|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
5.2.2011 12:50:51   
krtekxx
Jancci, a je tvoj mož slučajno klon tvojega oz. obratno?
Avtodom: sposoja jih kar veliko, ampak jaz nobenega ne poznam. Bom vprašala mojega...drugače pa obstaja en avtodomarski forum in tam najbrž zveš vse iz prve roke.
Meni se bi maja Dolomiti zdeli mal mrzli - še konec julija ko smo bili, ko je bila BB stara 7 mesecev, ni blo ravno neke vročine. Mogoče tam okoli Monte Carla, Nice...meni je bilo kar všeč. Ampak mi2 nisva nikoli hodila ogledovat dežele, samo skale. Korzika je zakon, mi smo zmeraj hodili 1.maja. Še bolj fajn, pa topla, je pa Sardinija.
Zdejle razmišljam ali naj grem jutri turno mal hribe okoli Pokljuke pogledat ali pa naj grem z biciklom kam. Mislim, da mi jutri že pripada ene pol dneva samo zase!
Kiara, čakamo na novice!!!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
5.2.2011 13:25:09   
sonček33
Krtekxx, pripada ti cel dan. Brez slabe vesti.  Se strinjam ja, do so Dolomiti mrzli, midva sva bila julija, pa je bilo ponoči mraz  pa zjutraj vse vlažno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
5.2.2011 13:50:29   
*x*y*z*
Sem pršla pogledat novičke, pa vidim da je Kiara še kar tu....

Jannci, moj dela v firmi k sposojajo avtodome, sicer je tu v N.Gorici, ma jih hodijo najemat iz cele Slovenije. Ti bom lahko dala kontakt, sej lastniki so mladi ku mi, so v bistvu naši prijatelji, ti bojo lahko dali kak fajn nasvet, bom še mojga mal vprašala, magari mi napiši v ZS kaj te zanima, jih pa ni zdej čez praznike, tko da za drugi teden ti javim št.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
5.2.2011 13:51:59   
*x*y*z*
Mi smo še vedno zdravi, J je še vedno pridna, veliko smo zunaj  vsi trije, vreme je enkratno, se prav veselim da je konec zime...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
5.2.2011 15:42:32   
ronja
Pa super vreme za kolesarske vzpone in spuste. 2x zapovrstjo in upam da še naslednjih 4x.

Joj, ne mi skomin delat! Ronja je čisto zbolela, 39,5 vročine! Lejla sicer malo smrka, ampak sicer je čisto zdrava, Ronja tudi smrka, drugega pa ni - samo vročina in slabo počutje, pa za trebušček pravi, da jo boli. Bruhala pa na srečo ni.

Pa smo mislili it pogledat snežne gradove, pa orhideje v prekmurje,... Grrr! No, saj bo še čas, baje... Samo zakaj sta vedno bolani, kadar je lepo vreme???user posted image

zvezdica in sonček, tudi jaz bi zelo kislo gledala, da mi sp* za cel vikend! Ajde kdaj ne rečem, vsakemu verjetno paše, samo da bi bilo pa to normalno, pa da bi kar popokal pa šel, ne glede na vse pa - no go. Kaj pa če bi oba to naredila? No, na srečo nimam takih problemov, lubi je bolj zapečkarski kot jaz, pa itak je bolj družinski človek, niti prej ga nikoli ni imelo žurat s frendi cele vikende... Gremo skupaj kam in to nam je super. Pri nas je isto kot pri sončku, skratka. Oba lahko greva, kadar nama paše, ker to ni problem, ker nama ne paše toliko, da bi bilo drugemu preveč. Pa oba spremeniva plane, če sta bolni, čeprav je res, da jih jaz hitreje - ker jima je tudi malo hujše, če mene ni kot če njega ni, sploh zvečer.

sonček, na morju lahko greste na soline, ali pa na poti tja v kako jamo ali v Lipico (čeprav je verjetno bolj fajn, ko je topleje). Sicer pa snežni gradovi na koroščem še stojijo, mi smo jih hoteli it zdaj pogledat, ker sta bili prejšnji vikend bolani, pa sta zdaj spet...

Jancci, sva to že velikokrat jemala in me je zadnjič skoraj prepričal, da dam vlogo za ločitev, ko je izjavil, da kje sem že videla, da bi baba hodila okoli isto k dedc

Uhhh, krtexx, si te kr predstavljam! ne bi bila v njegovi koži potem ko je to izjaviluser posted image

ploha, nisi čudna, valjda ne boš vabla vseh smrkavih na zabavo, če maš novorojenčico doma! normalna si, nič sekirat. Saj zdaj jim te zabave še ne pomenijo, drugo leto bo drugače;)

Pol bo pa prišel in hotel kosilo

jancci, naj ga skuha! Jaz dostikrat čakam na lubija s kosilom, zelo redko mam skuhano, ko pride, sploh če je nekje tko, jaz pa sama z malimi doma, pa da sta še kaj tečni... Zakaj bi forsirala, da smo potem vse 3 živčne, če lahko lepo počakam, pa ptoem skup narediva hitreje in sta malidve bolj zadovoljni, ker se skoz en z njima ukvarja (pred kosilom sta vedno bolj tečki).
Saj zdrava meja egoizma je dobra, brez tudi ni fajn bit, samo meje imamo tako hudičevo različne... Midva nisva preveč egoista, sva se morala prav zdresirat (drug drugemu: pa daj si privošči, no!), da sva vsaj malo ratala. Mam srečo. čeprav se spomnim, da je bilo pa tudi obdobje, par mesecev potem, ko se je Lejla rodila, ko kar ni zaštekal, da jaz še jest nimam časa, on se pa sam sebi smili, da nima cajta cel dan svojega hobija furat... no, sva se pogovarjala parkrat in enkrat mu kapne, da je res tako - da pač ena obdobja zahtevajo precej žrtev, pa da jaz več kot delam, ne morem in da res rabim kdaj off. No, potem je bilo pa super. Ker redko zajamram, tako da navadno itak ve, ad če jamram, pol res ni fajn.

kiara, držim pesti, da si svoje bitjece že spoznala!

avtodome sposojajo nekje v Rožni dolini (tudi kombije) baje najceneje v Lj. Bom vprašala brata, če vas zanima. So pa rekli, da je v Gorici ceneje, tudi popravljat jih dajejo dostikrat tja - vsaj moja sodelavka  je zelo pohvalila - očitno moža od x*y*z.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
5.2.2011 16:21:38   
kiara24
hvala vsem samo ne vem .... tole nič ne kaže da bo kaj. Bila sem zunaj in smo se nahodili, danes tako da bomo videli kaj in kako bo pol.

Me pa vse tišči pa skoz imam izcedek od rjav do malo krvav.... mi je čudno a ta čep lah tolk časa ven pada.

Pa po pravici povedano sem že naveličana čakanja in pa folk ki me dela kar živčno k skoz kliče in pošilja SMSje če je kaj novega.

V gl. ko bo bom že eni sporočila kaj imamo. od Plohe in Zvezdice pa od Jancci imam Št. Ena ali pa vse boste dobila SMSje.

Če za vikend nič ne bo me pa v ponedeljek čaka še ena amnia.

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
5.2.2011 20:09:52   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

hvala vsem samo ne vem .... tole nič ne kaže da bo kaj. Bila sem zunaj in smo se nahodili, danes tako da bomo videli kaj in kako bo pol.

Me pa vse tišči pa skoz imam izcedek od rjav do malo krvav.... mi je čudno a ta čep lah tolk časa ven pada.

Pa po pravici povedano sem že naveličana čakanja in pa folk ki me dela kar živčno k skoz kliče in pošilja SMSje če je kaj novega.

V gl. ko bo bom že eni sporočila kaj imamo. od Plohe in Zvezdice pa od Jancci imam Št. Ena ali pa vse boste dobila SMSje.

Če za vikend nič ne bo me pa v ponedeljek čaka še ena amnia.

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

ronja: ma ena soseda me je, da kompliciram user posted image no nima veze...ja na vsak način bi ta RD, kok so tečni. jst bom pa vseglih torto nardila (no je že skoraj končana) in jo bomo jutr mi 4 imel (sicer brez mance) pa svečke pihal in se slikal, pa darilo ji bova dala....juhu, to mi je še najbolše...user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
5.2.2011 20:11:53   
sonček33
jst bom pa vseglih torto nardila (no je že skoraj končana) in jo bomo jutr mi 4 imel (sicer brez mance) pa svečke pihal in se slikal, pa darilo ji bova dala....juhu, to mi je še najbolše...

prima načrt

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
6.2.2011 13:49:36   
ronja

kiara, to lahko dolgo traja, nič skrbet. pri meni se je začelo (pri Ronji) v pon. zvečer, končalo pa v pet. zjutraj... Tako da... lahko traja. Pa za tretjega ti svetujem, da narediš to, kar sem jaz pri Lejli: poveš vsem datum 14 dni kasneje (ali pa vsaj 1 teden), da ti ne utrujajo skoz s tistim: "a je že kej?"

ja na vsak način bi ta RD, kok so tečni. jst bom pa vseglih torto nardila (no je že skoraj končana) in jo bomo jutr mi 4 imel (sicer brez mance) pa svečke pihal in se slikal, pa darilo ji bova dala....juhu, to mi je še najbolše...

ploha, rojstni dan ima Meta, ne pa sosedje in sorodniki, tako da oni nimajo tu kaj za govorit. Ko bo Meta večja in ji bo to pomenilo, da je točno na tapravi dan, bomo itak vse zamižale na eno oko, tudi če ne bojo čist tipitopi zdravi. Ampak pri 2 letih jim dol visi za ta praznovanja in je brezveze, da maš potem dve bolni doma naslednjih 14 dni zaradi tega. Itak so zdaj vsi bolni. Ne sekiraj se in uživajte danes!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
6.2.2011 17:14:51   
marta82
Ustvarjali smo pikapoko in se sladkali:

user posted image

user posted image

user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
6.2.2011 17:17:59   
Jancci
Ker bila je prava lunca, se rodila nam je punca. S tem Klara je postala sestrica. Dne 6.2.2011 tezka 3740 in dolga 53 in predvsem zdrava je naša Zala na svet prijokala ob 12:26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAMO ZA PUNČKO!!!!!!!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
6.2.2011 17:32:06   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ker bila je prava lunca, se rodila nam je punca. S tem Klara je postala sestrica. Dne 6.2.2011 tezka 3740 in dolga 53 in predvsem zdrava je naša Zala na svet prijokala ob 12:26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
6.2.2011 17:56:41   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Čestitke!user posted image

čestitke!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
6.2.2011 17:57:12   
krtekxx
Kiara, bravo Zalauser posted image user posted image user posted image
Marta, kako lepa tortica.
Sonček, sem šla na Kofce z biciklom. Zakon.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
6.2.2011 18:43:24   
sonček33
Kiara, čestite za novo detece...Zali želimo vse dobro.
Marta, čudovita torta, mojstrica si.
Kartekxx, juhej...jaz defenitivno nimam kondicije za KOfce. Vsaka čast. Mi so bili danes v Piranu, luštno zelo zelo. Razmišljava, da bi šla te dni na Slavnik...na Primorskem je res prijetno toplo.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
6.2.2011 19:14:22   
Zvezdica
Kiara ČESTITKE!!!!

Vse najlepše vsem štirimuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
6.2.2011 20:04:04   
Ploha
marta: čudovita tortica je! res si ta prava majstrca! tole je res škoda razrezat! user posted image

zvezdica: kako si? Ste zdravi? Sodelavci v redu?

Jancci: kako vam laufa?

sonček: ful dobr, ko tako uživate!

krtekxx
: svaka čast, na Kofce? omb, jst niti peš ne pridem, kaj šele s kolesom! Bravo!

tole je pa naša tortica user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
6.2.2011 20:28:26   
Zvezdica
Pa dej no...kakao lepe tortice.

super ste punceuser posted image

Mi to kar naročimo. Jast sem čist brez navdiha za torteuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
6.2.2011 20:48:31   
Zvezdica
Pa še naša dva:)

user posted image

[url=http://www.Slikomat.com/slika/4713457.htm]user posted image [/url]

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.2.2011 20:49:07 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
   [Brisano sporočilo]
6.2.2011 20:56:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4720
6.2.2011 20:58:02   
Zvezdica
še tole nelapim. Ko ga vprašaš, P koliko si star pokaže dve:) reče pa petuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.2.2011 21:05:00 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
6.2.2011 21:05:22   
Ploha
zvezdica: iiiii kaki fant je že, luštn za popi*** user posted image user posted image user posted image pa lepa torta!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
6.2.2011 21:07:28   
sonček33
Plohca, super lepa torta.
Zvezdica tudi vaša...pa luštna fanta imaš.

Niia...fajn izlet.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
6.2.2011 21:10:48   
sonček33
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
6.2.2011 21:11:16   
Zvezdica

Mi smo šli danes iz Planice peš do Tamarja, nazaj grede pa s sankami. Je bilo res super.

super,...

Mi smo pa včeraj vse okoliške hribe pri babici obredli. Potem je patrik spal od šestih pa do 7ih naslednji danuser posted image

Hvala.... ja moja sončka sta.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?