|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
26.9.2010 22:42:31   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

punce, kdaj je pust?? Bi rabla točno vedt user posted image

za dan žena

http://sl.wikipedia.org/wiki/Pust

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
26.9.2010 23:46:18   
Zvezdica
Dober večer :)

ker sem mi prav ne da pisat naj sam povem, da smo imeli naporen vikend...

Pa ker sem ravno slik gor naložila vam pokažem našga tamalčka :)

pred novo frizurouser posted image

user posted image

po striženju z ljubljeno lili user posted image

user posted image

in na koncu...umirjanje bratcauser posted image .  liam mu je nagajala mali je pa cel čas je cvilil iam mij daj

user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 26.9.2010 23:47:11 >

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
27.9.2010 5:32:34   
sonček33
Dobro jutro.
Pijem kavo. Počasi grem v službo.

patrik super nova tuva
ploha ne nagajej metki
khurde faca si...skulirana mat do konca :)
lego kocke - večne...sploh za naše moške
barba lepo, da se nam javiš...naj biznis laufa
a ulli je zlaufalo uno, k je čakala?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
27.9.2010 8:52:32   
Ploha
zvezdica: srček je! Tud pr nas naporen vikend, oz. samo nedelja, obiski in obiski...

sonček: morgen. naj ti dan v službi hitro mine pa domov na..kako že rečeš na štrudlanje user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
27.9.2010 8:53:01   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

punce, kdaj je pust?? Bi rabla točno vedt user posted image

za dan žena

http://sl.wikipedia.org/wiki/Pust

hvala! user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
27.9.2010 8:55:35   
khurde
ojla,

zvezdica, luštna user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: niia
khurde, ti si res fenomen. Nobenega ne poznam, da bi tako malo pridobil na teži. Kaj pa G pravi, je zadovoljna?

mah, ona bi raje videla, da bi več pridobila, pa ne zaradi otroka, ker njemu to nič ne škodi, če je vse ostalo ok - kri itd., ampak zaradi mene, ker sem res praktično shujšala. je pa tko, da je to zarad GD in diete, k jo imam že precej večji del nosečnosti kot v prve, v prve sem jo dobila zadnji mesec in pol, pa sem izgubila 2 ali 3 kg zaradi nje. in po tej dieti, ko paziš na cukr itd., se dejansko ne moreš zredit oz. če se, nekaj delaš napačno. mi je diabetologinja včas kar mal "grozila" z insulinom, če sem šla kaj gor, pa čeprav mi je ginekologinja govorila, naj probavam več gor it in naj mal goljufam. tko da je v bistvu možnost al malo kršiš dieto in se rediš in te diabetologinja (pri nas v ZD je fuuul stroga) krega, pa grozi, da tko ne gre in da otrok preveč raste in poslušaš o sprožitvah porodov zaradi prevelike teže in velikosti in insulinu al pa se držiš diete in paziš, da ne izgubljaš. ker večinoma pri tej dieti nosečnice sploh ne pridobivajo, ampak izgubljajo, ampak večinoma imajo že v štartu kak kg viška in ni problematično sploh. na temi o nosečniški sladkorni je bila tudi punca, ki je med nosečnostjo izgubila 20 kg in niti enega pridobila, pa so bili vsi dohtarji zadovoljni. jaz pa nisem imela nobenega viška in me je kar strah s kolikimi kg bom ven prišla. ker že celo nosečnost nosim kavbojke in vse od prej, če le imajo malo nižji pas, da jih trebuh ne moti. no, pa majce sem mogla daljše kupit.

mah, smotan vse skupi s temi kilami. v prve sem jih imela ene 15+ in izgubila vse v prvem mesecu po porodu, pa totalno nič truda vložila not. zdej pa upam, da mi bo uspel v prvem mesecu ene 3+ naredit in pol še kak plus več. recimo, da telo že ve in da moram pač sledit njegovemu tempu user posted image

evo, čez dobro uro greva v celje, držte pesti, da dete še mal sodeluje z mano user posted image  ker bi res rada to zrihtala pred porodom in da mi ne bi bil treba nekih pooblastil itd. pisat... sva z malim sicer že ene dva meseca zmenjena za danes, ampak ga že dva dni prosim, če lah, da tok počaka, da vse zrihtam, ker evo... za avte gledam že ene 4 mesece, pa šele zdaj enega "primernega" (beri: meni všečnega) najdla user posted image  pa še tak je, da me ni vse minilo po ogledu, kar se je zgodilo pri prejšnjih desetih+...

tko da... naj še malenkost počaka, pa nej tko natempira prihod, da I ne bo preveč zmotilo in da ne bo treba po gužvi se vozit... drugač ma pa tut celje porodnišnico, baje user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
27.9.2010 8:58:17   
khurde
aja. pa ne, ne delam vsega v zadnjem trenutku user posted image  vsaj ne po lastni "krivdi". sem klicala na amzs celje, če lah pridem vse to urejat v četrtek ali petek prejšnji teden, pa je bil un, k se s tem ukvarja, na dopustu user posted image user posted image user posted image  in je bilo treba počakat do danes user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
27.9.2010 9:55:28   
ronja
Ti si še tu? Sem si ravno rekla,d a se mi ne mudi z odg., ker si verjetno že šla, no, zdaj bi bom šla pa kar odgovorit. Držim pesti, da mali še toliko počaka, da avto zrihtaš, je res lažje zdaj kot potem, ko bosta že 2.
mah, smotan vse skupi s temi kilami. v prve sem jih imela ene 15+ in izgubila vse v prvem mesecu po porodu, pa totalno nič truda vložila not. zdej pa upam, da mi bo uspel v prvem mesecu ene 3+ naredit in pol še kak plus več. recimo, da telo že ve in da moram pač sledit njegovemu tempu

Kar se pa kil tiče, pa po moje ne bo problem: ko boš ti spet smela vse jest, boš verjetno napadla vse sladkarije, ki ti bojo prišle pod roko - no, to bi vsaj jaz naredila, če bi morala bit 9 mesecev brez! Če ti ne bo ratalo, pa pridi k meni, te bom poredila, pri nas je vedno kaj sladkega, hehe.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
27.9.2010 11:03:49   
Najki
Kolk je lepo ko imajo bratce in sestrce... Komaj cakam da si bosta moja dva nagajala, se mi zdi Jan Mai kar sam trenutno... Dons je sam letel na vrata in govoril btuc btuc... Sem sele pol dojela, da govori vrtec user posted image .

Zvezdica kako pogosto ga pa strizes? Js ne vem ce bi Jana spet ostrigla, k ma kravzeljcke pa potem ne izgledajo dolgi kot so, pa za zimo ga mogoce niti ne rabim strict... Frizure pa itak nima k vsak lasek po svoje raste.

Khurde kateri avto te je pa preprical?

dragi je prisel iz meka, prnesu cizburger ki si ga ze od vceraj zelim user posted image . grem papat...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
27.9.2010 11:20:07   
Zvezdica
hvala punce. ma res sta cukrauser posted image
P je doma, še druga spodnja petka prodira...ma dej te zobje no. Uni dve zgornji petki pa kr stojita, en delček je pokukal ven, vse ostalo pa zdaj stoji.
In ko nam rastejo zobje je hudo. zelo. Smrkelj, rahlo povišana temperatura, pa skoz stokanje, pa krvaveče dlesni. user posted image

khurde, še tu? pridna, pa priden fant, k dovoli mami, da gre še po avtouser posted image Kaj sta si izbrala?
Sicer pa dej zrihtaj vse, potem pa v miru rodit. Glede Kg se ne sekiraj, vse bo ok. Si boš več priboljškov privoščila, pa bouser posted image

Najki, strižemo ga 1x mesečno, ker mu noro hitro rastejo laski. pa take goste ima :)
glede dolžine las je po zimi tko, ne predolge, ker se potijo pod kapico in je še huje. Razen seveda če ne nosi kapeuser posted image
Aja,pa kako je zdaj s tem tojim otrdevanjem? a se boš šla kaj pokazat?

Sonček..uspešen dan :)

Mimi, tvoja špela je cuker. Zabavna, ni kajuser posted image

Samo,srečkovičuser posted image .čestitke.

Aja,glede telebajskov za vas, čist sem pozabila :(

danes zapečem,ok?

grem, otrok teži!

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
27.9.2010 11:31:52   
Najki
Nah sestega imam pregled in prvi CTG, pa bom videla, kaj kaze. Zadnjic sem ji pa pozabila omenit, je bila precej guzva pa se G je bila prehlajena se mi je kar smilila. Dokler ne bo zadeva na redne intervale ali ksn krvav izcedek se ne mudi. Pa se vesela bom, ce se bom hitreje odpirala zaradi tega.

Jutri grem v sluzbo se par dni nekaj naredit, tako da bi zdaj lahko predale preurejala za malcico... Kolk se je tezko spravit k temu... Naslednji vikend bom naredila akcijo njenih cot, ker pol je ze kmalu prazna luna. Pa dragi je koncno prinesel novo peno za zibko. Pralni stroj pa ne vem kva cem...

Pralnemu stroju so se panti od vrat polomili. Novi stanejo okoli 20 EUR, ksne 3 tedne dobave, montaza stane 40 EUR, kar je delo do ene ure (sama bi jih lohk zmontirala v 10ih minutah), da pridejo na dom ali odpeljejo masino na servis stane 15 UER... Torej 75 EUR za ene pante zamenjat a so normalni? Pa stroj ze 2 leti stoji v kotu niti ne vem, ce se dela, ceprav je razen puscanja pri vratih prej super delal. A cem kar novega nabavit se kej s susilnim kombiniranega? Ta ima namrec ze okoli 10 let ali vec.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
27.9.2010 12:55:32   
*x*y*z*

da telo že ve in da moram pač sledit njegovemu tempu

jst tudi pravim tako, v prvo sem se zredila 23, zdej k sem štartala z 10 plusa pa samo 9, jem pa enako in to ful slaskega, mogoče bom šla po tej nosečnosti kaj več dol

khurde, še tu? pridna, pa priden fant, k dovoli mami, da gre še po avto

kaj fantka čakajo?

sem dala predogled in mi tako čudno citira, mah vedno slabše je ta rr

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
27.9.2010 12:58:13   
*x*y*z*
Zdej pa še kot predogledu ni, še slabše vse skupaj...

Najki če maš dober stroj ga raje popravi, ker teli novi se mi zdi da so vedno slabši, v kombinaciji s sušilnim pa ti ne pride v poštev da boš z njim dosti sušila, ker ne dela sušilc dobro tako kot posebej sušilc. Raje kakega novega sušilca kupi in popravi pralni.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
27.9.2010 13:00:42   
petra88
ojla babe!
jest sm še en teden doma, frej šihta, drug teden pa fax naprej. tako da ta teden bom imela vsaj malo časa za prit na RR. če me boste še hotele?? drugače je pa katastrofa s cajtom, ga ne dohitevam.
meni je tudi avto crknil - v četrtek, dan pred koncem šihta. šla sklopka, in če bi hoteli popravljat, bi prišlo več kot je avto sploh vreden. smo preračuali, nekako se nam bo izšlo, da smo kupili novga, tega pa prodali. sam nov pride šele začetek drugega tedna, tako da sem zdaj brez avta. je pa čuden občutek.

khurde kakšno dieto pa imaš pol ti? mislim, kaj, ješ, kaj ne.... ?? jest bi se tud mogla mal shujšat, mam še kar 10kg več, pa ne vem katero dieto naj.. zaenkrat ne mešam mesa in žita, razen čez vikend se pregrešim, pa kar lepo uspeva. samo je treba ful gledat ker takoj kaj narobe skombiniraš. aja, sam ti ne ješ mesa, je že takoj lažje ;)

zvezdica patrik je pa videt že cel dec! uau!user posted image

kapa... jaz sem jo lani kupila v c&a, so imeli pa tud v h&m-u lepe, letos bom pogledala še v kiku. lih dans je pršla reklama za kik, in imajo take lepe hlače in srajčke za mulčke, bo treba it kaj pogledat...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
27.9.2010 13:02:55   
petra88
Najki če maš dober stroj ga raje popravi, ker teli novi se mi zdi da so vedno slabši, v kombinaciji s sušilnim pa ti ne pride v poštev da boš z njim dosti sušila, ker ne dela sušilc dobro tako kot posebej sušilc. Raje kakega novega sušilca kupi in popravi pralni.

se strinjam tud jaz

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
27.9.2010 13:20:31   
Zvezdica
petra, ja HB da boškaj povedala :)

Kako kaj tamalček? Paluštn avataruser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
27.9.2010 13:44:05   
Zvezdica
OMG kera barva...bljekuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
27.9.2010 13:44:57   
sonček33
Sam da je sprememba, pa je gut.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
27.9.2010 13:47:14   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

OMG kera barva...bljekuser posted image

se strinjam... kar oči so me zabolele

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
27.9.2010 13:49:06   
*x*y*z*

Dober večer :)

ker sem mi prav ne da pisat naj sam povem, da smo imeli naporen vikend...

Pa ker sem ravno slik gor naložila vam pokažem našga tamalčka :)

pred novo frizurouser posted image

user posted image

po striženju z ljubljeno lili user posted image

user posted image

in na koncu...umirjanje bratcauser posted image .  liam mu je nagajala mali je pa cel čas je cvilil iam mij daj

user posted image

samo ta tvoj dečko ima res čupico in pol, za očke pa ni besed... zlati dečko...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
27.9.2010 13:49:37   
*x*y*z*

se strinjam

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
27.9.2010 13:53:59   
petra88

se strinjam

user posted image user posted image takle mamo ane user posted image
men use utripa tle, teli smeškoti skačejo gor in dol, a tud vam dela to????

tamali je en živčk, tooooolk energije ima. no, zvezdica, v primerjavi s tvojim verjetno miren fantičuser posted image
kaj naj vam povem še... sej nevemuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
27.9.2010 14:01:48   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: petra88

se strinjam

user posted image user posted image takle mamo ane user posted image
men use utripa tle, teli smeškoti skačejo gor in dol, a tud vam dela to????

tamali je en živčk, tooooolk energije ima. no, zvezdica, v primerjavi s tvojim verjetno miren fantičuser posted image
kaj naj vam povem še... sej nevemuser posted image

Pri meni tudi vse čudno dela, citiranje, barve me slepijo, vse mi piše eno čez drugo...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
27.9.2010 14:08:44   
petra88
barva je meni še kar všeč, če bi bila temnejša bi bla pa še lepša.
x y z kako ste pa pri vas kaj? kdaj boste pestvali?

< Sporočilo je popravil petra88 -- 27.9.2010 14:11:56 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
27.9.2010 14:22:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sam da je sprememba, pa je gut.

postanem delirična ko strmim v monitor. Sej po moje jo bodo spremenili. zna bit, da ravno urejajo, pa potem vse skupaj mal nagajauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.