Najki
|
Js nazaj iz Barbarige. Bilo je zlo lusno, mali je gustal 100 na uro in norel 4x bolj kot doma. Super gozdna senca na plazi se za avte spodi skrit, fina voda, je bila prve 2 dni topla pol jo je pa veter premesal in je bila super. Zadnji dan je pa meduze prineslo, sam nenevarne. Jutri laufam na poroko, sem rekla da bom prej sem pokukala, ceprav je ze noro pozno. Vas bom bolj preletela. Malcica brca kot nora ze par dni. Zdej sem v 27. tednu. Jancci, ce se ne cutis, se ne sekirat. Jana sem jaz precej pozno cutila po 22em tednu, zdej tole pa ze pri 17. ali tam nekje. Te bo dete ze prebrcalo do poroda . Mulcek se zdejle ze 3jic zbuja ne vem kaj mu dogaja. Na poti je bil milo receno neznosen. Pa ne na annoying nacin, samo smo bili na poti, ko je bil naspan in je bil totalno zdolgocasen, potem je delal pa vse neumnosti kar jih lahko dela privezan v stolcku. Pa je bila pot samo do Pule. Sem ga podkupila s piskotki, da se je umiril, sam zdej rabi pa avtosedez pralnico . Pa se z vodo je polival iz dolgcasa ipd. Nazajgrede pa isto, je poskusal zadeti visoki C, to ima zdaj novo foro poskusa cim visje piskat. Smo pa pozabili vzeti kahlico za navajanje, naucili pa smo ga na loncek piti. No saj je ze znal, samo zdej smo mu pa vedno dajali iz plasticnega loncka brez nastavka in se sploh ne pokapa vec. Pa rakce je bozal, ki jih je bilo res veliko povsod. Skos bi se lovil al pa zogal in je hodil od enega do drugega in vabil v igro. Nogomet mu je itak naj. En kup novih for je se pogruntal sam se jih totalno ne spomnim ob pol treh zjutraj... Moram mu se zobke pogledat ker se zmeraj ful slini in grize. Ma bom klofnila P, ce so petice zuni, une mi pa trdijo da jih nou se eno leto... Sej za prvi zobek je bilo isto, rekla da ne bo se dolgo in naslednji teden je prvi zobek ven kukal. Pa dve razlicni P. Danes me je ful pritisk dajal, sem morala kar zaspat opoldne s tamalim. Nc novga, ce se na dez pripravlja. Jan je imel precej problemov z vneto ritko na morju, pa se po celem telesu je fasal pikice kot pri alergiji. Ne vem ali na morje ali na kremo, na katero lani ni reagiral ali je bila voda iz pipe kriva... Smo mu kupili flasirano vodo in so zbledele pikice, mogoce je bilo res to... Lahko je bila pac reakcija na morje, eni jo dobijo v prvih dneh, potem se pa umiri. Matr vas berem o prehrani v vrtcu in me prav nic ne mika ga tja poslat. Smokije da mi en se otroka ubije?? Se dobr da ni dobil vrtca k sploh se ne vemo, na kaj vse je alergicen in bo sele junija naslednje leto narocen pri alergologu in delal druge teste... Nasa jim kuha pa ful zelenjavne priloge, brokoli, fizol in rizote, paste, meske. Zadnjic za zajtrk palacinke z marmelado, da sem kar sline cedila in svezo melono. Bi kar sama hodila tja na kosilo. Pa neke specialne jogurte take polnomastne kot bi bili grski od neke eko kmetije dobivajo. Nic nimajo instant, kuha pa jim vzgojiteljica, ko spijo. Tamalcku sem kupila celo kilo ameriskih borovnic na trznici in nesla s sabo, potem pa je dobil salcko za zajtrk ali pa po kosilu ali pa na plazi. Jih fuuuul rad zoba pa se prebavo urejajo. Je kakal tudi 4x na dan teden prej, borovnicke pa ustavljajo drisko in tudi odpirajo, ker uravnavajo ravnovesje. Ful lacna zdej ko o futru berem... Tamala pa spet brca mala ponocnjakinja... khurde nas je tud mim za oblacenje, sploh zdej ko je bilo veliko gol. Ne pusti si plenicke zamenjat jo kar dol vlece in se odrola stran da bi ubezal. Za vsak kos perila ga moras lovit po hisi ker on bi se itak lovil tko te pa povlece v igro. tako da za hlace pa majcko porabis 10min ce se ti ne da laufat za njim... upam da je bil to samo vpliv morja in se bo umiril doma. plohca js bi kr cartala tvoj trebuscek . Ura je stiri, grem probat zaspat al pa neki. Se malcka moram izselit iz svoje postle . Dobro jutro!
|