|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
3.2.2011 11:54:07   
nina166
niia pozdravite se čimprej user posted image user posted image

Kahlica: pri nas je sicer zelo aktualna, enih dvakrat se je polulala not, več pa ne. Se pa vsede gor in dela pššššš (kot da teče), pol pa gre po toal. papir in se obriše. Ali pa se sleče, stopi na široko k školjki, rit naprej, hrbet nazaj in dela pšššššš....je doman vidla kak on lula in ga posnema

Domen nima več vročine, samo v vrtec pa ne bo šel ta teden nič več...kar zlo smrka, pa kiha nonstop. Daša pa je na srečo še zdrava.

Bolanči pozdravite se čimprej user posted image

Kaj danes kuhate....rabim kako idejo

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
3.2.2011 12:04:50   
sonček33
user posted image nina in kiarauser posted image

Kuham - kromprijevo solato in sojine polpete, jutri bodo orade z zelenjavo, v soboto svinjska krača

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
3.2.2011 12:19:07   
nina166
sonček a sojine polpete narediš sama ali jih kupiš?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
3.2.2011 12:19:45   
sonček33
nina, tokrat bodo kupljeni, sicer sem jih pa tudi že sama delala

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
3.2.2011 13:30:16   
krtekxx
Ali pa se sleče, stopi na široko k školjki, rit naprej, hrbet nazaj in dela pšššššš....je doman vidla kak on lula in ga posnema

Pri nas isto dela. Mi pa crkavamo od smeha.
Sonček, vreme je idealno za kolo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
3.2.2011 14:19:53   
VRTNICA84
Danes ima rojstni dan moja Ana!!! Vse najboljše!!!!!!

Sicer pa nima sreče, ker je bolana tak, da smo vsa praznovanja prestavili za en teden. Ker je full bogica. Ima gripo in pa vnete uhice. Upam, da bo kamlu minlo!!

Pri nas so bli že skoraj vsi bolani pa so obležali skoraj do 5 dni.

Vsem januarčkom in januarčicam vse najboljše za rojstni dan!!!

Se bi večkrat oglasla ampak mi zmakuje časa. Se bom v prihodnje bolj potrudla!!!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
3.2.2011 14:39:09   
kiara24
Nina- hvala.... mi bomo imeli samo zelenjavno juhico, ker za kaj več ne bo časa....

Sonček- super kosilo in hvala za objemček malo pa pomaga.

Ana- vse naj naj....user posted image user posted image user posted image user posted image pa mamici mal nagajajuser posted image

Ploha- a ni Meta rojena febrarja a sem se zmotila?!

Danes izvedela da je gužva v KR P in da gredo po dveh dneh domov že ker jih nimajo kam dajat.... lunca očitno deluje samo name ne!user posted image Moram še mal počakat da ne bo take gužveuser posted image user posted image user posted image

Šibam po klaro in pa pol mojga peljem k zdrvaniku....

uživajte v sončkuuser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
3.2.2011 18:30:19   
Ploha
kiara: ja, 7.2...:D

sej bo, zdejle se dnevi vlečejo, ko jara kača...ko bo za tabo, se boš pa smejala...

pa tud meni je gregorač pri meti reku fuuul user posted image user posted image user posted image user posted image pa ni nč pomagal, ker v tretje me je sprejel v P user posted image user posted image

Pa zdej pri manci tud, kaj vse sm delala...ajoj...tudi z vročo vodo sem si križ masirala, v banji se potaplala, po stopnicah tekla, seksala, okna pomivala pa 100 stvari pa nč...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
4.2.2011 10:44:00   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kiara: ja, 7.2...:D

sej bo, zdejle se dnevi vlečejo, ko jara kača...ko bo za tabo, se boš pa smejala...

pa tud meni je gregorač pri meti reku fuuul pa ni nč pomagal, ker v tretje me je sprejel v P

Pa zdej pri manci tud, kaj vse sm delala...ajoj...tudi z vročo vodo sem si križ masirala, v banji se potaplala, po stopnicah tekla, seksala, okna pomivala pa 100 stvari pa nč...

Ne se mi ne velečejo dnevi, samo drugi me tolk nervirajo k skoz neki težijo a ne kej novga... pa take fore....

Danes sem imela amnio in je super novica se je začelo dogajati.... sem vesela. Pa celo noč sem na WC hodila in praznila črevesje. Pa črviči me malo po križu, mogoče je pa res kaj na tem. in ko sem prišla domov je iz mene padla še ogromna kepa sluzi očitno se je dokončno odluščil čep.

Šibam nekaj stvari narest pol pa mal ven na tale lep sonček.

Ploha- sorry pozabila sem kdaj ima Meta RD. Vem da je bilo feb.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
4.2.2011 10:58:12   
krtekxx
Kiara, ko se je meni to začelo dogajat sem po šestih urah kar rodila. 4.2. je zelo lep datum!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
4.2.2011 13:25:25   
*x*y*z*
Kiara želim ti hitro in sladko potovanje v Rim... pa hitro novičke sporočit... tudi jaz sem po par urcah ko se je tako začelo dogajat rodila...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
4.2.2011 15:11:58   
spetko
oj punce..

evo mene spet po dolgem cajtu...sem se učila za licenco te dni in nisem imela kaj preveč časa...zdej pa sem ponovno neki staknila...grrrrrrrrr..šmrcam in glava me boli, vročino ne vem če imam ker sem še vedno v službi in to do 17h..a komaj gledam..
upam da je prehodno ker bo vikend fenomenalen in ga hočem izkoristi maximalno, pa še v ponedeljek sem vzela fraj da imam podaljšan vikend...

ploha..še malo pa bo tudi tvoj sonček imela roj.dan...

vrtnica..vse naj naj ani...velikooo daril in zdravja :D

kiara...uh..tudi tebi se že počasi bliža rok...vso srečo pa da čimprej mine...

joj drugo pa nevem kaj ste komentirale..več vas preberem drugič ker sem čist gotova...lep dan vsem in vikend še lepši..

aja pa vsem bolančkom...user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
4.2.2011 16:59:22   
Jancci
Kiara držim pesti, da hitro mine!!! Pa sporoči ko bo user posted image
Drugače se gre pa v KR porodnišnici po dveh dneh domov že dolgo časa. No 2 leti sigurno, ker je bilo že pri M tako!

Super vreme za vozičkanje!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
4.2.2011 17:45:31   
krtekxx
Super vreme za vozičkanje!!

Pa super vreme za kolesarske vzpone in spuste. 2x zapovrstjo in upam da še naslednjih 4x. Potem grem pa lahko spet v službouser posted image .

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
4.2.2011 17:52:50   
sonček33
Super vreme za vozičkanje!!
Pa super vreme za kolesarske vzpone in spuste. 2x zapovrstjo in upam da še naslednjih 4x. Potem grem pa lahko spet v službo .

važička user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
4.2.2011 18:26:57   
Jancci
Krtekxx bravo za kolo!!!!
Jest spet popi....vam nad mojim...ju3 gre s5 turno, jest pa z dvema, al pa s svojimi tastarimi če želim.... user posted image

Dej mi ti povej kako prenašaš to, da se cel teden ukvarjaš z otroki in pol tvoj za vikend "odkolesari" s frendi? Zdele sem čist živčna. user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
4.2.2011 18:58:33   
Zvezdica
ej mi ti povej kako prenašaš to, da se cel teden ukvarjaš z otroki in pol tvoj za vikend "odkolesari" s frendi? Zdele sem čist živčna. user posted image

Uh jancci, jast bi ga kr iz kože dala. Nimaš le ti dveh otrok ampak vi2, prej si ti zaslužiš kako urco samam kot on. Brez zamere, sam jast sem v tej smeri malce egoista.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
4.2.2011 19:01:52   
sonček33
ej mi ti povej kako prenašaš to, da se cel teden ukvarjaš z otroki in pol tvoj za vikend "odkolesari" s frendi? Zdele sem čist živčna. user posted image

Uh jancci, jast bi ga kr iz kože dala. Nimaš le ti dveh otrok ampak vi2, prej si ti zaslužiš kako urco samam kot on. Brez zamere, sam jast sem v tej smeri malce egoista.

jaz tudi, zvezdica ... in mi je fajn, ker mi veliko skupaj hodimo okoli ...ima on treninge in tekme brooomballa, jaz kakšen giro s prijateljicami ... ostalo pa smo večino skupaj...včasih on skoči na kolo z bratom ali v hribe s kolegom... Ga ne omejujem, nama obema tako paše.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
4.2.2011 19:04:31   
sonček33
L spet kašlja, teden vrtca pa smo spet tam :)  zaenkrat še ni panike, upam, da bo tako ostalo

v nedeljo gremo na morje, smo želeli it v Akvarij..pa je ta vikend zaprt :(, imate kakšen drug predlog?

jutri pa na Bled na balonarski festival..pa na Sv. Katarino pa bo...če bomo vsaj približno ok

v torek pa peš do Vrbe, Franceta pošpegat :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
4.2.2011 19:33:35   
krtekxx
Dej mi ti povej kako prenašaš to, da se cel teden ukvarjaš z otroki in pol tvoj za vikend "odkolesari" s frendi? Zdele sem čist živčna.

Jancci, sva to že velikokrat jemala in me je zadnjič skoraj prepričal, da dam vlogo za ločitev, ko je izjavil, da kje sem že videla, da bi baba hodila okoli isto k dedcuser posted image . Ampak v resnici nima nič proti, če grem tudi jaz. In vedno pogosteje grem. Npr. včeraj sem ga poklicala in rekla naj pride čimprej iz službe, ker grem na kolo. Le da imam jaz veliko višje zahteve, v kakem stanju morajo biti otroci, da si izlete privoščim. Je pa res problem, da se jaz z nobeno kolegico, s katerimi sem prej hodila zganjat šport ne morem zmenit, saj se en morem menit, ker se nam prioritete običajno zadnji trenutek spremenijo...pri moških pa tisto, kar se dogovorijo, seveda ne glede na urgentne in neodložljive zadeve, ne spremenijo. No, zato hodim sama.
Isto je z bolniško: jaz imam lahko letalsko karto za Bruselj, pa jo moram kenslat, če kdo zboli...zadnjič sem prav direktorja vprašala, če je slučajno moškim prepovedano jemat bolniškeuser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
4.2.2011 21:22:43   
Ploha
čer!

kako smo?

Ugotavlam, da moj medved sploh ni tako slab, kot sem mislna...mislim prav super je...

drgač pa RD za meto odpovedan, ker so vsi okoli nas bolni in sigurno bi kaj fasal, a sm čudna če sm jih mal izolirala ljudi nasploh, trgoviskih centrov, velikih zabav z ogormno folka??

res ne bi rada da kaj fašeta, za 1x smo še vsi zdravi (že trkam)

meta pije imunoglukan...vlage mamo v bajti itak preveč...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
5.2.2011 9:15:19   
Jancci
da kje sem že videla, da bi baba hodila okoli isto k dedc

user posted image user posted image user posted image
Ja no kokrkol že norim tle okol, tko kt si rekla, če so deci zmenen, pol grejo. In evo mene samo. Še dobr, da imam pridne otroke. B spi, M se mi pa tle v naročju igra.. neke srčkaste štempiljke imam in dela srčke v papir, pa striže.... user posted image Pol bo pa prišel in hotel kosilo user posted image user posted image Če jest ne bi bla dojilja, bi pa reku dej froce merkat pa greva sama. Ko da jih že cel teden ne merkajo!! Res egoist. To mu je pa rak dal.. me, myself and I...vedno kaj bo imel on od nečesa. Sej po eni strani mu dam prav, ampak meni so trenutno prioriteta otroci in potem ne razumem kako niso tudi njemu user posted image

Drugače ste me pa zrajcale s temi dopusti in mi2 se že nekaj časa meniva, da bi šli na dopust z avtodomom. Zdej sva ugotovila da je niska sezona pred 13 junijem, tko da bi moral it konec maja. A kera kej pozna kdo jih oddaja, al pa kako fajn idejo kam it. Mal sva študirala Dolomite, samo ni nič pametnega za kopanje, al pa Portugalsko, mogoče baltske države???Na Siciliji sva bila že, Jugoslavijo, Črno goro... smo prevozil.. Jest bi šla drugač ful v Grčijo, sam ne vem če se splača z avtodomom?? Če kera kej ve na dan z besedo!! user posted image Jeseni pa pol s5 nekam z aviončkom.. kaka Turčija mogoče?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
5.2.2011 9:59:01   
kiara24
Jutro....

no da se vam javim na hitro, da sem še vedno v enem paketu.... in da se mi skoz čep lušči sedaj je sluz rjava in male krvava... tako da počasi bo.

Če bo kaj novega vam pa sporočim.... upam, da bo kamlu ker sem že neučakana bi rada spoznala to bitje ki je v meni že 9 mesecev.

Lep vikend.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
5.2.2011 10:03:34   
sonček33
Kiara, jaz pa tako nestrpno čakam novico. Naj bo hitro.

jancci, haha smo te zrajcale. Avtodom - Korzika! Al pa tja proti Gardi pa pol dol do Toskane. Dolomiti so itak zakon.   kaj boš kuhala? user posted image  hec.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
5.2.2011 10:24:39   
khurde
kiara, želim ti, da hitro greš, hitro opraviš in hitro okrevaš user posted image  držim pesti za lep porod

evo. ena zgaga sedi in puzzle zlaga, druga zgaga ta prvo opazuje user posted image  in brca vmes in se proba obrnit. luštna sta.

zdej ima I ene nove simpatične fore. ne sam, da previja svoje igračke, jih lulat nosi, pleše z njimi, zdej še skupi bager, ki koplje na sosednji parceli, gledajo. in pol se prav pogovarja z njimi, na način "meme, a si vidu bager? velik je." user posted image  al pa reče. "meme bi tut vodo pil" user posted image  meme je en pingvin, tko ga kliče že več kot eno leto. prav ene plišaste prijatelje ima user posted image

jancci, moj je pa v kontra smer. rečem, da bi kam šla, on pa meni, da kaj bom hodila, ker on tut nikamor ne gre user posted image  k da mu kdo brani user posted image  sam meni pa res ni tok za doma in not bit kot je njemu user posted image

ajme, moram letet, I ne animira več A, ker je ven iz njegovega vidnega polja in siten postaja user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?