|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
26.11.2010 13:42:22   
kiara24
Ploha- nič ne piše kdaj naj bi se to zgodilo... je pa rečeno da pač osebje ki je zaposleno notri tega ne bo dopustilo.... Naj bi pa 1.12tega sestvaili strokovni elaborat pol bodo pa videli. Nič ne piše takega kdaj na bi se to zgodilo. 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
26.11.2010 14:11:15   
sonček33
Plohca, a je medved že na terenu?

Zvezdi, super za sprehod.

Kiara pikapoke zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
26.11.2010 15:53:19   
Zvezdica
Sva užiavla na snegu. user posted image
Mali presrečenuser posted image .

Takole zgleda ko je na snegu in kakauser posted image
user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
26.11.2010 19:25:30   
Zvezdica
spet bili zunaj...fall je fajn k tolk sneži.

Upam, da ga res še kaj napada v nedeljouser posted image

kje ste vse, kidate?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
26.11.2010 19:33:48   
Zvezdica
En Q:

kje ste kupile bucke za tamale? Vem, da jih imajo v cicibanu, sam stanejo 60€. Jast bi kakšne ceneje, če ne bom šla pač te iskat.
Danes smo bili zunaj in v tej plundri pridejo v poštev res gumi bucke.

Kakšna ideja?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
26.11.2010 19:35:55   
VRTNICA84
Moram vam povedat novičko, da bomo dobili še eno pupiko. Vse je ok. Pokazala pa se je tak kot, da je na 3d ali 4d. Bla pa je morfologija.
Sem full vesela. Samo imam problem pri imenu. Ker sploh nevem kak ji naj dam ime.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
26.11.2010 20:28:37   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

En Q:

kje ste kupile bucke za tamale? Vem, da jih imajo v cicibanu, sam stanejo 60€. Jast bi kakšne ceneje, če ne bom šla pač te iskat.
Danes smo bili zunaj in v tej plundri pridejo v poštev res gumi bucke.

Kakšna ideja?

imajo jih v humanicu, so podobne moonbutkam, sam majo mislim samo od št. 25 naprej, vidla sem jih pa 14 dni nazaj v cityparku.

Gaja je zbolele user posted image , pa to je verjetno naš zadnji vikend v 3je, mah sem žalostna ima pa malo pordela ušeska in če bo jamrala sno dobili ab, pa sedajle temp 39.1 pod pazduho, sicer spi sam mam filing da bo temp. še narasla saj ji je že za 0,5stp.

vrtnica čestitam za punčko, glede imen pa verjamem, da ti je težko, ampak imate še čas mi 2 sva se odločila zadnje dni.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
26.11.2010 20:39:45   
Zvezdica
a je zbolele user posted image , pa to je verjetno naš zadnji vikend v 3je, mah sem žalostna ima pa malo pordela ušeska in če bo jamrala sno dobili ab, pa sedajle temp 39.1 pod pazduho, sicer spi sam mam filing da bo temp. še narasla saj ji je že za 0,5stp.

hvala za info. kaj veš kok so bile?

Za gajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
ne žaluj preveč ker je zadnji vaš vikend, boš vidla kako bo šele potem lepo.
želim ti prijeten porod in da bo čimprej mimo.

Vrtnica, čestitke za punčkouser posted image . je fino vedet v naprej.

Ima katera št od ****? verjetno že cartkajo.

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
26.11.2010 20:44:49   
Ploha
rubica: kolk pa so te bucke user posted image

kaj pa kake smučarske hlače/kombinezon?? Pa da ni predrago, pač normalno?? Ker v hofer se nismo šli drenat, itak ne bi nič dobil...pa nism taka, da sem bom zdaj tam z enimi mamami bockala zarad enih hlač user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
26.11.2010 20:53:08   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

rubica: kolk pa so te bucke user posted image

kaj pa kake smučarske hlače/kombinezon?? Pa da ni predrago, pač normalno?? Ker v hofer se nismo šli drenat, itak ne bi nič dobil...pa nism taka, da sem bom zdaj tam z enimi mamami bockala zarad enih hlač user posted image user posted image

Plohca mene tud to zanima.
Mi imamo dve bundi, pa en kombinezon (tega imam iz kika, ga je ena kolegica tam kupila kr tko na usput, pa moram priznat da je prav lušten). Zdaj vidim, da rabim še ene hlače. Ker današnji obiski snega so bili v znamenju angelčkov. In moker sneg ni najbolj fajn za take rečiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
26.11.2010 20:57:41   
rubica
mislim, da so bile cca 30 eur, ne vem ker so prevelike za našo in pol nisem tok točno gledala.
sej ne žalujem sam sva mela res take fajn plane, pa še sneg, da bi lahko zunaj užival, žalostna sem zaradi gaje, se pa veselimo dojenčice,  komaj čakamo, da pride vsi vključno z gajo, ker bo starejša sestrica in se ji zdi tko fajn, da skos govori, da je velka punca user posted image .

kombinezona pa mi tut še nimamo bom šla pa ju3 v BC, sem gledala zadnič jih v leclercu, sam nimajo velikosti rabimo 86-92.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
26.11.2010 20:59:35   
rubica
ja mi bomo verjetno tut 2 vzel, ne vem zarad vrtca, da ga ma skos tram, ali pa če je tko kot je zvezdica rekla.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
26.11.2010 21:01:46   
rubica
mam tv na pop tv-ji big brader, ja to je pa kon koncev, groza, slabi kot OŠ, ja sam da bi pa menala kanal pa ne kok sm user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
26.11.2010 21:02:57   
khurde
hvala za pohvale otrok user posted image

kombinezon/bunde/smučarske hlače... smučarkse hlače videla v merkatorju, ampak so od treh let naprej, če bi bile manjše cifre, bi verjetno bile marsikateremu prav. bundo zdajle iščem. totalno v zadnjem trenutku. kombinezon imamo. ampak bo verjetno treba še enega kupit.

najki, v kiku so imeli še par hlač za dež in eno jakno, samo jakna je bila prevelika. tam nekje 128 velikost. poceni. okol 7, 8 evrov na kos. jaz sem kar prodajalko prosila naj mi pokaže, kje imajo. ker se mi ne da iskat, ko je tok enih stojal itd., pa še A je bil z mano.

zvezdica, super poba user posted image

sonček in rubica, user posted image user posted image user posted image user posted image

bili zunaj. I najprej ni hotela na sneg, je pred vrati na pesku stala in govorila "ne, nočem!" user posted image  pol pa kaj ne bi bila večja groza, ker je bila "umazana" - pač, hodila je po snegu, sneg je padal in kar ga je ostalo na oblačilih, jih je "umazalo" user posted image

x-y-z... sem šla ravno na njen profil na fb gledat - punčko imajo! user posted image user posted image user posted image  čestitke! in veeeeeliko zdravja + cartanja :))

< Sporočilo je popravil khurde -- 26.11.2010 21:03:48 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
26.11.2010 21:08:41   
sonček33
hvala za pohvale otrok
  Kje sta??????????????

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
26.11.2010 21:10:36   
rubica
X_Y_Z_ čestitke, zdravja in veselja z malo punčico user posted image user posted image user posted image

khurde luštna mladiča imaš, pa kok ma isa lepo frizurco, luštna sta user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
26.11.2010 21:12:23   
sonček33
**** ---čestitke za deklico. Lepo in radi se imejte.

Zdaj je pa jancci na vrsti, pa rubica.

pikapoke za gajo

Lovreku sem jaz kar zunaj naredila enega takega tini mini cca 40cm velikega snežaka, pa sem ga v kopalnico prinesla in sva mu dala gumbe pa korenje pa kapo in za metlo kar en čopič

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
26.11.2010 21:12:38   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

hvala za pohvale otrok
  Kje sta??????????????

kako je lovrek? je kaj bolje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
26.11.2010 21:13:53   
sonček33

rubica, lovrek spi...je dobil calpol, je dr. rekla, naj mu ga dam zvečer eno žličko, ker ima mal rdeča ušesa...bomo videli, kaj bo prineslo jutro

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
26.11.2010 21:14:15   
rubica

Lovreku sem jaz kar zunaj naredila enega takega tini mini cca 40cm velikega snežaka, pa sem ga v kopalnico prinesla in sva mu dala gumbe pa korenje pa kapo in za metlo kar en čopič

a dej no kjut, sem kar solzo potočila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
26.11.2010 21:15:05   
Ploha
zvezdica: evo ga user posted image

http://www.neckermann.si/si/nm2/otroski-svet/mode_fr_mdchen/jacken_westen/jacken/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJiZmaF92aWV3X3NpemU9OSZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV8zNjc2MSZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTAmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmbmVja2VybWFubl9zaSUyZnNpX1NJJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3Ym5lY2tlcm1hbm5fc2lfc2lfNDIwJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3Ym5lY2tlcm1hbm5fc2lfc2lfNDIwX3NpXzQ2OSU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/m-36761/index.html

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
26.11.2010 21:17:52   
khurde

hvala za pohvale otrok
  Kje sta??????????????

user posted image

v albumu mam tri slikce user posted image  kako je L? pa nič čudnega, da L tok rad v vrtec hodi, če se imajo tok fajn. pri nas so tudi rekle, da bi radi gostili starše, ki znajo kaj pokazat/naredit z malimi, ampak šele po januarju, ko se dokončno uvedejo in navadijo. jaz se še vedno iz mojega vrtca spomnim, ko smo probavali zelenjavo in sadje. so nam zavezale oči, potem pa smo vohali, okušali in tipali različne pridelke in ugotavljali, kaj imamo. fajn spomin.

niia, kaj pa potem delajo s škatlami? pri nas pa nič na oglasno desko ne lepijo, ampak jim zbirajo stvari v mape in lahko vidimo na govorilnih urah. vsaj zaenkrat ne. potem, ko se bojo pa ali izpisali iz vrtca ali pa šli v prvi razred, bodo pa dobili mapo za spomin. z vsemi izdelki iz vseh let v vrtcu, kakšne fotke itd.

še za nazaj berem...

krtekxx, user posted image user posted image user posted image user posted image
vrtnica, čestitke za še eno bejbo user posted image

skibucke... še nimamo user posted image

uf, sonček, zelo lepo si to naredila. verjetno mu je kar hudo, ko bi šel tako rad ven, pa ne sme user posted image

rubica, hvala

< Sporočilo je popravil khurde -- 26.11.2010 21:20:25 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
26.11.2010 21:17:58   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

mam tv na pop tv-ji big brader, ja to je pa kon koncev, groza, slabi kot OŠ, ja sam da bi pa menala kanal pa ne kok sm user posted image

jst tega že dolgo časa ne gledam, ker so porazni...katastrofa so no...pa briga me al so slavni al niso, glih tako so krvav pod kožo ko jest, sam oni so pa še slabši...

pogledam na 24 ur pod novicami če se je kaj presenetljivega zgodl...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
26.11.2010 21:18:07   
rubica

rubica, lovrek spi...je dobil calpol, je dr. rekla, naj mu ga dam zvečer eno žličko, ker ima mal rdeča ušesa...bomo videli, kaj bo prineslo jutro

pri nas je isto sam ji še nisva dala nič, je šel pa dragi z gajo do dr. da se ne da dobit več calpola in ji je napisala lekadol sirup za otroke, naj bi isto učinkoval oz. ima enako sestavo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
26.11.2010 21:18:45   
Ploha
smo tako kot cestarji, k jih zmeri sneg preseneti user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.