|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
1.2.2011 13:23:46   
kiara24
Bi bil že čas da grem ker so tle gor bolj moji monologi, kot pa kaj drugega.
Krtekxx- jaz upam, da bo res nekako hitro mimo tole in da bo čimprej. Danes bo spet na spordeu velik sprehod in pa obilo user posted image user posted image . Upam, da bo hitro za vami.... držim pesti!

Seveda če se ne bo začelo prej kaj dogajat, ker je moj namreč službeno v CE, nimam pojma kdaj se vrne.

grem na kavč danes prvič prosim lepo, skoz nekaj prčkam.user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
1.2.2011 14:05:00   
khurde
krtekxx, user posted image user posted image user posted image user posted image

kiara, še mal, še mal ;)

jaz še vedno kašljam, če se sklonim, me glava zaboli, se mi zdi, da jo imam na polno prehlajeno user posted image  tamaladva okej. to je važno user posted image

sem kuhala kosilo, pa so nam vodo izklopili. tu na sosednji parceli nekaj kopljejo, bodo gradili novo hišo in tile vse tko po kavbojsko delajo. nič ne obvestijo, nič ne rečejo, nič. verjetno zato, ker so lokalci, koplje bratranec od mojega, šef je pa ta drugi bratranec. in očitno potem ni treba povedat user posted image  jaz pa brez vode za tamalega previt, tavečjo umit, kuhat, pit... user posted image  kr neki, no. zdej sam čakam, da se spomnijo še cesto do naše hiše razrit, pri njih je tut to možno, ker valda so sorodniki in valda pol ni treba nič vprašat in zint user posted image

sitna user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
1.2.2011 14:09:32   
khurde
na, evo... gospodična se je ravnokar z dvema decijema soka polila user posted image user posted image  zdej bo pa nekaj časa bolj lepljiva user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
1.2.2011 19:44:32   
nina166
Da nas potegnem iz druge strani, da vam ne bo treba preveč iskat user posted image

Otroka spita...Domen je prišel iz vrtca z vročino in je bil cel popoldan bolj bogi in je kar hitro zaspal.

Daša danes sitna za znoret. Ven nisva mogle, ker je domen bolan in potem je sitna za znoret...samo trmari, se dere, meče po tleh. Še ko sva šle spat je tak vpila user posted image

Pa še moj me je pošteno razpuser posted image

Najboljš da grem kar spat

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
1.2.2011 21:25:26   
Najki
farfala sori, si me sprasevala o laringitisu, pa nisem bila na RR od takrat. je zdej vse v redu?

JM je bil zdej razen 3 dni en mesec doma, vceraj je sel koncno v vrtec... In voila!, mleko se je drugi dan ful povecalo... Mi smo vsi prehlajeni, mala spet kaslja od te sluzi, upam da hitro preneha. V soboto moramo na pranonin 91. RD.
JMju sem v nedeljo naredila skutno toro z ananasom in brez jajc in mu je bila vsec, je bila pa moja prva torta in so jo prav radi pojedli . V nedeljo smo praznovali, ceprav je imel RD ze v sredo, pa niti v vrtcu ni bil. V soboto sva bila pa na otroski predstavi in potem sva sla z busom domov, mu je bilo ful vsec. Kako je ze velik, pa toliko stvari ze pove, da se mi kar tozi po tistih nedolznih casih, ko se ni bil tako samostojen .

Imam pa ta mesec ze drugo menstro plus grd prehlad, tako da sva danes s tamalo vecino dneva prespali. FR pa ze toliko ponucamo, da sem jo morala zacet prekuhavat, prej sem kupila po par litrov, zdej pa porabimo zihr 1l na dan za pucanje noskov.

Ronja JMju je hoferjev jogurt ful vsec, sploh tisti v loncku natur al bio al kaj je. Jaz sem bolj zbircna in mi je edino od ljubljanskih mlekaren navaden vsec , tako da mi noben drugi, razen grskih, ne potegne. Mi imamo hoferjev inhalator in je v redu. Veliko otroskih oblekic tudi tam kupimo. Velikokrat imajo poceni borovnice in maline, ki jih JM zlopata vase, pa slovenska jabolka v vrecki. Moj je trcen na njihovo cokolado, meni osebno je presladka pa tudi nisem tak odvisnik od cokolade. Imajo kar v redu meso, ze zacinjeno. Plenice so v redu, vlozke sem zdaj sprobala in niso tako vpojni, ma niso zanic. Imam hoferja na koncu ulice, pa se nisem vsega sprobala, ponavadi pregledam sadje in zelenjavo ter otroske cote, kaj vec pa moja mama sproba. Macjo hrano tudi na veliko kupujejo tam. Mini vrtalni strojcek pa po moje noben nima moci.

khurde jaz sem tudi te lidlove barvice kupila. so imeli ene 3 ali 4 modele, jaz sem vzela te kratke z veliko barvami in ene obojestranske, sam mal nerodno, ker se lahko v oko rukne...

Ena mala smrkica se je zbudila za vecerjo. Kar nekaj viroz spet razsaja, cimprej se pozdravite user posted image .

Kiara lahek in hiter porod, jutri imas rok! user posted image

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
1.2.2011 21:53:16   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Farfala našla sem en link z ugodno ponudbo za Pakoštane pa sem se spomnila nate. Evo: http://www.d-dan.si/hrvaska-pakostane-club-pakostane-pine-beach.html

HVala!

Farfala poglej si ponudbo od Terre (to je nemška agencija, ki jo tržijo tudi pri nas, imajo katalog prav v slovenščini) oni imajo navadno najugodnejšo ponudbo, in največ vključeno, pa še brezplači riziko do teden dni pred odghodom.

Hvala tud tebiuser posted image , sem pogledala pa trenutno ni nič ugodneje.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
1.2.2011 22:09:00   
farfala
kiara mislim na tebe in ti želim hiter in miren poroduser posted image

krtekxx super, da imaš razumevajoča šefa, virus pa nikoli ne zmanjka, kajuser posted image user posted image user posted image

khurde a imaš sinuse tud vnete, da te tako boli glava?user posted image user posted image user posted image A že imate vodo? Pa kako so lahko tako brezobrazni in kar zaprejo vodo, ti pa z dvema malima otrokomauser posted image

nina naj ti hitro mine to neugodno obdobje, verjetno je res najboljša ideja, da greš spatuser posted image

ploha poročaj malo,če utegneš, kako napredujejo priprave.Mene še vedno zanima prstanuser posted image user posted image

najki naš še vedno malo kašlja, predvsem zvečer in proti jutru, ko še spi, 1 teden ni bil v vrtcu in se mi zdi, da se mu je že bledlo od dolgčasauser posted image user posted image

A je sploh kdo sedaj popolnoma zdrav????

A daš recept za torto, zveni zanimivo in slastnouser posted image .

Grem gledat Mentalista, prav luškan jeuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
1.2.2011 23:34:14   
Najki
farfala po temle receptu sem jo delala. V testo sem dala stepeno smetano namesto rumenjaka, v filo pa nic namesto rumenjaka, ker je ze itak smetana not. Pa brez preliva sem delala. Tistih 50g cukra v prahu se mi je zdelo too much in i ni jasno, zakaj so v receptu. Mogoce za preliv? Jaz sem dala not rjavi sladkor in mi je bilo se vedno presladko, drugim pa ful vsec. Pa dolgo se ni strdila in sem jo postregla samo z ananasom spodaj, sem mislila se gor dat rezine, da bi bilo bolj sveze, pa bi se takrat se potunkali. Se pa kar splaca narest pa ful hitr je, razen hladi se dolgo. Recept sem pa izbrala, ker rabi samo par rumenjakov, brez katerih se da tudi naredit. Naslednjic bom kaksno peceno in s kislo smetano, bo po moje bolj osvezilna user posted image . Ceprav nekatere rabijo od 4 do 7 jajc, JM je pa alergicen user posted image .

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
2.2.2011 0:07:10   
Ploha
mi vsi smo za 1x še vsi zdravi. RD za meto odpovedan, ker so vsi okoli nas bolni, zdej smo v sterilnem okolju (pa nimam tako čisto user posted image , ampak jih zavijam v vato, no vse nas, ni šans da kdo zboli, grem sigurno bosa na ohcet --> še vednouser posted image )

u glavnem pestro...

farfala: prstane greva jutr gledat in upam, da naročit....bo pa najverjetneje iz jekla ali titana user posted image user posted image nama je OK, mal drugač. Zakaj bi mogl pa vsi enako met.

čevlov še vedno ni...mogoče jutr...

najin šofer ga že serje, take stresa da zanč ko smo se šli za cvetje ment, da sm 3 ure skup umirala od smeha, take prbija, to bo enga smeha...komaj čakam, sva si nabrala same luštne in preproste ljudi, take da nama pašejo (priči in šofer) in zna bit da bo tko dobr da se bom še 1x user posted image user posted image

še vedno niso vsi povabljeni...še 5 vabil.

so pa skoraj vsi takoj rekl, da pridejo na ohcet.

teli trije tedni bojo nori....

15 kil piškotov mam naročenih, ene dobrih 10 jih mormo pa sami spečt...juhej,...

v glavi si vizualiziram ohcet, k porod user posted image pa vadm dihanje pa zadrževanje solz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha vabila so narejena, sma jih mam na digitalcu, pa se mi zdje res ne da gor prenašat. bom kuj ko uspem.

kiara:
tebi pa hitr in lahek porod, pa seveda zdravo dete! Ni važno kaj je, sam da bo pob zdrav user posted image (joke)

a je še kej, kar nism uspela povedat...

aja ful me mika minimundus v postojnski jami, morda nam rata, po poroki. Da gremo sami z meto.

nekaj vas je bolanih, šc šc bolezni, virusi, bakterije, alergije STRAN!

dekliščina:
nasledno soboto. Upam, da nas bo kaj, 18 je povablenih. Še čakam na odgovore kaj porečejo babe. krtekxx: tam proti tvojemu koncu imam lovsko kočo najeto.

morje:
slovenska obala. Lokal patriot, še vedno. 3 dni pa basta.

smučanje: kaj je že to? Pozabla sm pomoje smučat, ker ne ohranjam tega in zdj sm vsako leto slabša. Pa sem "skoraj" na krvavcu doma...ampak mi je karta odločno predraga, pa še nuben okol mene ne smuča, če pa že, pa nima cajta. Sama pa ne grem.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
2.2.2011 0:09:41   
Ploha
medeni tedni: 1x baje bojo, brez otrok. En vikend, še ne vem kdaj. Bo pa tak penzionističn vikend, toplice pa via po toboganu na glavo not user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
2.2.2011 8:05:23   
krtekxx
krtekxx: tam proti tvojemu koncu imam lovsko kočo najeto.

Kje? Pangršča? A lohk pridem na en karkoliže?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
2.2.2011 8:47:16   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

krtekxx: tam proti tvojemu koncu imam lovsko kočo najeto.

Kje? Pangršča? A lohk pridem na en karkoliže?

Pangršca ja user posted image ja komot pideš na karkoli user posted image user posted image od 8 zvečer dalje smo tam pa do nedelje do povneta...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
2.2.2011 10:59:55   
kiara24
Zjutraj sem bila na amniji, me je malček boleo delal pa mi jo je Gregorač... je rekel da naj ful hodim pa priporočal je veliko user posted image user posted image .... očitno bom še nekaj časa v tem stanju.

Khurde- no upam, da se kamlu pozdraviš... ja kaml naj bi blo samo glede na pregled danes očitno še ne bo nič

Farfala in najki- ja hvla vama. Ampak se za enkrat še nič ne dogaja.user posted image Očitno bom tokrat čez rok.

Ploha- hvala tudi tebi.... no ja tolk piškotov boš pa kar nekaj časa pekla. Gl. da ste zdravi.... pa lepo se imej na deklišni... meni so pa všeč taki prstani, ali pa iz belega zlata.

Grem na sprehod pa nekaj stvari mam za narest.

Uživajte.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
2.2.2011 11:42:49   
rubica
pozdravlene

da se javim po dolgem času, smo imel nekaj sranja, sva bili z malo v bolnici 5 dni- bronhilitis in RSV virus, tko, da je bila na kisiku 4 dni, se je pa res hitro pozdravila glede n ato da je bila stara komaj 6 tednov. nam je pa ta virus prinesla z vrtca gaja, samo ona je imela samo virozo (kašljala, povečana t) mala pa tko hudo, tako da sedaj je gaja že kak mesec doma in bo še  sigurno toliko ostala doma.

drugače se imamo kar pestro, gaja ma res rada sestrico bi jo skos lupčkala, božala, pa skos se stiska k njej in ji govori moja, moja user posted image .

jaz sem ok spet se lepo dojiva sara napreduje na teži in raste ko konoplja, pa vedno več se smeje in vedno več je budna, je pa res zlat dojenček user posted image , danes ima že dva meseca.

toliko za enkrat grem končat kosilo, se še kaj oglasim.

lep dan vam želim!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
2.2.2011 13:15:30   
*x*y*z*

Mi smo zaenkrat... trkam...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
2.2.2011 13:48:48   
krtekxx

BB očitno tudi zaenkrat spet nič več ne fali...razen da noče spat in imeti pleničke. Že od včeraj hodi an kahlico, ker se je sama tako odločila. jaz sem pa mislila, da je to v pristojnosti staršev. Zveečr je dala pleničko dol in se 4x pollala v kahlico, vsakič je nesla lulanje zlit v školjko in kahlico in luliko spucala z WC papirjem. No, se ta dva dni vsaj ne hvali več, d aje jantek in ima lulčka.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
2.2.2011 14:29:43   
kiara24

BB očitno tudi zaenkrat spet nič več ne fali...razen da noče spat in imeti pleničke. Že od včeraj hodi an kahlico, ker se je sama tako odločila. jaz sem pa mislila, da je to v pristojnosti staršev. Zveečr je dala pleničko dol in se 4x pollala v kahlico, vsakič je nesla lulanje zlit v školjko in kahlico in luliko spucala z WC papirjem. No, se ta dva dni vsaj ne hvali več, d aje jantek in ima lulčka.

Bravo BB.

Jaz pa sem izredno slabe volje in zeloooo sem žalostna.....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
2.2.2011 14:34:27   
*x*y*z*
Kiara kaj te muči? Verjetno komaj čakaš na prihod dojenčka... ko boste vsi 4je doma, bodo vse težave izginile...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
2.2.2011 14:36:32   
*x*y*z*

Tudi M je šel že parkrat kakat na školjko, kahlica se mu ne dopade, ma največkrat naredi pol v pleničko pol pa v školjko, lulamo pa samo zvečer v školjko. BB pa je poridna punca, bravo!!!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
2.2.2011 19:07:40   
Zvezdica
Pozdravljene,

sam mal sem prišla pokukat le je kiara že rodila...vidim, da ni.

Mi smo bolani, najprej L, potem P in zdaj jaz. že tri dni visoke vročine, jutri pa moram v službo, ker je nekaj nujnega...mah:(

Moj sonček praznuje danes! Kako hitro čas leti... noro.

Jutri vržem kako slikco gor, zdaj mičkeno praznujemo... Vedno na tapravi dan:) pravi žur bo v soboto:)

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
2.2.2011 20:18:32   
sonček33
Patrik vse naj naj

Zvezdica, pozdravite se.

Kiara, kaj novega?

Krtekxx, B. je pridna. L. je vsak dan doma brez plenice že cca 2 meseca. Za vrtec in kadar gremo ven pa jo še ima. Se mu naredi 2-3x na teden, da se polula v hlačke, sicer pa vse opravi v kahlico. Je pa res, da ne pove sam, ampak ga je treba na vsaki dve urci spomnit.

Marta, kako ste, kako ste se imeli v ponedeljek?

Jutri 1 urca, v petek 2, potem pa 4 dni frej. Juhej. Bomo šli v soboto mal na morje, če bo vreme in zdravje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   [Brisano sporočilo]
2.2.2011 22:07:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
2.2.2011 22:12:59   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Marta, kako ste, kako ste se imeli v ponedeljek?

Jutri 1 urca, v petek 2, potem pa 4 dni frej. Juhej. Bomo šli v soboto mal na morje, če bo vreme in zdravje.

Zelo lušno.user posted image  Na vlaku je užival, v akvariju ga je bilo strah, ker je bilo tako temačno in smo kar kmalu šli, potem pa si je lahko izbral igračko v trgovini in je izbral knjigico z naslovom Ali že znaš šteti user posted image

O fajn, potem se boš pa spočila. Mi imamo tudi pon fraj, samo sem pa jutri, v petek in soboto na izobraževanju (v bistvu ves dan - od 9.30 do 18.30).

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
3.2.2011 9:21:04   
kiara24

Kiara kaj te muči? Verjetno komaj čakaš na prihod dojenčka... ko boste vsi 4je doma, bodo vse težave izginile...

Ni vzrok v meni ali v detetu, temveč problem ima moj, pa ne veva kako se bo končalo.... Zato sem tolk potrta in žalostna.

Sonček- nič novega ni še. Očitno je preveč udobno v maminem hotelu.

Vreme grozno....

Delam priprave za mamino 50 letnico....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
3.2.2011 11:40:36   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Ni vzrok v meni ali v detetu, temveč problem ima moj, pa ne veva kako se bo končalo.... Zato sem tolk potrta in žalostna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da se čimbolje reši

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?