Najki
|
khurde tvoja je imela pa res nesrecen dan prin nas je bilo pa tako - okoli enih je mulcek prisel iz vrtca s 40 vrocine. dala calpol in obkladke in je samo spal. vrocina padla samo na 39, cez 4 ure je bila spet 40. dala calpol in v banjo hladit, nato spat in obkladke. spet je padla samo na 39. cez 4 ure se je spet blizala 40, pa sva mu dala se enkrat calpol in spokala dezurnemu - btw ni imel nobenega otrocka, cisti sok. saj sva vedela, da ne bo se nic videt, samo ni fajn dajat na 4 ure calpol in nisva imela izbire, ko je tako hitro sla vrocina nazaj. nama je dal doktor recept za voltaren svecke, ki se dajo na 8 ur. torej 4 ure po zadnjem calpolu je imel ze 40,5, da se je kar tresel in sva dala voltaren svecko in kopel. ko mu je padlo na 39, smo vsi zaspali. ponoci sem ga vsake tolk potipala in je bil popolnoma hladen, da sem ga kar pokrila. tako da sva bila navdusena nad voltarenom, zdaj zjutraj pa se je ze toliko umirilo, da je sele prilezlo do 38... je bil pa vceraj tako slab, da mi je kar omahoval v narocju in ni imel energije niti pit, pa tresel se je in stokal in samo spal. danes je pa kt ena raketka ze od zbujenja, kako povedat doktarci po telefonu, da je dete bolno, ce laufa okoli tebe in vresci ? v glavnem sem poklicala na Cres, da zaenkrat ne bomo prisli, bomo pa, ce bo se fraj, ko se mu umiri. akontacija sva placala, tako da bo verjetno se fraj in bomo mogoce ujeli pol termina. bomo videli, kako gre ta vrocinca. sicer naj bi bilo tam tudi dezevno se za vikend, tako da nic ne zamujamo. Zvezdica dober vic . Kaj pa ce bi mu omislili ksn pograd, ki ima spodaj pisalno mizo? Ali pa vsaj omare spodaj. Saj tega je kar veliko. Ste ze narocene na posvetovalnico ob letu in pol? Kaj zdej gledajo in kaj cepijo? krtekxx a ni to ze legalno opredeljeno, kdaj so lahko sami doma? Jaz mislim, da sem okoli 10ega leta hodila sama iz sole, iz centra z busom na vic, vcasih z bratom recimo, samo naju je pa babica prisla cuvat za par ur in nardit kosilo pa domace naloge pa tako. Pa ce sva imela pocitnice, sva sla s starimi starsi na vikend za par tednov, starsa sta prisla pa za vikende. konkretno se pa ne spomnim, da bi bila cel dan sama doma, starsi pa v sluzbi. Vsaj ne v v nizjih letnikih. Je pa res, da bosta obe babici ze v penziji do Janovega osmega leta. Po moje pri osmih znajo poskrbet za osnovne potrebe in poklicat, ce je nujno, problem je v neumnostih, ki bi jim padle na glavo iz dolgcasa. Mogoce bi se spomnila, da bi kaj skuhala za kosilo za mamico, iz tega lahko sledi pa tisoc in ena katastrofa.
|