|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
23.7.2010 22:44:15   
*x*y*z*
Khurde a še dojiš? a še kera doji?

Prej si nisem predstavljla bit brez dojenja, zdej pa ne več da bi ga dojila user posted image

je na morju se en fatič, so bli slovenci, je mel tam nekje 2,5 ali 3 leta in se je še dojil, ful lepo je govoril in prosu mamo da bi dudal in ga je en čas prepričevala da ne, no pole je popustila in oba pokrila pod brisačo in on se je tam igral

bodte fajn, zdej grem ležečki

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.7.2010 4:08:22   
Najki
Js nazaj iz Barbarige. Bilo je zlo lusno, mali je gustal 100 na uro in norel 4x bolj kot doma. Super gozdna senca na plazi se za avte spodi skrit, fina voda, je bila prve 2 dni topla pol jo je pa veter premesal in je bila super. Zadnji dan je pa meduze prineslo, sam nenevarne. Jutri laufam na poroko, sem rekla da bom prej sem pokukala, ceprav je ze noro pozno. Vas bom bolj preletela.

Malcica brca kot nora ze par dni. Zdej sem v 27. tednu. Jancci, ce se ne cutis, se ne sekirat. Jana sem jaz precej pozno cutila po 22em tednu, zdej tole pa ze pri 17. ali tam nekje. Te bo dete ze prebrcalo do poroda user posted image .

Mulcek se zdejle ze 3jic zbuja ne vem kaj mu dogaja. Na poti je bil milo receno neznosen. Pa ne na annoying nacin, samo smo bili na poti, ko je bil naspan in je bil totalno zdolgocasen, potem je delal pa vse neumnosti kar jih lahko dela privezan v stolcku. Pa je bila pot samo do Pule. Sem ga podkupila s piskotki, da se je umiril, sam zdej rabi pa avtosedez pralnico user posted image . Pa se z vodo je polival iz dolgcasa ipd. Nazajgrede pa isto, je poskusal zadeti visoki C, to ima zdaj novo foro poskusa cim visje piskat. Smo pa pozabili vzeti kahlico za navajanje, naucili pa smo ga na loncek piti. No saj je ze znal, samo zdej smo mu pa vedno dajali iz plasticnega loncka brez nastavka in se sploh ne pokapa vec. Pa rakce je bozal, ki jih je bilo res veliko povsod. Skos bi se lovil al pa zogal in je hodil od enega do drugega in vabil v igro. Nogomet mu je itak naj. En kup novih for je se pogruntal sam se jih totalno ne spomnim ob pol treh zjutraj... Moram mu se zobke pogledat ker se zmeraj ful slini in grize. Ma bom klofnila P, ce so petice zuni, une mi pa trdijo da jih nou se eno leto... Sej za prvi zobek je bilo isto, rekla da ne bo se dolgo in naslednji teden je prvi zobek ven kukal. Pa dve razlicni P.

Danes me je ful pritisk dajal, sem morala kar zaspat opoldne s tamalim. Nc novga, ce se na dez pripravlja. Jan je imel precej problemov z vneto ritko na morju, pa se po celem telesu je fasal pikice kot pri alergiji. Ne vem ali na morje ali na kremo, na katero lani ni reagiral ali je bila voda iz pipe kriva... Smo mu kupili flasirano vodo in so zbledele pikice, mogoce je bilo res to... Lahko je bila pac reakcija na morje, eni jo dobijo v prvih dneh, potem se pa umiri.

Matr vas berem o prehrani v vrtcu in me prav nic ne mika ga tja poslat. Smokije da mi en se otroka ubije?? Se dobr da ni dobil vrtca k sploh se ne vemo, na kaj vse je alergicen in bo sele junija naslednje leto narocen pri alergologu in delal druge teste... Nasa jim kuha pa ful zelenjavne priloge, brokoli, fizol in rizote, paste, meske. Zadnjic za zajtrk palacinke z marmelado, da sem kar sline cedila in svezo melono. Bi kar sama hodila tja na kosilo. Pa neke specialne jogurte take polnomastne kot bi bili grski od neke eko kmetije dobivajo. Nic nimajo instant, kuha pa jim vzgojiteljica, ko spijo.

Tamalcku sem kupila celo kilo ameriskih borovnic na trznici in nesla s sabo, potem pa je dobil salcko za zajtrk ali pa po kosilu ali pa na plazi. Jih fuuuul rad zoba pa se prebavo urejajo. Je kakal tudi 4x na dan teden prej, borovnicke pa ustavljajo drisko in tudi odpirajo, ker uravnavajo ravnovesje.

Ful lacna zdej ko o futru berem... Tamala pa spet brca mala ponocnjakinja...

khurde nas je tud mim za oblacenje, sploh zdej ko je bilo veliko gol. Ne pusti si plenicke zamenjat jo kar dol vlece in se odrola stran da bi ubezal. Za vsak kos perila ga moras lovit po hisi ker on bi se itak lovil tko te pa povlece v igro. tako da za hlace pa majcko porabis 10min ce se ti ne da laufat za njim... upam da je bil to samo vpliv morja in se bo umiril doma.
plohca js bi kr cartala tvoj trebuscek user posted image .

Ura je stiri, grem probat zaspat al pa neki. Se malcka moram izselit iz svoje postle user posted image .

Dobro jutro!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.7.2010 10:10:00   
khurde
najki, wb! super za dopust in za prehrano v vrtcu user posted image

naša ma pa dons to foro, da se oblači user posted image  in to tko zgleda, da nase vlači moje puloverje, pred tem svoj bodi, pa kakšno majčko in še od atija boksarce user posted image  in ko se kaj zatakne pri glavi, tuli ko zmešana, ker ji ne gre po planu. zdej pa bc katalog gleda in zgleda kot da bi dejansko znala brat user posted image

x-y-z, zdele kak teden ne dojim več, je ugotovila, da lahko zaspi zvečer tudi brez joške. samo občasno jo prime, da bi se zvečer še malo prisesala, če je kaj zelo vznemirjena in če jo zamotim, jo mine. ker par dni nazaj sem pustila, pa se je samo prijela in spustila, kot da bi preverila, če je vse še tam in se obrnila. tko da niti ne vem, naj jo pustim to počet al ne user posted image  trenutno je ne, pa tut ne tuli in ne joka zarad tega, sam mal se zna pritožit... mah, glede učenja, sem pa čist premal pridna, res user posted image

dons sva se  z mojim zmenila, da jaz spim dlje in sem še bolj povožena kot običajno user posted image  sem spala ca. uro pa pol dlje, več nisem mogla, pa vstala in tamala itak sitna ko 100 user posted image ... ker ona ima en svoj ritem zjutraj in rabi it ven, moj pa ima pač fobijo pred dežjem, ne vem, kako drugače naj to imenujem user posted image  in če tega ni, jo je treba polno zaposlit z risanjem, kuhanjem, igranjem, branjem knjig, gledanjem slik itd., on ji pa risanke naštima in na koncu je dete blazno nezadovoljno in zdolgočaseno user posted image  

zdej riše, pa mi kaže, da je rožo narisala user posted image  ene kroge dela, zraven govori "piše, oža" - pišem in roža, pa voha narisano in kiha zraven - kot dela pri rožah na vrtu user posted image

kaj kuhate? jaz sem si zamislila krompirjev golaž s pirino klobaso, solato in mogoče ajdove palačinke zraven...

lep dan!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 453
24.7.2010 10:51:31   
sonček33
oj,
khurde...a si ti zihr, da ni tvoja isa že 5 let stara?user posted image user posted image

najki, super za dopust ...jaz komaj čakam še kak dan skupnega druženja nekje stran

ajdove palačanike so bile včeraj ... danes pa delam pico, ker prideta tast in tašča iz dopusta in da jima ne bo treba kuhat ...

jutri pa boranja, pa goveje zrezke sem kupila... pos totih letih ...pa še ne vem kaj bo iz nih ...milsim, vem, da bodo zrezki, samo kakšni še ne vem ...

pečem borovničeve muffine

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 454
24.7.2010 11:00:15   
khurde
sonček, ti se kr heci... veš kok sem tečna, ko je ona že tko navsezgodaj zdolgočasena user posted image user posted image user posted image  to z rožo je pa včer al predvčerajšnjim začela, ko si je po popku risala user posted image  pol je pa hotla svoj trebuh in popek polizat in v usta dat, pa ni šlo in je bila besna ko ris user posted image  mah, jaz res ne vem, kaj tem otrokom včas špila user posted image  

a si kdaj probala nardit ajdove palačinke sam z ajdovo moko? jaz mešam s polnozrnato, sam bi probala tut sam z ajdovo. a maš link do recepta za mafine?

babnice, jaz mam en vprašanje, pa ne vem, če se kateri da odgovarjat... bi pa na zs vprašala user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 24.7.2010 11:01:13 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 455
24.7.2010 11:05:47   
sonček33
khurde, pa sej ni zdolgočasena, če takele špila....
aja, pa super za podaljašnje ......spanca ....

ja, včeraj sem jih poskusila samo z ajdovo, pa mi že prva ni ratala, ker se je vse prijelo...sem kar takoj še malo bele dala in še en jajc....

http://www.mojirecepti.com/recept/borovnicevi-muffini.html  mafinčki ...če nima smetane dam jogurt pa včasih mal sode al pa pinjenec ...jaz tudi bolj tko od oka delam...se mi ne da tehtat :)

vprašaj!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 456
24.7.2010 11:48:26   
Ploha
khurde: jst bi tud ZS, če sem sploh usposobljena za odgovor...no firbčba sm pa user posted image user posted image

pa dej ta tvoja isa je mali einstain, pa čeblavc, dnevi morajo biti strašno zanimivi in pestri! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 457
24.7.2010 12:30:49   
khurde
sonček, hvala za link :) no, pol jih bom pa še naprej mešala, sem brala, da se da z ajdovo, samo da čez noč stoji... al pa se kakšno žlico gustina zmeša zraven, drugače se trgajo - ni glutena.

ploha, ma ful čeblja, sam najbolj jo jaz razumem user posted image  k pač ne pove celih besed, ampak mal po svoje zavije, pa črke in vrstni red pomeša (npr. PAKA je KAPA user posted image ). pa moj jo kar dobro razume, čeprav me včas, pri kakšni novi "besedi", vpraša "kaj pa to pomeni?" user posted image  ima en svoj jezik in eno svojo izgovorjavo, npr. "muci peza" in par sekund kasneje dodan "do" pomeni, da "muci pleza na drevo" user posted image  in če tega ne povežeš in ponoviš za njo pravilno, kar tupi in tupi in lajna svoje, dokler en mene ne vpraša, kaj za vraga hoče od njih user posted image

bom poslala obema, hvala

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 458
24.7.2010 12:48:08   
sonček33
evo, tole je jedilnik iz vrtca za ta teden
http://www.vrtec-radovljica.si/index.php?page=vsebina&subpage=6&page_id=343

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 459
24.7.2010 13:23:41   
*x*y*z*
Khurde tudi meni lahko ZS če ti bom lahko pomagala... no pa super za dojenje, da bomo vsaj malo premora imeli... ma kaka faca je Isa, tudi ena moja prijateljica ima par teednov staro punčko in je tudi taka faca s tem čebljanjem...

Kosilo - lazanja, jutri pa klasika juha, pire, špinača, meso

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 460
24.7.2010 16:48:07   
kiara24
No jaz pospravlam kar lahko, ostalo bo pač moral moj....

Za jutri imamo polno priprav ker imamo smen.... in se bo jedlo in pilo.......

Dnaes smo imeli za kosilo testenine z bolonjez omako ki jo sama delam, k mi je boljša kot pa kupljena.

Ploha- super trebuščekuser posted image je pa res že kar fajn nizko.

Kaj pa druge user posted image nosečke nič se nočte pozakat.....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 461
24.7.2010 20:17:46   
khurde
čer,

moja žverca spi, poslala sem vam vprašanje, zdej grem pa neki pojest...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 462
24.7.2010 20:28:47   
sonček33
Dobila, khurde, preberem, ko bo naša žverca šla spat..tam okoli 22h...in odgovorim, ti pa se vrneš, kajne? Dejmo danes kakšno rečt. Ko je ravno sobota.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 463
24.7.2010 20:43:48   
Zvezdica
bi pa na zs vprašala user posted image

dej, sej veš:)

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 464
24.7.2010 20:53:53   
kiara24
in kako mislte kako rečt, če pa nobene ni nikjeruser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
24.7.2010 20:58:35   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

in kako mislte kako rečt, če pa nobene ni nikjeruser posted image

user posted image user posted image user posted image

mismo prej dam prišli. danes je bil drugi del parznovanja. Izmučena semuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 466
24.7.2010 21:18:48   
petra88
ojla babe! a se me še spomnete? user posted image
kmalu bomo dobili spet net in se vam bom lahk pridružla nazaj!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 467
24.7.2010 21:20:14   
Ploha
mah jst sm tud vsa hin...se mi zdi, da se mi je še malo trebuh spustil, pa dol mi pritiska, pa skos me na wc, komej pridem do wc-ja pa lulam 7 kapljic...majko milo user posted image

sva mele z meto pestro popoldne, spet vse krave nafutrat, pa teličke prebožat, pa psa (bernardinc, ki se obrne in meto z ritjo tko butne, da jo par metrov odnese) pa futr za krave naštimvat, valda more bit povsod zravn pri atiju, jst pa za njo letam...

mah počakat je treba še 5 dni, pol grem pa lahko rodit,...ker mam počas dost.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 468
24.7.2010 21:21:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

ojla babe! a se me še spomnete? user posted image

tazadn cajt user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 469
24.7.2010 21:39:31   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

sva mele z meto pestro popoldne, spet vse krave nafutrat, pa teličke prebožat, pa psa (bernardinc, ki se obrne in meto z ritjo tko butne, da jo par metrov odnese) pa futr za krave naštimvat, valda more bit povsod zravn pri atiju, jst pa za njo letam...

pridni user posted image user posted image , sam še mal zrdž pa bo bol pa mal lahko tut počivaš!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 470
24.7.2010 21:41:56   
rubica
čer kako ste kaj, men prov paše ta dež user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
24.7.2010 21:52:56   
*x*y*z*
Khurde, dobila in prebrala, sam si bom jutri al v ponedeljek vzela cajt in ti bolj obširno napisala

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 472
24.7.2010 22:06:32   
sonček33
petra WB

ploha, ja začenja se ... sej bo ..še malo...

rubica, meni tudi ...je blo tolk fajn, ko smo danes po dolgem času šli lahko že ob pol treh ven - in je L. po dolgem času zaspal v vozu - mu je pasalo...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 473
24.7.2010 22:26:22   
petra88
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

ojla babe! a se me še spomnete? user posted image

tazadn cajt user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

mi smo prišli čez vikend h našim u hribe in je tooook mrazzzzzz bi mogla bundo prnes s samo. pomoje je enih 15 stopinj, še učeraj jih je blo pa 32 ..

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 474
24.7.2010 23:03:04   
Ulla80
a še kera doji?

jstuser posted image user posted image

čer babeuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Voda
dejzi

Kdaj ste svojim sončkom ponudile za žejo neprekuhano vodo?

prej (56%)

9m (11%)

10m (4%)

11m (2%)

12m (5%)

po 1 letu (22%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!