|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
3.8.2010 19:27:39   
sonček33
Khurde, ojej, čuvaj se.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 22:16:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
3.8.2010 22:19:12   
sonček33
Nina,  najbrž ga zobje matrajo ..pikapoke zanj. Si kakšno fajn knjigo prebrala na dopustu?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 22:30:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
3.8.2010 22:32:00   
sonček33
Bravo mož!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 780
4.8.2010 7:34:25   
khurde
dobro jutro!

sonček, niia, hvala user posted image  

čveke in "čveke" častim zajtrk, grem kavo spit, pol pa tko na pregled šibam

user posted image

lep dan!

< Sporočilo je popravil khurde -- 4.8.2010 7:35:01 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.8.2010 7:37:19   
sonček33
khurde, joj sem s eponoč nate mislila..fajn zrihtej

kava paše, nismo od 1.30-5.30 nič spali. jaz ne vem kaj ga muči. Zobje morda, se je stegoval ...groza, zdej pa Kekca gleda

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 782
4.8.2010 7:54:11   
khurde
sonček, hvala

user posted image user posted image user posted image  za L

I je proti jutru slabo spala, se je valila po postelji, nikakor najdla položaja, stegovala, pretegovala, jamrala... vreme al pa zobje, pomojem

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.8.2010 8:24:52   
sonček33
NIč, grem v knjižnico po energijo.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 784
   [Brisano sporočilo]
4.8.2010 8:27:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
4.8.2010 10:48:27   
sonček33
niia, dj ... L. noče biti v spalni vreči. No, ni hotel biti, bomo letos spet posusili... Drugače jih pa imajo v Ikei, sem jo jaz tam kupila. Pa barba jih dela.

jancci, dj

marta ..danes sem te sanjala ... da si moja soseda, dve hiši naprej od mene...in da sploh nisva vedeli ena za drugo ..T in L sta se pa takoj ujela 

Neposredna povezava do sporočila: 786
4.8.2010 10:49:33   
Jancci
A za spol bosta vprašala?

Smo imeli danes morfologijo, pa je moj takoj ko je skozi vrata stopil oznanil, da spol naju pa ne zanima. user posted image user posted image Tko, da nič ne vemo.. bo suprajs! Drugač pa vse BP.. mi je dala eno 3d slikco obraza, pa sva ugotovila da je otroček Me podoben . user posted image

Kiara nč jezna, sam včasih se mi ne da preveč tipkat, pol pa nekaj na pol napišem in se mogoče čudno sliši. Se bom probala poboljšat. user posted image

Farfala luštne slikce!!

Khurde merkaj se!! Upam, da je vse ok!? user posted image Mene spodaj tok kosti bolijo ko bi mi jih nategovali. Včeraj me je še noga začela ful bolet, ko bi mi nekaj na živc pritiskalo in sem komaj hodila. Pa imam še 4 mesece! user posted image

Niia o spalnih vrečah smo že zadnjič nekaj debatirale... ikea, hm, babice, ali naša Barba user posted image Jest je zankrat še ne dajem notri, ker je v flis pižamici in ima zraven kovterček, pa ji je zgleda vroče, ker se nikoli ne pokrije pa čist lepo mirno spi celo noč.

Ajdove žgance jest delam tako, da dam lonec z vodo na štedilnik, solim in vanj stresem ajdovo moko (kakšno žlico dam vmes bele) tako na kup... ko ena taka gora, ognjenik. Ko voda zavre počakam 5 minut in potem s konico kuhovnice oz. leseno palico na sredi naredim luknjo, da voda pride tudi iz notranje strani kraterja. Potem to kuham 20 minut. Potem je treba vodo previdno odliti v drugo posodo, nekaj vode pa jo ostane in potem s tavelikimi vilicami to fajn zmešaš in če je presuho še dodaš malo tiste odlite vode. Za točne količine vam težko rečem, ker ponavadi delam tako na oko, pa včasih mi fajn ratajo, včasih pa mal premokri. user posted image   Bom pa 1x poskusila koruzne na Sončkin način. user posted image

Včeraj sem naredila tisti njami bučkin sirov narastek, ko je dala Khurde včeraj recept, pa je bilo dobro. Me je tudi ful jedla. Je ostalo še za danes. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.8.2010 10:50:44 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 787
4.8.2010 10:54:46   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

dobra ideja user posted image

niia, mi nimamo spalne vreče, je pa zdaj v tankih bombažnih hlačkah in večinoma kar topla zjutraj. če jo zebe, se pa niti ne odkriva.

tko...s pregleda... vse ok user posted image  vse zaprto, posteljica v redu, padec nič škode naredil... mal me je kregala zaradi kil - imam samo 3 plusa, v zadnjem mesecu celo šla malo manj kot pol kile dol... tko da ne smem več tako zelo pazit na cukr user posted image  kao je otrok totalno po jusu in nič prevelik, zdej se lah pregrešim... in me je poslala po burek user posted image  in enkrat, max. dvakrat tedensko mi "priporoča" grehe, ker naj ne bi vplivali na otrokovo rast, ampak na to, da jaz ne bom preveč izgubila po porodu in da me ne bo vse to preveč zmatralo...

grem sitnobo malo zaposlit user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 788
4.8.2010 10:59:27   
khurde
jancci, hvala za recept user posted image  bom probala tko ajdove naredit

a veš, men je pa v začetku nosečnosti non stop kr nekak šklepetala hrbtenica user posted image  k da bi imela dve vretenci razrahljlani in da bi šli malo narazen user posted image  zdej pa sam še občasno, ne vem, a sem se navadla in ne opazim user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.8.2010 10:59:59   
sonček33
tko...s pregleda... vse ok vse zaprto, posteljica v redu, padec nič škode naredil... mal me je kregala zaradi kil - imam samo 3 plusa, v zadnjem mesecu celo šla malo manj kot pol kile dol... tko da ne smem več tako zelo pazit na cukr kao je otrok totalno po jusu in nič prevelik, zdej se lah pregrešim... in me je poslala po burek in enkrat, max. dvakrat tedensko mi "priporoča" grehe, ker naj ne bi vplivali na otrokovo rast, ampak na to, da jaz ne bom preveč izgubila po porodu in da me ne bo vse to preveč zmatralo...

Super...zdej sem pa mirna user posted image ...o burek, to bi bila pa ploha vesela, če bi ji rekla...user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.8.2010 11:05:16   
sonček33

dobra ideja

Že tolk dolgo nisem bila. Sama! SEm L peljala k mamic in ...juhej..pa še eno kavo sem si privoščila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.8.2010 11:14:22   
khurde

tko...s pregleda... vse ok vse zaprto, posteljica v redu, padec nič škode naredil... mal me je kregala zaradi kil - imam samo 3 plusa, v zadnjem mesecu celo šla malo manj kot pol kile dol... tko da ne smem več tako zelo pazit na cukr kao je otrok totalno po jusu in nič prevelik, zdej se lah pregrešim... in me je poslala po burek in enkrat, max. dvakrat tedensko mi "priporoča" grehe, ker naj ne bi vplivali na otrokovo rast, ampak na to, da jaz ne bom preveč izgubila po porodu in da me ne bo vse to preveč zmatralo...

Super...zdej sem pa mirna user posted image ...o burek, to bi bila pa ploha vesela, če bi ji rekla...user posted image

user posted image
hvala

uf, super jutro/dopoldne si si privoščila user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 792
4.8.2010 12:36:06   
marta82

marta ..danes sem te sanjala ... da si moja soseda, dve hiši naprej od mene...in da sploh nisva vedeli ena za drugo ..T in L sta se pa takoj ujela 

A dej...user posted image user posted image user posted image  Ampak ne bi bilo slabo.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 793
4.8.2010 15:48:56   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

I je proti jutru slabo spala, se je valila po postelji, nikakor najdla položaja, stegovala, pretegovala, jamrala... vreme al pa zobje, pomojem

Samo isto, celo noč, pa svoje posteljice niti videt noče, se je navadil spat pri nama pa mi nič ne paše, ker se prav tišči v mene celo nočuser posted image .

khurde in jancci super, da je vse v reduuser posted image user posted image , khurde ti pa zdaj še kaj drugega pojej kot solatouser posted image , nekaj bolj konkretnega in čuvaj se!!

Naredila danes bučkin narastek pa je bil premalo slan al kajuser posted image , ni imel dobrega okusa, sem dala na vrh kislo smetano in je bilo OK.
Khurde a to si tud delala brez jajc?

Spalne vreče ne uporablja, spi v pižamici s kratkimi rokavi in hlačami in če ga pokrijem, takoj vse zbrca dol in se buni.

sonček lepo si si privoščila danesuser posted image

jancci lep trebuščekuser posted image

hvala za komentarje k slikamuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.8.2010 16:21:33   
sonček33
farfala, jaz sem pozabila komentirat tvoja cukrčka ...luštna!

toel spanje ...menisezdi da se ena luna bliža..ker l: e je tudi evaljal in stokal in me brcal z nogami en čas v rebra in čas v glavo... zdej ej pa zakuhal na 38.3.user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   [Brisano sporočilo]
4.8.2010 16:31:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
4.8.2010 16:41:06   
farfala

toel spanje ...menisezdi da se ena luna bliža..ker l: e je tudi evaljal in stokal in me brcal z nogami en čas v rebra in čas v glavo... zdej ej pa zakuhal na 38.3.user posted image

eh, pa ja ne bo spet zboleluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče so zobki krivi, kako se pa počuti?

Naš pa ima malo driske že 2 dni, in slini se zelo, sem mu že 3 majčke menjala danes, preden sem šla delat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.8.2010 17:21:45   
kiara24
ooo

sej sem že skoraj vse pozabila kaj sem hotla komentirat....

Jancci-super za pregled, a ti si hotla vedet za spol?

Khurde- joj sam, da je vse kul. Pazit moraš nase in na sončka.... a še skoz sam olatke ješ... moraš jest že tako si ful suha.

A se Ploha še vedno seli?

Midve sva se danes dopoldan potepali sva bili na obisku pri eni punčke ki bo oktorbra stara 2 leti in pa iamjo še majhnega dojenčka... Ga je Klara kar božala, pa se stiskala k njemu... jo je bilo ful lepo videti kako ga boža....

Sem pa ugotovila da bo kamlu pokukala ven ena trojka, druga je pa tudi že na poti.

Za bolančkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.8.2010 18:57:52   
khurde
farfala, brez jajc sem delala, sam:
1. preveč solila,
2. preveč bučk dala (nimam vage)
tko da je bil output preslan in prevoden user posted image  moram še 1x probat, tokrat z vago, ker so ocene tok dobre kot redkokje

punce, hvala za skrb. s temi kilami je tko, da je za prva dva tromesečja fajn tko kot je bilo, za zadnje pa moram več pridobivat. in sva z G govorili, da je to najbolj zarad stresa, ker mi včasih res nič ne paše in komaj kaj vase spravim, pa zarad tega, ker mi sladkor najbolj dvigne pšenica in se je totalno izogibam, tko da ne jem niti tistih nezdravih stvari, k sem jih včasih jedla - pica in burek, pa sirove štručke. oz. zelo zelo malo, da se (kalorično) sploh ne pozna. ker pazim pri hrani niti ne. jem kot običajno, isto kot prvič, samo da sem pri njej bila noseča čez zimo in sem si včasih lazanjo privoščila, poleti pa meni nikol nič ne paše, VSAKO poletje izgubim do 5 kil, ki jih jeseni in pozimi nazaj dobim. sem mislila, da mi vsaj v nosečnosti bo kaj pasalo, pa očitno ne deluje. tko da moram res zavestno se bolj kalorično hranit. no, danes sem že en burek pojedla, cukr je bil nad mejo, samo mi je rekla, naj goljufam dvakrat tedensko user posted image  pa en dan si bom kos torte privoščila, pa porcijo sladoleda naslednji teden. očitno si moram res plan naredit user posted image  če se v naslednjih dveh tednih zredim za kilo, bo idealno, tko nekak je rekla... ker v bistvu se ne gre za otročka, mati narava itak poskrbi, da črpa iz mojih zalog, ampak zame, da ne bom po porodu čist hin - tko mi je razložila. pa še problem je, ker v tej nosečnosti mi zvečer nič ne paše, če jem, me zgaga nenormalno peče, prav tako po mastnih stvareh, me je tudi danes po bureku user posted image  in pol me ta vsa hrana prav odbija... v glavnem, mal moram neupoštevat diabetologinjo in njihove nasvete, pa imet ne tri obroke in dve malici dnevno kot imam, ampak kar pet konkretnih obrokov...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.8.2010 20:26:24   
Zvezdica
ojej, kok ste napisaleuser posted image

Khurde, sam da si ok. user posted image

Kiara kuku, a si ti dobila moj ZS? Ej men te zsji full nagajajo no :(

Farfala, kak cortek je samouser posted image . Pa asej tudi, že velik fant. Ja našL je imel RD, celih 6letuser posted image , tako hitro gre. Zdaj sva doma, no smo kar vsi trije in uživamo,naslednji teden gre P v vrtec pa si bova mi2 na full privoščila:)

Niia, a O uživa pri babici?

Sonček, kako je z lovrom? Pri nas je pri vsakem zobku preden predre vročina tam do 38 potem pa pade in kot da ni bilo nič.

Za lovra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jancci, pa ne da ne veš kaj bouser posted image A v prvo si vedla al je bil kindersurprise?
Za hiško pa tkole, ko bo čas zrel se bo vse nardilo kot se mora. Upam, da bo čimprejuser posted image

Khurde, ti maš ziher fantka z velik laski,če te tako zgaga daje:)

Nič grem ker L teži, da mu je dolgčas. Morava kaj lepega prebrat:)

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Vrtec
tojeto1

Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?

da (velja za Ljubljano) (16%)

ne (velja za Ljubljano) (4%)

da (velja za ostale občine) (35%)

ne (velja za ostale občine) (11%)

ga nisem iskal-a (34%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!