|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
25.7.2010 14:55:52   
Zvezdica
dan :)

še vedno kuham kosilo. Danes ga delam na obroke, vmes sem kmetovala (šla po zelenjavo k mami), pa šopingirala, v bistvu sva šla z L po zvezke, pa se je nekak zgodil, da sva šla v HM, intersport,...klasika. V glavnem, v hm imajo razprodajo, kupila sem majčke k si mji nazadnje plačevala po 8, se mi zdi da so bile tolk, no po 1 €, ja halo.  1€?!?!?!? Ja valjda da sem jih vzela kokr jih je bilo, ker teh majčk s karkimi rokavi ni nikol premal. user posted image

Kot sem rekla, sva s tamalim kupila vse kar potrebuje za šolo, jutri pa letiva še po knjige in delovne zvezke. Kr ne dojamem da se to dogaja, da gre moj fantek v šolo. Nič grem, moram zelenjavo poštimat, sem mislila parike vlagat, sam kaj k še nikol nisem. Pa me je kr mal strah, da full garam, pol so pa zanič. Nč grem. Pište kajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 476
25.7.2010 19:31:52   
khurde
ojla,

nikjer nobene user posted image

x-y-z, zmenjeno, kar vzemi si čas user posted image

zvezdica, pošljem. kako ste praznovali? mah, ti mali toooook hit rastejo, ne vem, a nej dam znak za nasmešek al jok zraven user posted image  tut naši veselo proti dvema letoma korakajo user posted image  men jo je tok fajn opazovat, ko raste in vedno več sama zmore... pa ko se podi po toboganu kot zmešana in je v bistvu najbolj aktivna, lah bi res rekli, da šopa, dokler dol skor ne pade, med bolj pogumnimi in med najmlajšimi user posted image

zdej nekak vidim oz. sem danes opazila, ko je bil zraven en fantek, ca. 3 leta star ali malenkost več in se ni nič sam upal, da je ful pomembno, da jim daš dovolj svobode in da jim nekak privzgojiš zaupanje vase, pa da sami sprobavajo stvari, padejo, se udarijo in se naučijo pazit sami nase. ker on je pa za vsako stvar starše (mami) klical, tudi za spust po toboganu, samo enkrat si je upal it, pa ona je mogla bit zraven, pa res ni neka velika zadeva, ko berem, kaj vaši vse počnejo, se moja včas zdi zajec, hehe. se mi je kar malo zasmilil, verjetno ni fajn za samopodobo...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 477
25.7.2010 19:52:11   
Zvezdica
nikjer nobene. no pri nas očitno nagaja luna, tamal je tako tečen... ta večji je tečkast,mi2 z mojim sva pa že mal utrujena od neprestanega tečnarjenja.

uglavnem,bli smo zunaj le na sprehodu, super sveže je. Kako to paše po tej vročini.
Aja, en Q: A vaši sončki gredodo haldilnika in si vzamejo kaj ven? Pismo naš to počne, liam tega ni nikol počekl, ta pa gre v zmrzovalnik, odpre, vzame lučko in jo poje. mislim, tumač. Zdaj pa ne vem kako ukrepat? Mislim, ne bom mu dovolila da si jemlje sladoled ven(dokler ne bo znal vprašat seveda), sploh pa ne pred kosilom.
Sem poslikala našo malo tečnobo da ga mal vidite.

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
25.7.2010 20:01:09   
khurde
lušten je, ful user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Aja, en Q: A vaši sončki gredodo haldilnika in si vzamejo kaj ven? Pismo naš to počne, liam tega ni nikol počekl, ta pa gre v zmrzovalnik, odpre, vzame lučko in jo poje. mislim, tumač. Zdaj pa ne vem kako ukrepat?

user posted image user posted image user posted image
JAAAAA!!! vleče ven kar ji tist trenutek paše jest. včas jogurt, včas sir, včas fižol, včas koruzo, zanč sem jo dobila, kako z žlico bučke z jogurtom je...

sem pa dala gor uno varovalo za omare zapirat, kupila v dm-u za ene 2 evra in se super obnese user posted image  nekaj časa je tečnarila zaradi tega, ker se ni dalo odpret, zdej pa pač samo včas hodi preverjat, če je kdo pozabil zapret z varovalom in če se da odpret, pač visi v hladilniku, dokler je skor dobesedno s police ne vzameš user posted image

aja. pa med tem svojim gostovanjem not prav suvereno "mmmmmmmmm" dela, ko se baše z nečim, kar ji pač zapaše user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 25.7.2010 20:02:47 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 479
25.7.2010 20:01:50   
Zvezdica
dej nekak vidim oz. sem danes opazila, ko je bil zraven en fantek, ca. 3 leta star ali malenkost več in se ni nič sam upal, da je ful pomembno, da jim daš dovolj svobode in da jim nekak privzgojiš zaupanje vase, pa da sami sprobavajo stvari, padejo, se udarijo in se naučijo pazit sami nase. ker on je pa za vsako stvar starše (mami) klical, tudi za spust po toboganu, samo enkrat si je upal it, pa ona je mogla bit zraven, pa res ni neka velika zadeva, ko berem, kaj vaši vse počnejo, se moja včas zdi zajec, hehe. se mi je kar malo zasmilil, verjetno ni fajn za samopodobo...

jast sem bila pri tavelikem full napeta skoz, da ne bo padel pa to pa ono, pa še za nameček je manj aktiven kot P in potem dejansko postane plah, se vsega boji na začetku, pa prepričevat... Če si dovolj normalen ga kmalu osvobodiš in se tudi sam ne bojiš za vsak drek.
Zdaj je sicer ok, ampak je še vedno bolj previden.Medtem ko pa ta mala ritkapočne same neumnosti. Ko je prvičsplezal na tobogan me je skor kap, a lpa ko je splezal iz vozička, sam potem ugotoviš, da so kot mačke, se oprimejo in ne padajo:), če pa že pa padejo tako, da jim HB ni nič. Prav je da so te malčki pogumni in neobremenjeni. Da upajo, ker v nasprotnem se vse to pokažejo kot velike bariere v življenju.

Khurde, po tem kar berem tvoja ni nč zajček, je mala čveka z veliko poguma:)

zvezdica, pošljem. kako ste praznovali? mah, ti mali toooook hit rastejo, ne vem, a nej dam znak za nasmešek al jok zraven user posted image

Praznovali super, objavim kako fotko kasneje. Liam ves srečen, ker so vsi prinesli vse kar je želel. Zadnjič si spraševala za tiramisu, fantastičen je bil, pa šel je tik takuser posted image Sem za rezervo nardila še pirine palačinke s skuto, ma vse je šlo user posted image

Ja velik je moj fantek. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 480
25.7.2010 20:04:46   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image
JAAAAA!!! vleče ven kar ji tist trenutek paše jest. včas jogurt, včas sir, včas fižol, včas koruzo, zanč sem jo dobila, kako z žlico bučke z jogurtom je..

user posted image user posted image user posted image Isa že ve kaj je dobr, bučke in jogurt. Še raje imam jogurt in kumare.

Aha, hladilnik - potem to je nekaj normalnegauser posted image . Ma ta varovala, je dojel kako delujejo. In žal, prčka tako dolgo dokler mu ne rata odpret.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 481
25.7.2010 20:05:47   
Zvezdica
lušten je, ful user posted image

hvala user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.7.2010 20:52:13   
khurde
hm, a dojel je? pol pa ne vem. isa še ni, še nimamo dolgo, pa tut težko je zavrtet, vsaj tega iz dm-a. mogoče se kasneje z uporabo ulaufa, ampak parkrat sem se še jaz namučila user posted image  ker ona probava, pa ne gre

pa sej res ni ravno zajček, sam tko, ko vaši take zganjajo, se komot skrije user posted image  čveka je pa ful, pa ponavad najbolj glasna na igrišču... ko pleza po stopnicah gor (po vseh štirihuser posted image ), si govori "peza, peza", ko pride na vrh, zavpije "kuku, mami", pol se usede in si včas govori "pazi, bum, au", se zapelje in vmes komentira "pela, pela", pa če na riti pristane, si je dons zaploskala in rekla "bavo!" user posted image user posted image user posted image  pa na začetku, ko sta začela hodit tja z mojim, je bila kao ful plašna in je opazovala otroke, se je videlo, da ni v vrtcu in da ji je novo. zdej, po tednu, dveh, je pa čisto domača. prej se jih ni ravno bala, samo previdna je bila ful. sva si kar mal oddahnila, ker naju je mal tut zarad vrtca skrbelo, je pač večinoma z nama doma in ni v družbi sovrstnikov.

a tiramisu si z jajci delala? pa palačinke? a to gratinirane? včer ji je prvič dejansko uspelo pojest palačinko, prej je bila ful nerodna z njimi in ji ni šlo, pa so ji všeč in bo treba večkrat probat. tko da gledam za ideje, jaz nisem ravno ful fan.

< Sporočilo je popravil khurde -- 25.7.2010 20:54:10 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
26.7.2010 8:29:09   
Zvezdica
a tiramisu si z jajci delala? pa palačinke? a to gratinirane? včer ji je prvič dejansko uspelo pojest palačinko, prej je bila ful nerodna z njimi in ji ni šlo, pa so ji všeč in bo treba večkrat probat. tko da gledam za ideje, jaz nisem ravno ful fan.

ja , z jajci delam. Naslednjič bom kar s tisto kremo, ker mam velik rešpekt pred surovimi jajci.

Palačinke ja, gratinirane. Ma men so super, pa ponavadi jih kar za kosilo naredim, ker naš tavelik je težaven pri hrani. Nardim mineštrico in palačinke zraven. Seveda pirine ali  ržene,sam je tako težko pečt. Sem jih pa zdnjič iz ovsene+riževe moke nardila in so bile super.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 484
26.7.2010 8:30:54   
Zvezdica
Jutro vsem.

Najprej ena user posted image .

Mi gremo že ven, ker tamal tolk teži. Gremo na igrišče.

plohca, kuku,poročaj kako je s tabo.

Lep dan.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 485
26.7.2010 8:44:35   
khurde
morgen,

mi2 sva že dve vrsti stročjega fižola zrihtale - oprale, otrebile, narezale, eno celo mal pokuhale, zdej pa moram na faks neki letet, pa še naveličala se je pri men na pultu sedet user posted image

zvezdica, v kakšnem razmerju pa mešaš z rženo moko? tko, približno? sem jo prejšnji teden kupila v dm-u, pa z ržene res še nič nisem delala. ržen kruh imava obe z I radi, tko da jo mislim začet bolj uporabljat. sem pa zadnjič delala "tiramisu" z mešanico maskarponeja, skute in stepene sladke smetane, pa fajn pride. za I sem naredila sadni "tiramisu" - piškote sem s kompotom vloženih breskev navlažila, nanje naložila drobno narezane breskve, pol pa kremo čez. pa super osvežilno pride.

x-y-z, neki zs heca user posted image  samo unega vmesnega, ki bi ga prvič moralo poslati, nisem prejela. in meni tut noče poslati user posted image

tko... poslala sem tistim, ki ste rekle... plohi, sončku, zvezdici in x-y-z, upam, da je vsem dostavilo, ker kr neki spet serje... pa a ni bilo nekaj časa v redu user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan! user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 26.7.2010 8:45:09 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 486
26.7.2010 11:38:48   
khurde
z zvezdico mava dva dni dialoge user posted image

sem iz lj, grem mal za faks brat, pa kavo skuhat.

zadnje dni pogrešam jancci in ploho + pač vse ostale čveke user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 487
26.7.2010 11:40:13   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

z zvezdico mava dva dni dialoge user posted image

sem iz lj, grem mal za faks brat, pa kavo skuhat.

zadnje dni pogrešam jancci in ploho + pač vse ostale čveke user posted image

pa še res je user posted image Kava, uh men tudi diši grem jo nardit, pol pa kej preberem ko malček spiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 488
26.7.2010 11:40:21   
sonček33
oj
jaz sem se zdej okol podila z L.
zdej pa mali spat, jaz pa kuhat..pa šolske stvari bi mogla pospravit... končno po 1 mesecu user posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 26.7.2010 11:47:09 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 489
26.7.2010 11:40:48   
sonček33
khurde, a moj zs si dobila?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 490
26.7.2010 11:59:35   
*x*y*z*
Khurde, bom zdej v word pisala, pa pole kopirala, ker pred objavo sem kopirala kar sem napisala, pa mi sploh niti kopiralo ni!!!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 491
26.7.2010 12:02:10   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

oj
zdej pa mali spat, jaz pa kuhat..pa šolske stvari bi mogla pospravit... končno po 1 mesecu user posted image

mi2 sva tudi bila zunaj. No,mi trije. Zdaj iščemo še kak recept za tortico, ker danes je un ta pravi RDuser posted image
In danes je ta dan samo za nas štiri.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 492
26.7.2010 12:07:04   
sonček33
O, saj res, Liamček! A darilo ste mu že dali? je bil vesel? lepo praznujte.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 493
26.7.2010 12:21:43   
khurde
sonček, nič dobla user posted image

jaz zdej vse na rr kopiram pred objavo ali pošiljanjem, če je kak daljši spis user posted image

gospodična spijo, jaz grem makarone kuhat, nekaj na hitro in na izi, da se ne skuham v kuhinji še jaz... ker jedla bo pa itak tko tko in se mi ne da "matrat" za brezveze user posted image user posted image  bom raje kavo v miru spila user posted image

sem bila na faksu, imela tudi pogovor v referatu... ne vem, kaj naj naredim z letošnjim vpisom user posted image  ker bom mogla "porodniško" rihtat ravno v izpitnem obdobju in za naprej ne morem vedet, kok mi bo ratal naredit... pdp imam še v tem študijskem letu in v letniku, k sem ga pa enkrat že imela v mirovanju zaradi materinstva... pa sta mi ena referentka in vodja svetovali, naj kar zdej dam prošnjo za mirovanje statusa za naslednje leto, probam čimveč naredit, se mogoče celo naprej vpisat, sam naj dam prošnjo v vsakem primeru, ker (tko sta rekli) "ne veste, kakšen bo otrok in koliko boste sploh lahko naredili", ker mirovanje je pa lahko samo v leto, ko rodiš + dodatno leto absolventa kasneje... in je ena rekla, da v svoji porodniški ni mogla nič naredit, da je bil tamali buden, dojil se non stop, ni šans, da bi na tri ure jedel, spal minimalno in da še zdaj, ko ima par let, oni zvečer popadajo v posteljo, on bi pa še šibal naokol user posted image  sem rekla, evo, eno tako mam že doma user posted image  in ful mi je zanimivo, kok so ljudje tko razumevajoči user posted image  nič na način "lej jo, še študentka, pa že drugega bo imela", ampak kar nekak z veseljem sprejmejo nosečnost in starševstvo kot razlog za morebitno "ponavljanje" letnika user posted image  zadnjič mi je na csd-ju rekla ženska, ki ima štipendije čez, da so leta in leta ljudje govorili "najprej kravca, pol pa štalca" in da so zdaj ljudje začeli to ubogat, da oni pa vedno bolj opažajo, da je ta filozofija napačna in na centru opažajo, da je veliko težje študentom finančno čez priti, ampak ko otroci malo zrastejo, ljudje dokončajo faks, se dokončno osamosvojijo in da če so disciplinirani in pač verjamejo, da zmorejo, pa delajo na tem, na koncu veliko bolje čez pridejo. ful me je presenetila. meni je celo rekla, da bi morala biti hvaležna, da je uspelo tko zanosit in da otroci ne počakajo, faks pa user posted image  v glavnem, prav pozitivno sem presenečena nad nekaterimi "uradniki" user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 494
26.7.2010 12:22:37   
khurde

oj

mi2 sva tudi bila zunaj. No,mi trije. Zdaj iščemo še kak recept za tortico, ker danes je un ta pravi RDuser posted image

vse najboljše!!! user posted image user posted image  lepo praznujte!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 495
26.7.2010 12:28:01   
*x*y*z*
Khurde, imaš ZS

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 496
26.7.2010 12:29:14   
*x*y*z*

oj

Liam vse naj naj user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 497
26.7.2010 12:31:42   
Zvezdica
Hvala punceuser posted image

Eko, tole http://www.kulinarika.net/recepti/6359/sladice/kokosova-torta/ bom nardila, ker vse kupljene torte se ne morjo primerjat (no ta zadnja rafaelo je bila svetska).

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 26.7.2010 12:32:41 >

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 498
26.7.2010 12:33:22   
Zvezdica
kako se že naredi ta link, da se ne vidi cel link ampak le npr. TOLE ali TUKAJ?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 499
26.7.2010 12:39:51   
*x*y*z*

kako se že naredi ta link, da se ne vidi cel link ampak le npr. TOLE ali TUKAJ?

Pa neka zemljica je bila zgoraj zraven odgovor in citiraj, zgleda da je ni več, bom še na IE pogledala

Pogledala, tam dela, v mozilli zgleda da ne, je zemljica v tisti orodni vrstici in ko klikneš na njo se ti odpre okno kjer dodaš povezavo.

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 26.7.2010 12:42:44 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

ANA JULIJA
lana10

KAKO VAM JE VŠEČ IME ANA JULIJA

ZELO (11%)

SREDNJE (35%)

NI MI VŠEČ (38%)

GROZNO SE SLIŠI (16%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!