Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.8.2010 22:51:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Mi smo spakirali, zjutraj gremo, se beremo naslednji vikend papa Lepo se imejte.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.8.2010 22:51:50
|
|
|
|
marta82
|
Sonček kje ste bili, kako ste se imeli,...?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.8.2010 22:54:33
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček kje ste bili, kako ste se imeli,...? Marta, v červarju. Ima sis dol stanovanje. Ma luštno ful. Smo se hodili na rt kopat...milina - senca, nobenga folka, fajn plaža ...jamajka ... L. je užival sto na uro in se drl non stop odika odika (vodika vodika) ...on bi kar iz pomola skočil ..ma super ... No saj vi greste pa eno mesto prej ...tut fajn.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.8.2010 23:05:06
|
|
|
|
farfala
|
najki uživajte in bodite zdravi!! marta, kdaj greste? sonček mi smo se tud 1x kopali v červarju v tistem divjem zalivu, pot do tja vodi med nasadi oliv, a poznaš? Smo bili danes na kosilo pri Lešniku - mimi, marta sem se spomnila na vaju
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.8.2010 23:11:47
|
|
|
|
farfala
|
Pa ko smo se vozili na morje in v Bovec pa domov, sem razlagala mojim, kateri januarčki živijo kje tu blizu , sem tud razmišljala, da bi lahko uvedle "home exchange", mene bi recimo zanimalo nekaj dni bivati v bližini Bleda , Kamnika, nekje na primorskem, Kranj je tud zanimiva iztočnica za planine, samo ne vem, če bi katero zanimalo bivanje na štajerskem , pa prekmurja nimamo pokritega se mi zdi...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.8.2010 23:14:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala marta, kdaj greste? Smo bili danes na kosilo pri Lešniku - mimi, marta sem se spomnila na vaju V Medulin gremo 18. - no jutri dobim 100% potrditev - v petek smo rezervirali ampak je treba počakat na potrditev rezervacije iz hotela (med vikendom tega ne delajo). Pri Lešniku bi se pa lahko še dobile. V kratkem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.8.2010 23:15:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala Pa ko smo se vozili na morje in v Bovec pa domov, sem razlagala mojim, kateri januarčki živijo kje tu blizu , sem tud razmišljala, da bi lahko uvedle "home exchange", mene bi recimo zanimalo nekaj dni bivati v bližini Bleda , Kamnika, nekje na primorskem, Kranj je tud zanimiva iztočnica za planine, samo ne vem, če bi katero zanimalo bivanje na štajerskem , pa prekmurja nimamo pokritega se mi zdi... Zanimiva ideja. Pa bodi no malo lokal patriota - seveda bi jih štajerska zanimala!
< Sporočilo je popravil marta82 -- 1.8.2010 23:16:32 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 7:31:03
|
|
|
|
Jancci
|
Farfala WB. Mi smo fajn. Zadnjič sem nekaj jamrala, da dete nič ne brca, pa zdej speminjam izjavo. Dete ful brca. Imam pa že ful velik trebuh in mi gre rahlo na živce, ker sem tok štorasta. Se mi zdi, da je ful nekje spodaj in mi pritiska na medenične kosti in me vse razteguje in že hodim ko ena raca. p sem komaj dobro čez polovico. Sonček za morje. Kako je L preživel vožnjo? Mi (trije + sestra, njen frajer in mala Luna) smo bili v soboto na Jezerskem. Pa smo se valjali tam po pomolu in Me (če jo vprašaš kako ji je ime reče, da je ME ) je kamenčke v vodo metala in uživala. Pa itak je skos na robu jezerca stala in smo se hecal, da bo notri padla, pa da bi blo fajn posnet.... No in pol jo kao moj neki merka, kar pomeni, da je ležal na pomolu in ji govoril da ga dela živčnega, ker se v rikverc vseda na rob pomola. No in kar naenkrat zaslišim "štrbunk" in pogledam in Me nikjer. Pa vidim mojga, ko ga je kar katapultiralo iz pomola in je s kolesarskimi čevlji, v dresu z mobijem in denarnico v vodo skočil in tamalo ven potegnu. Voda mu je bila mal čez pas. Se je hotela na rob vsest in je falila in se v rikverc v vodo zvrnila. V glavnem jo je dal na pomol, v 15 sekundah je bila slečena in preoblečena in revca sploh ni dojela kaj jo je doletelo. Še jokat ni mela časa. Moj pa pride ven, pa pravi, a ste to posnel?? Pa sej v bistvu ni bilo neke panike, ker se je vse tko hitro odvilo, da ni bilo časa za paniko. Se je pa vrjetno malo ustrašila, ker je bila kar naenkrat pod vodo. No, samo smo bili pa potem včeraj na bazenu, pa je skakala v vodo ko kak tavelik. Se ni dala motit. Skoči in se kar potopi čez glavo. Not pa ven, pa not pa ven... pol ure skupaj, da se že čist trese od mraza... Ja no, takle mamo. Delam in razmišljam kje nej bajto postavim............
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 7:39:38
|
|
|
|
krtekxx
|
Delam in razmišljam kje nej bajto postavim............ No, mal na glas razloži kaj natančno razmišljaš...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 7:55:32
|
|
|
|
Jancci
|
Delam in razmišljam kje nej bajto postavim............ No, mal na glas razloži kaj natančno razmišljaš... ti me kar hecaj... Če me res ful matra tole. Včeraj sva bila zopet pri enih dveh ko imata "novo" hišico, dvojčka, sta kupila od dveh ki sta se ločila.... pa ti da mal mislit kako je lahko zadeva hitro izpeljana. Pri nama je pa tako, da nama je ta parcela v B sicer všeč, je pa precej od rok, al kako bi temu rekla, kar ima pluse in minuse. Men je fajn, ker si stran od folka in ne morjo kar uletet kadar se zmislejo.. no lahko, ampak se jim ne bo dalo. Pa potem glede vse te logistike prevažanja sebe, otrok... Potem je tista varianta zraven taščice, ki mi ni všeč zarad bližine in tud lokacija parcele mi ni všeč ker je čist ob cesti. Potem je pa še varianta pri nas na vrtu, kjer ima stara mama kmečko poslopje, je pa ful fajn razgled na vse hribe od krvavca do stola, ker je na vrhu oz. na robu hriba. Je pa spet to čist zraven vse žlahte, kar me moti. Sicer moj pravi, da bova mela visoke ciprese, sam ne vem... pa še stara mama nekaj komplicira zadnje čase naj počakamo, da bo umrla, zakaj ravno tuki hočva, pa tko... Ma bedno no. Sicer pa je ena dobra stvar saj to, ker oba veva kako bi hišica zgledala, kako bodo razporejeni prostori. No, saj od znotraj nama je kar jasno kaj hočva in se v vsem strinjava. Zaenkrat. Pa sej vem, da se bova morala sama odločit, ampak ko ravno sprašuješ.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 7:58:18
|
|
|
|
*x*y*z*
|
O Jancci grozno, to me mene stalno grabi panika da se ne bi zgodilo in da bi bila prva k bi se ji to zgodilo, na morju sem bla prav panična k je hotu hodit po pomolih v marini drugače pa dobro jutro vsem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 8:07:10
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček za morje. Kako je L preživel vožnjo? Ej, L. je pa prijetno presenetil :) Vožnja bp. Edino včeraj, ko smo se vračali, sem od Lj dalje imela lutkovno predstavo. Mali se je režal na vsa usta. Pa ati tudi . Nujno moram kupit v Ikei une naprstne lutke. jancci, vidva imate v bistvu ful parcel...sam odločit se ne morta. To bo en dan kar čez noč padla odločitev. ZIhr.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 8:18:03
|
|
|
|
Jancci
|
vidva imate v bistvu ful parcel. Ja no, uni dve doma sta finančno bolj ugodni ... drugač jih imava pa tolk kot vsi ostali. Fajn za L, da se rad pelje. Zdej boste pa lohk večkrat kam šli. *x*y*z* če bi bilo nevarno, bi jo itak bolj merkali. Tako pa ni bilo neke panike... mal mokre šole.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 8:24:13
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Sej nisem mislna da je niste pazili, ker to se zgodi en dva tri, sam zdej vem da imam upravičene strahe, da se tudi to lahko zgodi in da v bistvu je bolj na pol smešno bolj rata ven kot neka prigoda
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 8:27:54
|
|
|
|
Jancci
|
bolj na pol smešno user posted image Ja tukai je bilo kar ok. Je pol še po eni luži hodila tok časa, da je še v tisto lužo padla. Tko, da smo jo 2x preoblačil in nam je cunj zmanjkal, tko da je šla domov v plenički, spodaj brez hlač in v volneni jopci. Pa v bistvu smo se mal bal, da ne bo kdo socialne poklical, ker smo ga tok sral. Folk je nekaj jamral tam okol...
< Sporočilo je popravil Jancci -- 2.8.2010 8:28:50 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 9:06:52
|
|
|
|
krtekxx
|
Jancci, B je res mal od rok za se v Lj vozit. En kup ovinkov do AC. mene je tudi strah, da bi se BB prevrnila. Danes ji grem kupit rešilni jopič (upam, da ne bo premajhen), ker smo velik v čolnu. mal mam gužve, ker sem v službi samo danes in jutri, potem pa Kolpa - to je plan, no, če bo realiziran pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 9:37:32
|
|
|
|
sonček33
|
Jancci, ma ja, itak, sej veš kako sme mislila glede parcel ...vsaj tisti dve doma imata... krteekxx ..kampiranje?
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2010 9:40:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 11:03:57
|
|
|
|
Jancci
|
Jancci, ma ja, itak, sej veš kako sme mislila glede parcel ...vsaj tisti dve doma imata... Ja sej vem. Niia WB!! Veselo na delo..... Dejte ve dopustnice kako fajn dopustniško fotko objavit, da bom lažje pričakala naše morje!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 11:22:52
|
|
|
|
sonček33
|
Niia, WB ... samo da je bilo luštno! jancci, a veš, da jaz nisem nitie ne fotke naredila zdej na tem vikend-morju....morm sis rečt, da mi kakšno pošlje. kam pa greste vi na dopust?kampirat?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 12:27:04
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci bolj na pol smešno user posted image Ja tukai je bilo kar ok. Je pol še po eni luži hodila tok časa, da je še v tisto lužo padla. Tko, da smo jo 2x preoblačil in nam je cunj zmanjkal, tko da je šla domov v plenički, spodaj brez hlač in v volneni jopci. Pa v bistvu smo se mal bal, da ne bo kdo socialne poklical, ker smo ga tok sral. Folk je nekaj jamral tam okol... zdej pa res ne vem več al naj prpopam al al si me res nasmejala, to pa je dogodivščina...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 12:28:08
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia dobro jutro, mi smo tudi z dopusta, bilo je super, nepozabno. Dans pa že v službi. O WB, kje ste bli? A je tudi O kako skuhal?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 13:43:32
|
|
|
|
krtekxx
|
Sonček, kampiranje s "kuču potujučo". 3 dni, ker ma v soboto moj že eno ornk kolesarsko turo zmenjeno. Govorenje: gotovo je bilo govora že o naših žlobudrah. Naša npr. zjutraj reče: "Iga deka dol tani" (Žiga dej deko dol in vstani) ali pa "Mama paka go tani" (mama obuj copate in vstani.
< Sporočilo je popravil krtekxx -- 2.8.2010 13:46:28 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 14:03:24
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Hrana koliko obrokov jim dajete čez dan? kaj pa, dejte mal idej, ker mi se skozi neki ponavljamo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 2.8.2010 14:08:25
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekxx, prima. Za oboje. No, vse troje. **** - l. skoz nekaj melje, ne vem, kaj točno si imela v mislih malice, prihrizke al ornk
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?