Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 3.2.2011 11:54:07
|
|
|
|
nina166
|
niia pozdravite se čimprej Kahlica: pri nas je sicer zelo aktualna, enih dvakrat se je polulala not, več pa ne. Se pa vsede gor in dela pššššš (kot da teče), pol pa gre po toal. papir in se obriše. Ali pa se sleče, stopi na široko k školjki, rit naprej, hrbet nazaj in dela pšššššš....je doman vidla kak on lula in ga posnema Domen nima več vročine, samo v vrtec pa ne bo šel ta teden nič več...kar zlo smrka, pa kiha nonstop. Daša pa je na srečo še zdrava. Bolanči pozdravite se čimprej Kaj danes kuhate....rabim kako idejo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 3.2.2011 12:04:50
|
|
|
|
sonček33
|
nina in kiara Kuham - kromprijevo solato in sojine polpete, jutri bodo orade z zelenjavo, v soboto svinjska krača
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 3.2.2011 12:19:07
|
|
|
|
nina166
|
sonček a sojine polpete narediš sama ali jih kupiš?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 3.2.2011 12:19:45
|
|
|
|
sonček33
|
nina, tokrat bodo kupljeni, sicer sem jih pa tudi že sama delala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 3.2.2011 13:30:16
|
|
|
|
krtekxx
|
Ali pa se sleče, stopi na široko k školjki, rit naprej, hrbet nazaj in dela pšššššš....je doman vidla kak on lula in ga posnema Pri nas isto dela. Mi pa crkavamo od smeha. Sonček, vreme je idealno za kolo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 3.2.2011 14:19:53
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Danes ima rojstni dan moja Ana!!! Vse najboljše!!!!!! Sicer pa nima sreče, ker je bolana tak, da smo vsa praznovanja prestavili za en teden. Ker je full bogica. Ima gripo in pa vnete uhice. Upam, da bo kamlu minlo!! Pri nas so bli že skoraj vsi bolani pa so obležali skoraj do 5 dni. Vsem januarčkom in januarčicam vse najboljše za rojstni dan!!! Se bi večkrat oglasla ampak mi zmakuje časa. Se bom v prihodnje bolj potrudla!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 3.2.2011 14:39:09
|
|
|
|
kiara24
|
Nina- hvala.... mi bomo imeli samo zelenjavno juhico, ker za kaj več ne bo časa.... Sonček- super kosilo in hvala za objemček malo pa pomaga. Ana- vse naj naj.... pa mamici mal nagajaj Ploha- a ni Meta rojena febrarja a sem se zmotila?! Danes izvedela da je gužva v KR P in da gredo po dveh dneh domov že ker jih nimajo kam dajat.... lunca očitno deluje samo name ne! Moram še mal počakat da ne bo take gužve Šibam po klaro in pa pol mojga peljem k zdrvaniku.... uživajte v sončku
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 3.2.2011 18:30:19
|
|
|
|
Ploha
|
kiara: ja, 7.2...:D sej bo, zdejle se dnevi vlečejo, ko jara kača...ko bo za tabo, se boš pa smejala... pa tud meni je gregorač pri meti reku fuuul pa ni nč pomagal, ker v tretje me je sprejel v P Pa zdej pri manci tud, kaj vse sm delala...ajoj...tudi z vročo vodo sem si križ masirala, v banji se potaplala, po stopnicah tekla, seksala, okna pomivala pa 100 stvari pa nč...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 10:44:00
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha kiara: ja, 7.2...:D sej bo, zdejle se dnevi vlečejo, ko jara kača...ko bo za tabo, se boš pa smejala... pa tud meni je gregorač pri meti reku fuuul pa ni nč pomagal, ker v tretje me je sprejel v P Pa zdej pri manci tud, kaj vse sm delala...ajoj...tudi z vročo vodo sem si križ masirala, v banji se potaplala, po stopnicah tekla, seksala, okna pomivala pa 100 stvari pa nč... Ne se mi ne velečejo dnevi, samo drugi me tolk nervirajo k skoz neki težijo a ne kej novga... pa take fore.... Danes sem imela amnio in je super novica se je začelo dogajati.... sem vesela. Pa celo noč sem na WC hodila in praznila črevesje. Pa črviči me malo po križu, mogoče je pa res kaj na tem. in ko sem prišla domov je iz mene padla še ogromna kepa sluzi očitno se je dokončno odluščil čep. Šibam nekaj stvari narest pol pa mal ven na tale lep sonček. Ploha- sorry pozabila sem kdaj ima Meta RD. Vem da je bilo feb.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 10:58:12
|
|
|
|
krtekxx
|
Kiara, ko se je meni to začelo dogajat sem po šestih urah kar rodila. 4.2. je zelo lep datum!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 13:25:25
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Kiara želim ti hitro in sladko potovanje v Rim... pa hitro novičke sporočit... tudi jaz sem po par urcah ko se je tako začelo dogajat rodila...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 15:11:58
|
|
|
|
spetko
|
oj punce.. evo mene spet po dolgem cajtu...sem se učila za licenco te dni in nisem imela kaj preveč časa...zdej pa sem ponovno neki staknila...grrrrrrrrr..šmrcam in glava me boli, vročino ne vem če imam ker sem še vedno v službi in to do 17h..a komaj gledam.. upam da je prehodno ker bo vikend fenomenalen in ga hočem izkoristi maximalno, pa še v ponedeljek sem vzela fraj da imam podaljšan vikend... ploha..še malo pa bo tudi tvoj sonček imela roj.dan... vrtnica..vse naj naj ani...velikooo daril in zdravja :D kiara...uh..tudi tebi se že počasi bliža rok...vso srečo pa da čimprej mine... joj drugo pa nevem kaj ste komentirale..več vas preberem drugič ker sem čist gotova...lep dan vsem in vikend še lepši.. aja pa vsem bolančkom... da se čimprej pozdravite...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 16:59:22
|
|
|
|
Jancci
|
Kiara držim pesti, da hitro mine!!! Pa sporoči ko bo Drugače se gre pa v KR porodnišnici po dveh dneh domov že dolgo časa. No 2 leti sigurno, ker je bilo že pri M tako! Super vreme za vozičkanje!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 17:45:31
|
|
|
|
krtekxx
|
Super vreme za vozičkanje!! Pa super vreme za kolesarske vzpone in spuste. 2x zapovrstjo in upam da še naslednjih 4x. Potem grem pa lahko spet v službo .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 17:52:50
|
|
|
|
sonček33
|
Super vreme za vozičkanje!! Pa super vreme za kolesarske vzpone in spuste. 2x zapovrstjo in upam da še naslednjih 4x. Potem grem pa lahko spet v službo . važička
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 18:26:57
|
|
|
|
Jancci
|
Krtekxx bravo za kolo!!!! Jest spet popi....vam nad mojim...ju3 gre s5 turno, jest pa z dvema, al pa s svojimi tastarimi če želim.... Dej mi ti povej kako prenašaš to, da se cel teden ukvarjaš z otroki in pol tvoj za vikend "odkolesari" s frendi? Zdele sem čist živčna.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 18:58:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
ej mi ti povej kako prenašaš to, da se cel teden ukvarjaš z otroki in pol tvoj za vikend "odkolesari" s frendi? Zdele sem čist živčna. user posted image Uh jancci, jast bi ga kr iz kože dala. Nimaš le ti dveh otrok ampak vi2, prej si ti zaslužiš kako urco samam kot on. Brez zamere, sam jast sem v tej smeri malce egoista.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 19:01:52
|
|
|
|
sonček33
|
ej mi ti povej kako prenašaš to, da se cel teden ukvarjaš z otroki in pol tvoj za vikend "odkolesari" s frendi? Zdele sem čist živčna. user posted image Uh jancci, jast bi ga kr iz kože dala. Nimaš le ti dveh otrok ampak vi2, prej si ti zaslužiš kako urco samam kot on. Brez zamere, sam jast sem v tej smeri malce egoista. jaz tudi, zvezdica ... in mi je fajn, ker mi veliko skupaj hodimo okoli ...ima on treninge in tekme brooomballa, jaz kakšen giro s prijateljicami ... ostalo pa smo večino skupaj...včasih on skoči na kolo z bratom ali v hribe s kolegom... Ga ne omejujem, nama obema tako paše.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 19:04:31
|
|
|
|
sonček33
|
L spet kašlja, teden vrtca pa smo spet tam :) zaenkrat še ni panike, upam, da bo tako ostalo v nedeljo gremo na morje, smo želeli it v Akvarij..pa je ta vikend zaprt :(, imate kakšen drug predlog? jutri pa na Bled na balonarski festival..pa na Sv. Katarino pa bo...če bomo vsaj približno ok v torek pa peš do Vrbe, Franceta pošpegat :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 19:33:35
|
|
|
|
krtekxx
|
Dej mi ti povej kako prenašaš to, da se cel teden ukvarjaš z otroki in pol tvoj za vikend "odkolesari" s frendi? Zdele sem čist živčna. Jancci, sva to že velikokrat jemala in me je zadnjič skoraj prepričal, da dam vlogo za ločitev, ko je izjavil, da kje sem že videla, da bi baba hodila okoli isto k dedc . Ampak v resnici nima nič proti, če grem tudi jaz. In vedno pogosteje grem. Npr. včeraj sem ga poklicala in rekla naj pride čimprej iz službe, ker grem na kolo. Le da imam jaz veliko višje zahteve, v kakem stanju morajo biti otroci, da si izlete privoščim. Je pa res problem, da se jaz z nobeno kolegico, s katerimi sem prej hodila zganjat šport ne morem zmenit, saj se en morem menit, ker se nam prioritete običajno zadnji trenutek spremenijo...pri moških pa tisto, kar se dogovorijo, seveda ne glede na urgentne in neodložljive zadeve, ne spremenijo. No, zato hodim sama. Isto je z bolniško: jaz imam lahko letalsko karto za Bruselj, pa jo moram kenslat, če kdo zboli...zadnjič sem prav direktorja vprašala, če je slučajno moškim prepovedano jemat bolniške .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 4.2.2011 21:22:43
|
|
|
|
Ploha
|
čer! kako smo? Ugotavlam, da moj medved sploh ni tako slab, kot sem mislna...mislim prav super je... drgač pa RD za meto odpovedan, ker so vsi okoli nas bolni in sigurno bi kaj fasal, a sm čudna če sm jih mal izolirala ljudi nasploh, trgoviskih centrov, velikih zabav z ogormno folka?? res ne bi rada da kaj fašeta, za 1x smo še vsi zdravi (že trkam) meta pije imunoglukan...vlage mamo v bajti itak preveč...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.2.2011 9:15:19
|
|
|
|
Jancci
|
da kje sem že videla, da bi baba hodila okoli isto k dedc Ja no kokrkol že norim tle okol, tko kt si rekla, če so deci zmenen, pol grejo. In evo mene samo. Še dobr, da imam pridne otroke. B spi, M se mi pa tle v naročju igra.. neke srčkaste štempiljke imam in dela srčke v papir, pa striže.... Pol bo pa prišel in hotel kosilo Če jest ne bi bla dojilja, bi pa reku dej froce merkat pa greva sama. Ko da jih že cel teden ne merkajo!! Res egoist. To mu je pa rak dal.. me, myself and I...vedno kaj bo imel on od nečesa. Sej po eni strani mu dam prav, ampak meni so trenutno prioriteta otroci in potem ne razumem kako niso tudi njemu Drugače ste me pa zrajcale s temi dopusti in mi2 se že nekaj časa meniva, da bi šli na dopust z avtodomom. Zdej sva ugotovila da je niska sezona pred 13 junijem, tko da bi moral it konec maja. A kera kej pozna kdo jih oddaja, al pa kako fajn idejo kam it. Mal sva študirala Dolomite, samo ni nič pametnega za kopanje, al pa Portugalsko, mogoče baltske države???Na Siciliji sva bila že, Jugoslavijo, Črno goro... smo prevozil.. Jest bi šla drugač ful v Grčijo, sam ne vem če se splača z avtodomom?? Če kera kej ve na dan z besedo!! Jeseni pa pol s5 nekam z aviončkom.. kaka Turčija mogoče?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.2.2011 9:59:01
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro.... no da se vam javim na hitro, da sem še vedno v enem paketu.... in da se mi skoz čep lušči sedaj je sluz rjava in male krvava... tako da počasi bo. Če bo kaj novega vam pa sporočim.... upam, da bo kamlu ker sem že neučakana bi rada spoznala to bitje ki je v meni že 9 mesecev. Lep vikend.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.2.2011 10:03:34
|
|
|
|
sonček33
|
Kiara, jaz pa tako nestrpno čakam novico. Naj bo hitro. jancci, haha smo te zrajcale. Avtodom - Korzika! Al pa tja proti Gardi pa pol dol do Toskane. Dolomiti so itak zakon. kaj boš kuhala? hec.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 5.2.2011 10:24:39
|
|
|
|
khurde
|
kiara, želim ti, da hitro greš, hitro opraviš in hitro okrevaš držim pesti za lep porod evo. ena zgaga sedi in puzzle zlaga, druga zgaga ta prvo opazuje in brca vmes in se proba obrnit. luštna sta. zdej ima I ene nove simpatične fore. ne sam, da previja svoje igračke, jih lulat nosi, pleše z njimi, zdej še skupi bager, ki koplje na sosednji parceli, gledajo. in pol se prav pogovarja z njimi, na način "meme, a si vidu bager? velik je." al pa reče. "meme bi tut vodo pil" meme je en pingvin, tko ga kliče že več kot eno leto. prav ene plišaste prijatelje ima jancci, moj je pa v kontra smer. rečem, da bi kam šla, on pa meni, da kaj bom hodila, ker on tut nikamor ne gre k da mu kdo brani sam meni pa res ni tok za doma in not bit kot je njemu ajme, moram letet, I ne animira več A, ker je ven iz njegovega vidnega polja in siten postaja
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?