|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
1.8.2010 22:51:06   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Mi smo spakirali, zjutraj gremo, se beremo naslednji vikend papa user posted image

Lepo se imejte.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 726
1.8.2010 22:51:50   
marta82
Sonček kje ste bili, kako ste se imeli,...?

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 727
1.8.2010 22:54:33   
sonček33
Sonček kje ste bili, kako ste se imeli,...?

Marta, v červarju. Ima sis dol stanovanje. Ma luštno ful. Smo se hodili na rt kopat...milina - senca, nobenga folka, fajn plaža ...jamajka ... L. je užival sto na uro in se drl non stop  odika odika (vodika vodika) ...on bi kar iz pomola skočil ..ma super ...

No saj vi greste pa eno mesto prej ...tut fajn.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 728
1.8.2010 23:05:06   
farfala
najki uživajte in bodite zdravi!!

marta, kdaj greste?

sonček mi smo se tud 1x kopali v červarju v tistem divjem zalivu, pot do tja vodi med nasadi oliv, a poznaš?

Smo bili danes na kosilo pri Lešniku - mimi, marta sem se spomnila na vajuuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 729
1.8.2010 23:11:47   
farfala
Pa ko smo se vozili na morje in v Bovec pa domov, sem razlagala mojim, kateri januarčki živijo kje tu blizuuser posted image user posted image , sem  tud razmišljala, da bi lahko uvedle "home exchange", mene bi recimo zanimalo nekaj dni bivati v bližini Bleda , Kamnika, nekje na primorskem, Kranj je tud zanimiva iztočnica za planine, samo ne vem, če bi katero zanimalo bivanje na štajerskemuser posted image user posted image , pa prekmurja nimamo pokritega se mi zdi...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 730
1.8.2010 23:14:44   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

marta, kdaj greste?

Smo bili danes na kosilo pri Lešniku - mimi, marta sem se spomnila na vajuuser posted image

V Medulin gremo 18. - no jutri dobim 100% potrditev - v petek smo rezervirali ampak je treba počakat na potrditev rezervacije iz hotela (med vikendom tega ne delajo).

Pri Lešniku bi se pa lahko še dobile. V kratkem.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 731
1.8.2010 23:15:45   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Pa ko smo se vozili na morje in v Bovec pa domov, sem razlagala mojim, kateri januarčki živijo kje tu blizuuser posted image user posted image , sem  tud razmišljala, da bi lahko uvedle "home exchange", mene bi recimo zanimalo nekaj dni bivati v bližini Bleda , Kamnika, nekje na primorskem, Kranj je tud zanimiva iztočnica za planine, samo ne vem, če bi katero zanimalo bivanje na štajerskemuser posted image user posted image , pa prekmurja nimamo pokritega se mi zdi...

Zanimiva ideja.user posted image   Pa bodi no malo lokal patriota - seveda bi jih štajerska zanimala!user posted image

< Sporočilo je popravil marta82 -- 1.8.2010 23:16:32 >

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 732
2.8.2010 7:31:03   
Jancci
user posted image

Farfala WB. Mi smo fajn. Zadnjič sem nekaj jamrala, da dete nič ne brca, pa zdej speminjam izjavo. Dete ful brca. user posted image user posted image user posted image
Imam pa že ful velik trebuh in mi gre rahlo na živce, ker sem tok štorasta. Se mi zdi, da je ful nekje spodaj in mi pritiska na medenične kosti in me vse razteguje in že hodim ko ena raca. p sem komaj dobro čez polovico. user posted image

Sonček user posted image za morje. Kako je L preživel vožnjo?

Mi (trije + sestra, njen frajer in mala Luna) smo bili v soboto na Jezerskem. Pa smo se valjali tam po pomolu in Me (če jo vprašaš kako ji je ime reče, da je ME user posted image ) je kamenčke v vodo metala in uživala. Pa itak je skos na robu jezerca stala in smo se hecal, da bo notri padla, pa da bi blo fajn posnet.... No in pol jo kao moj neki merka, kar pomeni, da je ležal na pomolu in ji govoril da ga dela živčnega, ker se v rikverc vseda na rob pomola. No in kar naenkrat zaslišim "štrbunk" in pogledam in Me nikjer. Pa vidim mojga, ko ga je kar katapultiralo iz pomola in je s kolesarskimi čevlji, v dresu z mobijem in denarnico v vodo skočil in tamalo ven potegnu. Voda mu je bila mal čez pas. Se je hotela na rob vsest in je falila in se v rikverc v vodo zvrnila. V glavnem jo je dal na pomol, v 15 sekundah je bila slečena in preoblečena in revca sploh ni dojela kaj jo je doletelo. Še jokat ni mela časa. user posted image Moj pa pride ven, pa pravi, a ste to posnel?? user posted image Pa sej v bistvu ni bilo neke panike, ker se je vse tko hitro odvilo, da ni bilo časa za paniko. Se je pa vrjetno malo ustrašila, ker je bila kar naenkrat pod vodo.user posted image
No, samo smo bili pa potem včeraj na bazenu, pa je skakala v vodo ko kak tavelik. Se ni dala motit. Skoči in se kar potopi čez glavo. Not pa ven, pa not pa ven... pol ure skupaj, da se že čist trese od mraza... 
Ja no, takle mamo. user posted image

Delam in razmišljam kje nej bajto postavim............

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 733
2.8.2010 7:39:38   
krtekxx

No, mal na glas razloži kaj natančno razmišljaš...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 734
2.8.2010 7:55:32   
Jancci

No, mal na glas razloži kaj natančno razmišljaš...

user posted image user posted image user posted image ti me kar hecaj...

Če me res ful matra tole.  user posted image   Včeraj sva bila zopet pri enih dveh ko imata "novo" hišico, dvojčka, sta kupila od dveh ki sta se ločila.... pa ti da mal mislit kako je lahko zadeva hitro izpeljana.
Pri nama je pa tako, da nama je ta parcela v B sicer všeč, je pa precej od rok, al kako bi temu rekla, kar ima pluse in minuse. Men je fajn, ker si stran od folka in ne morjo kar uletet kadar se zmislejo.. no lahko, ampak se jim ne bo dalo. Pa potem glede vse te logistike prevažanja sebe, otrok... Potem je tista varianta zraven taščice, ki mi ni všeč zarad bližine in tud lokacija parcele mi ni všeč ker je čist ob cesti. Potem je pa še varianta pri nas na vrtu, kjer ima stara mama kmečko poslopje, je pa ful fajn razgled na vse hribe od krvavca do stola, ker je na vrhu oz. na robu hriba. Je pa spet to čist zraven vse žlahte, kar me moti. Sicer moj pravi, da bova mela visoke ciprese, sam ne vem... pa še stara mama nekaj komplicira zadnje čase naj počakamo, da bo umrla, zakaj ravno tuki hočva, pa tko... user posted image Ma bedno no. Sicer pa je ena dobra stvar saj to, ker oba veva kako bi hišica zgledala, kako bodo razporejeni prostori. No, saj od znotraj nama je kar jasno kaj hočva in se v vsem strinjava. Zaenkrat. user posted image
Pa sej vem, da se bova morala sama odločit, ampak ko ravno sprašuješ. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 735
2.8.2010 7:58:18   
*x*y*z*
O Jancci grozno, to me mene stalno grabi panika da se ne bi zgodilo in da bi bila prva k bi se ji to zgodilo, na morju sem bla prav panična k je hotu hodit po pomolih v marini user posted image

drugače pa dobro jutro vsem

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 736
2.8.2010 8:07:10   
sonček33
Sonček za morje. Kako je L preživel vožnjo?

Ej, L. je pa prijetno presenetil :) Vožnja bp. Edino včeraj, ko smo se vračali, sem od Lj dalje imela lutkovno predstavo. Mali se je režal na vsa usta. Pa ati tudi . Nujno moram kupit v Ikei une naprstne lutke.

jancci, vidva imate v bistvu ful parcel...sam odločit se ne morta. To bo en dan kar čez noč padla odločitev. ZIhr.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 737
2.8.2010 8:18:03   
Jancci
vidva imate v bistvu ful parcel.

Ja no, uni dve doma sta finančno bolj ugodni ... user posted image drugač jih imava pa tolk kot vsi ostali. Fajn za L, da se rad pelje. user posted image Zdej boste pa lohk večkrat kam šli.

*x*y*z* če bi bilo nevarno, bi jo itak bolj merkali. Tako pa ni bilo neke panike... mal mokre šole. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 738
2.8.2010 8:24:13   
*x*y*z*
Sej nisem mislna da je niste pazili, ker to se zgodi en dva tri, sam zdej vem da imam upravičene strahe, da se tudi to lahko zgodi in da v bistvu je bolj na pol smešno user posted image bolj rata ven kot neka prigoda

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 739
2.8.2010 8:27:54   
Jancci
bolj na pol smešno user posted image

Ja tukai je bilo kar ok. Je pol še po eni luži hodila tok časa, da je še v tisto lužo padla. Tko, da smo jo 2x preoblačil in nam je cunj zmanjkal, tko da je šla domov v plenički, spodaj brez hlač in v volneni jopci. user posted image
Pa v bistvu smo se mal bal, da ne bo kdo socialne poklical, ker smo ga tok sral. Folk je nekaj jamral tam okol... user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 2.8.2010 8:28:50 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 740
2.8.2010 9:06:52   
krtekxx
Jancci, B je res mal od rok za se v Lj vozit. En kup ovinkov do AC. mene je tudi strah, da bi se BB prevrnila. Danes ji grem kupit rešilni jopič (upam, da ne bo premajhen), ker smo velik v čolnu.
mal mam gužve, ker sem v službi samo danes in jutri, potem pa Kolpa - to je plan, no, če bo realiziran pa ne vem.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 741
2.8.2010 9:37:32   
sonček33
Jancci, ma ja, itak, sej veš kako sme mislila glede parcel ...vsaj tisti dve doma imata...

krteekxx ..kampiranje?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 742
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 9:40:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
2.8.2010 11:03:57   
Jancci
Jancci, ma ja, itak, sej veš kako sme mislila glede parcel ...vsaj tisti dve doma imata...

Ja sej vem.

Niia WB!! Veselo na delo.....

Dejte ve dopustnice kako fajn dopustniško fotko objavit, da bom lažje pričakala naše morje!user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 744
2.8.2010 11:22:52   
sonček33
Niia, WB ... samo da je bilo luštno!

jancci, a veš, da jaz nisem nitie ne fotke naredila zdej na tem vikend-morju....morm sis rečt, da mi kakšno pošlje. kam pa greste vi na dopust?kampirat?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 745
2.8.2010 12:27:04   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

bolj na pol smešno user posted image

Ja tukai je bilo kar ok. Je pol še po eni luži hodila tok časa, da je še v tisto lužo padla. Tko, da smo jo 2x preoblačil in nam je cunj zmanjkal, tko da je šla domov v plenički, spodaj brez hlač in v volneni jopci. user posted image
Pa v bistvu smo se mal bal, da ne bo kdo socialne poklical, ker smo ga tok sral. Folk je nekaj jamral tam okol... user posted image

zdej pa res ne vem več al naj prpopam user posted image al user posted image al user posted image

user posted image user posted image user posted image si me res nasmejala, to pa je dogodivščina...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 746
2.8.2010 12:28:08   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: niia

dobro jutro,

mi smo tudi z dopusta, bilo je super, nepozabno.user posted image

Dans pa že v službi.user posted image

O WB, kje ste bli? A je tudi O kako skuhal?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 747
2.8.2010 13:43:32   
krtekxx
Sonček, kampiranje s "kuču potujučo". 3 dni, ker ma v soboto moj že eno ornk kolesarsko turo zmenjeno.
Govorenje: gotovo je bilo govora že o naših žlobudrah. Naša npr. zjutraj reče: "Iga deka dol tani" (Žiga dej deko dol in vstani) ali pa "Mama paka go tani" (mama obuj copate in vstani.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 2.8.2010 13:46:28 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 748
2.8.2010 14:03:24   
*x*y*z*
user posted image user posted image Hrana koliko obrokov jim dajete čez dan? kaj pa, dejte mal idej, ker mi se skozi neki ponavljamo...user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 749
2.8.2010 14:08:25   
sonček33
Krtekxx, prima. Za oboje. No, vse troje.

**** - l. skoz nekaj melje, ne vem, kaj točno si imela v mislih malice, prihrizke al ornk

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?