Najki
|
zvezdica to je blazeno, da ga zgonis in potem dol pade in imas mir nekaj casa . pri meni pa JM mene zgoni, da dol padem, on pa sele pride v element in se odloci, da pa ravno tisti dan ne bo sel spat opoldan... Tisti poganjalec sem sla pogledat, sedez gre ful nizko dol, samo je JM se vedno previsok, da komaj pride s prsti do tal, mu pa ful ni vsec, ker se ne pocuti varno. Je pa tista ploscad za noge fajn, ker ga lahko vozi kot skiro, to mu je bilo bolj zanimivo . Ne vem pa se, ce bi ga kupila, ce protestira nanj. Leclerc ima nekaj modelov smucarskih hlac za nase mulcke in smucarskih bund, pa tudi kombinezone. Sem pa ene hlace pogledala in so stale 24eur, ostale so najbrz v tem rangu. Jaz sem jih kupila v BC za 26eur. V vrtcu so zadnjic metali barvne zoge v barvne kroge, da so se barve ucili, je mende JM popravljal druge, doma se dela pa barvno slepega . JM je baje zacel lupckat eno deklico k nor, pa vsem nosi ninice pa dudice, ce jih pozabijo. Sem bila zihr, da je to pobral v vrtcu in uporabil na Lien, pa je sele potem zacel to v vrtcu potencirat . Ga pa hvalijo kako pridno poje, sam in vse poje, potem pa pridno caka, da ostali koncajo. Nasploh je ful priden tam. Aja pa komandira vse otrocke, da morajo pit sok, kadar on pije. To dela tudi doma, mu je ful vsec pit s kom drugim, pa zdej se obvezno nazdravi s trkanjem kozarca pred vsakim pozirkom . 3 ure smo bili v sopingu, tamala je vse prespala, v bistvu spi ze od enih popoldan, ko se je kopala, pofutram jo kar v spanju in se nagolta pa komira naprej. Cisto je zdelana. Sej js sem tudi, grem zdejle po hitrem postopku spat P.S. jaz se zdaj nisem prebolela, kako je JM ratal velikanski v treh dneh, ko sem bila v P... Ni prav nic lap size. Ga pa zaradi trebuha nekaj tednov nisem mogla fajn cartat, previjala ga tudi nisem dosti, tusala tudi ne, tako da sem bila res sokirana, ko sem ga naslednji dan previjala in tusala. Lahko noc!
< Sporočilo je popravil Najki -- 25.11.2010 21:45:59 >
|