![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 13:42:22
|
|
|
|
kiara24
|
Ploha- nič ne piše kdaj naj bi se to zgodilo... je pa rečeno da pač osebje ki je zaposleno notri tega ne bo dopustilo.... Naj bi pa 1.12tega sestvaili strokovni elaborat pol bodo pa videli. Nič ne piše takega kdaj na bi se to zgodilo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 14:11:15
|
|
|
|
sonček33
|
Plohca, a je medved že na terenu? Zvezdi, super za sprehod. Kiara pikapoke zate.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 15:53:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
Sva užiavla na snegu. Mali presrečen . Takole zgleda ko je na snegu in kaka
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 19:25:30
|
|
|
|
Zvezdica
|
spet bili zunaj...fall je fajn k tolk sneži. Upam, da ga res še kaj napada v nedeljo kje ste vse, kidate?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 19:33:48
|
|
|
|
Zvezdica
|
En Q: kje ste kupile bucke za tamale? Vem, da jih imajo v cicibanu, sam stanejo 60€. Jast bi kakšne ceneje, če ne bom šla pač te iskat. Danes smo bili zunaj in v tej plundri pridejo v poštev res gumi bucke. Kakšna ideja?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 19:35:55
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Moram vam povedat novičko, da bomo dobili še eno pupiko. Vse je ok. Pokazala pa se je tak kot, da je na 3d ali 4d. Bla pa je morfologija. Sem full vesela. Samo imam problem pri imenu. Ker sploh nevem kak ji naj dam ime.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 20:28:37
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica En Q: kje ste kupile bucke za tamale? Vem, da jih imajo v cicibanu, sam stanejo 60€. Jast bi kakšne ceneje, če ne bom šla pač te iskat. Danes smo bili zunaj in v tej plundri pridejo v poštev res gumi bucke. Kakšna ideja? imajo jih v humanicu, so podobne moonbutkam, sam majo mislim samo od št. 25 naprej, vidla sem jih pa 14 dni nazaj v cityparku. Gaja je zbolele , pa to je verjetno naš zadnji vikend v 3je, mah sem žalostna ima pa malo pordela ušeska in če bo jamrala sno dobili ab, pa sedajle temp 39.1 pod pazduho, sicer spi sam mam filing da bo temp. še narasla saj ji je že za 0,5stp. vrtnica čestitam za punčko, glede imen pa verjamem, da ti je težko, ampak imate še čas mi 2 sva se odločila zadnje dni.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 20:39:45
|
|
|
|
Zvezdica
|
a je zbolele user posted image , pa to je verjetno naš zadnji vikend v 3je, mah sem žalostna ima pa malo pordela ušeska in če bo jamrala sno dobili ab, pa sedajle temp 39.1 pod pazduho, sicer spi sam mam filing da bo temp. še narasla saj ji je že za 0,5stp. hvala za info. kaj veš kok so bile? Za gajo . ne žaluj preveč ker je zadnji vaš vikend, boš vidla kako bo šele potem lepo. želim ti prijeten porod in da bo čimprej mimo. Vrtnica, čestitke za punčko . je fino vedet v naprej. Ima katera št od ****? verjetno že cartkajo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 20:44:49
|
|
|
|
Ploha
|
rubica: kolk pa so te bucke kaj pa kake smučarske hlače/kombinezon?? Pa da ni predrago, pač normalno?? Ker v hofer se nismo šli drenat, itak ne bi nič dobil...pa nism taka, da sem bom zdaj tam z enimi mamami bockala zarad enih hlač
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 20:53:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha rubica: kolk pa so te bucke kaj pa kake smučarske hlače/kombinezon?? Pa da ni predrago, pač normalno?? Ker v hofer se nismo šli drenat, itak ne bi nič dobil...pa nism taka, da sem bom zdaj tam z enimi mamami bockala zarad enih hlač Plohca mene tud to zanima. Mi imamo dve bundi, pa en kombinezon (tega imam iz kika, ga je ena kolegica tam kupila kr tko na usput, pa moram priznat da je prav lušten). Zdaj vidim, da rabim še ene hlače. Ker današnji obiski snega so bili v znamenju angelčkov. In moker sneg ni najbolj fajn za take reči
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 20:57:41
|
|
|
|
rubica
|
mislim, da so bile cca 30 eur, ne vem ker so prevelike za našo in pol nisem tok točno gledala. sej ne žalujem sam sva mela res take fajn plane, pa še sneg, da bi lahko zunaj užival, žalostna sem zaradi gaje, se pa veselimo dojenčice, komaj čakamo, da pride vsi vključno z gajo, ker bo starejša sestrica in se ji zdi tko fajn, da skos govori, da je velka punca . kombinezona pa mi tut še nimamo bom šla pa ju3 v BC, sem gledala zadnič jih v leclercu, sam nimajo velikosti rabimo 86-92.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 20:59:35
|
|
|
|
rubica
|
ja mi bomo verjetno tut 2 vzel, ne vem zarad vrtca, da ga ma skos tram, ali pa če je tko kot je zvezdica rekla.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:01:46
|
|
|
|
rubica
|
mam tv na pop tv-ji big brader, ja to je pa kon koncev, groza, slabi kot OŠ, ja sam da bi pa menala kanal pa ne kok sm
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:02:57
|
|
|
|
khurde
|
hvala za pohvale otrok kombinezon/bunde/smučarske hlače... smučarkse hlače videla v merkatorju, ampak so od treh let naprej, če bi bile manjše cifre, bi verjetno bile marsikateremu prav. bundo zdajle iščem. totalno v zadnjem trenutku. kombinezon imamo. ampak bo verjetno treba še enega kupit. najki, v kiku so imeli še par hlač za dež in eno jakno, samo jakna je bila prevelika. tam nekje 128 velikost. poceni. okol 7, 8 evrov na kos. jaz sem kar prodajalko prosila naj mi pokaže, kje imajo. ker se mi ne da iskat, ko je tok enih stojal itd., pa še A je bil z mano. zvezdica, super poba sonček in rubica, bili zunaj. I najprej ni hotela na sneg, je pred vrati na pesku stala in govorila "ne, nočem!" pol pa kaj ne bi bila večja groza, ker je bila "umazana" - pač, hodila je po snegu, sneg je padal in kar ga je ostalo na oblačilih, jih je "umazalo" x-y-z... sem šla ravno na njen profil na fb gledat - punčko imajo! čestitke! in veeeeeliko zdravja + cartanja :))
< Sporočilo je popravil khurde -- 26.11.2010 21:03:48 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:08:41
|
|
|
|
sonček33
|
hvala za pohvale otrok Kje sta??????????????
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:10:36
|
|
|
|
rubica
|
X_Y_Z_ čestitke, zdravja in veselja z malo punčico khurde luštna mladiča imaš, pa kok ma isa lepo frizurco, luštna sta
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:12:23
|
|
|
|
sonček33
|
**** ---čestitke za deklico. Lepo in radi se imejte. Zdaj je pa jancci na vrsti, pa rubica. pikapoke za gajo Lovreku sem jaz kar zunaj naredila enega takega tini mini cca 40cm velikega snežaka, pa sem ga v kopalnico prinesla in sva mu dala gumbe pa korenje pa kapo in za metlo kar en čopič
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:12:38
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 hvala za pohvale otrok Kje sta?????????????? kako je lovrek? je kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:13:53
|
|
|
|
sonček33
|
kako je lovrek? je kaj bolje? rubica, lovrek spi...je dobil calpol, je dr. rekla, naj mu ga dam zvečer eno žličko, ker ima mal rdeča ušesa...bomo videli, kaj bo prineslo jutro
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:14:15
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Lovreku sem jaz kar zunaj naredila enega takega tini mini cca 40cm velikega snežaka, pa sem ga v kopalnico prinesla in sva mu dala gumbe pa korenje pa kapo in za metlo kar en čopič a dej no kjut, sem kar solzo potočila.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:17:52
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 hvala za pohvale otrok Kje sta?????????????? v albumu mam tri slikce kako je L? pa nič čudnega, da L tok rad v vrtec hodi, če se imajo tok fajn. pri nas so tudi rekle, da bi radi gostili starše, ki znajo kaj pokazat/naredit z malimi, ampak šele po januarju, ko se dokončno uvedejo in navadijo. jaz se še vedno iz mojega vrtca spomnim, ko smo probavali zelenjavo in sadje. so nam zavezale oči, potem pa smo vohali, okušali in tipali različne pridelke in ugotavljali, kaj imamo. fajn spomin. niia, kaj pa potem delajo s škatlami? pri nas pa nič na oglasno desko ne lepijo, ampak jim zbirajo stvari v mape in lahko vidimo na govorilnih urah. vsaj zaenkrat ne. potem, ko se bojo pa ali izpisali iz vrtca ali pa šli v prvi razred, bodo pa dobili mapo za spomin. z vsemi izdelki iz vseh let v vrtcu, kakšne fotke itd. še za nazaj berem... krtekxx, vrtnica, čestitke za še eno bejbo skibucke... še nimamo uf, sonček, zelo lepo si to naredila. verjetno mu je kar hudo, ko bi šel tako rad ven, pa ne sme rubica, hvala
< Sporočilo je popravil khurde -- 26.11.2010 21:20:25 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:17:58
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica mam tv na pop tv-ji big brader, ja to je pa kon koncev, groza, slabi kot OŠ, ja sam da bi pa menala kanal pa ne kok sm jst tega že dolgo časa ne gledam, ker so porazni...katastrofa so no...pa briga me al so slavni al niso, glih tako so krvav pod kožo ko jest, sam oni so pa še slabši... pogledam na 24 ur pod novicami če se je kaj presenetljivega zgodl...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:18:07
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 kako je lovrek? je kaj bolje? rubica, lovrek spi...je dobil calpol, je dr. rekla, naj mu ga dam zvečer eno žličko, ker ima mal rdeča ušesa...bomo videli, kaj bo prineslo jutro pri nas je isto sam ji še nisva dala nič, je šel pa dragi z gajo do dr. da se ne da dobit več calpola in ji je napisala lekadol sirup za otroke, naj bi isto učinkoval oz. ima enako sestavo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 26.11.2010 21:18:45
|
|
|
|
Ploha
|
smo tako kot cestarji, k jih zmeri sneg preseneti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.