*x*y*z*
|
brisala poplavljeno kopalnico hvala vsem za komplimente Služba - upam da se nobeni ne bo treba soočit s sodiščem, ker tam se o bistvu problema sploh ne debatira, ampak vse drugo, še sodišče predlaga neko poravnavo, ki ni v skladu z zakonom, ma za bruhat. tko da poravnave ni bilo in gremo na sodišče, konec septembra, sem se odločila pa da grem do konca, ker menim, da se mi je zgodila krivica. v bistvu se gre da sem delala na tur. agenciji, ena druga nas je kupila, pa potem so neki ime spreminjali, pa totalno zarili, nato nekaj poslovalnic zaprli, naše v N.Gorici niso zaprli, vseh so zaposlili, razen tri ki smo bile na porodniški, ene invalidke in ene tik pred penzijo ne. in oni zdej pravijo, da je naša firma šla v likvidacijo, da so vsih odpustili, da nimajo denarja za mojo poravnavo, moja odvetnica pa trdi, da to je prostovoljna likvidacija in ti ne moreš zapret firme in jo drugi dan odpret po d drugim imenom, sodišče pa pravi, ja tako se sedaj dela. mah bomo vidli, nič ne pričakujem Jancci - Matija je dokaj priden ja, samo moram bit dosledna, ga pa vse zanima, vsak kotiček, vsak vijak, vsaka luknja in nima strahu, tko da je kar pestro z njim, ni 5s pri miru Kiara - sem ravno hotela vprašat kod hodiš? Naš se včasih trma, ko je zaspan in ko mu je blo ful toplo, samo doslednost ful pomaga Najki - super za mama naš pa že od enega 10m al prej me kliče mama, pa pozdravi se Mojca, pa si prepričana, da nista oba otroka isto stara? Meni tako delujeta. točno to sem pomislila Krtekxx a vaša hiša je to, ma čestitke res, neverjetna sta
|