|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
25.11.2010 13:58:22   
farfala

Pozdravček:

user posted image

Vozni park se  pa dnevno pregleduje:

user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
25.11.2010 14:06:15   
Ploha
http://www.kulinarika.net/recepti/11564/sladice/-narkocok-muffini-/

p.s če imaš rada sladko, daj več/veliko nutele, ker una masa ni tako sladka....

farfala: haha vozni park, luštna sta oba zelooooo!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
25.11.2010 14:06:35   
farfala
najki , ful sta luštna!!user posted image user posted image

kiarauser posted image user posted image user posted image user posted image za tebe

rubica kako si pa ti?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
25.11.2010 14:27:05   
Najki
Samo in mami sta ful lusna user posted image . BTW kje si ta plascek dobila? Mi je vsec, ker pride toliko cez rit, sam kolikor sem gledala, so samo za puncke te dolzine ali vec user posted image .

Nas ima tudi tono avtov, pa ne vem al je on obseden z igranjem z njimi ali sem jaz obsedena s kupovanjem novih user posted image . Potem me pa glava boli, ko si jih podaja po parketu in ropotajo pa karambolirajo... Zdej sem mu kupila ene majhne gumijaste, ki so pa uber tihi in se zvecer lahko sam s temi podaja user posted image . Pa se ful letijo cez dve sobi haha.

Sem le docakala patronazko, se je pupa prvic kopala in je ful uzivala, zdej pa komira.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
25.11.2010 20:50:15   
Zvezdica
Plohca dobri so te mafini jauser posted image

Najki, kaka dva lepotkota imaš domauser posted image user posted image user posted image

Samo + mami kaj čem rečtuser posted image user posted image user posted image lepotkota.

kiara čimprej okrevajuser posted image

Mi doma, ta petka nagaja ampak je tamal k rožica. Danes sva prehgodila kar nekaj km, tamalček se je po kakem km odločil za vozuser posted image
Na popoldanskem sprehodu je pa tko omagal

user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.11.2010 20:52:39 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
25.11.2010 21:03:52   
khurde
farfala, najki user posted image user posted image user posted image  za fotke

zvezdica, a to pol kr tko spi user posted image user posted image user posted image

kiara, počivaj

sonček, kako ste?

fotke... bom dala v album, samo da kabel lociram

a je x-y-z še 2v1? držim pesti.

jem sladoled. mala dva spita. zdej sem ugotovila, da je vikend ravno za to, da se I malo pocajta in da v sredo lahko spet začne na polno iz nosa tečt user posted image  no, sej če je sam to, je ok. kaj kej vaši v vrtcu počnejo? meni se zdijo tile njeni vzgojitelji in pomočniki mal "nori" user posted image  v dobrem pomenu. včer so se z brivsko peno igrali in risali po ogledalih user posted image  zihr je bil žur za male user posted image  nič čudnega, da mi je v soboto rekla, da bi šla v vrtec user posted image

nekdo se oglaša, grem preverit kdo točno

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
25.11.2010 21:20:39   
Zvezdica
zvezdica, a to pol kr tko spi user posted image user posted image user posted image

ja tko zaspi, spi pa v ležečem položaju. men je hecno to, da kr omaga user posted image
pri tavelikem nisem bila tega vajena.

Vrtec, ja vikend je res čas za cajtanje. Ustavrjanje, vse je odvisno od vzgojiteljice, prvič smo bili full zadovoljni, imeli in delali so vse, od rožnega vrtička, do peke muffinov. Pri P je katastrofa. user posted image Ampak urejam, da ne bo več katastrofeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
25.11.2010 21:21:33   
Zvezdica

a je x-y-z še 2v1? držim pesti.

po moje da je kr šla rodit. user posted image
Upam, da bo čimbolj izzy in hitro.

Hijacinta se nič ne javi. Verjetno se cartkajo.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
25.11.2010 21:35:29   
Hijacinta
Evo me user posted image

Mi se počasi navajamo eden na drugega, danes pa smo šli tudi prvič ven. Je prav pasalo. Mali je zaenkrat zelo priden (saj sem skoz govorila da drugi bo pa cel cuker a ne user posted image ), mormo pa zelo pazit ker E bi ga kar stiskal in lubčkal, ampak malemu pa to ne paše.
Sem pa že čisto pozabila kako mali so teli dojenčki. Se mi E sedaj zdi prav ogromen, še prejšnji teden pa je bil moj mali fantek user posted image . Sem bla ene dva dni čisto nervozna ko sem ga previjala user posted image .

Nič, grem malo pospravit, potem pa pančkat. Se še javim. Lepo se mejte, naslednji v vrsti pa želim lep porod.

Aja da ne pozabim. Lušne slikce pa še lepši otroci user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
25.11.2010 21:40:05   
Zvezdica
Evo me user posted image

Mi se počasi navajamo eden na drugega, danes pa smo šli tudi prvič ven. Je prav pasalo. Mali je zaenkrat zelo priden (saj sem skoz govorila da drugi bo pa cel cuker a ne user posted image ), mormo pa zelo pazit ker E bi ga kar stiskal in lubčkal, ampak malemu pa to ne paše.

WELKOM BEKuser posted image user posted image user posted image

hecen je občutekko te malčki postanejo velikaniuser posted image . Se spomnim, da ko je L prišel v porodnišnico se nisemmogla načudit kako se je v enem dnevu tako spremeniluser posted image

artkajte se, uživajte te lepe trenutke,pa kako slikco nam daj, da spoznamo Filipauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
25.11.2010 21:41:03   
Najki
zvezdica to je blazeno, da ga zgonis in potem dol pade in imas mir nekaj casa user posted image . pri meni pa JM mene zgoni, da dol padem, on pa sele pride v element user posted image in se odloci, da pa ravno tisti dan ne bo sel spat opoldan...

Tisti poganjalec sem sla pogledat, sedez gre ful nizko dol, samo je JM se vedno previsok, da komaj pride s prsti do tal, mu pa ful ni vsec, ker se ne pocuti varno. Je pa tista ploscad za noge fajn, ker ga lahko vozi kot skiro, to mu je bilo bolj zanimivo user posted image . Ne vem pa se, ce bi ga kupila, ce protestira nanj.

Leclerc ima nekaj modelov smucarskih hlac za nase mulcke in smucarskih bund, pa tudi kombinezone. Sem pa ene hlace pogledala in so stale 24eur, ostale so najbrz v tem rangu. Jaz sem jih kupila v BC za 26eur.

V vrtcu so zadnjic metali barvne zoge v barvne kroge, da so se barve ucili, je mende JM popravljal druge, doma se dela pa barvno slepega user posted image . JM je baje zacel lupckat eno deklico k nor, pa vsem nosi ninice pa dudice, ce jih pozabijo. Sem bila zihr, da je to pobral v vrtcu in uporabil na Lien, pa je sele potem zacel to v vrtcu potencirat user posted image . Ga pa hvalijo kako pridno poje, sam in vse poje, potem pa pridno caka, da ostali koncajo. Nasploh je ful priden tam. Aja pa komandira vse otrocke, da morajo pit sok, kadar on pije. To dela tudi doma, mu je ful vsec pit s kom drugim, pa zdej se obvezno nazdravi s trkanjem kozarca pred vsakim pozirkom user posted image .

3 ure smo bili v sopingu, tamala je vse prespala, v bistvu spi ze od enih popoldan, ko se je kopala, pofutram jo kar v spanju in se nagolta pa komira naprej. Cisto je zdelana. Sej js sem tudi, grem zdejle po hitrem postopku spat

P.S. jaz se zdaj nisem prebolela, kako je JM ratal velikanski v treh dneh, ko sem bila v P... Ni prav nic lap size. Ga pa zaradi trebuha nekaj tednov nisem mogla fajn cartat, previjala ga tudi nisem dosti, tusala tudi ne, tako da sem bila res sokirana, ko sem ga naslednji dan previjala in tusala.

Lahko noc!

< Sporočilo je popravil Najki -- 25.11.2010 21:45:59 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
25.11.2010 21:51:08   
Zvezdica
M je baje zacel lupckat eno deklico k nor, pa vsem nosi ninice pa dudice, ce jih pozabijo. Sem bila zihr, da je to pobral v vrtcu in uporabil na Lien, pa je sele potem zacel to v vrtcu potencirat user posted image . Ga pa hvalijo kako pridno poje, sam in vse poje, potem pa pridno caka, da ostali koncajo. Nasploh je ful priden tam. Aja pa komandira vse otrocke, da morajo pit sok, kadar on pije. To dela tudi doma, mu je ful vsec pit s kom drugim, pa zdej se obv

naš ima tudi simpatijo, se skoz za roke držitauser posted image
ma itak da so pridni in drugačni tam, ko pa dam pridejo se jim pa utrgauser posted image pa ni hudga, meni je všeč, da se max sprostijo.

Jast grem pa v banjouser posted image Uživajte.

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
25.11.2010 21:54:39   
khurde
hijacinta, WB user posted image

najki, hvala za info glede leclerca user posted image  ravno iščem bundo, pa za na sneg zadeve. dons sem v kiku dobila ene hlače za dež - naj bi jih imela vedno v vrtcu, pa se mi zdi neumno nekaj dragega kupovati, ker bojo verjetno ene 5x to oblekli

zvezdica, faca, kako kar dol pade user posted image  ja, vzgojiteljice znajo bit loterija. jaz to zdaj opažam. in sem prav zadovoljna z "našimi". luštne, prijazne, ful jim dogaja, vedno pripravljene na pogovor... to fuuuuul velik pomeni. upam, da ti zrihtaš z vašimi user posted image

par slikic sem  album dala. če katera ne vidi, naj me za prijatelja klikne.

grem spat. lahko noč!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
25.11.2010 22:59:21   
Zvezdica
Khurde vidla.

Ma tamala tak cuker, mali tak cuker. Bom sladkorno poksirala user posted image

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 23:10:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 23:12:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
26.11.2010 6:36:07   
krtekxx
Oj, moj prehlad je že prav neznosen. Včeraj sem obiskala dr, preiskala kri - vse, ampak res vse ok, niti najmanjšega odklona od predpisanih vrednosti. Dr pravi, da je to zanesljivo preutrujenost in naj ostanem doma toliko časa kot želim. No, je pa ponoči BB kašljala skoraj ene toliko kot jaz in sedaj sem v dilemi ali naj gre v vrtec ali pa naj bo z mano doma...sam če bo z mano doma, potem ne bo nič z mojim počitkom.
najki, sej maš prou s takim razmišljanjem, sam jaz se trudim tako razmišljat pa mi ne gre. Jaz nisem ravno najbolj mamasta mama, ampak precej egoistična, ki nenehno razmišlja o stvareh, ki se ne tičejo otrok.
Grem konjenico zbudit- jaz sem pokonci že od 4h, ker mi tale kašelj ne pusti spati.
Farfala, kak fant je ta Samo. A si ti prepričana, da bo on šele 2?
Vrtec - včeraj je pri nas bil dan dedkov in babic. babi je rekla, da jo je zelo presenetilo, ker otroci sploh ne govorijo. pa samo 6 otrok od 14 je bilo v vrtcu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
26.11.2010 8:39:47   
sonček33
Farfala, čudovita sta.

Zvezdica in krtekx...odpočijta si.

L je bolan. Vročina. Prav bogi je. Greva k P.

Vrtec: pri nas so zelo fajn ... veliko zunja, imajo tisti tavelik avtobus, v akterega gre 8 otrok in jih peljejo na kak "sprehod", ker jih nekaj še ne hodi. Tudi sicer so zelo aktivni. Zadnjič je prišla slaščičarka spečt torto, ena babica je prišla s šivalnim strojem so zašili zavese za skrivni kotiček, bosi so hodili po različnih materialih (mivka, pesek, listje, kavna zrnca ...), zdaj imajo teden parvljice (knjigo si lahko rpi njih sposodiš tudi za domov, da je doma skupaj preberemo) , gredo v mestno knjižnico ... Akcija skoz.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
26.11.2010 10:52:44   
sonček33
Sneg. Mi pa z virozo. Ni feruser posted image
Sva šal od zdravnika in je zagledal sneg...čisto se mu je zmešalo ...cepetal, smejal...kot bi prišel drug fant iz zdr. doma. In zdaj mora biti notri ... Prav žalostno. Me spominja na moje otroštvo.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
26.11.2010 11:37:09   
Najki
khurde a v kiku jih se imajo? tam je tolk cunj, da ne bi vedla kje iskat. moram nabavit, ker mali bi do kolena skocil v luzo. tiste v hoferju sem pa zamudila. Ful sta cotka, tamali je pa ze velik dojencek.

zvezdica naj se lepo pozdravi, potem ga bos pa ze peljala nekam na sneg user posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
26.11.2010 11:40:13   
Zvezdica
zvezdica naj se lepo pozdravi, potem ga bos pa ze peljala nekam na sneg user posted image .

najki, si mislila na sončka pisala pa zvezdiciuser posted image

sonči, pozdravte se.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 naredila mučo km, hodila ene dve uri, zdaj pa spi. Prav prilegel se je tak doooolg sprehod..

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
26.11.2010 12:10:04   
Zvezdica
Pri nas pa snežiiiiiiiiii. jeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
26.11.2010 12:10:37   
krtekxx
BB ostala doma, ker kašlja. Ene 3x na uro, jaz pa 3x na minuto.
Sonček, ja fajn so ti vrtci. Zame je resnično olajšanje, ker tako rada gre v vrtec. Čeprav sedaj pravi, da bo hodila v šolo. Ima take fore: Dita job maje, jojo gre (Briti se zob maje in gre v šolo).
Zvezdica super za sprehode. Jaz bi tudi...pa sem ze 14 dni ali v sluzbi ali doma. Nobene rekreacije. BB se že dolgo noče več vozit v vozičku, zato smo ga že tudi oddali eni, ki rodi junija.
Danes sem šla nakupit še preostala darila - predvsem za otroke. Za ta stare bo pa Miklavž spet pekel piškote, ki jih bom dala v ene male lesene skledice, ki so mi blazno všeč in jih imajo v Mullerju (če nisem že jaz vseh zalog pokupila).

Lepo se mejte.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
26.11.2010 13:00:39   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

sam tolk da se vam malček oglasim.... sem čisto boga....

prebava me še vedno jebe..... pa še švoh sem ratala ker sem včeraj ful malo jedla mi ni sedlo..... se mi skoz vrti v glavi in pa skoz sem omotična tako da bolj ležim....

user posted image user posted image user posted image user posted image , pomagajo banane in bobi palčke- meni so

Hvala z nasvet, danes je že malček bolje. problem je pa v tem da i banane smrdijo in jih sploh ne morem jest v tej nosečnosti. jaz bi bolj kiwi ali pa madarine, samo kaj ko bom pol še bolj na Wc tišala.

Klara je doma, ker je oči tudi pa trenutno spi. Dragi pa nekaj dela. Pri nas kar fajn naletava sneg.

Najki- ne ni bruhanje, se mi samo vdgiguje, driska je in to ta huda kot lulanje. To najbolj sovražim. Malčka izgledata luštkano.

Brala KR P naj bi se zaprla, danes piše v Gorenjsem Glasuuser posted image . NOČEM!!!!!!!

Zvezdica- sploh ne vidim tvojih fotk, nimam pojam zakaj.

Hijacinta- lepo da si se oglasila. Kako slikico pol napopaj ko boš lahkouser posted image .

No evo zdej grem pa kosilo kuhat, ker moj pol gre na žurko itak veseli december se je začel.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
26.11.2010 13:35:23   
Ploha
klara: sej sm rekla, kdaj pa?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.