Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.8.2010 21:24:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 farfala, jaz sem pozabila komentirat tvoja cukrčka ...luštna! toel spanje ...menisezdi da se ena luna bliža..ker l: e je tudi evaljal in stokal in me brcal z nogami en čas v rebra in čas v glavo... zdej ej pa zakuhal na 38.3. Tudi Tinej je po dolgem času slabo spal. Ob enih je jokal, sva ga dala v najino posteljo pa se je mal pocartal pol pa začel premetavat pa ga je B nazaj v svojo posteljo odnesel in se je ob petih spet zbudil.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 6:20:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jutro, naš tamal je vstal že 4.50 . Tole je že tumač. Sploh ne pridem k sebi, ker sem vedno tok utrujena. Pa še spat sem šla nekaj že polnoč...mah. Upam, da ste ve kaj bolje spale. Za vse ena
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 7:16:57
|
|
|
|
sonček33
|
Jutro! No, mi pa spali od 21h-7h ... sploh ne vem, kdaj smo tako dobro spali nazadnje. Spočita. Zvezdica, ma a veš, da se mi prav smiliš, ker mene to nespanje najbolj izmuči. Boš ti dala P. v jeseni v vrtec? Sem pa razmišljala, da se bom počasi mogal anvadit, da bom letos morala vstajati že ob 5.15, ker imam jutranje varstvo od 6h-8h. To bo še zanimivo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 7:20:41
|
|
|
|
Jancci
|
Lovro in ostali bolančki Kako je danes? Kej boljš? Jancci-super za pregled, a ti si hotla vedet za spol? Itak sem firbčna kaj bo, ampak sem se zadržala. Mal sem čekirala med pregledom, pa itak nisem nič vidla. Je bilo pa prvič tko lepo, ko sva zvedela ob rojstvu, da komaj spet čakam tisti trenutek! moram še 1x probat, tokrat z vago, ker so ocene tok dobre kot redkokje Meni pa v prve vedno vse rata, samo potem pa nikol več. Sem pa vagala, ampak sira sem dala skoraj še enkrat več. Khurde jest ti z veseljem odstopim kako kilo. Men pa kar leze gor. Si niti ne upam več na vago.. no sem šla včeraj po 14ih dneh pa imam že 6 kil več. Recept: hranjenje non stop, večkrat na dan veliko! Naša današnja noč.... moj je šel ob 20ih na rekreacijo, mi2 z Me pa spat. Se zbudim ob enih in njega nikjer. Itak nisem mogla zaspat in ga kličem na tel. in se ne javi. Pa pride ene 20 minut za tem, nekaj kolovrati tam v garderobi in potem pride v spalnico, da ne najde denarnice.... v glavnem je norel okol, klicaril kolege tolk časa in took na glas, da se je Me zbudila in hotla k nama. Po eni uri končno ugotovi kje je denarnica in kao hočmo spat. Potem ga spet katapultira in gre v dnevno in ga ni.. Me se tok časa kotali po postelji, da je spet padla v tisto luknjo med posteljo in steno (pol metra) in sem jo iz tam ven vlekla. Potem se je drla oci aaaajjjaaaaaat ... in on pride nazaj, da se je spomnil, da mora nekaj nujno za službo narest! Halo? Ob 4ih zjutraj!! Potem je jamral da ga oči srbijo, da je ves živčen.... matr deci...v glavnem je bila ura več kot 4 ko smo zaspali. Še dobro, da sem šla že mal čez 8 spat, da zdej približno funkcioniram.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 7:26:03
|
|
|
|
sonček33
|
Jancci, L. je zdajle čist ok. Dobre volje. Vročine pomoje nima. Upam, da je že mimo. Noč ste imeli pa pestro ... boš danes spet že ob osmih spala. Mi smo mislili it ta vikend kampirat, samo ne vem, če bo vreme za to. Drgač gremo pa k Peričniku, pa na Planinco.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 7:29:22
|
|
|
|
sonček33
|
Kaj bomo kuhale? Jaz za L naredim paprike polnjene z bučko, čebulo, kuskusom in sirom. Z naju pa makarone s paradižnikom.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 7:30:57
|
|
|
|
sonček33
|
Sem pa včeraj na dušek prebrala eno knjigo o Ivanu Cankarju. Ma fajn. Luštna.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 8:06:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zvezdica, ma a veš, da se mi prav smiliš, ker mene to nespanje najbolj izmuči. Boš ti dala P. v jeseni v vrtec? Patrik je že v vrtcu, samo zdaj je že en mesec doma, ker mi imamo kar poletne počitnice. ampak gre v ponedeljek v vrtec, da ne pozabi, potem bo ene tri dni v vrtcu, pa spet dva dni doma, moram imat tudi kak čas za L.Ker zdaj ko je tamalček doma, je ves moj čas njegov. Ker enostavno tolk zahteva. Branje, jast sem si spet privoščila en roman extra deviško. Mi prav paše, ker skoz berem kako "domače branje", mal pogledam kaj imajo na maturi,pa pol to bereva z mojim Skušava dokazat da branje za maturo je pravzaprav fajn in kako drugače razumeš te knjige 12 let kasneje . Zdaj sva brala prišleke, naju čaka še tretji del No, mi pa spali od 21h-7h ... sploh ne vem, kdaj smo tako dobro spali nazadnje. Spočita. blagor :) naj traja Naša današnja noč.... moj je šel ob 20ih na rekreacijo, mi2 z Me pa spat. Se zbudim ob enih in njega nikjer. Itak nisem mogla zaspat in ga kličem na tel. in se ne javi. Pa pride ene 20 minut za tem, nekaj kolovrati tam v garderobi in potem pride v spalnico, da ne najde denarnice.... v glavnem je norel okol, klicaril kolege tolk časa in took na glas, da se je Me zbudila in hotla k nama. Po eni uri končno ugotovi kje je denarnica in kao hočmo spat. Potem ga spet katapultira in gre v dnevno in ga ni.. Me se tok časa kotali po postelji, da je spet padla v tisto luknjo med posteljo in steno (pol metra) in sem jo iz tam ven vlekla. user posted image Potem se je drla oci aaaajjjaaaaaat user posted image ... in on pride nazaj, da se je spomnil, da mora nekaj nujno za službo narest! Halo? Ob 4ih zjutraj!!user posted image Potem je jamral da ga oči srbijo, da je ves živčen.... matr deci...v glavnem je bila ura več kot 4 ko smo zaspali. pestro. A boš preživela? Sicer pa tvoj trebušček je prav lep.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 8:15:07
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica, mi je iz glave ušlo, da je p že v vrtcu. U fajn, Prišleki, so superca. Jaz sem za en predmet na faksu mogla prebrat 97 knjig - romanov. Takrat se mi je zdelo to ojej, ampak večina le teh ej bila superca. To so bili sicer tujiavtorji, sem pa za slovensko književnost brala tudi pRIŠLEKE.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 8:29:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kaj bomo kuhale? Jaz za L naredim paprike polnjene z bučko, čebulo, kuskusom in sirom. Z naju pa makarone s paradižnikom. Makarončke s haše omako + rdečo papriko in korenjem (omakco bom naredila kar za dvakrat in zamrznila). Pa dobro jutro.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 8:30:48
|
|
|
|
Jancci
|
pestro. A boš preživela? Ko berem kdaj ti hodiš spat in vstajaš je tale naša današnja noč mala malca. Ni panike. Jest sem čist ok. V bistvu se nam ponoči malokrat tok dogaja. Fajn za L, da je vročina mimo. 97 knjig? V kokem času? Jest ful rada berem, samo če je pa nekaj na silo se pa hitro uprem. Zdej spet berem Z otrokom lahko sodelujete.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 8:34:58
|
|
|
|
khurde
|
jutro, tko tko noč. se je zbujala, težko nazaj zaspala, slini se... pa še ponoč me je neki trebuh zabolel, sem se mogla premaknit. se mi zdi, da bolj mišica kot karkol drugega, pa ko sem se s hrbta na bok prevalila, je bilo ok. očitno sem v čudnem položaju spala. sonček, zjutraj naredila koruzne žgance. dobri! pa še ful lepo diši stanovanje zvezdica, mi2 sva bili pol ure za vama pokonci jancci, mah, jaz že zarad cukra ne smem preveč jest, pa stvar je v tem, da imajo gestacijski diabetes večinoma nosečnice s preveč kg in hujšajo, ker tako spremenijo prehrano. in pri njih je to celo zaželeno. včer sem imela drugo sestro na pregledu, una "moja" je očitno na dopustu al pa sta po dnevih razporejene in mi je rekla, da ona niti v sanjah ne bi pomislila, da imam probleme s cukrom. in kile mi ne grejo gor zarad te diabetes diete, zato mi je G tudi rekla, naj včasih malo "pozabim" nanjo. sej že od prve nosečnosti pravim, da pri meni pretiravajo s to sladkorno prišleki... imel za maturo in mi je bilo obup. pomoje jih moram še enkrat brat. tko kot gospo bovary. mi tut ni bila fajn. kosilo... krompirjev golaž, žganci od zjutraj, solata, nekaj sladkega, samo še ne vem, kaj. mogoče puding.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 8:38:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
97 knjig - romanov tko k je jancci napisala, berem z užitkom, ampak čeje pa kaj na silo pa ne o berem kdaj ti hodiš spat in vstajaš je tale naša današnja noč mala malca. Ni panike. Jest sem čist ok. V bistvu se nam ponoči malokrat tok dogaja. user posted image ja sam jest uživam v brezdelju pa znese, če bi se morala koncentrirat na kaj zahtevnega potem brez vsaj 7ih ur spanca ne bi zmogla. Makarončke s haše omako + rdečo papriko in korenjem (omakco bom naredila kar za dvakrat in zamrznila). Pa dobro jutro.user posted image mi pa za otroka piščanček in zelenjavni rižek, mi2 kalamari + solatka. Marta jutro
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 8:50:00
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, mi2 sva bili pol ure za vama pokonci user posted image ti pa kaj je s temi našimi otročki?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 9:16:21
|
|
|
|
Jancci
|
Zvezdica po kerem receptu že ti delaš grmado? Nimam nobenga dela v službi pa ta dobre recepte skupaj popam... A je tale?
< Sporočilo je popravil Jancci -- 5.8.2010 9:21:27 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 9:21:49
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Zvezdica po kerem receptu že ti delaš grmado? Nimam nobenga dela v službi pa ta dobre recepte skupaj popam... po tem:) Samo pri kremi jajca vmešam v mleko, da malo zavrejo, ker nisem ravno fan svežih jajc. Kremo pač malo zmutim po svoje:) Če rabiš še kaj dobrega pa da je simpl za nardit povej
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.8.2010 9:23:31 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 9:33:17
|
|
|
|
Jancci
|
Ja sej zgleda je ista samo malo zmanjšane količine. Bom še to zraven napopala, ker se spomnim, da sem po tvoji delala in jo je bilo ogromno. Če rabiš še kaj dobrega pa da je simpl za nardit povejuser posted image Ja no dej še kake ta dobre pripopaj ko sem ravno pri delu!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 9:36:44
|
|
|
|
sonček33
|
Jancci dobro delo...a si kej lačna :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 9:38:44
|
|
|
|
Jancci
|
a si kej lačna :) Ma od tele grmade sanjam že nekaj tednov.. se moram spravit, ker je bila res dobra!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 9:44:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ja no dej še kake ta dobre pripopaj ko sem ravno pri delu! user posted image TALE je THE BEST , simpl k pasulj, sam jast ne dodam jajc v kremo.Spet problem sveža jajca Pa ta TIRAMISU
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 9:44:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci a si kej lačna :) Ma od tele grmade sanjam že nekaj tednov.. se moram spravit, ker je bila res dobra! ja tale je res dobra, jast jo itak velik nardim, pol pa vsem odnesem malo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 9:51:23
|
|
|
|
Jancci
|
Dej še kakšno kosilo-hrano recept. Tega cukra imam jest hitro dost. Čeprav sem za M rojstni dan tok fajn torto naredila, da so vsi hotli še, pa je ni bilo tok, pa vem, da sem ene dva recepta skombinirala, pa zdej nimam pojma kere dva.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 10:07:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Dej še kakšno kosilo-hrano recept. Tega cukra imam jest hitro dost. Čeprav sem za M rojstni dan tok fajn torto naredila, da so vsi hotli še, pa je ni bilo tok, pa vem, da sem ene dva recepta skombinirala, pa zdej nimam pojma kere dva. joj ne vem kaj rada ješ Jast nisem znala nič kuhat, okler nisem Liama dobila , potem se se pa počasi začela učit, s kulinariko.net. In ugotavljam, da je najbolje to kar si ti nardila, da kombiniraš več receptov, oz sestavine ki ti ugajajo in dodaš malo svojega notri in je full dobro. danes bom nardila kalamare + zelena solata. kalamare operem, lahko narežeš ali pustiš cele, posušim, posolim in ogrejem ponev.Notri vržem kokosovo maslo in na tem pečem lignje. Jast jih delam cca 5 min, ne minutke kot pravijo, pa še nikoli niso bili kot žvečilini Otroci bodo jedli basmati riž z grahom in popečenim piščančjim filejem. + Solata za patrika
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 10:08:25
|
|
|
|
sonček33
|
starka, a ti sveže kalamare kupiš?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.8.2010 10:44:56
|
|
|
|
khurde
|
uf, sami dobri recepti jaz ravno z malice, čakam, da si spet sladkor zmerim naj bi samo po zajtrku, kosilu in večerji, samo zdaj si bom še po bolj "obilnih" malicah, da vidim, kje sem... pol pa lah počas en čaj spijem, ker je kar malo mrzlo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
uporaba lubrikantacarmencitaAli uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?DA (
29%)
NE (
71%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!