Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.1.2011 20:47:28
|
|
|
|
marta82
|
Danes smo ustvarjali našo prvo torto s tičino maso:
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.1.2011 21:05:56
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, hvala za link, kdaj greste dol? Tortica je 1a. Zelo lepa. Mi smo ta vikend praznovali. Luštno smo se imeli. Jutri pa 2. leti. Kako čas beži! Bomo popoldne šli sami trije nekam na lepše. Morda na kopanje ali pa sankat - to obožuje.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 30.1.2011 21:06:49 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.1.2011 21:30:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Marta, hvala za link, kdaj greste dol? Tortica je 1a. Zelo lepa. Mi gremo 1. avgusta za en teden. Hvala za pohvalo.
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2011 21:31:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.1.2011 21:32:52
|
|
|
|
sonček33
|
Niia, le le ... spremembe vedno pašejo. Ja, prehitro gre vse...ne samo vikend. Kam boste pa vi šli na morje?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.1.2011 21:36:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia marta, res lepa tortica. Eno vprašanje, ali tichino maso si sama barvala? (predvidevam, da je tichino masa). Ja barvala sem jo z navadnimi jedilnimi barvami (v osnovi je bela).
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.1.2011 21:39:33
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, ste šli k Matjažu? Kam pa jutri?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.1.2011 21:42:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Marta, ste šli k Matjažu? Kam pa jutri? Nismo, ker je Boštjana zgrabla migrena, ko se je k sebi spravil se nam pa nikamor več ni dalo in smo se kar doma prav lepo imeli. Jutri se bomo pa peljali z vlakom in šli v akvarij/terarij.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.1.2011 21:44:20
|
|
|
|
sonček33
|
Joj, migrena je huda reč. Verjamem, d aje bilo doma super...ni veliko treba, da se imamo fajn, kajne? Izbor za jutri je pa fajn.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.1.2011 22:29:49
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Joj, migrena je huda reč. Verjamem, d aje bilo doma super...ni veliko treba, da se imamo fajn, kajne? Izbor za jutri je pa fajn. Res je.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.1.2011 8:49:25
|
|
|
|
Jancci
|
Jutro! Marta ful lepa tortica!! Sonček dej no prosim povej od kod so tisti tvoji pokrovčki za spomin. Jest bi res kej takega naredila, pa rabim idejo. Vikend SUPER: v soboto smo se kopali v W Živi na Bledu. Brinči je tut noge namakala. V nedeljo smo se sankali pod Vršičem ,Krnica. Brinči tut. Je blo ful enih turnih smučarjev, pa so nas mal čudno gledal ko sem mela tisto culo okrog navezano. Eni so mel še svoje komentarje, da je špa še čist premali otrok za sankanje... do petih let v vato pa doma... Pa kaj že vi o morju sanjate!!!??? Jest se še odločam al bi šla za 1 teden smučat s familijo. Kje je šele morje??? Danes sivina.. upam, da bo ju3 sonček.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.1.2011 8:55:48
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Danes smo ustvarjali našo prvo torto s tičino maso: Waw kwea lepa tortica, super je upam, da je bila tudi okusna.... Za nami je spet naporen vikend Klara je spet bruhala in driskala, meni se je pa kar odpikalo, ker tolk pred koncem nima več moči za spospad s temi virozami. Ampak je bilo potem že včeraj boljše, je ful jedla pa ful pila.... tako da sem jo danes dala v varstvo, ponoči je bilo kul. V gl. zmatrana sem pa vse me tišči, pa nič ne spim, pa mal me je ratal strah. Jancci- super za vikend, pa ne sekiraj se kaj drugi pravijo. Tudi mi še nič ne vem za morje, razen tega da najbrž letalo na žalost letos odpade. Grem ležat nisem prava.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.1.2011 9:11:06
|
|
|
|
ronja
|
Marta, ste šli k Matjažu? Tudi mi smo hoteli it, sem mela že vse spakirano prejšnji večer: kombinezona, šale, rokavice, kape, vse po 3x rezervno, rezervne obleke, jabolka, pomaranče, skuhano juhico, pripravljeno termosko za hrano, za čaj, pripravljene flaške za njiju, pa frutabele, suho sadje in prestice za kako malo lakoto, pa spekla sem kruhke,... Da bi ja zjutraj lahko takoj pičili... NO, potem je pa Ronja bruhala ko vidrica . Potem je bila sicer popoldne kar ok, samo valjda nismo nikamor šli. Meli sta tudi vročino včeraj, pa jaz sem mela drisko in mi je bilo celo nedeljo slabo za znoret, zato smo danes doma, jutri pa upam, da bosta ok. Trenutno mi ni slabo, mislim, da bo šlo to kar hitro za nami:)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.1.2011 12:22:51
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček dej no prosim povej od kod so tisti tvoji pokrovčki za spomin. Jest bi res kej takega naredila, pa rabim idejo. Jancci, od frutka. Mi jih sicer nismo nikoli jedli, mi jih je kolegica prinesla. Potem sem samo naprintala slikice in jih z mekolom nalepila. Vikend SUPER: v soboto smo se kopali v W Živi na Bledu. Mi se gremo danes, ker moj mali praznuje.Brinči je tut noge namakala. Superca. V nedeljo smo se sankali pod Vršičem ,Krnica. MIi pa v soboto, v Mojstrani. JUhej.Brinči tut. Je blo ful enih turnih smučarjev, pa so nas mal čudno gledal ko sem mela tisto culo okrog navezano. Eni so mel še svoje komentarje, da je špa še čist premali otrok za sankanje... do petih let v vato pa doma... Obvezno Pa kaj že vi o morju sanjate!!!??? Jest se še odločam al bi šla za 1 teden smučat s familijo. Kje je šele morje??? Jancci, zdej se splača kaj rezervirat, zato toliko besed. Danes sivina.. upam, da bo ju3 sonček Tudi jaz.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.1.2011 12:23:55
|
|
|
|
sonček33
|
za Klaro, Ronjo malo in Ronjo večjo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.1.2011 12:42:45
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sonček dej no prosim povej od kod so tisti tvoji pokrovčki za spomin. Jest bi res kej takega naredila, pa rabim idejo. Jancci, od frutka. Mi jih sicer nismo nikoli jedli, mi jih je kolegica prinesla. Potem sem samo naprintala slikice in jih z mekolom nalepila. Vikend SUPER: v soboto smo se kopali v W Živi na Bledu. Mi se gremo danes, ker moj mali praznuje.Brinči je tut noge namakala. Superca. V nedeljo smo se sankali pod Vršičem ,Krnica. MIi pa v soboto, v Mojstrani. JUhej.Brinči tut. Je blo ful enih turnih smučarjev, pa so nas mal čudno gledal ko sem mela tisto culo okrog navezano. Eni so mel še svoje komentarje, da je špa še čist premali otrok za sankanje... do petih let v vato pa doma... Obvezno Pa kaj že vi o morju sanjate!!!??? Jest se še odločam al bi šla za 1 teden smučat s familijo. Kje je šele morje??? Jancci, zdej se splača kaj rezervirat, zato toliko besed. Danes sivina.. upam, da bo ju3 sonček Tudi jaz. Sonček- lepo praznujte danes in uživajte na izletu. Ronja- upam, da boste kmalu ok. Jaz se danes počutim za en drek, pa še tolk me dol pritiska da me vse boli.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.1.2011 13:06:54
|
|
|
|
*x*y*z*
|
sem samo preletela marta super lepa torta lovro in tinej, pa moj mali sonček vse najboljše kaj niso štirje slavljenci danes, se ne morem spomnit mi smo včeraj nekaj praznovali - s prijatelji, danes pa še družinsko. smo imeli torto na žabo, mali je bil ful vesel, ma prav lepo smo se imeli
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.1.2011 13:55:19
|
|
|
|
krtekxx
|
Marta, hudo lepa torta. Pa vsem dvo letnikom čestitke. Jaz sem doma, ker je BB včeraj popoldan dobila vročino cca. 38, ki je trajala do večera. malo bolj kašlja kot prejšnje dneve. kaj pa vem ali je to nov prehlad ali star. No, jutri gre v vrtec, če bo stanje tako bp kot je danes. Jancci, a turni smučarji so to komentirali??? v Krnico itak hodijo bolj penzionisti, kar se tiče smučarjev. Jaz pa letos čist zanemarjam sneg. Zaradi enega samega razloga: predaleč je. No, in kolo tudi pozimi postaja smučam huda konkurenca.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.1.2011 18:57:36
|
|
|
|
Jancci
|
Jancci, a turni smučarji so to komentirali??? Ne, lastnik koče. Uni so se samo smejali. Pa so bli kar bolj mladi. Je pa res letos sneg bolj daleč.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.1.2011 20:57:48
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Farfala našla sem en link z ugodno ponudbo za Pakoštane pa sem se spomnila nate. Evo: http://www.d-dan.si/hrvaska-pakostane-club-pakostane-pine-beach.html HVala! Farfala poglej si ponudbo od Terre (to je nemška agencija, ki jo tržijo tudi pri nas, imajo katalog prav v slovenščini) oni imajo navadno najugodnejšo ponudbo, in največ vključeno, pa še brezplači riziko do teden dni pred odghodom.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.2.2011 7:19:18
|
|
|
|
krtekxx
|
Jaz sem doma, ker je prncesa ponoči spet zakuhala. Jo peljem k zdravniku, ker zmeraj bolj kašlja (pretežno ponoči). Kako mi grejo na živce te bolniške
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.2.2011 10:00:22
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Jaz sem doma, ker je prncesa ponoči spet zakuhala. Jo peljem k zdravniku, ker zmeraj bolj kašlja (pretežno ponoči). Kako mi grejo na živce te bolniške Upam, da bosta kamlu opravili in da bo hitro zrava. tudi mi imamo kašelj pretežno ponoči pa ji kombiniram sirup zjutraj trotčevga zvečer pa slezovega pa je bilo to noč veliko boljše. Zunaj je vreme obupno. Jutri imam amnio.... trebuh se mi je pa ful spustil dol in komaj čakam da grem rodit, ker me tako bolijo vse sramne kosti in medenica. Ploha- kje si ti? Upam, da si že našla čevlje in da ti gredo priprave za poroko dobro od rok. Ful se slabo oglašate zadnje čase.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 1.2.2011 12:33:42
|
|
|
|
krtekxx
|
No, gripa ali nekaj podobnega. Spet bom cel teden doma:(. Še dobro da sem zaposlena v javnem zavodu in imam oba nadrejena odgovorna starša vsakega s po tremi otroki. Kiara, pejt rodit!!! Pa da bo fertik v 10 minutah.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?