|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
26.7.2010 19:56:42   
Zvezdica
Ojla, se vam na hitro oglasim iz Bovca, pred 14 dnevi smo bile na strani 2, sedaj pa je že 21.user posted image

o lepo da si se javila. Sem te prav pogrešala :)

Sam da se maste lušno.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 526
26.7.2010 20:01:20   
Ulla80
ojuser posted image

a je kej pretresljivega, k se mi ne da brat nazaj user posted image user posted image

čist me neki zdeluje, vreme al kvauser posted image groza n, k ena crkotina sm....kr neki...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 527
26.7.2010 20:10:43   
Zvezdica
a je kej pretresljivega, k se mi ne da brat nazaj user posted image user posted image

zelouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 528
26.7.2010 20:15:25   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

zelouser posted image

user posted image a de bom pa vlekla iz tebe user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
26.7.2010 20:16:49   
sonček33

zelo

a de bom pa vlekla iz tebe

ja, drgač boš pa spet koj zviznla

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 530
26.7.2010 20:20:55   
Ulla80
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 531
26.7.2010 20:35:13   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

zelouser posted image

user posted image a de bom pa vlekla iz tebe user posted image

user posted image povej kaj te zanima:)

Plohca je imela neko slu, pa se ne javi. jomoram po tel pobarat.

farfalca se je javila iz Bovca.

Khurde je poštimala zelenjavo, letela v Lj na faks. Med drugim sva ugotovili, da otroc obvladajo hladilnik in jemljejo sami hrano ven.

Sonček prav da ima zanič kolo in hoče novga.

X Y Z je nardila mentin sok. Zanima jo kake igralne centre smo imeli, ker se njihov prvi ni obnesel... user posted image

krtexx oblada dvoprstno tipkanje, pa se ji ne da čvekat. Jo mormo nujno na srečanje zvabituser posted image

najki in jan se tko k mi2 s P ukvarjajo s peticami.

Evo ti povzetek :)

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 26.7.2010 20:36:19 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 532
26.7.2010 20:35:45   
Zvezdica
pa men space tipka nagaja, tko, da je velikrat veliko besed v eniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 533
26.7.2010 20:41:16   
Ulla80
ok, nč dramatičnega, vidimuser posted image

jst sem glih pojedla eno šalco sladoleda, se kr boljš počutimuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 534
26.7.2010 20:46:13   
khurde
fajn povzetek

farfala, user posted image user posted image user posted image  za dopust in lepo, da si se oglasila user posted image

ulla, pa nek na rr te mal šinfajo/omenjajo

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 535
26.7.2010 20:56:58   
Ulla80
ulla, pa nek na rr te mal šinfajo/omenjajo

a dej!! to pa že ne, ma kje user posted image kaj jim je pa user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 536
26.7.2010 21:04:12   
Zvezdica
khurde, a maš ti šekako idejo za stročji fižol, da ne bom samo to boranijo delala?

Nardila sem tisto koksovo torto, SUPER JEuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 537
26.7.2010 21:15:45   
*x*y*z*
od fehna pa so bolj monotone po materialih in barvah po mojih izkusnjah, pa ful drage. Imas pa tega kar precej na Bolhi, ce se ti zdi primerno kupit druge roke za darilo.

točno to me moti

Evo lihkar sva opazila, da je JM prebila zgornja petka... Tolk o pediatrinjinih napovedih, da jih se eno leto ne bo...

imam občutek da bomo tudi mi jih dobili, čeprav ne vidim placa na dlesnih???

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 538
26.7.2010 21:20:13   
*x*y*z*

ja zgleda fajna, a je kot sladoled? Pa verjetno hitro narejena?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
26.7.2010 21:41:09   
sonček33
Kuku

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
26.7.2010 21:49:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

ja zgleda fajna, a je kot sladoled? Pa verjetno hitro narejena?

ja, je hitro pripravljena, nasitbna in ni kot sladoled, prava energijska bomba je, zarad te čokolade zgoraj. Super je, res.

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 541
26.7.2010 21:51:42   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kuku

kuku :9

sem mogla blitvo oprat.
jutri bo za kosilo morski list ali pa nilski ostriž z blitvo. Morda zraven še pokuhan krompir, bomo videli.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 542
26.7.2010 21:56:11   
sonček33
STARKA, DEJ RECEPT..KER RIB SE PA JAZ NE LOTIM...FOTR NARDI POSTRAVI NA ŽARU NA VRTU...TO JE PA TUDI VSE...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
26.7.2010 22:07:10   
Zvezdica
če pečem nilskega ostriža ga položim na alu folijo, natrem z olivcem (ampak jast res porabim čist mal olja) in svežim česnom in soljo.

To je vse. Če delam m.  list  naredimenako, le česna ne dajem gor, ker zagreni. Ko ga pripravim, ga zavijem v alu folijo, tko, da v bistvu kuha notri. Pečem 20 min, potem pa odprem folijo in ga popečem do konca. ne glede katera riba je vedno ga polijem še s tržašk omakco in pokapam z limonco. Zraven seveda blitva pokuhana in popečena s česnom. Meni ta način peke najbolj ustreza. Aja postrežeš takoj po peki.Tonoi nekjakar lahko postrežeš kasneje,ker potem ni več dobra.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 544
26.7.2010 22:45:05   
Najki

če pečem nilskega ostriža ga položim na alu folijo, natrem z olivcem (ampak jast res porabim čist mal olja) in svežim česnom in soljo.

To je vse. Če delam m.  list  naredimenako, le česna ne dajem gor, ker zagreni. Ko ga pripravim, ga zavijem v alu folijo, tko, da v bistvu kuha notri. Pečem 20 min, potem pa odprem folijo in ga popečem do konca. ne glede katera riba je vedno ga polijem še s tržašk omakco in pokapam z limonco. Zraven seveda blitva pokuhana in popečena s česnom. Meni ta način peke najbolj ustreza. Aja postrežeš takoj po peki.Tonoi nekjakar lahko postrežeš kasneje,ker potem ni več dobra.

Ribica zavita v folijo med peko je meni fantasticna, ni premehka kot kuhana in ni presuha kot pecena, not das pac zacimbe po zelji, pece se v lastnem soku, njamsi!. Pa vsako posebej zavijes v folijo in potem si lahko vsak svojo odvije.

Grem zxej, k imam prazno baterijo in se mi ne da futrat kompa.

Aja sef me je poslal domov do odhoda na morje, ker pac nimam dela v sluzbi trenutno, lahko pa visim tam, ce mi bo dolgcas user posted image .

Klicala je lastnica vrtca, da se s septembrom seli Janova enota, jo je ful skrbelo, ker bosta samo on in se en fantek ostala, saj so ostali dobili vrtec, pa je mislila, da smo s Polja, selijo pa enoto na 100 kvadratov z vrtom na Jurckovo! Jaz delam pri Supernovi, dragi pa pri murglah, tako da je lokacija fantasticna user posted image . Ni pa omenila kaj je s koncesijo, mogoce so tudi zato prostore menjali, ker druga enota v sentvidu je tudi v taki hisi. V glavnem bojo novi otrocki, povprasevanje imajo itak ogromno, ta vrtec se kar siri. Ce dobijo se koncesijo, bomo kar oba tam imeli.

No lahko noc!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 545
26.7.2010 22:59:13   
Zvezdica
s Polja, selijo pa enoto na 100 kvadratov z vrtom na Jurckovo! Jaz delam pri Supernovi, dragi pa pri murglah, tako da je lokacija fantasticna user posted image . Ni pa omenila kaj je s koncesijo, mogoce so tudi zato prostore menjali, ker druga enota v sentvidu je tudi v taki hisi. V glavnem bojo novi otrocki, povprasevanje imajo itak ogromno, ta vrtec se kar siri. Ce dobijo se koncesijo, bomo kar oba tam imeli.

super :) zdaj pa sam naj še koncesijo zrihtajo. ti pa delaš v mojem najljubšem okolju - pri šoping centruuser posted image
se lahko še za kavo zmenivauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 546
27.7.2010 8:07:40   
Jancci
Jutro!  user posted image

Khurde evo mene. Smo se v službi selili, pa ni blo neta, doma se mi pa ne a na račkotu viset. user posted image   Kaj te muči bejba? Dej še men kopiraj, da kašno pametno naumim. user posted image

Smo bili v nedeljo mal v hribih. No ja, na en kucel smo lezl, ki še 1000m ni visok pa sem komaj gor prisopihala. Moj je malo nesel v traku in sta me mogla skos čakat, drugač se je drla po celem hribu... maaaaaammmmmiiiiiiii. Nazaj grede je pa zaspala.
V soboto smo pa mal šopingiral in sem v twowayu dobla tiste hlače z visoko elastiko za 4,5 evra. user posted image Moram it je v drugega pogledat če majo še kake druge barve.

*x*y*z* kar se tiče slinga.. zraven bi morala dobiti navodila. Drugače pa imaš na netu ful velik filmčkov kako to montirat in nosit. Men je bil zakon. Sva ga uporabljala od prvega dneva k osva prišle iz P. Zdaj ga uporablja tudi moja sestra. V bistvu ne vem kaj bi brez.. vrjetno bi imela bolj močne roke! user posted image

Zvezdica ti me sam rajcaš s temi tvojimi sladicami in recepti. user posted image Pol pa en teden o njih premišlujem in pol grem in nekaj spacam in moj je ful vesel. Mu vedno povem, da si ti kriva in zdej mi ne teži več tolk če sem na rr-ju. user posted image

Dete še vedno ni kaj preveč aktivno.user posted image Sem pa tja čutim kak mali premik. Drug teden imam morfologijo pa bomo vidli kaj bo povedala.  Sej pol bom pa jamrala kok me brca.. nikol nisem zadovoljna. user posted image Sem pa podobno kot Ploha vsakih 5 minut na wc-ju. user posted image Pa pomoje spet premal pijem. Dejte me kregat!!!!

Je treba mal delat...

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 547
27.7.2010 8:54:43   
Jancci
Vam moram še to povedat...
..zdaj imam pisarno v sto let stari stavbi, kjer se med drugimi zdravijo alkoholiki in odvisniki, skozi okno pa imam pogled na zapor.  user posted image Če me kaj prime imam vse na dohvatu.... user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 548
27.7.2010 9:10:42   
Najki
super :) zdaj pa sam naj še koncesijo zrihtajo. ti pa delaš v mojem najljubšem okolju - pri šoping centruuser posted image
se lahko še za kavo zmenivauser posted image

A verjames da sploh ne pridem do stacun razen po malico user posted image ? Zjutraj sem pozna, ker mulcka zapeljem, ob stirih pa ze letim ponj in bi morala ekstra nazaj hodit v shopping haha. Danes sem doma, ma bom sla tja popoldan v Muellerja.  ti si tam blizu?

Mi nismo imeli slinga, ker se mi je zdelo prevec nerodno to skos gor pa dol dajat, sva imela pa pouch. Se to ne bi imela, ce ne bi dobila za darilo. Sam vrzes cez ramo in otroka not, tudi leze. Sem ga rabila za ksne hitre skoke od avta v lekarno recimo in nisem hotel vozicka ven vlacit. Al pa za v tretji stuk nest k noni, pa na plazo po ksnem smotanem terenu. Je pa zaspal v par sekundah, ko je bil not user posted image . Prav pomiril ga je. Odkar hodi ga zelo malo nosimo, je pa se vedno lazje s pouchem. a po hisi je bil tudi v redu, ce sem rabila dve roki in je bil micken in nemiren, da sem ga pomirila. Sam najin pouch je bil precej velik, nekateri so ful mickeni da ze pri pol leta prerastejo. Midva ga lahko se zdaj nosiva v njem.

Jancci mogoce samo drugace lezi, da tako malo cutis, saj se ne zamujas z brcikami ne se obremenjevat. Cez par tednov bos ze prava boksarska vreca.

Lacna.... To zelezo mi kvari jutra, ker pol ure za njim ne smem jest ali pit kave in grem od doma brez obojega... Zdejle moram it pa hladilnik izropat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 549
27.7.2010 9:22:56   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Vam moram še to povedat...
..zdaj imam pisarno v sto let stari stavbi, kjer se med drugimi zdravijo alkoholiki in odvisniki, skozi okno pa imam pogled na zapor.  user posted image Če me kaj prime imam vse na dohvatu.... user posted image user posted image user posted image

sanjsko delovno mesto user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Pašteta, salame
dejzi

Kdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)

prej (14%)

10m (10%)

11m (4%)

12m (16%)

13m (9%)

kasneje (48%)

Število vseh glasov: 338

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!