|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
28.7.2010 14:40:21   
*x*y*z*
brisala poplavljeno kopalnico user posted image

hvala vsem za komplimente user posted image user posted image

Služba - upam da se nobeni ne bo treba soočit s sodiščem, ker tam se o bistvu problema sploh ne debatira, ampak vse drugo, še sodišče predlaga neko poravnavo, ki ni v skladu z zakonom, ma za bruhat. tko da poravnave ni bilo in gremo na sodišče, konec septembra, sem se odločila pa da grem do konca, ker menim, da se mi je zgodila krivica. v bistvu se gre da sem delala na tur. agenciji, ena druga nas je kupila, pa potem so neki ime spreminjali, pa totalno zarili, nato nekaj poslovalnic zaprli, naše v N.Gorici niso zaprli, vseh so zaposlili, razen tri ki smo bile na porodniški, ene invalidke in ene tik pred penzijo ne. in oni zdej pravijo, da je naša firma šla v likvidacijo, da so vsih odpustili, da nimajo denarja za mojo poravnavo, moja odvetnica pa trdi, da to je prostovoljna likvidacija in ti ne moreš zapret firme in jo drugi dan odpret po d drugim imenom, sodišče pa pravi, ja tako se sedaj dela.user posted image user posted image user posted image mah bomo vidli, nič ne pričakujem

Jancci - Matija je dokaj priden ja, samo moram bit dosledna, ga pa vse zanima, vsak kotiček, vsak vijak, vsaka luknja in nima strahu, tko da je kar pestro z njim, ni 5s pri miru

Kiara - sem ravno hotela vprašat kod hodiš? Naš se včasih trma, ko je zaspan in ko mu je blo ful toplo, samo doslednost ful pomaga

Najki - super za mama naš pa že od enega 10m al prej me kliče mama, pa pozdravi se

Mojca, pa si prepričana, da nista oba otroka isto stara? Meni tako delujeta.

točno to sem pomislila

Krtekxx a vaša hiša je to, ma čestitke res, neverjetna sta user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.7.2010 15:28:02   
petra88
Plohca mas se zmer manj strij kot jst :)
lepe fotke od trebusckov, mulckov, bratcev, sestrc..!
Mi imamo tud take probleme s trmo, pa ne pomaga neč, ne preusmert pozornost, no zdej pomaga it sedet v kot za 1 minuto. Na sreco je moj lih tko trmast kot david, pa vztraja, jest bi ze zdavnaj popenila :)
jst mam pa ta tedem mamo na pocitncah, ker nimam druzga varstva za Davida ker hodit delat da dobim par sovdkov. In me bo cist razvadla kr mi ni treba nc delat :)
pisem brez sumnikov kr sm ugotovila da lahk s telefona tud pisem tle gor.
Sej ne zamerte :)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
28.7.2010 19:03:10   
marta82
Punce prosim preberite na podforumu posvojiteve temo "pomoč beli.kavi" in podpišite peticijo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 628
28.7.2010 19:33:52   
Najki
sem podpisala, pa sem morala 3x popravljat, ker so v pol minute ze novo stran napolnile user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 629
28.7.2010 22:30:04   
Zvezdica
Dober večer.

danes nisem utegnila nič napisat, ker je bilo noro.
Na obisku je bila nečakinja + moja dva=ŠTALAuser posted image
Pol sva šla  s tamalim še po knjige, pa sva končno skoraj vse nakupila.Manjkata še dve, ampak smo zrihtali, da bodo kmalu tudi te doma.Tako, čaka nas le še zavijanje, rihtanje torbice, to bomo pa pustili za zadnje avgustovske dni.

Krtexx, a vi ste se že zrihtali za šolo? Kar se pa hiške tiče bi pa jast to z veseljem v živo ogledala, ker se mi2 zanimava za tako gradnjo.
Vidim, da vaša bone je, naš pa LADO user posted image

AJA, izredna novica; Plohca je šla danes na zunanji obrat in kaj se zgodi? Ta malo bitje, se je odločilo, da bo mamico malo hecalo in se je samo spet postavilo v pravi položajuser posted image

V Lj je bila prejle fantasticna mavrica, dvojna in polna in dooooolga. Lih kosem iz spara prisla.

vidla in poslikalauser posted image   Kako se počutiš?

Marta, hoj, kako je bilo v termah? Si prenesla smrčanje?

khurde, a si dobila ZS? Sam tolk da vem? Ker mi je P vmes izklopil rač ko sem dala send!  In pa hvala za recepteuser posted image

Jancci, kot je rekla krtexx, najbolje je če sam delaš. Moja taščaje je kupila ene 6 let nazaj novo hišo, ogromno, veliko €, ampak res veliko, pa je en dan
na galeriji zazijala luknja v steni. No pa ne sam to, miljon napak in napakic, ki jo in jo še bodo veliko koštali, ker to ni lahko sanirati, ko je hiša dokončana, ampak to je bolj za ob kavi.

****, poplava?
Sodišče,ena znanka se sooča s tem problemom, po izteku porodniške jo je čakala odpovd (kao njena)...Kake svinjarije se grejo ej user posted image

oj petra...a že imaš internet?

Kaj čem še povedat? Nič, utrujena sem od šopingauser posted image , valjda sem mogla it še v 10 trgovin.
Grem spat, me mišice bolijo, sem bila na orbitreku in sem uničena.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 28.7.2010 22:38:39 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 630
29.7.2010 6:44:10   
krtekxx
Zvezdica, nismo še vsega kupili. Manjkajo še vse drobnarije. Ampak saj jih dobiš v vsakem Mercatorju in Sparu.
No jutri, ko bo dež padal, bi šli kupit peresnico v Leonardota v Planet Tuš v Kranj. Popoldan enkrat. Če bi katera mogoče ob tem času kako kavico skupaj z mano in mojimi tremi "ovčkami"?
Poleg Bona ima rada tudi KOTA (piškot).
Bravo Ploha za zunanji obrat, samo ali bo ta lega zdržala do poroda?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 631
29.7.2010 7:22:14   
Jancci
user posted image sem že danes eno na Petrolu. Mi je fuuuul dobra!! user posted image

Krtekxx
kot sem rekla je šel moj včeraj še enkrat parcelo gledat, pa je kar nekaj navdušen. Jest ne vem če sem čist. Dej ti men povej, ker vem da si tut dost stran od mesta... kako imaš urejene prevoze oz. kako jih misliš urejat.. vrtec, šola, razne popoldanske aktivnosti... imate organiziran bus, a boš šofer al kako imata plane? Ker ta parcela je tut bolj stran, pa malo me moti ker bodo sosedje zelo blizu. A kera ve za kako fajn parcelo v bližini KR?
Škoda, ker smo ju3 popoldan zmenjeni za eno kosilo drugače bi z veseljem prišla v tuš. Do kere ure pa boste? Kaj če bi mi tel. poslala, da te pokličem ko bomo mi fertik. Vrjetno pa bo to šele okrog 18ih.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 29.7.2010 7:23:12 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 632
29.7.2010 8:01:43   
Zvezdica
Zvezdica, nismo še vsega kupili. Manjkajo še vse drobnarije. Ampak saj jih dobiš v vsakem Mercatorju in Sparu.
No jutri, ko bo dež padal, bi šli kupit peresnico v Leonardota v Planet Tuš v Kranj. Popoldan enkrat. Če bi katera mogoče ob tem času kako kavico skupaj z mano in mojimi tremi "ovčkami"?

Nam knjige manjkajo, vse ostalosmo v mullerju in šparu nabavili.
Jutri greš kdaj? Dej sporoči,pa morda nam rata kako mini srečanje nardit.

Jancci, kava na petrolu je najboljša user posted image

Ej, parcela je pa luštna, pa ravna predvsem. Jast bi tud nekaj takega, malo ven iz mesta, pa ne predaleč. Pa da je ravno.

Drgač pa Jutro vsemuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 633
29.7.2010 8:17:11   
sonček33
Jancci, kava na petrolu je najboljša

Jaaaaaaaaaa! Drži.jaz

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 634
29.7.2010 8:17:25   
sonček33
Jancci, kava na petrolu je najboljša
jo grem sikat, pol pa z malim na igrišče.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 635
29.7.2010 8:17:42   
Jancci
Jancci, kava na petrolu je najboljša user posted image

Ponavadi vzamem kapučino in odkar ga pijem komaj čakam, da grem tankat. Ker si ga samo takrat privoščim. user posted image Pomoje dajo nekaj notri, da postaneš odvisen, ker se zjutraj komaj zadržujem da se vsak dan ne ustavim. user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 636
29.7.2010 8:18:56   
Jancci
jo grem sikat, pol pa z malim na igrišče.

Uživajta!!! A je slab dan minil?? SI boljše?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 637
29.7.2010 8:25:43   
krtekxx
Dej ti men povej, ker vem da si tut dost stran od mesta... kako imaš urejene prevoze oz. kako jih misliš urejat.. vrtec, šola, razne popoldanske aktivnosti...

Ej, to je pa druga zgodba. Pri nas bo prevoz v šolo in iz šole morala kar sama šola zrihtat (so se nekaj upirali, ampak zakon to narekuje in pika). Čeprav maš v Zg. Besnici šolo in vrtec elegantno na poti v Kranj. Moja svakinja s familjo je naredila gor bajto in ne morejo prehvalit. Kje točno v Zg. Besnici je to? (Glede na cerkev in trgovino?) Aja, v Besnici imajo ful dobro kulturno-športno društvo. Pa veliko enih organiziranih stvari za otroke. Kar mene malo moti je, da so vsi precej s cerkvijo povezani; po drugi strani je pa v Besnici ravno cerkev pobudnik marsičesa. Lahko vprašam svakinjo, če bi skupaj s tabo spila kavico in ti iz prve roke povedala kako in kaj.
Jutri TUŠ: lahko tudi mal kasneje, samo moji otroci grejo ob vikendih ob 8h v posteljo (čez teden pa ob 7h). Naj katera predlaga kdaj, če se ji da na kavo - jaz lahko kadarkoli po 16h.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 638
29.7.2010 8:31:56   
Jancci
Ja no, men tut ni kej preveč do cerkve. Je pa ta parcela v bližini tiste gozdraske koče "falkenau". Za tgovino, pri gostilni na ovinku levo... levo pod cerkvijo. To nisem vedela, da je zakonsko obvezno, da šola uredi prevoz?! To je pa fajn.

Tuš jutri.. sej pravim mi imamo ob 15.30 eno ribje kosilce, pa bomo vrjetno kako urco do dve. Pol pa lahko pridem. Lahko se zmenimo ob 17ih, pa pridete kere pač mislite tam nekje....  Spodaj pri lokalu je nek peskovnik... mogoče tam?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 639
29.7.2010 8:59:41   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ja no, men tut ni kej preveč do cerkve. Je pa ta parcela v bližini tiste gozdraske koče "falkenau". Za tgovino, pri gostilni na ovinku levo... levo pod cerkvijo. To nisem vedela, da je zakonsko obvezno, da šola uredi prevoz?! To je pa fajn.

Če je šola v katero otrok spada (glede na šolski okoliš) oddaljena več kot 4 km.
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1042&sid=624

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 640
29.7.2010 9:13:42   
krtekxx
Jancci, maš pa take fajn kolesarske ture na Mohorja in Jošta...Sosedje v taki urejeni soseski, kjer se na novo gradi niso problem, saj se že v štartu z njimi dogovoriš o marsičem. Bolj problem je, če gradiš med že pozidanimi parcelami - sploh kot pri nas, ko so vse naokoli legalizirane črne gradnje. Pravo romsko naselje. Ampak ajd, najkasneje čez 20 let bodo te bajte podrli in an novo štartali in takratse bodo morali držati veljavnih pravil.
Marta, res je tisto o oddaljenosti šole, ampak pri nas je en drug problem - smo oddaljeni malo manj, vendar pa pot do šole ni primerno urejena (beri je nevarna), da bi otrok peš šel v šolo. Zato so skladno z zakonom o šoli šola ter občina skupaj dolžni poskrbeti za varno pot v šolo. Mi smo jim rekli, da če ne bodo za to poskrbeli, potem bomo primorani otroke vpisati v drugo šolo (npr. v bližino službe, kar pa je v drugi občini).

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 641
29.7.2010 9:15:52   
krtekxx
Jancci, jutri ob 17h bi bilo ok. 

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 642
29.7.2010 10:34:12   
Najki
user posted image Kako vasi spijo pokriti s kovtrom ali v spalki? V mrzlih noceh mislim. Naenkrat me je presinilo, da bom rabila se en kovtrcek, samo nas se takoj odkrje, spalna vreca pa ga tudi ne navdusuje. Zdej pa ne vem al cem dat njegov kovter malcici in njega v vreco al novega kupit...user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 643
29.7.2010 10:47:06   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

user posted image Kako vasi spijo pokriti s kovtrom ali v spalki? V mrzlih noceh mislim. Naenkrat me je presinilo, da bom rabila se en kovtrcek, samo nas se takoj odkrje, spalna vreca pa ga tudi ne navdusuje. Zdej pa ne vem al cem dat njegov kovter malcici in njega v vreco al novega kupit...user posted image

naša ima sedaj bodi kratek rokav pa poletno spalno vrečo (velja za ta teden), ko je pa res vroče pa samo bodi kr. rokav, pozimi pa pižamo, spalno vrečo malo bol toplo (obe sta od Odeja Š.L.), pa lahek kovter čes, ki pa ga hitro zbrca s sebe, nimamo pa niti 20stop. ponoči v zimskem času, za user posted image bomo pa kupili še 1 kovterček, spalna vreča bo od gaje ker rabi drugo, jo bo do zime prerasla.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.7.2010 11:01:04   
Najki
Sej js ne vem, ce mu bo zimska vreca se prav, sam sem skor zihr, da kovtra ne bo obdrzal na sebi. Tako da nima smisla, da mu ga sploh dajem in ga dam sestrci. Pa njemu magari kupim novo spalko, ce treba, sej se bo hitr navadu, midva bova pa mirno spala. Potem mu bo pa pocasi ta kovtr itak premajhen.

Dezuje.... Dons bom spakirala za morje, upam da bo na Cresu jasno. Sva morala prestavit odhod zaradi enega estanka.

Tista driska je sla mimo, bruhala nisem, vrocina ni zrasla, samo dez me hoce spravit v posteljo user posted image . Bom sla zdej kaj pojest, pol pa najbrz spat.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
29.7.2010 11:30:27   
sonček33
jancci, ne, saj nisem mislila danes za kavo in igrišče - nasplošno se to velikokrat zgodi.
Danes smo pa šli s kolesom na Bled, okoli jezera, pa na kavico k moževi sestrični...pa čez vsai domov. Luštno.

krtekxx, ja tole s prevozom drži, če je pot nevrana, brez pločnika, neosvetljena, je šola dočžna poskrbeti.

najki ...L. spi zdaj v bodijo s k. rokavi in tanki pižamici spodaj...pokrit niti pod razno noče bit, bomo pa letos pozimi spet poskusili z vrečo, ker to se  mi zdi najbolj praktično.

A vaši malčki že spijo v tavelikih posteljah? Patrik mislim, da že...pa ostali. Midva morava v Ikeo po poteljo za malega...

Kuham cukete in kuskus. Pa borovnice s smetano.

Jutri pa an morje za čez vikend.

kakšni so pa vaši plani?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.7.2010 11:45:43   
Jancci
Midva morava v Ikeo po poteljo za malega...

Jest tut. Nujno. Rabim plac za dojenčka. A imaš že kaj ogledanega?

M spi v pižamici in odkrita. Odkar se je shladilo celo pusti, da jo pokrijem in ne vrže čez eno sekundo dol, ponoči ko grem na wc je itak odkrita, pa jo pset pokrijem.. včasih zdrži pokrita do jutra. Prej sem uporabljala žakelj in ga bom kmalu nazaj uvedla ker je najboljš.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.7.2010 11:54:57   
sonček33
Jest tut. Nujno. Rabim plac za dojenčka. A imaš že kaj ogledanega?

Čist natanko še ne, ima pa v svoji sobici že omare in predalnike od linije Hensvik (meni je belo pohištvo zakon user posted image )...tako da bo najverjetneje tudi postelja kar ta ..moram mal v katalog pokukat ...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.7.2010 12:10:10   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
A vaši malčki že spijo v tavelikih posteljah? Patrik mislim, da že...pa ostali. Midva morava v Ikeo po poteljo za malega...

Nas ima se 140x70 ograjeno, je pa moja mladinska postelja 200x90 se v fantasticnem stanju in jo bo verjetno dobil, ko prideva do faze rihtanja otroske sobice. Bom videla, mogoce bo treba kaksen pograd za oba. Bo pa v trenutni postelji vsaj dokler mala ne preraste zibke, kar je tam okoli enega leta.

Plan je jutri na morje za 10 dni, potem ima mali kardiologa, potem imava en vikend za skocit v Ikeo in dokupit ostanke kuhne, v sledecem tednu pa Francija za kaksen teden, aha vmes imam se ginota, po franciji imam 3D in rihtanje porodniske, ce ne uspem prej, september bo za dragega za izpite in sestavljanje kuhinje. Kar bo casa pa se pripravljanje oblekic in igrack za dojencico, prestavljanje pohistva, da dobi svoj prostor ipd. Moramo se dat popravit star pralni stroj in fliknit se en predalnik v kopalnico, organizirat previjalno, ko bo kuhinja skupaj gre namrec jedilna miza v kuhinjo, do sedaj je sluzila za previjalno user posted image . Se veliko dela nas caka ja. Pa najbrz bo treba potem kuhinjo napolnit s posodo user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.7.2010 12:16:43   
sonček33
Plan je jutri na morje za 10 dni   super, potem ima mali kardiologa  držim pesti za dobre izvide, potem imava en vikend za skocit v Ikeo in dokupit ostanke kuhne  kaj to? še dele kuhinje same al dodatke?, v sledecem tednu pa Francija za kaksen teden  opa, super. kam? kako?, aha vmes imam se ginota  iiii, po franciji imam 3D in rihtanje porodniske  juhej, oboje, ce ne uspem prej, september bo za dragega za izpite in sestavljanje kuhinje  priden, priden. Kar bo casa pa se pripravljanje oblekic in igrack za dojencico  to se vedno najde čas, prestavljanje pohistva  tudi, da dobi svoj prostor ipd. Moramo se dat popravit star pralni stroj in fliknit se en predalnik v kopalnico  al pa če kar novega kupite :), organizirat previjalno, ko bo kuhinja skupaj gre namrec jedilna miza v kuhinjo, do sedaj je sluzila za previjalno . Se veliko dela nas caka ja. Pa najbrz bo treba potem kuhinjo napolnit s posodo to ti bo v vselje, plohco poglej.

Najki, planov dovolj!

Plohca, superca. pa itak si čist fajn volje, vsaj brat te je tko!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?