|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
26.11.2010 22:23:05   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jancci: ne! user posted image mišn imposibl 

A si bla že kej v LJ?

ne še, bom pa šla v poročni kotiček user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
26.11.2010 22:34:52   
rubica
punce lahko noč!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
26.11.2010 22:48:40   
farfala
helov čveke, ste pa aktivneuser posted image user posted image user posted image

hvala za lepe komentarje k slikamuser posted image user posted image

khurde kakšna lepotička je I,čudovite očiuser posted image  in res čisto spremenjena, sem jo imela v spominu čist drugačnouser posted image , in res so lepe slike sestric in bratov skupajuser posted image user posted image

x-y-z ČESTITKE

zvezdica  lušten na snegu, ko kakauser posted image user posted image user posted image . a v vozičku se pa noče nazaj udobno namestit, vztraja do konca v pokončnem položajuuser posted image user posted image

temperatura: 21-22 stopinj ali manj in S. si vedno sezuje nogavice, A. istouser posted image user posted image

Lovro, Gaja - pa so šli načrti  za ta vikend po vodiuser posted image , hitro okrevajtauser posted image user posted image , saj snega bo še dosti in zdravja tud pa boste nadoknadili

kombinezoni - sem jih videla danes v sparu, ne vem kakšna je cena, je pa bil ves tekstil znižan za 20%, sem morala A kupiti smučarske hlače, termo spodnje perilo in nogavice za smučanje, da bo preskrbljen, ko gredo v šolo v naravi

Medved Jaka - a ste videle, da bodo v Hoferju za 6 evrov od ponedeljka dalje

antracitna - ko asfaltuser posted image  pa obleke že ne boš imela takšne!user posted image user posted image

jancci a te je zelo strah?

rubica zdaj bomo pa za tebe navijaliuser posted image  , še malo pa bo hitro in z lahkoto dete na svetlemuser posted image user posted image

najki, jakno sem kupila v HM št 92

sneg - ni pokazal nekega velikega navdušenja, mogoče tud zato, ker ga še vedno boli trebuščekuser posted image ( že 3 noči nismo spali, danes sem mu dala calpol, a ga je večinoma izpljuniluser posted image )

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
27.11.2010 6:26:41   
krtekxx
user posted image user posted image user posted image kašljam že od 4h. Suh kašelj, da mam občutek, da bom vse zbruhala. Sem se namazala s kremo materine dušice in ugotovila, da sploh nič več ne voham. Pa tudi nič ne slišim. K sreči pa otroci nič ne kašljajo, sam BB ponoči ni mogla spatuser posted image Res sem zmatrana.
Včeraj sem BB peljala mal s sankami naokoli, ni hotla več dol. Danes bomo pa smučke nadeli.
Kombinezoni: res zoprno, ker takoj povsod zmanjkajo. Včeraj sem jih nekaj videla v Takoo (posebej hlače in bunda, mislim, da cca 50 EUR skupaj), sam pa ne vem kake številke so še imeli. Ampak so bili pa mal "cunjasti", na videz taki, ki kar vpijajo vodo. Tale ki sem ga kupila za BB v BC je mega, saj ima spodaj zelo ozko manšeto, ki res dobro prime na čevelj. Pa itak je totalno vodoodbojen (ker je še nov). Včeraj sem ta velikemu kupila tudi nove visoke čevlje (v La Scarpi, ene 30% popusta), ker imam samo ene podedovane, ki pa niso več ravno za v sneg.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
27.11.2010 11:08:22   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Ploha- nič ne piše kdaj naj bi se to zgodilo... je pa rečeno da pač osebje ki je zaposleno notri tega ne bo dopustilo.... Naj bi pa 1.12tega sestvaili strokovni elaborat pol bodo pa videli. Nič ne piše takega kdaj na bi se to zgodilo. 

na forumu je tema o zapiranju KR P ze 2001. leta. takrat so imeli ze v nacrtu, ceprav naj bi se jeseniska zaprla in zdruzila s KR...?

cestitke za pupo vrtnica user posted image

ja kahlco bo treba s sabo vzet zvezdica user posted image

ploha sm. hlace so v leclercu za 24 eur.

x.y.z. cestitke za malo puncico user posted image user posted image user posted image

krtekxx preveri vlago v spalnici, suh zrak se bolj drazi.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
27.11.2010 18:37:58   
Najki
danes mi je dragi pripeljal susilec in se susi ze tretja runda perila, cetrta se pere, peta je pa nastimana za pranje user posted image . jutr pa se enkrat tolk user posted image .

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
27.11.2010 18:53:06   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

danes mi je dragi pripeljal susilec in se susi ze tretja runda perila, cetrta se pere, peta je pa nastimana za pranje user posted image . jutr pa se enkrat tolk user posted image .

ni ga čez sušilcauser posted image

Ne govor, vidim, da vi tus perete k nori.

Sicen je zadnjič JANCCI spraševala za tisto žogico za pranje. Pozna katera?
Men so uni oreščki čist mim, ta prašek za kuhanje sem skuhala 2 x, enkrat je bil za stran, drugič ni bilo dobro oprano, pa še čudn vonj cunj je bil.

Tko da ta eko žogica me res zanima. če katera ve naj poveuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
27.11.2010 18:54:08   
Zvezdica
http://www.ekoplaza.si/eko-pralni-krogli-ekoplaza-2-kom-za-pranje-nad-4-kg-perila.html

se se odločila in bom tole kupila. če ni kul vrneš v 30ih dneh.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
27.11.2010 20:14:16   
Jancci
Zvezdica ti kar kupi pa boš potem  poročala kako deluje, ane?!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
27.11.2010 21:01:17   
*x*y*z*
Oooooj

nisem brala, samo videla da ste zvedele da smo dobili punčko. Rodila sem v sredo, ime ji je Julija, bilo je mal bolj boleče kot prvič, ampak itak tisto hitro pozabiš, mala je super, lepo spi in se doji, M je bil te dni super, ful rad je hodil k meni oz. k bebeju, prav svetile so se mu očke ko jo je zagledal. Danes smo prišli domov in uživamo v skupnih trenutkih. Kaj več pa drugič.

Zdej pa srečno še Jannci in Rubica.

Pa hvala vsem za čestitke!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
27.11.2010 21:27:57   
Zvezdica

Zvezdica ti kar kupi pa boš potem  poročala kako deluje, ane?!!! user posted image

res si želim skenslat te praške, že zarad kože.
Naročila bom, ko preiskusim pa poročam.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
27.11.2010 21:29:54   
Zvezdica
ooooj

nisem brala, samo videla da ste zvedele da smo dobili punčko. Rodila sem v sredo, ime ji je Julija, bilo je mal bolj boleče kot prvič, ampak itak tisto hitro pozabiš, mala je super, lepo spi in se doji, M je bil te dni super, ful rad je hodil k meni oz. k bebeju, prav svetile so se mu očke ko jo je zagledal. Danes smo prišli domov in uživamo v skupnih trenutkih. Kaj več pa drugič.

**** ČESTITKE vsem skupaj. user posted image user posted image user posted image

uživajte v skupnih trenutkih.

P.S. Julija je zeloooo lepo imeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
27.11.2010 21:35:55   
ronja
Čestitke, x+y+z!
Mi smo ok, samo zelo veliko dela sem imela: nečaka in starša so prišli, praznovali smo svakinjin in nečakov rd, torej darila in torta, pa Ronjina najboljša prijatejlica iz vrtca je imela rd (darilo, baje je postalo njen ljubljenčekuser posted image user posted image ), to je bil prešnji teden... ta teden sem imela pa gužvo v službi (ampak je ratalo, sem bila fuuul veselauser posted image user posted image )

zvezdica, a oreške si že poizkusila? Nam se fajn obnesejo. Krogla je bila tudi ok, samo smo dobili nek ponaredek, pa je kmalu razpadla.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
27.11.2010 21:46:13   
Zvezdica
e bil prešnji teden... ta teden sem imela pa gužvo v službi (ampak je ratalo, sem bila fuuul veselauser posted image user posted image )

vedno je nekaj user posted image , važno da ste zdravi.

zvezdica, a oreške si že poizkusila? Nam se fajn obnesejo. Krogla je bila tudi ok, samo smo dobili nek ponaredek, pa je kmalu razpadla

ja, sam bele cunje so bile take "mal umazane", pa brisače so posivele. Pa takrat je bil stroj star le dva meseca, tko, da kaka zapacanost stroja ni kriva.Sem imela pa ene češkeal madžarske, mislim, da sem jih v eni teh bio trgovin kupila. je pa to ene tri leta nazaj.
Ma jast bom to kroglo naročila, k sem dala link, pa da vidimo. imajo pa garancijo na kroglo 3 leta. Tko da če razpade jim pošljem nazajuser posted image
Vsekakor poročam.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
27.11.2010 22:22:34   
Ploha
nardila tortico...pokažem slikce...men je tko simpatična user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
27.11.2010 22:27:25   
Ploha
****: aaaaa najlepši ime! user posted image user posted image julija!user posted image user posted image pa WB user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
27.11.2010 22:30:42   
farfala

user posted image mene tud to zelooo zanima

Zdaj preiskušam  bio oreške pa se mi ne zdijo v redu, za temna oblačila recimo, bela pa niso v redu oprana, zadnjič sem še Asejevo posteljnino oprala in ko sem jo pospravila v omaro nisem nič vohala, na postelji je pa smrdela, da se je A. za nos držal in dejansko je smrdelo po bruhanjuuser posted image user posted image user posted image bljak. Tako, da mora bit malo praška zraven in mehčalec

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
27.11.2010 22:32:42   
farfala

****: aaaaa najlepši ime! user posted image user posted image julija!user posted image user posted image pa WB user posted image

to ime sem imela na seznamu, če bi A. bil punčkauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
27.11.2010 22:37:20   
Ploha
user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
27.11.2010 22:39:41   
Ploha
user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
27.11.2010 22:43:05   
Zvezdica

nardila tortico...pokažem slikce...men je tko simpatična user posted image user posted image

fletkana. Super si plohca user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 27.11.2010 22:44:49 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
27.11.2010 22:43:52   
Zvezdica
Ste vidle kaka nesreča je bila na dolenjki. Groznouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
27.11.2010 22:46:21   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Ste vidle kaka nesreča je bila na dolenjki. Grozno

ja. me kar mrazi...katastrofa...user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
27.11.2010 22:52:43   
ronja
vedno je nekaj user posted image , važno da ste zdravi.

Jap, še kako res! Čeprav nista ves čas bili - samo je bil lubi doma, ker sem bila jaz ok, jaz sem bila samo 2 dni, ko je imel on teren, pa sem kar ure vzela, ker jih imam itak preveč in mi non stop grejo k vragu (je pa res,d a sem mela zato tako gužvo v službi - ker tega pa nisem mogla delat doma...)
Sicer pa kar se mojega zdravja tiče: odkar je lubi odstranil večino plesni, je za 200% boljše! Včeraj je še zadnje omarice umaknil in vse zadaj spucal (zato smo me šle same že prej dol, ker plesen in čistila zanjo niso glih ok za otroke in astmatike) in sem tako srečna, ker lahko spet normalno diham in zdaj tudi ne zbolim vsakič, ko onidve zbolita! neverjetno! Ne bi si nikoli mislila, da sem lahko tako alergična na tako malo bedarijo! No, saj so vedno male bedarije, ampak vseeno... Ludo, sploh nisem vedela, da sem lahko tako zdrava!user posted image user posted image user posted image

zvezdica, res je, da bele cunje pa posivijo, jaz bom poizkusila s sodo, da bom vsake toliko malo pobelila stvari, vsaj kar mi bo šlo na živce, da ni belo (večinoma mi je itak vseeno;).

farfala, kaj za ene oreške to maš? Meni je pri oreških ravno to všeč, da ni NOBENEGA vonja, ker meni pa ti vonji po mehčalcih, itd... niso preveč všeč. Sploh ko sem bila noseča: sem dobesedno šla bruhat VSAKIČ, ko sem to zavohala! Obup! Pa nisem edina,s em zadnjič enemu bodočemu očiju to predlagala, je bil ves srečen, ker je njegova draga mela iste probleme...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
27.11.2010 22:55:31   
Ploha
zvezdica in ostale, ki vas zanima pralna krogla:

http://www.ringaraja.net/forum/Pralna_krogla/m_5485382/tm.htm

p.s. jo imam, nism zadovolna, itak mam problem, da ločim cunje na pisane, bele, temne, pa une, ki se kuhajo, une, ki so občutljive na visoko T. pa take i onake user posted image ,...a zdej nej še po umazaniji ločujem...ker madeži ne grejo dol....za "prešvicane" cunje je pa OK.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.