|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
27.1.2011 10:55:16   
krtekxx
in vsak dan letamo po salonih

No mi drgač avto zmerej na Avtonetu iščemouser posted image ...še nobenega salona nismo nikoli od noter vidli...kak avto pa kupujete?
Jancci, mrbit ej bila pa spet kaka čudna luna, zvezda, karkoli, ker se je BB to noč tudi skozi hotela prav stiskat. Spala je tako, da me je objemala čez vrat. Ma jaz ji kar pustim. Kdaj jo bomo pa crklali, če ne zdaj. Isto je z nošenjem, pa še čem drugim. Se mi zdi da še prehitro mine tisto obdobje, ko otroku ni več do tega, da bi se kar naprej stiskal k tebi, te lupčkal in podobne stvari.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
27.1.2011 11:50:51   
khurde
krtekxx, jaz tut kar pustim, da se slini po meni, da se carta... mi je tok lušten tkole, da bom čez 10 let raj mela filing, da sem to fazo do konca izkoristila, pa čeprav ni bilo vedno najbolj simpl zame user posted image

jancci, aja, zato. sem mislila, da je kak drug razlog, da bi jo imela med starejšimi. tko bi pa tut jaz razmislila, a bi jo uvajala dvakrat v tko kratkem času a ne...

ronja, hvala za info

kiara, upam, da kmalu najdete avto

drugače je pa I cel humorist user posted image prej ji prav moj naj pihne, da si nos usekne. pa pravi tamala "nočem!" in pravi on "kaj boš pa rekla, če ti bo policaj to rekel?" pa odgovori "bo ati pihal!" user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
27.1.2011 12:58:33   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

in vsak dan letamo po salonih

No mi drgač avto zmerej na Avtonetu iščemouser posted image ...še nobenega salona nismo nikoli od noter vidli...kak avto pa kupujete?

Midva sva šla gledat nove avte, pač da vidiva kaolk je kaj placa notri iščeva pa nekaj velikega enoprostorca s 7mi sedeži..... Najbolj do sedaj nama je všeč Ford S-Max.... pa pol Saran, sam je drah k svina....

grem počivat popoldan bo noro.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
27.1.2011 14:50:35   
Jancci
Ma kaj pa vem kaj je bla za ena zvezda. Sva se pa cartale ene 2 uri, mal jest, pa mal oči.. pol je bla pa že tok ura, ona pa kar pričala pa se vrtela in vstajala in luč prižigala... sej če bi spala in me za vrat držala bi blo super!user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
27.1.2011 16:47:50   
farfala
pa o interesnih dejavnostih... meni niso ravno blizu vsa ta mišljenja, k je "treba" že dojenčke na vse živo stvari vpisat. in od rojstva dalje ne vem kaj vzpodbujat. otroci so otroci. zame se učijo z igro. mogoče bo enemu igra in zadovoljstvo to, da ima ogromno različnih dejavnosti, drugemu pa, da ima samo eno. bi pa rada, da bosta šla z veseljem v naravo. pa da bosta radovedna celo življenje. da se bosta čudila preprostim stvarem tudi, ko bosta starejša. da jima ne bo nič samoumevno. da bosta znala uživati v malenkostih. da ju ne bo pobralo od dolgčasa, če bosta sama s sabo in brez tv-ja/kompa. da bosta brala. da bosta ustvarjalna. sam nekam ju pa bom vpisala user posted image na karate. to mi je pa fajn šport.

dobro si to napisala, se popolnoma strinjam, ti si taka pametna puncauser posted image

Mislim da je pač treba upoštevat tudi otrokove želje, A.  je hotel na treninge  karateja že v 1. razredu, kar se je meni zdelo prehitro,ampak ker je vztrajal, sem mu pustila in sem mu  tud razložila, da ko se enkrat za nekaj odločiš, moraš potem tud pri tem vztrajat, ker bodo dnevi, ko se mu ne bo dalo na trening,i ampak sedaj vseeno gre. In vedno pride domov dobre volje in razpoložen.
Kako pa bo z veseljem do narave in neuporabljanjem rač. in TV je pa že druga zgodba, danes so že v 5. razredu vsi na FB, so dogovarjajo, kdaj bodo imeli npr. plesne, čvekajo ipd. In to (z velikim omejitvamiuser posted image ) dela tud A. Se zaenkrat še ne sekiram preveč, ker ni zasvojen s tem, niti časa nima toliko zraven karateja, šaha, plesnih, PSP-ja, TV-ja, knjig. Pa smo recimo ogromno hodili v naravo, v hribe, kolesarili, ampak TV in računalnik je še vedno zelooooo mamljiv. Ampak sem pa vesela, da zelooo rad tudi bere, tudi debele knjigeuser posted image user posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
27.1.2011 17:18:27   
farfala
tamali ves v transu strmi v knjigo, nič se k joški ne obrača, I pa se tišči k njemu in sam na en uč spremlja. še mal berem, še vedno isto. ponavadi se A hitro naveliča in se začne priklapljati-odklapljati-prikljapljati-..., I pa kaj komentira, dons nič od tega user posted image pogledam kaj točno se dogaja, ga je pa za en ušes prav počasi grickala, njemu je pa očitno ful pasalo in je bil čist v komi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image faca obadvauser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
28.1.2011 7:49:44   
kiara24

Dobro jutro,

pa kje ste vse...... sej k bom šla pa rodit boste pa klofale k neumne da vas ne bom dohajala....user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam naprav malo za v vartsvo jo moram prej še zbudit, pol pa mojga v LJ peljem na pregled.

Saj res ali katera ve kje se kupi štorklja k se jopostvai ven  ko rodišuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
28.1.2011 12:21:10   
farfala
kiara nič ti ne znam odgovorit, ne za vlažilec,ne za štorkljouser posted image   Še malo, kaj?user posted image

A tako velik avto iščete; koliko otrok bi pa pravzaprav ti želela?

sonček kje si zdaj, da boš še kaj povedala o spominuuser posted image

marta ste že bili kje?

A je katera že bila tu??? Me mika, mi je všeč, da je vsebolj "robinzonsko"

http://www.booking.com/hotel/hr/club-pakostane.sl.html?aid=335206;label=club-pakostane-UNvPNQqL54aHPdlt8CSJ9wS5845313985;ws=

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
28.1.2011 12:30:14   
*x*y*z*
Farfala nisem bila, poznam vseeno, super stvar, v bistvu kot da si v šotoru, nimaš vode in elektrike, wc so dobro poštimani, veliko animacije, negativna stran je edino gužva in veliko mrčesa, je pa poceni stvar...

Kiara mi smo jo naredili doma - ima svak delavnico in dela z lesom

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
28.1.2011 13:57:50   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

kiara nič ti ne znam odgovorit, ne za vlažilec,ne za štorkljouser posted image   Še malo, kaj?user posted image

A tako velik avto iščete; koliko otrok bi pa pravzaprav ti želela?

Glede otrok je dolga zgodba, ne bi tukaj na forumu krasila in govorila o tem.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
28.1.2011 17:16:49   
sonček33
Nardila grmado, čez vikend praznujemo. Zdaj pa letim na šolski ples :)

Ronja, recept iz zelene leče?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
28.1.2011 21:10:43   
ronja

Misliš mungo fižol ali prav zeleno lečo? IZ zelene leče so sicer najbolj fajn goste juhice, torej dhali (indijska jed), not namečeš vso možno sezonsko zelenjavo, lečo in začimbe (oni še kaj ostrega not vržejo, jaz to zaradi malih izpustim, sicer bi pa samo prepolovila količine - ne marava ful ostro, malo nama pa včasih paše).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
28.1.2011 21:18:59   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

marta ste že bili kje?

Misliš na izletu? Ne. V ponedeljek, ko ima rd bi šli. Zdaj sva najbolj na tem, da gremo z vlakom do mb in v terarij/akvarij. Pa za jutri nas mikajo gradovi kralja Matjaža, če bo vreme kolikor toliko ok.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
28.1.2011 21:20:31   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nardila grmado, čez vikend praznujemo. Zdaj pa letim na šolski ples :)

Jaz bom pa za pon naredila tortico za v vrtec (prvič s tičino maso, upam, da rata), doma bomo pa naslednjo nedeljo praznovali, bosta kar skupaj z možem, ki ima 8.2. rd.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
28.1.2011 21:57:39   
ronja
Pa za jutri nas mikajo gradovi kralja Matjaža, če bo vreme kolikor toliko ok.

A ta vikend so? Mi gremo to definitivno gledat! A maš kak link, ali tam živiš - skratka - a je ziher, da so ju3?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
29.1.2011 7:56:29   
Zvezdica
Jutro,

naš ta velik imaže sedmi dan vročino, sva bila pri zdravniku, diagnoza Viroza. Seveda zdaj komu gre na bolje je zbolel še P in ima že drugi dan in noč 39:(Spet viroza...user posted image eh... Noro res,.

Farfala, tole  u Pakoštanah(a se tko napiše) zgleda superca. Mi smo se letos odločil za sardinijo. Zdaj k nora iščem apartma, ki bi bil za 10 dni, 7 je premalo, 14 je preveč user posted image sicer bi šla najraj z avtodomom, sam so kar dragi.

Kiara, še čisto malo a ne? Štrorklja in ono drugo žal ne morem pomagat.

Marta, je tinej zdrav zdaj?

Kokrkoli za vse bolančke  veliko zdravja, za vse k pa praznujete pa vse najboljše:)

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
29.1.2011 8:06:54   
sonček33
Zvezdica, vse najboljše! Pa pozdravite se hitro. Cartajte se! Pomaga!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
29.1.2011 10:34:59   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pa za jutri nas mikajo gradovi kralja Matjaža, če bo vreme kolikor toliko ok.

A ta vikend so? Mi gremo to definitivno gledat! A maš kak link, ali tam živiš - skratka - a je ziher, da so ju3?

http://www.gradovikraljamatjaza.com/

BE NICE!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
29.1.2011 10:36:20   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Marta, je tinej zdrav zdaj?

Pokašljuje še in iz nosa mu teče, drugače pa je ok.user posted image

user posted image user posted image user posted image za bolančke.

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
29.1.2011 12:08:08   
marta82
Farfala našla sem en link z ugodno ponudbo za Pakoštane pa sem se spomnila nate. Evo: http://www.d-dan.si/hrvaska-pakostane-club-pakostane-pine-beach.html

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
   [Brisano sporočilo]
29.1.2011 16:06:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
29.1.2011 20:36:05   
sonček33
Gledam malo za letošnji dopust. Ima katera kakšno fajn priporočilo - iščemo apartma, blizu morja, plaža mivka/pesek/prod, po možnosti privat plaža (ja sej vem, zavijate z očmi user posted image )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
29.1.2011 20:57:42   
marta82
Sonček mi gremo na Pašman (Kraj). Nismo še bili ampak kolegi, ki grejo zraven so navdušeni (so bili že trikrat). Je pa kar nekaj apartmajev ob plaži (plaža ni zasebna, ampak baje ni gneče, je pa v okolici kar nekaj lepih divjih plaž)). Voda je nizka kar nekaj časa (mivka). Je pa to majhna vas z dvema kafičoma, če želiš kaj več življenja se je treba peljat cca. 3 km. Pravijo, da je super imet kolesa zraven.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
30.1.2011 8:41:36   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Sonček mi gremo na Pašman (Kraj). Nismo še bili ampak kolegi, ki grejo zraven so navdušeni (so bili že trikrat). Je pa kar nekaj apartmajev ob plaži (plaža ni zasebna, ampak baje ni gneče, je pa v okolici kar nekaj lepih divjih plaž)). Voda je nizka kar nekaj časa (mivka). Je pa to majhna vas z dvema kafičoma, če želiš kaj več življenja se je treba peljat cca. 3 km. Pravijo, da je super imet kolesa zraven.

Marta tole sesliši zanimivo. Mi smo bolj za zasebnost, ne preveč gužve....
če imaš kontakt bi ga bila vesela.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
30.1.2011 8:55:18   
sonček33
Marta, ena kolegica mi je priporočila Pašman, tudi hodijo z malik že par let in ji je super. Zdej vidim, da je res tako. Hvala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.