|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
26.7.2010 12:44:39   
sonček33
sonček, nič dobla

A res ne?
jaz sem ti že v soboto zvečr odgovorila.user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 501
26.7.2010 12:46:13   
sonček33
Ja, hudič no ... khurde, bom zvečer še enkrat napisala... sem že mislila, da si jezna, ker  sem bila kar direktna ...

zdejle grem pripravt zelenjavco za domačo vegeto...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 502
26.7.2010 12:47:18   
*x*y*z*
Imam pa jaz zdej dve vprašanji: user posted image

Sem dobila ring sling za darilo, sem ful vesela, bi pa želela kako inštrukcijo!!! user posted image

Eni prijateljici bom kupila igralni center za darilo, jaz sem takrat dobila od Fehn, pa mu malemu ni bil zanimiv, potem pa mi je prijateljica posodila od Tiny love en bolj star ma svetoven, zdej imajo pa drugačne in več vrst. Pozna katera? Katere ste imele vi doma?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 503
26.7.2010 12:52:52   
sonček33
Khurde, a tebe pa ne mika mirovanje? jaz te itakl občudujem, ker si zelo disciplinirana in ful pridna ..in plohca tudi... Bravo!

**** za sling ti bosta najbolj khurde in jancci znali svetovati...pa ronja..sam ona je ma morju. Glede podloge pa ne poznam.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
26.7.2010 12:56:29   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

a še kera doji?

jstuser posted image user posted image

čer babeuser posted image

zate pa ne dvomim, pa ti si fenomen... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 505
26.7.2010 13:12:50   
Zvezdica
ogledala, tam dela, v mozilli zgleda da ne, je zemljica v tisti orodni vrstici in ko klikneš na njo se ti odpre okno kjer dodaš povezavo.

ja sem probala žeprej,pa ne dela.mam pa mozzilo user posted image
bom še neki probala. Hvala:)

A je ratal sok? Jast bi ga takoj delala,pa nevem katero mento je treba dat? A dam navadno meto?

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 506
26.7.2010 13:19:00   
Zvezdica

Eni prijateljici bom kupila igralni center za darilo, jaz sem takrat dobila od Fehn, pa mu malemu ni bil zanimiv, potem pa mi je prijateljica posodila od Tiny love en bolj star ma svetoven, zdej imajo pa drugačne in več vrst. Pozna katera? Katere ste imele vi doma?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187

točno takega. Super je bil. Pa dolgo smo ga rabiliuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 507
26.7.2010 13:19:15   
sonček33
evo, zelenjava pripravljen, moram potem k mami po multiparktik

pa borovnice sme daal v skrinjo

pol pa še petrešilj in drobnjak it nabrat, da ga posušim

sušim pa že meliso in feferone

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 508
26.7.2010 13:19:49   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ogledala, tam dela, v mozilli zgleda da ne, je zemljica v tisti orodni vrstici in ko klikneš na njo se ti odpre okno kjer dodaš povezavo.

ja sem probala žeprej,pa ne dela.mam pa mozzilo user posted image
bom še neki probala. Hvala:)

A je ratal sok? Jast bi ga takoj delala,pa nevem katero mento je treba dat? A dam navadno meto?

dela zgleda samo v IE

Sok je ratal itak, daš pa meto pepermint, jih je ful vrst, najboljša rata s to vrsto, ma jo imaš že posejano? Ugotoviš tako, da ko jo pomečkaš ima res vonj peperminta, kot čingumi, če boš pa šele kupila, pa boš morala počakat da se razrase drugo leto... v bistvu je osnova ista kot za bezeg...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 509
26.7.2010 13:20:37   
krtekxx
Sonček, a si dobila moje sporočilo na ZS včeraj o biciklu?
Jest mam pa hud musklfiber, ker sem včeraj nesla Brito na Zelenico. Pismo, mi ni jasno, kako eni nesejo otroke na Triglav. Naši bodo morali kar sami peš gor, če bodo hotli.
No, drugače pa nimam nič pametnega za povedat ali pa pokomentirat, zato raje kar grem. Pa-pa.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 510
26.7.2010 13:21:36   
*x*y*z*

Točno ta se mi dopade

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 511
26.7.2010 13:22:15   
sonček33
Krtekxx, ja, dobila. Thx.
A prov nič na boš rekla z nami? A smo tolk dolgočasne?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 512
26.7.2010 13:23:39   
sonček33
Jancci, čas je za kavo!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 513
26.7.2010 13:24:09   
sonček33
Plohca, kako si? Ti je medved dovolil še kaj preseliti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 514
26.7.2010 13:32:56   
khurde
sonček, kar napiši, me zanima. mirovanje pa... ma, mi je zanimivo, pri isi ni bilo vprašanja. in ajde, tudi drugače ne bi šlo, ker ni bila dojenček iz učbenikov user posted image  sam zdej me mal "panika grabi", ker I je bila vseeno planirana, ta čmrljiček pa ne in sem ful imela željo do drugega leta končati. in se včas res počutim "kr neki", ker mi ne gre po planih (pa nisem nek frik za plane, samo to sem si res želela končati že enkrat). in ker ta faks že tok dolg pacam... pa vmes leto tujine in sta mi šli dve študijski leti. pa prvi otrok. pa zdaj drugi. in na ta način bom res pri 30-ih dokončala... sicer mi mnogi rečejo, da bi na koncu raje zaposlili mene kot študenta, ki je vse v rokih delal, ker imam delovne izkušnje, bivanje v tujini, en kup enih sodelovanj z nevladnimi organizacijami, študentskimi društvi itd., pa je za družboslovce kar fajn imet kaj takega... ampak jaz sem si zapičla, da bi končala... sta mi dons v referatu rekli "mirovanje, pol pa lepo čas, da od doma delate kot ste že zdaj" user posted image  pa sej imajo po eni strani prav.

x-y-z, zdej dobila, bom prebrala, odgovorila. sling... nekaj navodil je tut na spletni strani www.mojskratek.si, na youtube, pa jaz mam nekje en cd z inštrukcijami - dobila zraven slinga, bom  probala najdet, presnet, magari ti pošljem... če najdem, seveda...

zvezdica, najprej označiš besedo, v  katero bi rada "skrila" povezavo, pol pa pritisneš uno tipko z zemljo (IE). za mozillo sme pozabila, verjetno je podobno user posted image

sem se spomnila, da kdaj shrani sporočilo pod poslana, čeprav ne pošlje. in potem ni treba še enkrat pisat, forwardiraš naprej. al pa kopi-pejstaš.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 515
26.7.2010 13:38:31   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Točno ta se mi dopade

enega podobnega smo imeli. od tiny love. samo je bila podloga bolj na okroglo narejena, ni bila kvadratna. fajn zadeva. pa še zdaj ima podlogo, ker so loki snemljivi.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
26.7.2010 13:48:49   
*x*y*z*
Khurde, pa CD imam user posted image , sem šla zdej pogledat, tko da ti ni potrebno ga iskat, hvala vseeno. No si ga bom pogledala, pa če me bo kaj mučilo, bom vprašala...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 517
26.7.2010 14:13:00   
krtekxx
Sonček in ostale. saj bi kaj rekla z vami, če mi ne bi bilo potrebno tipkati. Bi bila bolj zgovorna, če bi imela kak tipkarski tečaj za sabo in tipkala več kot le z dvema prstoma.
Sonček - a nameravaš kupit nov bicikl?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
26.7.2010 15:01:36   
sonček33
Sonček - a nameravaš kupit nov bicikl?

ja, namervaam, ker jaz imam res jajca zdej ..samo sprednje vzemtenje ..in to ni to...do zdaj mi je bilo, ok, pol sem se pa zadnjič peljala z moževim kolesom... ja, pa sem vidla...da bi bila singlca lahko še lepša, še bolj wau ....

sej jaz tudi tipkam samo z dvema, pa kaj ...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 519
26.7.2010 15:50:24   
Zvezdica
sem se spomnila, da kdaj shrani sporočilo pod poslana, čeprav ne pošlje. in potem ni treba še enkrat pisat, forwardiraš naprej. al pa kopi-pejstaš.

men se ženeki časa dogaja tole pri ZSjih, napišem,pa pol kr zgine, seveda vmes pozabimcopy nardit:(

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 520
26.7.2010 15:50:41   
marta82
Ojla.
Evo nas nazaj iz Banovcev. Je bilo kar lušno, edino z vremenom je bilo sranje. Ampak Tinej je užival 100/h.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 521
26.7.2010 15:52:07   
Zvezdica
, najprej označiš besedo, v katero bi rada "skrila" povezavo, pol pa pritisneš uno tipko z zemljo (IE). za mozillo sme pozabila, verjetno je podobno user posted image

tole je kr neki testiramuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 522
26.7.2010 15:53:03   
Zvezdica

, najprej označiš besedo, v katero bi rada "skrila" povezavo, pol pa pritisneš uno tipko z zemljo (IE). za mozillo sme pozabila, verjetno je podobno user posted image

tole je kr neki testiramuser posted image

ratal :)
zdaj vem kje sem ga polomila, včasih smo tko slikice objavljal, pa sem dodajala še un img. Ok važn da delauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 523
26.7.2010 18:08:51   
farfala
Ojla, se vam na hitro oglasim iz Bovca, pred 14 dnevi smo bile na strani 2, sedaj pa je že 21.user posted image user posted image

kako ste kaj?
nosečke - vse v redu upam

Je kaj posebnega, zanimivega, novega, koristnega, ker tolk vsega pa res ne morem prebratuser posted image ?

V četrtek pa pridemo domov, na morju je bilo zeloooooo vroče, ampak je klima delalauser posted image user posted image , da smo lahko spali, Samo nima preveč apetita, edino sladoled in sadje mu diši.

Danes smo se zapeljali na Kanin in po kakšnih 20 min  na je že spal ko top na hladnem zraku na višini 2200 muser posted image .

čao bao!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 524
26.7.2010 19:55:10   
Najki
Nas mulc ne hodi v hladilnik, sam ce ga pa odpres pa potegne ven jogurt k sem ze mislila da jih je zmanjkalo user posted image . Ni dost okol kuhne, ko bo pa najina sestavljena, bo pa zelo verjetno to pocel.

Joj nas se je na morju tolk spremenil, ful je zacel cebljat in novih besed uporabljat, tuki sedi in se nonstop pogovarja z igrackami. Naenkrat je tudi znal pihat nos! Vcasih kar sam najde robcek in pihne vanj user posted image . Na poroki je bilo 80 ljudi in je prav vse sarmiral in norcije zganjal do desetih zvecer. Pa ta nas mulcek obvezno rabi pol urce, da se ogreje na nov prostor, tam ga je pa cst trgalo. Drugi dan pa je se celo Sezano posarmiral, preskocil opoldansko spanje in bil uber srckan do sedmih, ko je padu v postlo. Ko bo znal vse povedat v stavkih, pa res ne bo vec moja mala beba, bo kar naenkrat odrasel in samostojen smrc. Se dobro da imam rezervo na poti user posted image . Prehitro rastejo.

Sam dons zjutraj sva bla pa oba izzeta, ni bil naspan ma vseeno je bil vesel vrtca, jaz sem morala pa it domov ze opoldne, ker se mi je rolalo, sem imela se 3 bliznja srecanja na cesti domov, ker sploh nisem dojemala prometa. Tole me daje ze od prvih oblakov par dni nazaj... Upam da je res samo pritisk kriv. V cetrtek gremo spet na morje, pa se mi ne bo niti dalo spakirat, prejsnjih stvari nisem niti razpakirala, ker bom itak isto s sabo vlekla user posted image .

Nas mali je taka mala prpica. Ne bo stopil dol z lezalnika na plazi, dokler ne dobi copatk na noge. Sem ga morala kar malo prisilno spodbuditi, da je sel bos po skalah. Pa ga ne motijo skale ampak red, da se pac hodi s copati. Ne gre cez prag brez copatk in kape obvezno, potem jo spuli dol v avtu ali hisi in spet zahteva ko gre ven. Stvari vztrajno nosi na njihovo mesto, kot bi imel fotografski spomin. V novi sobi vzamem stvar z nekega mesta, ko jo bo dobil v roke, jo bo tocno tja vrnil, ceprav ga niti v sobi ni bilo, ko sem jo vzela. Nima pa nobenih problemov padat, ce se ne res ornk rukne, se lepo pobere in laufa naprej, sam ni mu vsec, da ima zemljo na rokicah od padca user posted image .

Pa ful je ukazovalen. Kadar pije iz kozarca, naredi par slukov, potem pa najblizjemu zatlaci kozarec na usta naj tudi on pije, pusti en pozirek, spije spet malo sam in spet nekomu turi v usta naj pije. Zadnic je dragi pil pivo in Jan Mai vodo, pa je ociju zmanjkalo in mu je ukazoval pij! pij! pij!. Pa je oci rekel da ni ni vec v kozarcu. Je mulcek sel po piksno z ocijevim kozarcem in mu natocil not, prinesel nazaj in ukazal naj pije naprej... Podobno je za hrano vsem ukazuje papa! al pa nosi koscke v usta. A hocejo vasi tudi tako delit? Zgleda da se mu ful fajn zdi skupinsko delat stvari, mogoce celo iz vrtca, ko vecinoma skupaj jejo in pijejo? Ukazuje tudi kam pospravit stvari al pa kam naj se kdo postavi, da si bosta brcala zogo al pa podajala avtke. Pri njemu ima vse svoje mesto in je ful vztrajen pri tem user posted image . Zdejle me je potiskal nazaj po sobi, potem pa vlekel naprej, da bi me postavil na zeleno mesto user posted image .

A je katera pomislila, da bi mulckom nardila ameriske palacinke, da bi jih lazje jedli in ne bi nadev curljal? Aja se neki, kaj dam lohk mulcku v palacinko, ce ne sme nutele, marelicne, slivove, jagodne marmelade? verjetno brusnicno, borovnicevo pa ksn skutni nadev, a je se kaka nemarmeladna stvar k mi ni kapnila?

**** mi smo imeli tegale polzka kupljenega v akciji za ksnih 25 eur. cela njegova glava sumi in je ful rad brcal po njej, ker sem ga obrnila z nogicami v tisto smer. je imel pa se tale chicco lezalnik, to mu je bilo bolj fajn, ker je lazje dosegel igracke, tudi kupljen v akciji za ne vem 50 al 60 eur. pa se tole ikea deko ima, pikapoka in zabica piskata, v soncu je pa se ogledalce, ki na sliki manjka, pa debela je. sem jo vzela, da bi jo imel zunaj na travici. no igracke s polzka je kar precej obdeloval, smo jih pa obesali med lupinico, polzkom in lezalnikom, kakor smo kaj uporabljali. od fehna so ful drage te podloge, pa vecinoma niso tolk didakticno zanimive. mora imeti razne barve, tudi recimo zebrasto, ker kontraste ful zaznajo, pa vse te sumece stvarcice, pa ksne nogice za zgrabit ipd. od fehna pa so bolj monotone po materialih in barvah po mojih izkusnjah, pa ful drage. Imas pa tega kar precej na Bolhi, ce se ti zdi primerno kupit druge roke za darilo.

Evo lihkar sva opazila, da je JM prebila zgornja petka... Tolk o pediatrinjinih napovedih, da jih se eno leto ne bo...

No dosti romana, moram it kaj pojest.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Koliko otrok imate?
nosek5

Koliko otrok imate?

5 ali več (2%)

4 (3%)

3 (13%)

2 (29%)

1 (32%)

nobenega (22%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!