ronja
|
vedno je nekaj user posted image , važno da ste zdravi. Jap, še kako res! Čeprav nista ves čas bili - samo je bil lubi doma, ker sem bila jaz ok, jaz sem bila samo 2 dni, ko je imel on teren, pa sem kar ure vzela, ker jih imam itak preveč in mi non stop grejo k vragu (je pa res,d a sem mela zato tako gužvo v službi - ker tega pa nisem mogla delat doma...) Sicer pa kar se mojega zdravja tiče: odkar je lubi odstranil večino plesni, je za 200% boljše! Včeraj je še zadnje omarice umaknil in vse zadaj spucal (zato smo me šle same že prej dol, ker plesen in čistila zanjo niso glih ok za otroke in astmatike) in sem tako srečna, ker lahko spet normalno diham in zdaj tudi ne zbolim vsakič, ko onidve zbolita! neverjetno! Ne bi si nikoli mislila, da sem lahko tako alergična na tako malo bedarijo! No, saj so vedno male bedarije, ampak vseeno... Ludo, sploh nisem vedela, da sem lahko tako zdrava! zvezdica, res je, da bele cunje pa posivijo, jaz bom poizkusila s sodo, da bom vsake toliko malo pobelila stvari, vsaj kar mi bo šlo na živce, da ni belo (večinoma mi je itak vseeno;). farfala, kaj za ene oreške to maš? Meni je pri oreških ravno to všeč, da ni NOBENEGA vonja, ker meni pa ti vonji po mehčalcih, itd... niso preveč všeč. Sploh ko sem bila noseča: sem dobesedno šla bruhat VSAKIČ, ko sem to zavohala! Obup! Pa nisem edina,s em zadnjič enemu bodočemu očiju to predlagala, je bil ves srečen, ker je njegova draga mela iste probleme...