khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 plohca,a vam se je klima zakočila v tropical pozišn dva... ma res je tko, da ni fajn preveč komplicirat. pa srečo imam, da ima I blazno rada A in da ni ljubosumna oz. se mu celo umakne včasih in mi pove, da je lačen ko ima priložnost, pa itak prva zasede naročje sej če je zmatrana, posledično tudi malo sitna in razdražljiva, mu noče dat prostora, se hoče ona cartat, ampak ni pa to tisto ljubosumje. imamo kar srečo. A je pa tak... potrpežljiv, dobrovolen, zdej se je začel že zavestno smehljat (I se ni nasmehnila do ene 4 meseca, pa še to se ni bilo namenjeno nikomur posebno, tko da mi je nasmejan dojenček ZF ). in ko mu ona pritisne lubčka na lička, dobi nasmeh čez cel obraz prav pokaže, da mu paše. je pa res, da imamo vse v razsulu, da moram še goro posode pomit, da se zadnje čase kar valja v koritu itd., samo ne vem... tile mali tko hitro rastejo, da se raje z njimi ukvarjam kot pa da čistim in rihtam, da je kot iz škatlice. tko bo, ko bojo večji in ko ne bom imela drugega, pomembnejšega, dela je pa včasih sitno, ko ne vemo, kam bi se dali, A bi na joški visel in nič drugega, I je dolgčas, pa ko ju rihtam za ven, sta oba sitna ampak bo en dva tri, da bo tudi A tako velik, da ju bom lahko na igrišče skupaj peljala ali pa se podit na sneg. in bo itak malo lažje, jaz bom pa vseeno sentimentalna in nostalgična zaradi obdobij, ki so minili