|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
27.7.2010 9:26:53   
*x*y*z*
Dete še vedno ni kaj preveč aktivno.user posted image Sem pa tja čutim kak mali premik.

Jancci enako je blo pri meni in ko sem bla na morfologiji in me je tko mal čudno bolel trebuh kot ponavadi domas ko se uležem na hrbet in imam tak bolj občutek otrdevanja sem jo vprašala kaj je to, al otrdevanje al kaj, ker v prvo ni bilo tega občutka, otrdeval pa mi je drugače in mi je rekla, da se ful premika, da če ne čutim brc no in potem sem v par dnevih doma ugotovila, da je to to, samo da niso brce, ampak da ga čutim bolj celega ko se premika. Leži mi pa žem od nuhalne dalje s hrbtom navzven, roke in noge so pa noter, če me razumeš

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 551
27.7.2010 9:37:58   
sonček33
tečna. zoprna. zatežena.nenaspana. skratka za en dr**

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 552
27.7.2010 9:54:38   
Jancci
če me razumeš

Razumem. No sej drugač neki ne paničarim, ampak tok da se mal prepričam, da je ok.

Sonček kaj ti je? Pejt mal na sprehod, pa na eno pivce v kak fajn lokalček, pa bo kuj boljš!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
27.7.2010 10:03:56   
sonček33
Sonček kaj ti je? Pejt mal na sprehod, pa na eno pivce v kak fajn lokalček, pa bo kuj boljš!!

A l.ja pa k teb pripeljem? Ker on je pa še bolj tečen user posted image ..sicer pa super ideja

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 554
27.7.2010 10:13:35   
Jancci
A l.ja pa k teb pripeljem?

Ja dej, ga bom k mojim novim sosedom dala, majo čas ko se sprehajajo po dvorišču... user posted image user posted image

Ej a ni tvoj tut učitelj? Al sem neki zabluzila... user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 555
27.7.2010 10:19:29   
sonček33
Ja dej, ga bom k mojim novim sosedom dala, majo čas ko se sprehajajo po dvorišču...

A da bi se še kakšno traparijo več naučil, k jih še en za zadost

Ne, žal, ni...bi bilo pa fajn, če bi bla skupej frejuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 556
27.7.2010 10:38:34   
khurde
o, jancci, zdravo! zdej me sam še zanima, kje ploha hodi user posted image

marta, fajn za dopust

drugače pa jaz tega tut različno od I čutim. kot je x-y-z napisala... pri meni je velikokrat obrnjen na noter, s hrbtom ven in čutim cele premike, redko brce. čutim, kako se drajsa po trebuhu, brce pa včasih. in se zdi kot konstantno otrdevanje trebuha, čist drug filing. pomoje je tut to, da imamo mal izkušenj od prvič, ko se tega ni čutilo toliko. pa tut bolj smo zaposlene, manj paničarimo in manj "pazimo" na trebuh oz. ga opazujemo. ker jaz imam 90% manj časa kot prvič, ko sem lahko ležala in opazovala trebuh user posted image  zdej pa delam vse, kar v prve ne bi... sunkoviti gibi, ko zašprintam za tamalo, nepričakovani vzdigi, ko jo ustavim, da ne zalaufa nekam itd. user posted image

zvezdica, za stročji fižol sem pa hotela tut sama vprašat. meni je super v solati s česnom in peteršiljem, pa skor ne delam drugega. enkrat sem ga kuhanega popražila z drobtinami, pa je tut ok, sam men te drobtine niso ravno za vsak dan. mami ga je vložila kot solato, s čebulo in papriko in ful dobro pride, še I je jedla.

sonček, te razumem user posted image  jaz danes vse to sicer nisem, ampak vem, da je filing zoprn user posted image

I spi, sva imele že ornk turo danes user posted image  trgovina, stara mama, sprehod, zajtrk, malica... pa že od ene pol šestih pokonci. grem mal zs brat in odgovorit.

aja, pa danes sem ji za zajtrk (prvič) naredila umešana jajca. je ful jedla user posted image  pa še pol kosa kruha, en mali 125 g jogurt čez, žlico navadnih ovsenih kosmičev in dve žlici tistih, ki se raztopijo. pomoje sva se obe mal naveličali kosmičev in sadja za zajtrk user posted image  user posted image  kaj jim ve še dajete zjutraj za jest? user posted image  kruh in namazi niti ne pridejo toliko v poštev, ker bolj namaz dol spraska. je bolj za malico.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 557
27.7.2010 10:56:09   
sonček33
naredila umešana jajca. je ful jedla pa še pol kosa kruha,

Evo to ej danes tudi L. jedel.... sem imel asamo še en mali kos koruznega kruha, pa še tega od sobote...sem dala maslo v ponev, na kocke narezan kruh gor vrgla, ga mal zapekla, umešala jajca ...in je bil super fruštek ..do zdaj je pa pojedel še 3 ponlozrnate piškote, špol jabolka in pol banane, deci bananinega šejka ...
zdej pa čakam, da gre spat...da se jaz probam v teh dveh urah k sebi spravit, ker tole nikamor ne pelje ..še dobro da me pop čaka ena kavica s nosečima prijateljicama ...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 558
27.7.2010 10:57:24   
sonček33
Khurde, pri ans je zjutraj navadno - kruh in domača marmelada, včasih še ali amslo, ali sir, ali topljeni sir ...

A mu lahko dam mozzarelo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 559
27.7.2010 10:59:37   
sonček33
khurde, si dobila zs?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 560
27.7.2010 11:00:59   
Zvezdica
o, jancci, zdravo! zdej me sam še zanima, kje ploha hodi user posted image

oj, da javim, sem lih z njo govorila. Vse je ok, še v enem kosu, sam je brez neta zdaj.
No, Ok lih ni, ker mora spet v P na obrat, ker se je dete spet narobe obrnilo. In je slabe volje. Lih potočaižtije nisemmogla,ker je naš P tečen kot L, jast se pa počutim tko kot sončekuser posted image

Vas bom obveščala kako in kaj.

grem smo šli po nove čevlje - spet :(, je tamal obrnu mass na glavo. ziher ga zdaj vsi poznajo.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 561
27.7.2010 11:06:09   
khurde
sonček, dobila, berem, odgovorim še zdele :)

mocarela pomoje ni kritična in se lahko da. jaz sicer še nisem, jo imam pa na novo kupljeno, da bom une žepke z njo naredila.

zvezdica, hvala za info o plohi. mah, pa kaj ga serjejo s tem obratom, sem se njeno dete očitno non stop obrača... kaj pa pol, da pride domov in se čez dva dni spet obrne? a to pol non stop nazaj hodiš?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 562
27.7.2010 11:07:16   
Jancci
Ploha, Zvezdica, Sonček....  user posted image user posted image user posted image

Zjutraj mi ponavadi jemo mlečni gres z jabolkom, polento z rozini, jajčka s tuno, čebulo, sirom, mlečni riž s sadjem, žgance z mlekom, belo kavo in kruh (obožuje!!), mleko in kruh, včasih hrenovko...

.. sm lačna ratala..

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 563
27.7.2010 11:11:22   
Zvezdica
ja, pa danes sem ji za zajtrk (prvič) naredila umešana jajca. je ful jedla user posted image pa še pol kosa kruha, en mali 125 g jogurt čez, žlico navadnih ovsenih kosmičev in dve žlici tistih, ki se raztopijo

a dej, a res? Isa pridna:)  Pri nas jajček in je to to.je pa res da je na dve uri, k novorojenček user posted image

Bompol še počekirala kaj ste napisale. Jast grem mal odležat,je tamal zaspal. Pa ribe dat pečt.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 564
27.7.2010 11:16:12   
sonček33
sonček, dobila, berem, odgovorim še zdele :)
Ni treba odgovrajat ... nisem zato vpr

mocarela pomoje ni kritična in se lahko da. jaz sicer še nisem, jo imam pa na novo kupljeno, da bom une žepke z njo naredila.

jaz bom naredila danes zapečno polento s popečeno zelenjavo in mocarelo 

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 27.7.2010 11:18:16 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 565
27.7.2010 11:23:43   
sonček33
A bo ktera kavo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 566
27.7.2010 11:25:32   
Zvezdica

Zvezdica ti me sam rajcaš s temi tvojimi sladicami in recepti. user posted image Pol pa en teden o njih premišlujem in pol grem in nekaj spacam in moj je ful vesel. Mu vedno povem, da si ti kriva in zdej mi ne teži več tolk če sem na rr-ju. user posted image

user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 567
27.7.2010 11:54:41   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A bo ktera kavo?

jast user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 568
27.7.2010 12:04:14   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ja, pa danes sem ji za zajtrk (prvič) naredila umešana jajca. je ful jedla user posted image pa še pol kosa kruha, en mali 125 g jogurt čez, žlico navadnih ovsenih kosmičev in dve žlici tistih, ki se raztopijo

a dej, a res? Isa pridna:)  Pri nas jajček in je to to.je pa res da je na dve uri, k novorojenček user posted image

ona tut na kakšni dve uri je user posted image  ampak za  zajtrk poje veliko, potem malo manj za malico, skoraj nič za kosilo, ker ji je očitno prevroče, malo več za popoldansko malico okrog petih in spet precej za večerjo.

sonček, bom kavo user posted image  grem pristavit user posted image  ima pa res podoben jedilnik danes kot L - za malico je pojedla pol banane in en polnozrnat piškot, grancereale kupujem, pa sem ji zadnjič prvič dala in jih ima rada. začuda pa še nobenih riževih vafljev, haha. pa fajn kosilo boste imeli, pri zvezdici tudi user posted image  mi bomo kar polnozrnato pico z zelenjavo - bučke, paradižnik, koruza - jo enkrat tedensko naredim ali na deset_ dni. pa skleda solate, predvsem zame user posted image aja. sem odgovorila.

jancci, katero belo kavo pa? jaz sem prejšnji teden kupila "seko", pa moram en dan ji probat dat user posted image  polento je včas ful rada jedla, pozimi in spomladi, zdaj je noče. jo bom pa probala za zajtrk dat, je bila vedno za večerjo ali kosilo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 569
27.7.2010 12:10:57   
Zvezdica
jancci, katero belo kavo pa? jaz sem prejšnji teden kupila "seko", pa moram en dan ji probat dat user posted image polento je včas ful rada jedla, pozimi in spomladi, zdaj je noče. jo bom pa probala za zajtrk dat, je bila vedno za večerjo ali kosilo.

jast sem kupila neko žitno v kalčku, me pa zanima katere jim vi dajete.
polenta,pri nas se je čist ustavila. Aja, jast nikol ne delam polente z zelenjavo. Kako vi to delate? Sonček?

khurde mi smo pa včeraj pico jedli user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 570
27.7.2010 12:19:21   
sonček33
Kava skuhana in tudi že spita. Zraven sem na balkonu na ležaniku prebrala še obvezno čtivo za letošnje tekomavnje za Cankarjevo priznanje :) luštno, lahkotno...pomoje bo tudi mulcem všeč.

Khurde, odgovorila.

jancci, polenta, gres, ajdovi žganci, ajdova kaša, mlečni riž...to je pri ans za večerjo...

Zvezdica, polento pa jaz naredim ponavdi tako, da na olju/maslu prepražim čebulo, papriko, bučke, radič, česen, blitvo, pač kar imam, potem ko je popraženo dolijem vodo in zakuham vanjo polento. Čez pa anriban sir.
danes bom pa polento posebaj skuhala in popraženo zelenjavo dala najo, še prej pa koščke mocarele.

Khurde, dobra košta - pica je zakon, jaz moram pa burek vsak teden  naredit. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
27.7.2010 12:21:10   
sonček33
Drgač pa na FB gledma slike od ene bejbe...sta bila s tipom ma Korziki...pa taka frirajdrja sta...srfanje pa bicikl pa kombi ...mislim kot da bi gledal en izmišljen film...vse fotke tok fajn, pa prav čutiš uno ljubezen, uživanje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 572
27.7.2010 12:37:17   
sonček33
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 573
27.7.2010 12:45:03   
krtekxx
Oj, danes zjutraj je bila pa luna precej polna...primerno temu tudi spanje naših otrok in njihovo razpoloženje. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 574
27.7.2010 12:47:28   
sonček33
Oj, danes zjutraj je bila pa luna precej polna...primerno temu tudi spanje naših otrok in njihovo razpoloženje.

krtekxx, ugotavljamo, ja ... 

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!