|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
27.9.2010 14:22:30   
Jancci
STAVKAM  user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
27.9.2010 14:25:47   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

STAVKAM  user posted image user posted image user posted image

se mi je zdelo :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
27.9.2010 14:28:38   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

OMG kera barva...bljekuser posted image

se strinjam... kar oči so me zabolele

jst sm bbla prepričana, da sem virus staknila nekje user posted image user posted image

p.s. to ga mam itak, ker mi tako počasi dela rač., da bom zdej zdej ponorela user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
27.9.2010 14:33:21   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sam da je sprememba, pa je gut.

postanem delirična ko strmim v monitor. Sej po moje jo bodo spremenili. zna bit, da ravno urejajo, pa potem vse skupaj mal nagajauser posted image

optimistka user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
27.9.2010 14:44:24   
petra88
p.s. to ga mam itak, ker mi tako počasi dela rač., da bom zdej zdej ponorela user posted image user posted image

dej si linuxe naložit pa bo boljše user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
27.9.2010 15:03:57   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

dej si linuxe naložit pa bo boljše user posted image

petra ti si še večja optimistka, k mislš da vem, kaj so to linuxi user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
27.9.2010 15:13:36   
petra88
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo bolš.
kaj ste/boste kuhale???

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
27.9.2010 15:16:51   
sonček33
jancci, če stavkaš, pol moraš biti obvezno na rr :)

petra-kuhala je danes gostilna, je bil možek vmes tri ure fraj, jaz šiht do 11h in sva šla na kosilo....ne vem, kdaj sem nazadnje v miru pojedla kosilo :)

v četrtek sva bila na roditeljskem ... sta vzgojiteljici tako lepo pripravile...piškote in na PowerPointu naše škrate, kako prvič spijo, kako sami pijejo, kje se igrajo .... ma res lepo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
27.9.2010 15:36:21   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Sam da je sprememba, pa je gut.

postanem delirična ko strmim v monitor. Sej po moje jo bodo spremenili. zna bit, da ravno urejajo, pa potem vse skupaj mal nagajauser posted image

optimistka user posted image user posted image

ma poglej.... sem vedla, da bodo naštimali nekaj očem bolj prijazno

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
27.9.2010 15:36:54   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: petra88

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo bolš.
kaj ste/boste kuhale???

pišč file, riž, radič user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
27.9.2010 15:58:06   
khurde
oj,

smo že nazaj. no, I je pri babi, ima danes dopust. oz. ga imata obe. ena od službe, druga od staršev user posted image

x-y-z, ja naj bi bil fant. bomo pa videli. verjetno kmalu user posted image

petra, dieta ni nič posebnega. pač, za sladkorne bolnike, sam da "ne smem" jest njihovih izdelkov, ampak raje "zdrave" sladkarije. jesti moram stvari, ki mi ne dvignejo glukoze v krvi. kar pomeni, da sem črtala predvsem zadeve iz bele moke, pa tudi polnozrnata pšenična in pirina mi v tej nosečnosti ne odgovarjata, v prvi sta pa mi. sladkarije, kak sladoled itd. kdaj pa kdaj jem. ni strogo prepovedano, lahko so prekrški, samo ne prepogosto. drugače pa polnovredni izdelki, oreški, suho sadje, zelenjava. ma, v bistvu nisem skoraj nič spremenila svoje običajne prehrane, razen črtanja pšenične in pirine moke + izdelkov iz njih. pa kao naj bi jedel zadeve z manj maščobami, jaz to delam občasno, ker si vsaj tu kile gor držim, pa itak dodajam oreške, semena in olje v vsak jogurt. in jesti nehaš preden si res sit, ko si še mal lačen, ker možgani itak sitost dojamejo pol ure kasneje kot želodec. in se ful pozna na glukozi, če se naješ, da skor dol padeš al pa če si malo "lačen"

mah, avto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v oči mi je padla ena 5 let stara zafira. na prvi uč super lepa, res. pa sem težila, da jo je treba dat na amzs pregledat, ko imajo tist komplet pregled z merjenjem debeline laka, čekiranjem podvozja, preverjanjem homologacije, servisne knjige, ujemanjem cifer, če je vozilo bilo ukradeno, testno vožnjo... in traja celo večnost - 2 uri in pol nekje. moj je bil neki proti, sam nisem odstopila, ker vseeno je to kar en lep denar... pa smo danes šli to delat. in ko stopiva v delavnico, nama mehanik na 20 metrov kao križ čez avto naredi. pol je pa začel... merilec laka pokazal, da je bil avto totalka... klepano in barvano VSE, razen havbe in strehe. ostalo niti en del avto nepopravljen. amortizerji fuč. optika totalno v k****. končniki tudi. pol pa ni več našteval, je rekel, da izvid pošljejo po pošti tistemu, ki plača. plačat bi mogla jaz, ker sem jaz naročila, pa je lastnik avta (ki sploh ni vedel, da so ga v avtohiši, kjer ga je lani kupil tko nategnil, je bil res čist paf ob vsem tem) rekel, da plača več kot pol on. tko da je na koncu še moj rekel, da je včas bolje mene poslušat - on bi kupil že dva tedna nazaj user posted image  tko da me je vse minilo.

dete pa še vedno zadovoljno brca in nič ne kaže, da bo nehal kampirat user posted image  čeprav razmišljam, če ne bi I kar čez noč pri babi ostala, ker se zna kaj zgoditi. me na momente mal čudno uščipne user posted image

meni je neverjetno, kok ma ta mali otrok komande pri starih starših

kaj konkretno imaš v mislih?

ej, veš, je prav "smešno" to gledat. npr. pri noni ji ni treba nič naredit, niti za sabo pospravit kar razmeče. pri meni sicer reče "NE!", ampak pol začne zlagat nazaj oz. ji jaz pomagam in sodeluje, pri noni reče "ne" in nadaljuje s svojim delom, pospravi na koncu nona. pol pri noni skoraj nikoli ne sliši besede "ne". vsako stvar ali pusti ali pa popusti ali pa reče "mami ne pusti" user posted image  pri babi pa ni šans, da v miru je kosilo, se vrti kot vrtavka in ona meni "kako jo doma pripravita, da lepo je?", ja, kako... nikol si nisem mislila, da bom kao bolj stroga mat, hehe. ampak se je naučila, da jaz ne pustim knjig gledat med hranjenjem. pika. ne pustim televizije, računalnika, ništa. ko se je, se je. lepo v miru in pač debatiramo. sva imeli in občasno še imava borbe, ampak sem bolj trmasta kot ona in je to skapirala. če leze na mizo, pa sicer ve, da ne sme, jo parkrat opomnim in če ni bolje, se greva lepo umit in zaključimo z obrokom, pa naj tuli od jeze kolikor hoče. revije itd. pa gledava med npr. pitjem čaja/kakava/... babi se pa pregovarja (sem ju včeraj prav opazovala), jo prosi, se malo začne z njo igrat itd. in valda je na koncu tko kot si je zamislila I, ne babi user posted image  pa kup takih stvari. pol mi obedve rečeta, da je še majhna user posted image  sam kaj, naj začnem pri 15-ih vzgajat user posted image  I pa zelo zelo dobro ve, kaj lahko pri kom počne in si dovoli.

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
še tole vam povem, naša špela je en tak humoristuser posted image ....prvi dan v vrtcu na uvajanju, jo je vzgojiteljica vprašala: o, zdravo, a ti si pa špela?...ona pa: ne, ejcuser posted image

user posted image user posted image user posted image
faca je!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
27.9.2010 15:59:25   
khurde
petra-kuhala je danes gostilna, je bil možek vmes tri ure fraj, jaz šiht do 11h in sva šla na kosilo....ne vem, kdaj sem nazadnje v miru pojedla kosilo :)

enako. med čakanjem na konc pregleda sva šla na kosilo. včasih prav paše user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
27.9.2010 16:08:31   
Zvezdica
nama mehanik na 20 metrov kao križ čez avto naredi. pol je pa začel... merilec laka pokazal, da je bil avto totalka... klepano in barvano VSE, razen havbe in strehe. ostalo niti en del avto nepopravljen. amortizerji fuč. optika totalno v k****. končniki tudi. pol pa ni več našteval, je rekel, da izvid pošljejo po pošti tistemu, ki plača. plačat bi mogla jaz, ker sem jaz naročila, pa je lastnik avta (ki sploh ni vedel, da so ga v avtohiši, kjer ga je lani kupil tko nategnil, je bil res čist paf ob vsem tem) rekel, da plača več kot pol on. tko da je na koncu še moj rekel, da je včas bolje mene poslušat - on bi kupil že dva tedna nazaj user posted image tko da me je vse minilo.

pametno si tole nardila. žal mi je za avto, ampak bolje to kot da se nategneš. In kaj bosta zdaj?
Imata še kaj ogledanega?
kok pa stane ta pregled?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 27.9.2010 16:09:11 >

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
27.9.2010 17:14:50   
khurde
stane 99 evrov. ti pa komplet vse pogledajo, razen mašine ne razstavljajo user posted image  zmerijo lak, ocenijo kilometre, podvozje, optiko... ma (skor) vse. pa prej se je treba naročit, dan, dva prej, v lj včasih celo tri.

trenutno nimava nič ogledanega, sva preletala že vse avtohiše v okolici, centre rabljenih vozil, na netu prečekirala... tko da sam še nove objave gledava. pa jaz sem mogoče mal preveč siten in zahteven kupec, ja user posted image

bo že.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
27.9.2010 17:34:34   
khurde
aja, sonček... k si spraševala, kako konkretno I ljudi okrog prenaša user posted image  pri svojem atiju ima pa res fajn taktiko. prav tipična punčka, k očeta vrti okrog prsta. on ji nekaj prepove, ona se začne kregat. on vztraja. gospodična pa si nadane najlepši možen nasmeh, lepo pogleda in začne veke odpirat in zapirat (žmrka z učkami, tko k v kakšnem starem filmu user posted image ). in pol sta dve varianti:
- on pozabi, kaj ji je prepovedal in zakaj se je šlo,
- on ne vztraja več, ker je otročiček tako sladek user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
27.9.2010 18:08:04   
farfala
špelauser posted image user posted image faca,  sta kot eno z bratomuser posted image

isauser posted image user posted image  - ma daj khurde, a res mežurka, ko v risankiuser posted image user posted image , joj prava je, kaj bo to delala z moškimi, ko bo večjauser posted image user posted image

patrikuser posted image user posted image  lepotko mali, ampak saj je imel lepo frizuro tud pred frizerjemuser posted image , ko bi ti videla našega skuštranca, takoj bi ga poslala k frizerjuuser posted image user posted image user posted image

khurde dobro si se spomnila s tem testom za avtouser posted image user posted image

sonček to so se pa res potrudili v vrtcuuser posted image user posted image , ti je kar lažje otroka pustit tam, če veš, da mu je res dobro

Greva danes  s sestro pogledat enega bioenergetika (al pa on najuuser posted image ), pa do četrtka vsak dan zvečer - pa da vidimo, kaj dogajauser posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
27.9.2010 18:37:31   
Najki
Ja sej moja mama sanja o susilcu za cuka evrov ze neki casa, sam ga itak nima nobena kam dat user posted image . Ga pa itak nismo navajeni imamo dosti placa za razobesat perilo, sam malo me je zamikalo, ker bosta dva packomata pri hisi zdaj...

Prejle sem pobrala mulcka in sla v Milerja pa DM, pa tudi sem imela namen v Kik, samo je zacelo dezevat in mulcek je bil ful zaspan, pa nisva prisla do tja. Je pa bil JM ful priden, v DMjuje on vozil tisti otroski vozek in zlagal not, kar sem mu rekla, potem pa je cisto vse zlozil na tekoci trak in ko sem jaz placevala, je sam od sebe zapeljal vozek do ostalih in ga licno potisnil v vrsto z drugimi. Se nikoli ni tega naredil, sam je ocitno pobral, ko je naju videl pospravit voz. Sem bila cisto sokirana user posted image .

A ne da so RR prefarbali? Bulim not pa se sprasujem, ce sem jaz tako barvo nastavila... Mozno da so dodali opcijo za menjavo teme, pa da lohk vsak svojo nastavi. Sej zdej neki beta verzijo testirajo a ne? So mi bili pa bolj vsec modri linki.

Ploha registre si mal spucaj pa disk defragmentiraj, najbrz ze predolgo nisi.

linux ewww user posted image . Niso prav user friendly...

Jaz sem danes zacela porodnisko, jutri grem pa v sluzbo user posted image .

Wow khurde hvalabogu, da sta ga dala stestirat. Men je glih zato bad gledat rabljene avte, ker ne vem, kje te bojo okrog prenesli... Sam ce bom kupovala vecjega zaradi morebitne tretje nosecnosti, bo zelo verjetno rabljen in tale info o temeljitem testu je zelo dobrodosel.

Prefriganka je tvoja pupa user posted image . Pri nas sem tudi jaz ta najbolj trmasta in itak da zato sam mene ne prenasa okol... Mi gre kar para, ko gledam druge, kako se mu pustijo user posted image . Najbolj je pa zoprno to, da je potem vsakic pod vtisom, da lahko tudi pri meni skozi pride in po recimo dnevu razvajanja pri drugih spet preskusa meje pri meni in je vcasih prav neznosno... Ce bi se mu ostali manj pustili, bi se ksnih stvari ze zdavnaj odvadil.

farfala za kaj gresta bioenergetiku? moj stric se je amatersko ukvarjal s tem in je prisel en dan in nas dal vse skozi, vsakemu namesal ksn caj in je vsakemu tudi pomagal, ma ne vem vec za katere probleme. Meni je pa popravil tezave s hrbtenico, zaradi plavanja se mi je v krizu ob vsakem priklanjanju zastekala, da sem se na fizioterapijo hodila, on mi je pa v 10 min odpravil zadevo... Je pa bil tudi ucitelj telovadbe in mi je nekak zadevo pretegnil in izstekal res fantasticno, nisem imela vec problemov potem... Do takrat se mi je zdelo brezveze, pa me je uspel prepricat.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
27.9.2010 19:55:23   
Zvezdica
sej moja mama sanja o susilcu za cuka evrov ze neki casa, sam ga itak nima nobena kam dat user posted image . Ga pa itak nismo navajeni imamo dosti placa za razobesat perilo, sam malo me je zamikalo, ker bosta dva packomata pri hisi zdaj...

jast mam že odkar sva z mojim skupaj, torej živiva skupaj že 8 let sušilca, si ne predstavljam biti brez. Mehke brisače,....dišijo...

Zdaj zarad mal prostora imam brandtovega, širina 45 cm, toploader, suši sušper, ma nimam pritožb. TAKEGA, mal starejšega (3 leta) dela k šus.
Pri malih otrocih se mi pa lih sfuzla v takem vremenu sušit.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 27.9.2010 19:56:09 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
27.9.2010 20:27:53   
symona
Farfala, pa ne da midvi grevi k istemu bioenergetiku v mb? jaz začnem jutri popoldan in grem vsak dan do petka.
zvezdica, ta sušilni stroj se tudi meni dopade, samo me malo moti, ker piše da je energijski razred c. Se kaj pozna pri elektriki?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
27.9.2010 20:35:41   
petra88
mi imamo pa pralni in sušilni stroj od bekota. vsakega psoebej, pa tudi lepo opravljata svojo funkcijo. pralni stroj mi je enkrat pojedel kost od modrca, pa na začetku je še malo ropotal, potem pa je nahalo. čez ene pol leta je prišla skozi uno odprtino z vodo spodaj user posted image in dela še danesuser posted image

najki sej od začetka so linuxi čudni in se jih je treba navadit, ma ko si enkrat notri ne greš stran..

aja, pa hvala za pohvale za avatarček user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
27.9.2010 20:44:45   
kiara24
Čer,...

vidim, da ste bile pridne čveke in ste ful pisale.... jaz pa nobenega cajta za RR..... itak tudi to pride.

Klaro sva imela danes kar lepo doma, ker je bil moj tudi doma in smo se potepali zunaj... pa te fore, pa Klarika je bila na tortici.... tako da je bilo veselo, pa malo smo šli še na igrala. Popoldan pa na obisk k našim.

Za vikend smo bili v gmajni, spet gobice.... tako da smo vlagali in djali v skrinjo.

Jutri pa peljem klaro v vartsvo, v sredo bo pa spet doma z nama.user posted image

Vidim, da je Khurde še med nami. Hvala za razlogo o strptokokih, mi smo v prvo imelit o se je Klara okužila med porodom in sva bili pol 3 dni vče v P. Da je odbila dovolj AB.

Barba- lepo da si se malo spomnila na nas....

Zvzedica- luštkana sta oba.

Ostalo sem pa vse pozabila izak sem vas pa danes samo bolj preletela, ker ste prveč napisla.

Uživajte se jutri kaj več oglasim k bo več časa.user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
27.9.2010 21:00:43   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Vidim, da je Khurde še med nami. Hvala za razlogo o strptokokih, mi smo v prvo imelit o se je Klara okužila med porodom in sva bili pol 3 dni vče v P. Da je odbila dovolj AB.

kiara, lepo ste preživeli dan user posted image

streptokok... pol moraš tudi pri ta drugem in vseh naslednjih porodih povedat za okužbo, ker potem dajo antibiotik al tebi al pa otročku. ker kao je okužba "trajna", v bistvu bakterija živi na in v človeku in naj bi bilo približno 30% ljudi okuženih. pol je pa včas aktivna, včas pa ne in nevarno je samo, če je aktivna v času nosečnosti (za novorojenčka, pa še to večinoma za nedonošene). sem celo disertacijo naredila iz tega user posted image

farfala, prav mižika, ja user posted image  ampak samo atiju in občasno nonotu. pa pojma nimam, kje je pobrala user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
27.9.2010 21:21:03   
*x*y*z*
Khurde nisem vedla da veste za spol, sem mislna da je presenečenje, fajn pa da bo parček... tudi jaz si po eni strani bolj želim parček, bomo pa vidli kaj bo...

Smo bli v bndimi danes, bom dala kako slikico gor, mi je mali tolko poziral...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
27.9.2010 21:23:22   
mimi30
v četrtek sva bila na roditeljskem ... sta vzgojiteljici tako lepo pripravile...piškote in na PowerPointu naše škrate, kako prvič spijo, kako sami pijejo, kje se igrajo .... ma res lepo

sonček, to je pa res lepo...bravo za niju...pri nas pa moremo mi slike otrok prinestuser posted image , do dans nam še ni uspelo, ker nimamo nič aktualnih razvitih

khurde, ja hudo je to zarad avta...jaz vem, da ko sem si našo zafiro v glavo vpiknila, nikakor ne bi hotla razumet, da ni ravno najboljšauser posted image ...sam, če je tolk napak pa HB, da sta to ugotovila prej.... držim pesti, da se hitro kaj drugega fajnega najde....prava šarmerka je I., špela pa ustnice našobi in se drži kot da bo zdaj, zdaj v jok planlauser posted image in to vsakega gane...joka drgač zelo redkouser posted image

zvezdica, mi imamo tud takšnega sušilca....dej povej mi kaj vse čistiš? .. po vsakem sušenju un filter znotraj, kaj pa spodaj iz tistih luknjic?....Patrik je sonček z obema frizurcamauser posted image , pravi mali vražiček

danes sem bila pri frizerju in nejca smo na plavanje peljali, tak da dnevi so prekratki, lovimo se

pri špeli se je včeraj plošča obrnilauser posted image , vse kar jo vprašam je okuser posted image ...nimam pojma od kod, zgleda da ji je všeč...še vedno pa ostajata aktualna e vem(ne vem) in sam (sama)

čist preveč pridno ste klepetale, nimam časa vse prebrat

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
27.9.2010 22:07:39   
*x*y*z*
V albumu slikice iz bndime, pa moj trebuh zdej 32t5d

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.