|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
23.7.2010 15:07:08   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

to si verjetno mene mislna user posted image

smo bli v app v rogoznici pri primoštenu, po dolgem času nazaj na hrvaškem

ja sorči :)

poznamo, tam smo bili v unih apartmajih k so na plaži v STUPIN ČELINAH. Ene tri leta nazaj. Sam ker je tam zaliv je bila ledena voda.

to pa ne vem kje je... voda je bla res en dan 19 stopinj, ma je bla že popoldan 22 in naslednji dan in do konca 24

mi smo bli tam k je una plaža prodnata in bife na plaži... vi ste bli verjetno na drugi strani, kjer je blj skalnato pa betonirali so sami domačini, pa potka gre fajn ob morju, ful je lepo, samo daleč do mesta - trgovine pa tam ni - a mislim prav? v bistvu je to če gledaš iz kopnega proti marini na desno?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.7.2010 15:23:54   
Zvezdica

to pa ne vem kje je... voda je bla res en dan 19 stopinj, ma je bla že popoldan 22 in naslednji dan in do konca 24

mi smo bli tam k je una plaža prodnata in bife na plaži... vi ste bli verjetno na drugi strani, kjer je blj skalnato pa betonirali so sami domačini, pa potka gre fajn ob morju, ful je lepo, samo daleč do mesta - trgovine pa tam ni - a mislim prav? v bistvu je to če gledaš iz kopnega proti marini na desno?

primošten je pred rogoznico, stupin čeline so pa na poti proti trogirju.
Mismo bili tam 14 dni, pa smo imeli le nekaj dni ok vodo, skoz mrzla. je pa bila prodnata plaža. So povedal domačini da je to značilno za ta zaliv, zato so enkrat imeli na obisku enega nevarnega morskega psa.

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 427
23.7.2010 15:43:30   
*x*y*z*

primošten je pred rogoznico, stupin čeline so pa na poti proti trogirju.
Mismo bili tam 14 dni, pa smo imeli le nekaj dni ok vodo, skoz mrzla. je pa bila prodnata plaža. So povedal domačini da je to značilno za ta zaliv, zato so enkrat imeli na obisku enega nevarnega morskega psa.

a to je pole prav drugi kraj oz. zaliv, sem mislna da je v sklopu fogoznce, k je ful velika in ima dosti zalivov

delam menta sok, poln lonec, tko da zdej k sem pokrila mi je šlo čez, pa kristaliziral cuker na špargetu, zdej pa čistim.... pa še bledo morem pripravit za v skrinjo...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
23.7.2010 15:45:53   
*x*y*z*
Aja, pa tole sem pozabila, naš po novem 'me tika za komolec' in to cele dneve, non stop, v bistvu se crta ob njemu, včasih mi je roke v usta tiščal, pa v nos,... pole je bil en cajt mir, zdej pa to.. in klo ima malo daljše nohte je prav kriza, mu rečem bnaj pusti, umakne roko in čez dve sekundi je nazaj tam in to se lahko pregovarjava v nedogled... A ma tudi kjeri od vaših tako foro?????user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 429
23.7.2010 16:08:22   
Zvezdica

delam menta sok, poln lonec, tko da zdej k sem pokrila mi je šlo čez, pa kristaliziral cuker na špargetu, zdej pa čistim.... pa še bledo morem pripravit za v skrinjo...

res? pridna. jast bi tud, dej recept.

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.7.2010 16:39:44   
Ploha
jooj babe moje, jst sm že pol spalnice nafilala, že mal selim, mi medved dovoli, da zdaj pa lahko..user posted image user posted image user posted image

me je kar malo strah te selitve user posted image ...upam, da nam bo šlo...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
23.7.2010 16:43:22   
sonček33
jooj babe moje, jst sm že pol spalnice nafilala, že mal selim, mi medved dovoli, da zdaj pa lahko..

me je kar malo strah te selitve ...upam, da nam bo šlo...

o, kolk je medved fajn ...nič strah...super bo...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 432
23.7.2010 17:04:36   
nina166
Dan!

vroče za znoret. Ko smo se najedli, je šel moj zraven daše spat, jaz pa sem šla ležat zraven domna, da je zaspal...in sem malo zakinkala...in se zbudila čist fertik...zdaj sem ravno lučko pojedla, zdaj spijem še kavo, pol grem pa malo likat...čeprav se mi v tej vročini ne ljubi...samo nimamo kaj za oblečt...zvečer morem pa še travo pokosit...kolikor je ni požgalo

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 433
23.7.2010 17:05:04   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jooj babe moje, jst sm že pol spalnice nafilala, že mal selim, mi medved dovoli, da zdaj pa lahko..

me je kar malo strah te selitve ...upam, da nam bo šlo...

o, kolk je medved fajn ...nič strah...super bo...

ja res je fajni...ploha počasi...daj bo

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 434
23.7.2010 17:20:26   
kiara24
oooo

no meni je ratalo imam odprt S.P sedaj moram pa še zrihtati štempilko pa stran moram narest pa take fore.... pa še nekaj papirrologije imam za zrihtat, tako da je pestro.

Zunaj je peklensko vroče upam, da se bo shladilo malo.

Drugače pa hvala za odgovore glede hrane in pijače pri vaših.... mene je kar malo strah glede na to kolk mi jemo in pijemo zadnje čase....

Ploha- držim pesti da vam rata do nedelje vse spravit v hiško in da boste na svojem. No glede izcedka pa jaz ne vem noč ponavadi so to čepki bili vsaj umazani ne pa beli.... če te je pa strah pa raje pokliči v P. Vidim da imaš ćisto malo še do konca. A te je kaj strah? Kako bo z dvema na začetku.....?

Rubica- mis mo Klari kupili kar crocsse, pa jih obožuje in pa v vodico je hodila bosa, ker smo bili vedno na takem kraju da je bila mivka ali pa majčkeni kamenčki če pa že ne smo jo pa nesli v vodico. Kopalke pa smo kupili ene v Pikapolonici druge pa v ne vem ne morem se spomniti eni italjaksi trgovini na Rudniku v Lj v Super novi Nekaj na C se ji reče in imajo super modelčke.

syomna- pri nas ni bilo nobenih probelom za psat ne v Turčiji pa je čeasovna razlika ine tukaj nič brez porblema....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 435
23.7.2010 18:34:33   
Zvezdica
no meni je ratalo imam odprt S.P sedaj moram pa še zrihtati štempilko pa stran moram narest pa take fore.... pa še nekaj papirrologije imam za zrihtat, tako da je pestro.

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image za spletno stran pa kr mene pkl

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 436
23.7.2010 19:17:04   
Zvezdica
jooj babe moje, jst sm že pol spalnice nafilala, že mal selim, mi medved dovoli, da zdaj pa lahko..user posted image user posted image user posted image

me je kar malo strah te selitve user posted image ...upam, da nam bo šlo...

jeee..končno si dočakala.

zakaj te je strah?
Vse boš zmogla, pa še mir boš imela. največ vrednouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 437
23.7.2010 19:24:48   
khurde
kiara user posted image

ploha, jaz mam že cel čas ene izcedke na 101 način... pa mal enega vnetja, pa mal izcedka, pa mal sluzi, pa mal tega, pa mal onega user posted image  čist neki novga, prej nič, prvič tut nič... pa user posted image  za začetek selitve

x-y-z, mene se samo na momente drži ko klop user posted image  in včas še vem ne, se me je zanč za kiklo držala, nisem vedela, da visi na meni, ker je lepo zraven stala, sem stopila na drugo stran kuhinje in jo potegnila za sabo, da je padla ko hlod user posted image  nič ni rekla, se pobrala, pa nazaj klopa špilat user posted image

rubica, ne vem, ima sandale, ampak bolj za po asfaltu

zvezdica, a ste že pojedli tiramisu?

tko, moj uspava, čakam, da me pokličeta, ker včas rata, včas ne... pol se morm pa za faks še mal zmigat user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
23.7.2010 20:33:44   
Ploha
bi vam slikco trebuščka poslala, pa sem šele po sliki vidla, da imam toooolk strij, da ne znam povedat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prou grozno...mah...res pa je da se sploh ne mažem več, že dolgo...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 439
23.7.2010 20:38:03   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

bi vam slikco trebuščka poslala, pa sem šele po sliki vidla, da imam toooolk strij, da ne znam povedat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prou grozno...mah...res pa je da se sploh ne mažem več, že dolgo...

eh, ploha, dej nalepi vseen

a veš, jaz jih mam od prvič milijon, pa so precej zbledele, sem jih praktično sam jaz videla. zdej so pa spet vidne, ko se koža razteguje in jih sploh ne skrivam, če kje ven pogledajo user posted image  kaj čmo, radosti nosečnosti, ki jih vse, k smo dale čez, razumemo in ni nobeni nič čudnega na takem luštnem trebuhu user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 440
23.7.2010 20:44:00   
khurde
tko... zdej sem si skuhala prvo kavo danes, mala spi, jaz grem pa študirat, kako 5 izpitov pod streho spravit... sicer bi se zarad nosečnosti in poroda lah še 1x vpisala v isti letnik, pa obenem obdržala štipendijo, sam bi vseen probala mal volje zbrat... še posebej, ker se je za pol stopinje ohladilo s tem 3minutnim deževjem user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 23.7.2010 20:48:34 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 441
23.7.2010 20:57:32   
sonček33
khurde, ti tudi

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 442
23.7.2010 21:00:14   
Ploha
evo ga na...se mi zdi, da se mi je malo spustil, ne vem..pa tud soseda in mami sta mi tako rekle...medveda pa itak ne prašam nič več, ker sem ga sprašvala, če imam kej novih strij, ker se spodaj ne vidim, pa je rekel, neeeeeee, nikakoooor user posted image

mrbit me ma pa tko rad user posted image user posted image da niti opazi ne...user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 443
23.7.2010 21:04:05   
sonček33
Medved ne laže. Lep je.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 444
23.7.2010 21:05:22   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Medved ne laže. Lep je.

user posted image

notri je še lepše user posted image čaki, da ven pride user posted image user posted image user posted image
no khurde, a bo kej??? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 445
23.7.2010 21:07:40   
sonček33
ja, itak, najlešpe ...kolk se boste fajn imel ..srečkica

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.7.2010 21:48:16   
khurde
oj,

se bom en dan spravila slikat. oblubm user posted image  plohca, čist lušten trebušček je user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 447
23.7.2010 22:32:37   
*x*y*z*

res? pridna. jast bi tud, dej recept.

jst naredim tako:
3l vode
3 kg sladkorja
en šop, v bistvu čim več mete (mora bit una pepermint meta, ker ima najboljši okus) lahko dodaš tudi malo melise
6dag citronske kisline
pol stekleničke ekstrata mente

vodo in sladkor vrem 5min, nato dodam meto - očiščeno, oprano, lahko malo sesekljaš, če je mlada daš skupaj z vejicami, če je že velika sem kar posmukala liste dol in pustiš stat 24ur, nato dodaš citronsko in fajn pomešaš, če želiš fajn barvo dodaš še ekstrat, jst ga ne več dodajam, raje dam več mete.

postrežeš pa fajn mrzlo

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.7.2010 22:39:43   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

evo ga na...se mi zdi, da se mi je malo spustil, ne vem..pa tud soseda in mami sta mi tako rekle...medveda pa itak ne prašam nič več, ker sem ga sprašvala, če imam kej novih strij, ker se spodaj ne vidim, pa je rekel, neeeeeee, nikakoooor user posted image

mrbit me ma pa tko rad user posted image user posted image da niti opazi ne...user posted image user posted image

user posted image

o kako velik in lep user posted image user posted image

tako obliko sem mela tud jst v prvo

pa nizko je že ja, tko da v enem mesecu bo sigurno user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 449
23.7.2010 22:40:42   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

tko... zdej sem si skuhala prvo kavo danes, mala spi, jaz grem pa študirat, kako 5 izpitov pod streho spravit... sicer bi se zarad nosečnosti in poroda lah še 1x vpisala v isti letnik, pa obenem obdržala štipendijo, sam bi vseen probala mal volje zbrat... še posebej, ker se je za pol stopinje ohladilo s tem 3minutnim deževjem user posted image

s tem učenjem prav razturavaš, ti in seveda vse ostale... tega pa si res ne predstavljam...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

valentinovo
Lelly28 RR

Ali si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?

da (25%)

ne (75%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!