Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 15:07:08
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica to si verjetno mene mislna user posted image smo bli v app v rogoznici pri primoštenu, po dolgem času nazaj na hrvaškem ja sorči :) poznamo, tam smo bili v unih apartmajih k so na plaži v STUPIN ČELINAH. Ene tri leta nazaj. Sam ker je tam zaliv je bila ledena voda. to pa ne vem kje je... voda je bla res en dan 19 stopinj, ma je bla že popoldan 22 in naslednji dan in do konca 24 mi smo bli tam k je una plaža prodnata in bife na plaži... vi ste bli verjetno na drugi strani, kjer je blj skalnato pa betonirali so sami domačini, pa potka gre fajn ob morju, ful je lepo, samo daleč do mesta - trgovine pa tam ni - a mislim prav? v bistvu je to če gledaš iz kopnega proti marini na desno?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 15:23:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
to pa ne vem kje je... voda je bla res en dan 19 stopinj, ma je bla že popoldan 22 in naslednji dan in do konca 24 mi smo bli tam k je una plaža prodnata in bife na plaži... vi ste bli verjetno na drugi strani, kjer je blj skalnato pa betonirali so sami domačini, pa potka gre fajn ob morju, ful je lepo, samo daleč do mesta - trgovine pa tam ni - a mislim prav? v bistvu je to če gledaš iz kopnega proti marini na desno? primošten je pred rogoznico, stupin čeline so pa na poti proti trogirju. Mismo bili tam 14 dni, pa smo imeli le nekaj dni ok vodo, skoz mrzla. je pa bila prodnata plaža. So povedal domačini da je to značilno za ta zaliv, zato so enkrat imeli na obisku enega nevarnega morskega psa.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 15:43:30
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica to pa ne vem kje je... voda je bla res en dan 19 stopinj, ma je bla že popoldan 22 in naslednji dan in do konca 24 mi smo bli tam k je una plaža prodnata in bife na plaži... vi ste bli verjetno na drugi strani, kjer je blj skalnato pa betonirali so sami domačini, pa potka gre fajn ob morju, ful je lepo, samo daleč do mesta - trgovine pa tam ni - a mislim prav? v bistvu je to če gledaš iz kopnega proti marini na desno? primošten je pred rogoznico, stupin čeline so pa na poti proti trogirju. Mismo bili tam 14 dni, pa smo imeli le nekaj dni ok vodo, skoz mrzla. je pa bila prodnata plaža. So povedal domačini da je to značilno za ta zaliv, zato so enkrat imeli na obisku enega nevarnega morskega psa. a to je pole prav drugi kraj oz. zaliv, sem mislna da je v sklopu fogoznce, k je ful velika in ima dosti zalivov delam menta sok, poln lonec, tko da zdej k sem pokrila mi je šlo čez, pa kristaliziral cuker na špargetu, zdej pa čistim.... pa še bledo morem pripravit za v skrinjo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 15:45:53
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Aja, pa tole sem pozabila, naš po novem 'me tika za komolec' in to cele dneve, non stop, v bistvu se crta ob njemu, včasih mi je roke v usta tiščal, pa v nos,... pole je bil en cajt mir, zdej pa to.. in klo ima malo daljše nohte je prav kriza, mu rečem bnaj pusti, umakne roko in čez dve sekundi je nazaj tam in to se lahko pregovarjava v nedogled... A ma tudi kjeri od vaših tako foro?????
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 16:08:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
delam menta sok, poln lonec, tko da zdej k sem pokrila mi je šlo čez, pa kristaliziral cuker na špargetu, zdej pa čistim.... pa še bledo morem pripravit za v skrinjo... res? pridna. jast bi tud, dej recept.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 16:39:44
|
|
|
|
Ploha
|
jooj babe moje, jst sm že pol spalnice nafilala, že mal selim, mi medved dovoli, da zdaj pa lahko.. me je kar malo strah te selitve ...upam, da nam bo šlo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 16:43:22
|
|
|
|
sonček33
|
jooj babe moje, jst sm že pol spalnice nafilala, že mal selim, mi medved dovoli, da zdaj pa lahko.. me je kar malo strah te selitve ...upam, da nam bo šlo... o, kolk je medved fajn ...nič strah...super bo...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 17:04:36
|
|
|
|
nina166
|
Dan! vroče za znoret. Ko smo se najedli, je šel moj zraven daše spat, jaz pa sem šla ležat zraven domna, da je zaspal...in sem malo zakinkala...in se zbudila čist fertik...zdaj sem ravno lučko pojedla, zdaj spijem še kavo, pol grem pa malo likat...čeprav se mi v tej vročini ne ljubi...samo nimamo kaj za oblečt...zvečer morem pa še travo pokosit...kolikor je ni požgalo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 17:05:04
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jooj babe moje, jst sm že pol spalnice nafilala, že mal selim, mi medved dovoli, da zdaj pa lahko.. me je kar malo strah te selitve ...upam, da nam bo šlo... o, kolk je medved fajn ...nič strah...super bo... ja res je fajni...ploha počasi...daj bo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 17:20:26
|
|
|
|
kiara24
|
oooo no meni je ratalo imam odprt S.P sedaj moram pa še zrihtati štempilko pa stran moram narest pa take fore.... pa še nekaj papirrologije imam za zrihtat, tako da je pestro. Zunaj je peklensko vroče upam, da se bo shladilo malo. Drugače pa hvala za odgovore glede hrane in pijače pri vaših.... mene je kar malo strah glede na to kolk mi jemo in pijemo zadnje čase.... Ploha- držim pesti da vam rata do nedelje vse spravit v hiško in da boste na svojem. No glede izcedka pa jaz ne vem noč ponavadi so to čepki bili vsaj umazani ne pa beli.... če te je pa strah pa raje pokliči v P. Vidim da imaš ćisto malo še do konca. A te je kaj strah? Kako bo z dvema na začetku.....? Rubica- mis mo Klari kupili kar crocsse, pa jih obožuje in pa v vodico je hodila bosa, ker smo bili vedno na takem kraju da je bila mivka ali pa majčkeni kamenčki če pa že ne smo jo pa nesli v vodico. Kopalke pa smo kupili ene v Pikapolonici druge pa v ne vem ne morem se spomniti eni italjaksi trgovini na Rudniku v Lj v Super novi Nekaj na C se ji reče in imajo super modelčke. syomna- pri nas ni bilo nobenih probelom za psat ne v Turčiji pa je čeasovna razlika ine tukaj nič brez porblema....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 18:34:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
no meni je ratalo imam odprt S.P sedaj moram pa še zrihtati štempilko pa stran moram narest pa take fore.... pa še nekaj papirrologije imam za zrihtat, tako da je pestro. čestitke za spletno stran pa kr mene pkl
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 19:17:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
jooj babe moje, jst sm že pol spalnice nafilala, že mal selim, mi medved dovoli, da zdaj pa lahko..user posted image user posted image user posted image me je kar malo strah te selitve user posted image ...upam, da nam bo šlo... jeee..končno si dočakala. zakaj te je strah? Vse boš zmogla, pa še mir boš imela. največ vredno
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 19:24:48
|
|
|
|
khurde
|
kiara ploha, jaz mam že cel čas ene izcedke na 101 način... pa mal enega vnetja, pa mal izcedka, pa mal sluzi, pa mal tega, pa mal onega čist neki novga, prej nič, prvič tut nič... pa za začetek selitve x-y-z, mene se samo na momente drži ko klop in včas še vem ne, se me je zanč za kiklo držala, nisem vedela, da visi na meni, ker je lepo zraven stala, sem stopila na drugo stran kuhinje in jo potegnila za sabo, da je padla ko hlod nič ni rekla, se pobrala, pa nazaj klopa špilat rubica, ne vem, ima sandale, ampak bolj za po asfaltu zvezdica, a ste že pojedli tiramisu? tko, moj uspava, čakam, da me pokličeta, ker včas rata, včas ne... pol se morm pa za faks še mal zmigat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 20:33:44
|
|
|
|
Ploha
|
bi vam slikco trebuščka poslala, pa sem šele po sliki vidla, da imam toooolk strij, da ne znam povedat prou grozno...mah...res pa je da se sploh ne mažem več, že dolgo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 20:38:03
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha bi vam slikco trebuščka poslala, pa sem šele po sliki vidla, da imam toooolk strij, da ne znam povedat prou grozno...mah...res pa je da se sploh ne mažem več, že dolgo... eh, ploha, dej nalepi vseen a veš, jaz jih mam od prvič milijon, pa so precej zbledele, sem jih praktično sam jaz videla. zdej so pa spet vidne, ko se koža razteguje in jih sploh ne skrivam, če kje ven pogledajo kaj čmo, radosti nosečnosti, ki jih vse, k smo dale čez, razumemo in ni nobeni nič čudnega na takem luštnem trebuhu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 20:44:00
|
|
|
|
khurde
|
tko... zdej sem si skuhala prvo kavo danes, mala spi, jaz grem pa študirat, kako 5 izpitov pod streho spravit... sicer bi se zarad nosečnosti in poroda lah še 1x vpisala v isti letnik, pa obenem obdržala štipendijo, sam bi vseen probala mal volje zbrat... še posebej, ker se je za pol stopinje ohladilo s tem 3minutnim deževjem
< Sporočilo je popravil khurde -- 23.7.2010 20:48:34 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 20:57:32
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, ti tudi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 21:00:14
|
|
|
|
Ploha
|
evo ga na...se mi zdi, da se mi je malo spustil, ne vem..pa tud soseda in mami sta mi tako rekle...medveda pa itak ne prašam nič več, ker sem ga sprašvala, če imam kej novih strij, ker se spodaj ne vidim, pa je rekel, neeeeeee, nikakoooor mrbit me ma pa tko rad da niti opazi ne...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 21:04:05
|
|
|
|
sonček33
|
Medved ne laže. Lep je.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 21:05:22
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Medved ne laže. Lep je. notri je še lepše čaki, da ven pride no khurde, a bo kej???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 21:07:40
|
|
|
|
sonček33
|
ja, itak, najlešpe ...kolk se boste fajn imel ..srečkica
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 21:48:16
|
|
|
|
khurde
|
oj, se bom en dan spravila slikat. oblubm plohca, čist lušten trebušček je
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 22:32:37
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica delam menta sok, poln lonec, tko da zdej k sem pokrila mi je šlo čez, pa kristaliziral cuker na špargetu, zdej pa čistim.... pa še bledo morem pripravit za v skrinjo... res? pridna. jast bi tud, dej recept. jst naredim tako: 3l vode 3 kg sladkorja en šop, v bistvu čim več mete (mora bit una pepermint meta, ker ima najboljši okus) lahko dodaš tudi malo melise 6dag citronske kisline pol stekleničke ekstrata mente vodo in sladkor vrem 5min, nato dodam meto - očiščeno, oprano, lahko malo sesekljaš, če je mlada daš skupaj z vejicami, če je že velika sem kar posmukala liste dol in pustiš stat 24ur, nato dodaš citronsko in fajn pomešaš, če želiš fajn barvo dodaš še ekstrat, jst ga ne več dodajam, raje dam več mete. postrežeš pa fajn mrzlo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 22:39:43
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha evo ga na...se mi zdi, da se mi je malo spustil, ne vem..pa tud soseda in mami sta mi tako rekle...medveda pa itak ne prašam nič več, ker sem ga sprašvala, če imam kej novih strij, ker se spodaj ne vidim, pa je rekel, neeeeeee, nikakoooor mrbit me ma pa tko rad da niti opazi ne... o kako velik in lep tako obliko sem mela tud jst v prvo pa nizko je že ja, tko da v enem mesecu bo sigurno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 23.7.2010 22:40:42
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde tko... zdej sem si skuhala prvo kavo danes, mala spi, jaz grem pa študirat, kako 5 izpitov pod streho spravit... sicer bi se zarad nosečnosti in poroda lah še 1x vpisala v isti letnik, pa obenem obdržala štipendijo, sam bi vseen probala mal volje zbrat... še posebej, ker se je za pol stopinje ohladilo s tem 3minutnim deževjem s tem učenjem prav razturavaš, ti in seveda vse ostale... tega pa si res ne predstavljam...
|
|
|
nagradne igreLelly28 RRZanima me ali igrate oz. sodelujete v nagradnih igrah?da / redno (
17%)
ne / nikoli (
22%)
občasno / odvisno od nagrad (
61%)
Število vseh glasov: 23Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!