinščico, sam pole se nismo odločli, pa super da je J boljše, je pa moglo bit grozno da ne zbiješ vročine.

Sonček uživejte, sej vreme bo... Kam pa greste?

Krtekxx- če gledam po sosedovem fantu in okoliških fantih ki so tolko stari, jih eni že pustijo same doma, pa same po vasi,.. priajteljica ga še ne in mislim da je tako prav, po moje je za počakat še kako leto. Mi smo bili sami ja, samo ni bilo toliko 'nevarnosti' okoli nas kot je sedaj. Mogoče tam do 1 ure lahko, ma težko ti rečem, ker je res odvisnmo od karakterja otroka

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 702
30.7.2010 12:32:53   
Jancci
Sonček lepo se imejte!! user posted image

Najki fajn, da se je stanje umirilo.user posted image user posted image Pa se ti kaj sanja od česa ta vročina??

Khurde glede na vse bi bilo mogoče fajn, da gre v vrtec!?  Mislim, kar se nje tiče sigurno, ne vem pa kako bo pol z raznimi boleznimi.. mal se spomni Ronje, Ule,... ko so imele pol cel kup enih viroz in pol časa otroke doma, da ne govorim, da tut dojenček lahko kaj faše. Plačevat moraš pa vseen, pa pri tvojih dohodkih... ka pa vem?? Jest vrjetno nebi, oz. jest je še ne bom dala v vrtec. Drugo leto, ko dojenček tut mal zraste, pa bo šla. Mislim, da ne bo ne vem kok zamudila. Še vseen ima potem 3 leta vrtca.

Krtekxx vrjetno res odvisno kok je otrok samostojen in kok mu lahko zaupaš. Jest sem bila zelo kmalu sama doma.. že v nižji stopnji OŠ, ker sta itak oba delala. Oče je bil vsak dan ob 14.15 doma in to je bilo to. Postopno začneš, s kako uro, dvema.. pa potem vidiš. A kako? Sej ne vem no.. lahko je pa v današnjih časih vse drugače?! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 703
30.7.2010 12:33:14   
*x*y*z*
Krtexx - kaj ste kej v žlahti? Tko si jst prdstavljam Brito čez kako leto user posted image

http://www.pinkbike.com/video/147106/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 704
30.7.2010 12:47:23   
khurde
hm, moram res razmislit. sej šans, da dobimo, ni veliko. je preveč zavrnjenih. ulla vem, da je imela ulo v vrtcu, ronja pa obe doma. sej drugače bi jo pa itak na kakšne igralne urice vpisala. za poldnevni program je pri nas cena nekaj čez 20 evrov na mesec, ker bi verjetno padli v najnižji plačilni razred. niti ni toliko. za igralne urice enkrat tedensko pa pride 12 evrov.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 705
30.7.2010 12:47:29   
kiara24
o punce

zunaj dežju, moja miška spi....

lubi je šel na kavico....

jaz kuham kosilo, popoldan pa rajsnnemo do naših malo na obisk.

hvala ta odgovore... zdej pa grem naprej kuhat

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 706
30.7.2010 12:54:53   
Najki
khurde najbols da das za zacetek vlogo. bos vsaj na cakalni vrsti. na zacetku bo uvajanje malo cudno in zahtevno, sam bo potem vesela, ko bo imela druzbo sovrstnikov. nekak bi jo morala pred porodom uvajat v parurno odsotnost, mogoce najdi 4 urno varstvo za nekaj casa, kjer bojo tudi drugi otrocki, da ne bo povezovala s prihodom dojencka. pa ce pridete not, je fajn, da placujes rezervacijo in jo imas doma do konca viroz, sam pa ne vem, kaksno politiko imajo vrtci glede daljsih odsotnosti.

**** v Stivanu smo rezervirali, smo prej hodili v Miholascico, sam ni normalen tisti klanec do apartmaja, sploh za nosecnico in vozicek. smo pa pogosto hodili v Stivana na plazo z avtom. Tam so divje plaze in mi smo radi FKK, nam je ful vsec tam. Pa sem rekla da bom kar tam poiskala. Stivan je vas pred Martinscico pred tistimi serpentinami, k se dol spustis. Sem razmisljala o mobilni hiski, samo so ful drage za 2+1, ker so misljene za 4 ali 6. Jih pa imajo v tistem kampu za Martinscico.

Jancci ne sanja se mi. Smo bili na morju in potem je bil 3 dni v vrtcu (kako znano mi je tole). Sam ni sluha o kakih virozah, nima driske, ne bruha, usesa in grlo so v redu, pljuca tudi... Danes gre svoji P na pregled samo zato, da nam nego odpre, ker je potem ze sobota. Sej itak ne bojo se nic videli. Sva hotla po telefonu, pa najprej rece, naj ga ne pripeljemo, ce je zivahen, ker imajo ogromno bolnih otrok, pol pa rece da za nego odpret mora prit pa na pregled... Sicer jo odprejo samo za 3 dni nazaj in v pon. bi bilo prepozno. Kr neki v glavnem, druga mi je pa rekla, da lohk po telefonu user posted image .

Zdej razmisljam, ce bi ta vikend izkoristila za skok v Ikeo, ki je bil planiran cez par tednov. Potem bi lahko ze ksn del kuhne postavili  tisti vikend, ko je bila Ikea v planu. Bi se morala zdej lotit spiska in pogledat, ce imajo robo v skladiscu...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 707
30.7.2010 13:15:09   
krtekxx
X*Y*Z - si nisem mogla kaj, da ne bi tega objavla na FB, ker je gor en kup MTB kolegov, ki ne obvladajo toliko kot tale. Ja kje si to našla??? Noro no.
jancci, Zvezdica - jaz sem se sedaj odločila, da bom šla kupit peresnico samo s tavelikim. Verjetno enkrat po 17h. kaj pa če se zmenimo kdaj drugič?

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 30.7.2010 13:16:04 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 708
30.7.2010 13:45:13   
Zvezdica
jancci, Zvezdica - jaz sem se sedaj odločila, da bom šla kupit peresnico samo s tavelikim. Verjetno enkrat po 17h. kaj pa če se zmenimo kdaj drugič?

ja dejmono, ker naš sploh ne zgleda v redu. vročine sicer nima, je pa tečen in zaspan spet.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 709
30.7.2010 20:50:38   
*x*y*z*
A ni nobene danes?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.7.2010 21:16:57   
kiara24
evo mene.... jaz sem tle, pa sem fuuuuuul zmatrana....

tako da grem ležatuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.7.2010 21:22:38   
marta82
Jeeee! Rezervirali morje. user posted image  Čakamo, da v pon. agenciji hotel potrdi rezervacijo (upam, da ne bo kakšnih negativnih presenečenj) in gremo 18. avgusta za 5 dni v Medulin, da se še nadiham pred službo.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.7.2010 22:00:45   
*x*y*z*
Je po dolgem času danes rabil pol ure da zaspi, ponavadi 5 min. Zdej sem pa tudi jst že zaspana...

Marta super za dopust

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 713
31.7.2010 7:04:21   
Hijacinta
Jutro. Ne morm spat user posted image Sem že kako uro pokonci, pa mal bluzim okoli. Moja cukra pa še spita.

Marta super za morje user posted image

Khurde jst bi jo tudi dala, sploh ker sedaj je že večja in mislim da ne bi imela nobenih problemov z uvajanjem.

**** kdaj maš ti rok?

Si grem skuhat kafetek pa pogledat kakšno vreme bo danes. Če bo dež gremo verjetno v Ikeo, drugače pa malo naokoli.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
31.7.2010 7:05:54   
Hijacinta
user posted image user posted image user posted image za vse bolančke.

Kiara kako si pa ti kaj? Že kaj bolje?

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 715
31.7.2010 10:17:46   
farfala
Dobro jutrouser posted image , sva se zbudila pred pol ure.
Komaj smo prišli domov pa bi že kam spet šliuser posted image

Kaj ploha je že rodila al kaj, da se nić ne oglasi?
Kaj pa khurde, hijacinta, najki, ****, rubica, jancci - kako se počutite? A sem še spustila katero?

marta super za dopustuser posted image

Grem malo nazaj brat, ker to vreme je pa res brezveze.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 716
31.7.2010 11:49:15   
rezka

Pozdravljene!
Vidim, da sprašujete po Plohi, ki je trenutno brez raćunalnika, ker se je selila. To pride na vrsto drugi teden. Rodila še ni in nič ne kaže da bo kaj kmalu. Še kar veselo skače in se seli, briše, pomiva, zlaga in raziskuje gospodinjske aparate. Danes bo noč preživela na novi lokaciji, če bo pa tudi spala bo pa Meta odločila. Bomo videli jutri.
Lep pozdrav vsem, če bo pa kaj novega, vam pa sporočim.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 717
31.7.2010 20:55:09   
khurde
čer,

nikjer nobene.

farfala, wb! jaz sem ok, hvala.

marta, fajn za dopust!

rezka, lepo, da se kaj javite in da poveste, kako je s ploho.  upam, da bodo uspešno prespali noč. kako ste vi? že nestrpni v pričakovanju naslednjega vnučka/vnučke? le sporočite, če bo kaj novega user posted image

(odgovor članu rezka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
31.7.2010 21:15:53   
Zvezdica
Danes bo noč preživela na novi lokaciji, če bo pa tudi spala bo pa Meta odločila. Bomo videli jutri.
Lep pozdrav vsem, če bo pa kaj novega, vam pa sporočim.

o rezka,. hvala za info :)

Farfalca WBuser posted image

Danes smo praznovali tastov RD, je bilo fajn.Sem jast torto nardila in je bila superuser posted image

Pa stolček sem prodala, pa novga kupila - triptrapa. Za zdaj še ne vem čebosploh hotelsedeti notri, do zdaj je vedno cvilil, ker on pač sedi na tavelikem stoluuser posted image
Upam, da nisem denarja stran vrglauser posted image

Tako, pa odkmetovala sem eno rundo, šla pobrat zelenjavo k mojim.Zdaj sem iže mal fuzla od vse te blitve. Kaj čem z njo?

i belive i can fly....

(odgovor članu rezka)
Neposredna povezava do sporočila: 719
31.7.2010 23:41:25   
Najki
Cestitke Ploha za vselitev user posted image !

Ja meni je vceraj vrglo ven internet in sem ga pred kratkim dobila nazaj. Jan je bil pri P in ima angino, ne ve pa, ce bakterijsko. Je pa dobil AB, ker ima tudi uho vneto. Ma vecer prej pri dezurnemu ni bilo sledi o nicemer. V glavnem zdej je na AB in vrocina pride samo do 38,5, tako da se umirja. Danes sva ga pustila babici in skocila v Ikeo, dobila ostanke kuhinje in se kup drobnarij seveda, sem kupila en tisti stol Poang linije, ki se malo guga in mi je prav fajn, pa se za malcico uspavat bo prirocen. Janu sem kupila tisti plasticni gugalnik za na tla, simetricen. Ga je bil ful vesel in ga raztura, ker ga imajo ze v vrtcu. Spalke nisem kupila, ker mu je lanska se super velika. Je tak model, da ima nogice in spodaj odprto, tako da jo bo se nekaj casa dorascal. Pa kaksen decimeter ima se lufta do razkoraka user posted image . Smo jo pa dobili z drugimi cunjicami ze v prvem letu.

Glede na to, kako se je vreme izboljsalo na obali in na Jan Maievo pocutje bomo verjetno sli v pon. na morje. Jutri me potem caka ponovno pakiranje, sem pa ful na volji kaj sortirat al pa kuhno pripravljat za malanje al kaj takega user posted image . Mogoce bo pa volje za oboje.

No grem zdej spat, sem cisto zmatrana, sva po Ikei se eno pospravljanje skozi dala. Lahko noc!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 720
1.8.2010 9:11:54   
khurde
morgen,

user posted image

nikje nobene... kar mal preveč zatišja tu gor user posted image

grem si kavo kuhat, ravno dobro vstala, prvič po ne vem kolikem času, čuden filing, ostala dva sta šla na sprehod v gozd, pričakujem, da nekdo mali pride ves blaten domov user posted image

najki, upam, da bo jan mai res toliko v redu, da greste.

trip trap je men super stol. zdaj ugotavljam. ker ven in not pleza, pa je ful stabilen. ko je prvič not splezala, mi ni bilo nič jasno... sem nesla zajtrk na mizo, pa je že sedela tam user posted image  ker drugje ima antilopa in se je zanč skor prevrnila, ker je hotela ven user posted image  smo jo komaj ujeli

grem kavo skuhat, sam še sonce bi mogli imeti, da bi na balkonu v miru jo spila, pa bi bilo fajn. tko pa ena megla... bo že

lep dan!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 721
1.8.2010 11:56:36   
Najki
Jutro!

Tukaj smo se zbudili pa v soncek user posted image . Jan Mai je lepo spal vrocinca pod 38, tako da jutri sibamo na morje yay! Danes bomo na easy pospravljali se kuhinjski prostor in pakirali, zjutraj pa v Leclerca in morje. V Leclercu imajo ene take super avtke od Bel Bebe, so gumijasti mehki, gume so tudi dost mehke, siba pa k raketa cez celo sobo. Jih je imel za prvi avto in jih je lahko glodal in metal in v vodo vzel.bPriporocam. Ker jih je pa vecino zalozil, jih bom se par kupila, bojo se za tamalo varni. Ima tudi Iterspar neko varianto ma niso tolk v redu in se drazji so.

Grem malcka uspavat, je siten ma se mu se igra, ga je treba mal prepricat v spanje.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 722
1.8.2010 22:44:14   
sonček33
samo dvignem nas.
smo nAZaj, uŽivALi
Vroče

**** - hudo!!!!!!!! krtekxx...ma mulc raztura..to bi jo šiblni :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 723
1.8.2010 22:47:28   
Najki
Mi smo spakirali, zjutraj gremo, se beremo naslednji vikend papa user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 724
1.8.2010 22:49:25   
sonček33
Mi smo spakirali, zjutraj gremo, se beremo naslednji vikend papa

Najki, uživajte sto na uro!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?