khurde
|
o, jancci, zdravo! zdej me sam še zanima, kje ploha hodi marta, fajn za dopust drugače pa jaz tega tut različno od I čutim. kot je x-y-z napisala... pri meni je velikokrat obrnjen na noter, s hrbtom ven in čutim cele premike, redko brce. čutim, kako se drajsa po trebuhu, brce pa včasih. in se zdi kot konstantno otrdevanje trebuha, čist drug filing. pomoje je tut to, da imamo mal izkušenj od prvič, ko se tega ni čutilo toliko. pa tut bolj smo zaposlene, manj paničarimo in manj "pazimo" na trebuh oz. ga opazujemo. ker jaz imam 90% manj časa kot prvič, ko sem lahko ležala in opazovala trebuh zdej pa delam vse, kar v prve ne bi... sunkoviti gibi, ko zašprintam za tamalo, nepričakovani vzdigi, ko jo ustavim, da ne zalaufa nekam itd. zvezdica, za stročji fižol sem pa hotela tut sama vprašat. meni je super v solati s česnom in peteršiljem, pa skor ne delam drugega. enkrat sem ga kuhanega popražila z drobtinami, pa je tut ok, sam men te drobtine niso ravno za vsak dan. mami ga je vložila kot solato, s čebulo in papriko in ful dobro pride, še I je jedla. sonček, te razumem jaz danes vse to sicer nisem, ampak vem, da je filing zoprn I spi, sva imele že ornk turo danes trgovina, stara mama, sprehod, zajtrk, malica... pa že od ene pol šestih pokonci. grem mal zs brat in odgovorit. aja, pa danes sem ji za zajtrk (prvič) naredila umešana jajca. je ful jedla pa še pol kosa kruha, en mali 125 g jogurt čez, žlico navadnih ovsenih kosmičev in dve žlici tistih, ki se raztopijo. pomoje sva se obe mal naveličali kosmičev in sadja za zajtrk kaj jim ve še dajete zjutraj za jest? kruh in namazi niti ne pridejo toliko v poštev, ker bolj namaz dol spraska. je bolj za malico.